ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 Καλορίζικο καλοτάξιδο φίλε μου, όντως καλή επιλογή. Φθηνή συντήρηση, φθηνά αναλώσιμα και αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου θα τα κάνεις όλα μόνος σου, είναι πανεύκολο, θα το δώσεις μόνο αν σιχαθείς να το βλέπεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 Καλοριζικο! Θα ηθελα και εγω να εχω ενα Sh! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntzanis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 Ευχαριστω παιδια .Οι συναδελφοι και ολοι οι φιλοι μου τα καλυτερα λογια μου λενε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LeocMan 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 καλοταξιδος, στην πατρα εχουμε ενα γυραδικο που το λενε η πιτα του παππου ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 Βρε, βρε, βρε, γελάσαμε πάλι !!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntzanis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες