Jump to content
yannisdoul

αγορα crypton 110

Recommended Posts

εδω και κανα εξαμηνο εψαχνα μεταχειρισμενο παπι με κανα χιλιαρικο και δεν μπορουσα να βρω κατι σωστο

και οτι ειχα βρει σε καλη κατασταση τα διναν 1200 - 1400 ευρο

πηγα σε ενα μαγαζι και πουλουσανε crypton115 με 70000xlm 1300 euro !

ε και μου την εδωσε στο τελος και αγορασα το crypton 110

ειναι το προτο οχημα που παιρνω καινουριο !

και ειχα 15 χρονια να οδηγησω παπι

αντε να δουμε τι θα μας βγει απο αξιοπιστια !

παντως σαν το honda c90 που ειχα πιτσιρικας δεν περιμενο να ειναι με τιποτα

και εδω οι φοτο

dscn0074s.jpg

dscn0075o.jpg

dscn0076ta.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

καλοριζικο καλοριζικο και καλες βολτες!νομιζω εισαι ο πρωτος απο εδω μεσα που το περνει...περιμενουμε εντυπωσεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αστα να πανε.... καινουργιο ειχα παρει το 110 για την ακριβεια 113 1880 ευρω ρο 2004! και ο αλλος πουλαει με 70000 χλμ 1300 ευρω ελεος με αυτες τις τιμες..

καλα εκανες και πηρες το καινουργιο! αν ειναι ολοιδιο με τα ιδια υλικα το μοτερ του, εχει πολυυυυ ψωμι δε θα σε αφησει ποτε αρκει να το προσεχεις

καλοριζικο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα.... το έχω δει από κοντά και δεν είναι σαν made in china που λένε.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαλες βόλτες φιλαράκι, ατσαλένιο!!!Μια ερώτηση μονο... επειδή είμαι μεταξει kawasaki joy r 125(1750 euro) kai yamaha new 110 (1700 euro) τι προτείνετε ρε παιδιά?? Βοηθάτε!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλοριζικο φιλε.πες μας εντυπωσεις,τα φρενα του,τα μηχανακικα του. να μαθουμε κατι γιαυτο το μηχανακι. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω πολυ

παρολο που το πηρα βασικα γιατι ποναει η τσεπη μου

ομολογω οτι ειδα ενα φτιαγμενο και το γουσταρα

βρε μπας και ξεμωραθηκα τελειως ?

ελπιζω μες την εβδομαδα να εχω πινακιδα και ασφαλεια για να αρχισω τις βολτες και να το στρωσο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω πολυ

παρολο που το πηρα βασικα γιατι ποναει η τσεπη μου

ομολογω οτι ειδα ενα φτιαγμενο και το γουσταρα

βρε μπας και ξεμωραθηκα τελειως ?

ελπιζω μες την εβδομαδα να εχω πινακιδα και ασφαλεια για να αρχισω τις βολτες και να το στρωσο

Μπορεί να μεγάλωσες,αλλά το μικρόβιο του κάγκουρα θα κυλά στις φλέβες μας :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο φίλε μου κ καλά χιλιόμετρα να έχεις! Θα ήθελα να μάθω γιαυτό το μηχανάκι, αν γουστάρεις κ εσύ πες μας μερικά πράματα στην πορεία να μάθουμε :cheers: :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

την πεμτη μου ηρθανε τα χαρτια απ οτην Υαμαηα τωρα περιμενω μονο την αδεια κυκλοφοριας απο το καταστημα που την αγορασα

dscn0087.jpg

μου στειλανε

βιβλιαρακι εγγυησης-service

καρτα εγγυησης yamaha euroservice γραφει

ερωτηματολογιο

μια επιστολη

και εναν φακελο με προπληρωμενα τελη ταχυδρομιου

το εγχειριδιο χρησης το ειχα παρει απο το καταστημα

ασφαλεια ειχα βγαλει απο πριν οποτε σημερα πρωι πρωι ξεκινησα τις βολτες για να το στρωσο

κανω καμια 30αρια χιλομετρα και βαζω βενζινη 3,5 ευρα και φουλαρισε (το ειχα παρει με σχεδον μισο ρεζερβουαρ)

εκανα 160 χιλιομετρα και ειναι παλι στην μεση περιπου

dscn0088nv.jpg

βεβαια τον δεικτη δεν τον πολυπιστευω γιατι εχει αποκλιση σε ανηφορα κατηφορα αλλα νομιζω οτι θα κανω μεγαλη οικονομια

και παμε τωρα στα οδηγικα

η σελα ειναι παρα πολη σκληρη σε σημειο που μου θυμισε την σκαμενη που ειχα στο ηondac90 πιτσιρικας

οι αναρτησεις αρκετα σκληρες νομιζω

φρενα-λαστιχα καλουτστικα μου φανηκαν αλλα δεν τα ζορισα κιολας (ειχα οδηγησει μεταχειρισμενα παπια και ειχα φοβηθει αρκετα-δεν σταματουσανε )

ο κινητηρας ειναι αθορυβος εν σταση

αλλα εαν δεν κανεις αλλαγη ταχυτητας στις σωστες στροφες ψυλοδιαμαρτυρεται κανει ενα πραγμα σαν ζζζζ σαν να σφυριζει κατι τετιο τελοσπαντων

αλλα αμα εχεις τις σωστες στροφες αθορυβος-ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ Ε? ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗ

αυτα για σημερα

εαν θελει καπιος που εχει ηδη crypton ας μου πει την συμπεριφορα που πρπει να εχει στις αλλαγες

ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο φίλε μου κ καλά χιλιόμετρα να έχεις! Θα ήθελα να μάθω γιαυτό το μηχανάκι, αν γουστάρεις κ εσύ πες μας μερικά πράματα στην πορεία να μάθουμε :cheers: :cheers:

οκ σημερα ξεκινησα στρωσιμο και αρχισα να γραφω στο topic

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

(το ειχα παρει με σχεδον μισο ρεζερβουαρ)

Μαγκας εισαι εσυ??Εγω γιατι το πειρα σχεδον αδειο??:P

Ωραιο ειναι και αρκετα οικονομικο απο οτι βλεπουμε μεχρι στιγμης.

τελικα εχει τον ιδιο κινητηρα με το παλιο ή οχι??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαγκας εισαι εσυ??Εγω γιατι το πειρα σχεδον αδειο??:P

Ωραιο ειναι και αρκετα οικονομικο απο οτι βλεπουμε μεχρι στιγμης.

τελικα εχει τον ιδιο κινητηρα με το παλιο ή οχι??

δεν ξερω τιποτα απο το παλιο αλλα μπορω να βγαλω φοτογραφιες και θα μας πουνε τα παιδια που εχουν το παλιο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ξερω τιποτα απο το παλιο αλλα μπορω να βγαλω φοτογραφιες και θα μας πουνε τα παιδια που εχουν το παλιο

Το εχω και εγω το παλιο αλλα βλεπω διαφορετικα καπακια..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα και απο μενα. Αν και εχει περασει πολυς καιρος απο τοτε που δημιουργηθηκε το ποστ, ειπα να γραψω και εγω την γνωμη μου για το συγκεκριμενο παπι.

Και εγω το ειχα αγορασει περυσι τον οκτωβρη του 2010.

Αν και εμενα ειναι το πρωτο μου μηχανακι, μπορω να πω τα εξης.

Αρχικα Ημουν πολυ προσεχτικος στο στρωσιμο.

δηλαδη μεχρι τα 1500 χιλιομετρα που εγραψε το κοντερ μεγιστη ταχυτητα 60. Σιγα σιγα αρχισα να ανεβαζω αλλα πολυ σταδιακα.

Τα 70 και τα 80 χλμ/ω τα εκανα κοντα μετα το δευτερο σερβις, δηλαδη στα 4000 οπου μουδωσε το οκ ο μηχανικος.

Μεχρι σημερα εχω κανει 11000 χιλιομετρα. Ειμαι αρκετα ικανοποιημενος με αυτα που διαθετει.

Πρωτο και καλυτερο με την καταναλωση.

Ενα ντεποζιτο, το οποιο ο κατασκευαστης λεει 4,2 λιτρα αν και ψιλοδιαφωνω (μπορει βεβαια να με κλεβει και ο βενζινας), τοχω φτασει να κανει 180 χιλιομετρα και ακομη να μη μου μενει απο βενζινη. Δε ξερω ποσο ακομα θα αντεχε.

Οσον αφορα τα φρενα του, μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος, και το πισω φρενο καλα τα παει και το μπροστινο. Καλα φρενα.

Οσον αφορα τις αναρτησεις, ενταξει καλες ειναι, στις λακουβες την ακους, αλλα σε γενικες γραμμες ειναι οκ.

Οσον αφορα την οδηγικη συμπεριφορα, μπορω να πω τα καλυτερα. στριβει καλα, και ανταποκρινεται σε οτι του πεις, αρκει βεβαια να εισαι συγκεντρωμενος στην οδηγηση γιατι αν ψιλοχαζευεις μπορει και να την παθεις.

Οσον αφορα τα ελαστικα που εχει, ενταξει μου ειχαν πει να τα αλλαξω γιατι δεν ειναι οτι καλυτερο και αυτο ισχυει. ΕΙδικα σε βρεγμενο οδοστρωμα, ειναι βοηθα παναγια. Σε στεγνο καλα ειναι.

Οσον αφορα τις επιδοσεις, οπως ειπα και στην αρχη μεχρι τα 4000 χιλιομετρα, δεν ειχα ανεβει στα 70-80 χιλιομετρα αλλα μετα απο αυτα αρχιζα δειλα δειλα να ανεβαζω στροφες και ταχυτητα. Οσο πιο πολλα χιλιομετρα εκανα, τοσο καλυτερα πηγαινε το μηχανακι.

Η καλυτερη ταχυτητα για εμενα ειναι η τριτη που ειναι αρκετα γκαζιαρικη, η 4η δε τραβαει και πολυ.

Σαν τελικη ταχυτητα εχω καταφερει τα 110 σε κατηφορα και σε ισιωμα ειμαι μεταξυ 90-100 με το ζορι, ειμαι και εγω λιγο θηριο μαζι και με βαλιτσα αλλα δικαιολογημενα.

Το πλειν στο μηχανακι αυτο ειναι ενας περιεργος θορυβος που ακουγεται στο τελικιασμα καθε ταχυτητας και στο τελικη οπου ακουγεται σαν "τριζει" το ολο συστημα. καποιοι μουπαν οτι φταινε τα πλαστικα. Καποια στιγμη θελω να το βαλω στο προγραμμα να τα βγαλω να δω αν ειναι απο αυτα.

Καποιο προβλημα δε μουχει βγαλει ετσι κραυγαλεο, ολα καλα.

Πριν λιγες μερες τελειωσε και η μπαταρια (μαλλον λογω συναγερμου) οποτε ειμαι στη φαση αλλαγης του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aξίζει τελικά τα λεφτά του αυτό το μηχανάκι ?

Αναμένω απαντήσεις κατόχων γιατί είμαι ανάμεσα σε αυτό και το νέο honda wave που παίζουν στα ίδια λεφτά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα περισσοτερα ειναι κινεζικα αλλα νομιζω οτι ειναι καλο μηχανακι.

εχω κανει 17500 χιλιομετρα, μονο τακακια μπροστα εχω αλλαξει και η μονη διαφορα που εκανα ηταν να βαλω ενα πιο πικτο λαδι, γιατι ψιλοτσιμπαει.

εγω ειμαι ευχαριστημενος με την καταναλωση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα