Jump to content
ALX™

Test at Valencia.

Recommended Posts

Του χρονου οχι, το 2012...Και θα ειναι μεχρι 1000 οχι υποχρεωτικα 1000..Αν συνυπολογισεις τον περιορισμο του εμβολου στα 81 και το τεποζιτο να παραμενει στα 21 λιτρα, λιγοι πιστευω θα πανε τοσο ψηλα...για 900κατι θα πανε οι πιο πολλοι!

Τροποποιήθηκε από τον yamahakias666

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

χμμμμ.........για να λέμε και του στραβού το δίκιο για το επίπεδο τους το +1,89(σχεδόν 2δεύτερα) από τον πρώτο δεν είναι και λίγη διαφορά πάντως.

Και άλλοι αναβάτες άλλαξαν ομάδες και μότες και συγκριτικά έκαναν καλύτερους χρόνους από τον γιατρό.

Αντικειμενικά...δεν την πήγε

Το η μοτα δεν ήταν στημένη καθόλου και οτι δεν πίεσε καθόλου για χρόνους ίσως και να ισχύει(χτύπησε και 46 γύρους όμως)...αλλά εφόσον δεν ήταν στημένη ο Stoner πως γύρισε 1:32 στον αγώνα και μετά με το Honda γύρισε πάλι στον ίδιο χρόνο?

Συν ότι δεν μου άρεσε η δήλωση που διάβασα πριν ότι η δοκιμή πρέπει να γίνει χωρίς πίεση από άλλους αναβάτες και χωρίς δημοσιογράφους και λοιπά...τι είναι ο Ρόσσις κανά χτεσινό και είχε τρακ και δεν απέδωσε όπως όλοι θα ήθελαν ή μήπως ήταν joy ride το όλο σκηνικό στην Βαλένθια για την ομάδα της Ducati?

Τροφή για σκέψη.........και για μακελειό χαχαχαχαχααχαχαχαχαχα

+1000000000

Ακριβως οπως τα λες ειναι..

Πολυ ωραιο θεματακι..ευχαριστουμε για την ενημερωση....

Απο το βιντεακι φαινετε οτι δεν οδηγαει στο 100 τα εκατο αυτο μακαρι να ξεραμε που οφειλετε..

μπορει να φοβατε,μπορει να μην τον βοηθαει το μηχανακι και ποιος ξερει τι αλλο..

Ενα ειναι σιγορο...το μηχανακι ειναι πολυ δυνατο οπως του το αφησε ο Στονερ,στο χερι του ειναι να το εκμεταλευτει...

Και για οποιον ψηνετε να δει το Ροσι απο κοντα τον Ιανουαριο στην παρουσιαση της καινουργιας Ducati GP11 στις Ιταλικες αλπεις,μπορω να του κανονισω δωματιο εκει που θα μεινει και ο Rossi..Τα χρηματα βεβαια θα ειναι αρκετα,αλλα αξιζει η εμπειρια πιστευω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συνεχιστε την ενημερωση και παρακαλω σας.... μην με εναγκασετε να αλλαξω την υπογραφη μου με μια του rossi με την ducatiwub.gif

(κοιτα ρε ποιος θα το περιμενε... εγω να υποστηριζω τον valebiggrin.gif )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συνεχιστε την ενημερωση και παρακαλω σας.... μην με εναγκασετε να αλλαξω την υπογραφη μου με μια του rossi με την ducatiwub.gif

(κοιτα ρε ποιος θα το περιμενε... εγω να υποστηριζω τον valebiggrin.gif )

Ελα ρε μη κανεις ετσι. Εδω εγω θα πρεπει να υποστηριζω ducati :whistling:

Και αλλαξα και την υπογραφη μου με μια της ducati :wallbash: με το rossi :_rock-on:

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με φωτοσοπιά του Rossi εννοείς! (τέλεια όμως όποιος την έκανε! :_rock-on: )

E αμα σκασει καμια με το real thing θα την αλλαξω asap

(ναι τον π@υστη ωραια την εκανε)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα ρε μη κανεις ετσι. Εδω εγω θα πρεπει να υποστηριζω ducati whistling.gif

Και αλλαξα και την υπογραφη μου με μια της ducati wallbash.gif με το rossi _rock-on.gif

cheers.gif

2funny.gif

ειδες; ξεπεσαμε ρε γαμωτο, ο καθενας απο διαφορετικη αποψη2funny.gif

(μην παρεξηγηθει κανενας rossikos ή ducatisti ε; )

αρα καλα ελεγα στο θεμα που ειχα κανει παλια... που ολοι λεγατε υποστηριζω τον οδηγο..sopase.gif

ενω εγω; υποστιρηζα υποστιριζω ducati και ετσι πλεον ειμαι χαρουμενος tongue.gif

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα ολοι κρυφοντουκατακηδες εισαστε ρεεεε!!!! :sopase: :lol: Forza Ducati, Forza Vale!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα ολοι κρυφοντουκατακηδες εισαστε ρεεεε!!!! :sopase: :lol: Forza Ducati, Forza Vale!

Μη λες τετοια! Θα σε δωσω στεγνα στη Λουκά :2funny:

Τροποποιήθηκε από τον Messer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ALX το torrent πάει πολύ καλά τώρα!Κατεβαίνει full speed σχεδόν!Άντε να δούμε λίγο να πορωθούμε γιατί ξενερώσαμε με το περσυνό πρωτάθλημα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αρα καλα ελεγα στο θεμα που ειχα κανει παλια... που ολοι λεγατε υποστηριζω τον οδηγο..sopase.gif

ενω εγω; υποστιρηζα υποστιριζω ducati και ετσι πλεον ειμαι χαρουμενος tongue.gif

Εγω το περασα απ την καλη μια φορα το 2004, οταν ο γιατρος ηρθε στην αγαπημενη μου Yamaha και τωρα το περναω απ την αναποδη που εφυγε για αλλη ομαδα (ευτυχως ομαδα που συμπαθω αμα πηγαινε σε καμμια χοντα θα επεφτα απο τον 6ο)...Και οχι μονο εφυγε αλλα μειναμε με τον πιο αχωνευτο οδηγο, τουλαχιστον στα 12 χρονια που παρακολουθω στενα gp...μεγαλυτερη πικρα απο το να μη μπορεις να χαρεις με νικη της αγαπημενης σου εταιρειας δεν υπαρχει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για κάντε μια δοκιμή... Πάσχει από seeders βέβαια... αλλά μπρος στα κάλλη τι 'ναι ο πόνος! :D

http://briefcases.pathfinder.gr/file/aprilianos/29294/619775

Βαλτε το να κατεβαίνει. Έχει πάνω απο 40 seeders και έχω δει μέχρι και 1Mbs!!!! :thumbsup: :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To torrent είναι από

Racing underground 

το οποίο έχει πολύ torrent λέμε απ' όλα τα μηχανοκίνητα (κι όχι μόνο) !!! Κορυφή λέμε και σε άψογη εικόνα!

Τώρα βγήκε ένα καινούριο με μοντάζ από higlights των δοκιμών,συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και των μηχανικών κα :)

Το κατεβάζω κι είναι 2,6Gb

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To torrent είναι από

Racing underground 

το οποίο έχει πολύ torrent λέμε απ' όλα τα μηχανοκίνητα (κι όχι μόνο) !!! Κορυφή λέμε και σε άψογη εικόνα!

Τώρα βγήκε ένα καινούριο με μοντάζ από higlights των δοκιμών,συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και των μηχανικών κα :)

Το κατεβάζω κι είναι 2,6Gb

ALX.Πήγα να γραφτώ αλλά λέει θέλει invitation code.Έχεις μήπως πρόσκληση ή ξέρεις κάποιον τρόπο να βρούμε τίποτις;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς δεν έχω πρόσκληση (βασικά δεν ξέρω αν έχω :tease: και μένα άλλος με έβαλε)

Πωωωω με 1,3Mb/sec κατεβάζει :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς δεν έχω πρόσκληση (βασικά δεν ξέρω αν έχω :tease: και μένα άλλος με έβαλε)

Ναι.Αφού είναι private...Και από το greek-tracker που είμαι γραμμένος έχει τρελές ταχύτητες.Τις περισσότερες φορές είναι πάνω από 1mb/s άμα είναι ικανοποιητικό το seeding.Έχω δει αρκετές φορές 1,8 1,9 μέχρι και 2mb/s!!Συνεχόμενα λέμε όχι στιγμιαία :_zeppelin:

Τροποποιήθηκε από τον exalekos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και οχι μονο εφυγε αλλα μειναμε με τον πιο αχωνευτο οδηγο,

sopase.gif

εγω παλι ευχαριστω που δεν κανανε σε αυτον την προτασηtongue.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ALX πραγματικα το τορρεντ που ανεβασες ειναι κορυφαιο!! 2mb/s στεθερα σχεδον!!!!! ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙΙΙΙ!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

sshot-1.png?t=1289828487

:mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε γμτ, έλεος. Πού τις βρίσκεται τέτοιες ταχύτητες? Εγώ ΜΑΧ. έχω δει 600+ σε μερικά torrents. Αχ αυτές οι 24ες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μας ταύλωσε βραδιάτικα........................

Άλλος για Mugello........................

θα κόψω τον κ@λο μου να έρθω..... :bruce_h4h::bruce_h4h::bruce_h4h:

010.jpg

Πωωω τρομερή φωτογραφία!!!!Και μάλιστα ελπίζω να έχει και νόημα στο πρωτάθλημα!!!

γ@μ@τ@!!!!!!!!!!!!!!!!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε γμτ, έλεος. Πού τις βρίσκεται τέτοιες ταχύτητες? Εγώ ΜΑΧ. έχω δει 600+ σε μερικά torrents. Αχ αυτές οι 24ες...

Aν έχεις καλή γραμμή και seedάρουν πολλοί (επίσης με καλές γραμμές), πάει όντως το κώλο της η ταχύτητα. Όταν το πρωτο-κατέβασα, κατέβαζε με 7kb/sec και όταν άρχισαν και το κατέβαζαν πολλοί, έφτασε σε μένα τα 1,3Mb/sec (μετά δεν είδα αν θα μπορούσε να πάει και παραπάνω, γιατί είχε ήδη κατέβει :P )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα