yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 εδω και κανα εξαμηνο εψαχνα μεταχειρισμενο παπι με κανα χιλιαρικο και δεν μπορουσα να βρω κατι σωστο και οτι ειχα βρει σε καλη κατασταση τα διναν 1200 - 1400 ευρο πηγα σε ενα μαγαζι και πουλουσανε crypton115 με 70000xlm 1300 euro ! ε και μου την εδωσε στο τελος και αγορασα το crypton 110 ειναι το προτο οχημα που παιρνω καινουριο ! και ειχα 15 χρονια να οδηγησω παπι αντε να δουμε τι θα μας βγει απο αξιοπιστια ! παντως σαν το honda c90 που ειχα πιτσιρικας δεν περιμενο να ειναι με τιποτα και εδω οι φοτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 Ωραίο φαίνεται.. Καλές βόλτες!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beverly300i 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 καλοριζικο καλοριζικο και καλες βολτες!νομιζω εισαι ο πρωτος απο εδω μεσα που το περνει...περιμενουμε εντυπωσεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 αστα να πανε.... καινουργιο ειχα παρει το 110 για την ακριβεια 113 1880 ευρω ρο 2004! και ο αλλος πουλαει με 70000 χλμ 1300 ευρω ελεος με αυτες τις τιμες.. καλα εκανες και πηρες το καινουργιο! αν ειναι ολοιδιο με τα ιδια υλικα το μοτερ του, εχει πολυυυυ ψωμι δε θα σε αφησει ποτε αρκει να το προσεχεις καλοριζικο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 Φίλε με γειά και καλούς δρόμους,με την πάπια σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 καλοριζικο φιλε και εγω κριπτον εχω σκυλια ειναι καλλες βολτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα.... το έχω δει από κοντά και δεν είναι σαν made in china που λένε..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
papakis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 Kαλες βόλτες φιλαράκι, ατσαλένιο!!!Μια ερώτηση μονο... επειδή είμαι μεταξει kawasaki joy r 125(1750 euro) kai yamaha new 110 (1700 euro) τι προτείνετε ρε παιδιά?? Βοηθάτε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 καλοριζικο φιλε.πες μας εντυπωσεις,τα φρενα του,τα μηχανακικα του. να μαθουμε κατι γιαυτο το μηχανακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 Μεγειές!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 ευχαριστω πολυ παρολο που το πηρα βασικα γιατι ποναει η τσεπη μου ομολογω οτι ειδα ενα φτιαγμενο και το γουσταρα βρε μπας και ξεμωραθηκα τελειως ? ελπιζω μες την εβδομαδα να εχω πινακιδα και ασφαλεια για να αρχισω τις βολτες και να το στρωσο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 Με γειες μοτερ αθανατο θα το φχαριστηθεις!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 ευχαριστω πολυ παρολο που το πηρα βασικα γιατι ποναει η τσεπη μου ομολογω οτι ειδα ενα φτιαγμενο και το γουσταρα βρε μπας και ξεμωραθηκα τελειως ? ελπιζω μες την εβδομαδα να εχω πινακιδα και ασφαλεια για να αρχισω τις βολτες και να το στρωσο Μπορεί να μεγάλωσες,αλλά το μικρόβιο του κάγκουρα θα κυλά στις φλέβες μας :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 Καλοριζικο φιλε!!Περιμενουμε εντυπωσεις.. @Beverly το εχουν αγορασει και αλλοι απο το forum.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fast-gr 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 Καλορίζικο φίλε μου κ καλά χιλιόμετρα να έχεις! Θα ήθελα να μάθω γιαυτό το μηχανάκι, αν γουστάρεις κ εσύ πες μας μερικά πράματα στην πορεία να μάθουμε :cheers: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2010 την πεμτη μου ηρθανε τα χαρτια απ οτην Υαμαηα τωρα περιμενω μονο την αδεια κυκλοφοριας απο το καταστημα που την αγορασα μου στειλανε βιβλιαρακι εγγυησης-service καρτα εγγυησης yamaha euroservice γραφει ερωτηματολογιο μια επιστολη και εναν φακελο με προπληρωμενα τελη ταχυδρομιου το εγχειριδιο χρησης το ειχα παρει απο το καταστημα ασφαλεια ειχα βγαλει απο πριν οποτε σημερα πρωι πρωι ξεκινησα τις βολτες για να το στρωσο κανω καμια 30αρια χιλομετρα και βαζω βενζινη 3,5 ευρα και φουλαρισε (το ειχα παρει με σχεδον μισο ρεζερβουαρ) εκανα 160 χιλιομετρα και ειναι παλι στην μεση περιπου βεβαια τον δεικτη δεν τον πολυπιστευω γιατι εχει αποκλιση σε ανηφορα κατηφορα αλλα νομιζω οτι θα κανω μεγαλη οικονομια και παμε τωρα στα οδηγικα η σελα ειναι παρα πολη σκληρη σε σημειο που μου θυμισε την σκαμενη που ειχα στο ηondac90 πιτσιρικας οι αναρτησεις αρκετα σκληρες νομιζω φρενα-λαστιχα καλουτστικα μου φανηκαν αλλα δεν τα ζορισα κιολας (ειχα οδηγησει μεταχειρισμενα παπια και ειχα φοβηθει αρκετα-δεν σταματουσανε ) ο κινητηρας ειναι αθορυβος εν σταση αλλα εαν δεν κανεις αλλαγη ταχυτητας στις σωστες στροφες ψυλοδιαμαρτυρεται κανει ενα πραγμα σαν ζζζζ σαν να σφυριζει κατι τετιο τελοσπαντων αλλα αμα εχεις τις σωστες στροφες αθορυβος-ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ Ε? ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗ αυτα για σημερα εαν θελει καπιος που εχει ηδη crypton ας μου πει την συμπεριφορα που πρπει να εχει στις αλλαγες ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2010 Καλορίζικο φίλε μου κ καλά χιλιόμετρα να έχεις! Θα ήθελα να μάθω γιαυτό το μηχανάκι, αν γουστάρεις κ εσύ πες μας μερικά πράματα στην πορεία να μάθουμε :cheers: οκ σημερα ξεκινησα στρωσιμο και αρχισα να γραφω στο topic Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2010 (το ειχα παρει με σχεδον μισο ρεζερβουαρ) Μαγκας εισαι εσυ??Εγω γιατι το πειρα σχεδον αδειο??:P Ωραιο ειναι και αρκετα οικονομικο απο οτι βλεπουμε μεχρι στιγμης. τελικα εχει τον ιδιο κινητηρα με το παλιο ή οχι?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2010 Μαγκας εισαι εσυ??Εγω γιατι το πειρα σχεδον αδειο??:P Ωραιο ειναι και αρκετα οικονομικο απο οτι βλεπουμε μεχρι στιγμης. τελικα εχει τον ιδιο κινητηρα με το παλιο ή οχι?? δεν ξερω τιποτα απο το παλιο αλλα μπορω να βγαλω φοτογραφιες και θα μας πουνε τα παιδια που εχουν το παλιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2010 δεν ξερω τιποτα απο το παλιο αλλα μπορω να βγαλω φοτογραφιες και θα μας πουνε τα παιδια που εχουν το παλιο Το εχω και εγω το παλιο αλλα βλεπω διαφορετικα καπακια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsiliha 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 καλησπερα και απο μενα. Αν και εχει περασει πολυς καιρος απο τοτε που δημιουργηθηκε το ποστ, ειπα να γραψω και εγω την γνωμη μου για το συγκεκριμενο παπι. Και εγω το ειχα αγορασει περυσι τον οκτωβρη του 2010. Αν και εμενα ειναι το πρωτο μου μηχανακι, μπορω να πω τα εξης. Αρχικα Ημουν πολυ προσεχτικος στο στρωσιμο. δηλαδη μεχρι τα 1500 χιλιομετρα που εγραψε το κοντερ μεγιστη ταχυτητα 60. Σιγα σιγα αρχισα να ανεβαζω αλλα πολυ σταδιακα. Τα 70 και τα 80 χλμ/ω τα εκανα κοντα μετα το δευτερο σερβις, δηλαδη στα 4000 οπου μουδωσε το οκ ο μηχανικος. Μεχρι σημερα εχω κανει 11000 χιλιομετρα. Ειμαι αρκετα ικανοποιημενος με αυτα που διαθετει. Πρωτο και καλυτερο με την καταναλωση. Ενα ντεποζιτο, το οποιο ο κατασκευαστης λεει 4,2 λιτρα αν και ψιλοδιαφωνω (μπορει βεβαια να με κλεβει και ο βενζινας), τοχω φτασει να κανει 180 χιλιομετρα και ακομη να μη μου μενει απο βενζινη. Δε ξερω ποσο ακομα θα αντεχε. Οσον αφορα τα φρενα του, μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος, και το πισω φρενο καλα τα παει και το μπροστινο. Καλα φρενα. Οσον αφορα τις αναρτησεις, ενταξει καλες ειναι, στις λακουβες την ακους, αλλα σε γενικες γραμμες ειναι οκ. Οσον αφορα την οδηγικη συμπεριφορα, μπορω να πω τα καλυτερα. στριβει καλα, και ανταποκρινεται σε οτι του πεις, αρκει βεβαια να εισαι συγκεντρωμενος στην οδηγηση γιατι αν ψιλοχαζευεις μπορει και να την παθεις. Οσον αφορα τα ελαστικα που εχει, ενταξει μου ειχαν πει να τα αλλαξω γιατι δεν ειναι οτι καλυτερο και αυτο ισχυει. ΕΙδικα σε βρεγμενο οδοστρωμα, ειναι βοηθα παναγια. Σε στεγνο καλα ειναι. Οσον αφορα τις επιδοσεις, οπως ειπα και στην αρχη μεχρι τα 4000 χιλιομετρα, δεν ειχα ανεβει στα 70-80 χιλιομετρα αλλα μετα απο αυτα αρχιζα δειλα δειλα να ανεβαζω στροφες και ταχυτητα. Οσο πιο πολλα χιλιομετρα εκανα, τοσο καλυτερα πηγαινε το μηχανακι. Η καλυτερη ταχυτητα για εμενα ειναι η τριτη που ειναι αρκετα γκαζιαρικη, η 4η δε τραβαει και πολυ. Σαν τελικη ταχυτητα εχω καταφερει τα 110 σε κατηφορα και σε ισιωμα ειμαι μεταξυ 90-100 με το ζορι, ειμαι και εγω λιγο θηριο μαζι και με βαλιτσα αλλα δικαιολογημενα. Το πλειν στο μηχανακι αυτο ειναι ενας περιεργος θορυβος που ακουγεται στο τελικιασμα καθε ταχυτητας και στο τελικη οπου ακουγεται σαν "τριζει" το ολο συστημα. καποιοι μουπαν οτι φταινε τα πλαστικα. Καποια στιγμη θελω να το βαλω στο προγραμμα να τα βγαλω να δω αν ειναι απο αυτα. Καποιο προβλημα δε μουχει βγαλει ετσι κραυγαλεο, ολα καλα. Πριν λιγες μερες τελειωσε και η μπαταρια (μαλλον λογω συναγερμου) οποτε ειμαι στη φαση αλλαγης του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgiopap 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Aξίζει τελικά τα λεφτά του αυτό το μηχανάκι ? Αναμένω απαντήσεις κατόχων γιατί είμαι ανάμεσα σε αυτό και το νέο honda wave που παίζουν στα ίδια λεφτά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgiopap 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2012 Μεγάλη κινεζιά και από κοντά και εκεί που φτιάχνεται Μακριά και αγαπημένοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 αλλαγη γραναζια αλυσιδα περιπου 10000 χλμ http://www.mybike.gr/topic/47549-how-to%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%B7-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%B9%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CF%82/page__fromsearch__1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsiliha 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 Τα περισσοτερα ειναι κινεζικα αλλα νομιζω οτι ειναι καλο μηχανακι. εχω κανει 17500 χιλιομετρα, μονο τακακια μπροστα εχω αλλαξει και η μονη διαφορα που εκανα ηταν να βαλω ενα πιο πικτο λαδι, γιατι ψιλοτσιμπαει. εγω ειμαι ευχαριστημενος με την καταναλωση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες