Jump to content
Sign in to follow this  
tsiki

AΠΟ ΧΘΕΣ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ STREET

Recommended Posts

MOΛΙΣ ΤΗΝ ΣΤΡΩΣΩ, ΚΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ (ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΩΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ) ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΜΟΤΟ, ΚΑΛΟΖΥΓΙΣΜΕΝΗ, ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΦΡΕΝΑ(ΑΒς).ΟΣΟ ΓΙΑ ΔΕΙΚΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΤΗς ΤΡΑΝΣΑΛΠ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΕΙΚΤΗ ΒΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΔΕΙΚΤΗ ΓΙΑ ΑΒς. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΤΗς ΡΕΖΕΡΒΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 3,5 ΛΙΤΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 19. ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΓΕΜΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑΧΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ 240-250 ΧΙΛ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ Η ΜΕΤΡΗΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΡΩΝΩ ΚΑΙ ΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

κάνε εσύ χιλιόμετρα κι άσε να δείχνει ό,τι θέλει ο κοντέρης.....τα μηχανάκια είναι για να τα φχαριστιόμαστε κι έχεις ένα πολύ καλό από δαύτα στα χέρια σου....

πολλά καλά χιλιόμετρα αδερφέ..... :ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

tsiki καλορίζικο το μοτόρι, καλοτάξιδο και πάντα όρθιο.

Να παρατηρήσω μόνο ότι το λαμπάκι της βενζίνης ανάβει (τουλάχιστον στο δικό μου) στα 5 λίτρα.

Το μηχανάκι καίει γύρω στα 5l/100km σύμφωνα με δικές μου μετρήσεις(πόλη, εκτός πόλης, ταξίδι και γρήγορες) :thumbsup:

Υ.Γ. Άν και είμαι πολύ καιρό μέλος του forum αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα. Καλώς σας βρήκα!!!!

:) :) :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

tsiki ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ και Πάντα Όρθιος

Πολυ καλή η επιλογή σου :ok:

Υ.Γ. Άν και είμαι πολύ καιρό μέλος του forum αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα. Καλώς σας βρήκα!!!!

Καλώς ήρθες, λοιπόν και καλό ποστάρισμα τώρα που έκανες την αρχή.... :type:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΑΠΟ ΜΟΤΟΡΟΔΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΤΗΣ SW-MOTECH(.COM) AKΡΙΒΗ ΜΕΝ ΠΟΛΥ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕ, ΔΙΧΩΣ ΚΑΓΚΕΛΑ ΝΑ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ.

Στην πρωτη ευκαιρια σηκωσε καμια φωτο να την δουμε την τριπλετα φιλε ...

Μελλοντικα θα με ενδιαφερει και μενα σιγουρα ...

Να παρατηρήσω μόνο ότι το λαμπάκι της βενζίνης ανάβει (τουλάχιστον στο δικό μου) στα 5 λίτρα.

Καλως ηρθες κι απο δω!

Πως το εχεις τσεκαρει αυτο με το λαμπακι; θελω να πω οτι και γω στα 3,5 λιτρα ειχα μεινει επειδη ετσι δηλωνει η Χοντα....

Δοκιμαστικα αφησα και στο δικο μου να αναψει λαμπακι και αναψε στα 237 χλμ, σχεδον μεικτης οδηγησης, δλδ τα 120 απο αυτα σε ταχυτητες 120-150 χαω σε εθνικη, ενω τα υπολοιπα σε συνθηκες πολης και κινησης. :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Thanks!!

Τσεκάρισμα εύκολο...

Ανάβει λαμπάκι...βάζεις βενζίνη...βλέπεις αντλία...14 λίτρα!!! :knife:

Πληρώνεις και φεύγεις...

Δηλαδή είσαι στα 6 lt/100km;;

Τί να πώ.. εγώ έχω την εντύπωση ότι καίω 5 λίτρα στα 100.

Μήπως επειδή βάζω μόνο σούπερ αμόλυβδη να παίζει ρόλο;;

Δεν ξέρω, ειληκρινά.... :what:

Τροποποιήθηκε από τον JimmyZ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο φίλε μου, πολύ καλή μοτό. Σου εύχομαι πολλά και καλά χλμ και πάντα με προσοχή. :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μήπως επειδή βάζω μόνο σούπερ αμόλυβδη να παίζει ρόλο;;

Ζντοϊνγ! ουτε που το σκεφτηκα ο μιναρας αυτο με τα λιτρα :blush:

Και γω δεν παρατηρησα με ποσα γεμισε επειτα απο το λαμπακι... οποτε και το "3,5" ειναι τελειως υποθετικο για μενα ... πρεπει να το ξανατσεκαρω. :this:

Tωρα αυτο με την σουπερ αμολυβδη δεν ξερω φιλε ... γιατι να εχει αλλωστε ... στα καρμυρατερατα μοτερ παιζουν ρολο τα οκτανια; νομιζα οχι ... ενηγουεη :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νικόλα τα οκτάνια πάνε με την συμπίεση.Όσο μεγαλύτερη η συμπίεση τόσο πιο ποθητά τα πολλά οκτάνια :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕΡΒΙΣ. ΤΙ ΛΑΔΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ?

JAVANEZE, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΔΕΣ

http://www.sw-motech.com/hersteller/honda_...d01a3974f16b1c4.

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ Η ΜΟΤΟΡΟΔΑ (MOTORODA.GR).ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟΥΤΣΙΚΑ 335 ΕΥΡΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΣΤΡΕΕΤ, ΠΟΛΥ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο πρώτο σέρβις άστον να σου βάλει αυτά που βάζει η χόντα.Agip δηλαδή.Απλά πές του να σου βάλει συνθετικά.Εγω έτσι έκανα και στο δεύτερο του πήγα δικά μου.BEL-RAY σούπερ συνθετικά 10-50 και είμαι μια χαρά.Το συνιστώ επίσης :ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Στο πρώτο σέρβις άστον να σου βάλει αυτά που βάζει η χόντα.Agip δηλαδή.

<{POST_SNAPBACK}>

Μάλλον αυτό πάει ανάλογα με τον αντιπρόσωπο και το εξουσιοδοτημένο συνεργείο του και όχι με το αν έχεις Honda ή όχι. Εγώ που πήρα την μηχανή από Agio και κάνω εκεί τα service, μου βάζουν IPONE. Και κάτι άκουσα (μήπως μου το είχες πει εσύ Θάνο? Δεν θυμάμαι) ότι αν σε περίπτωση πάω εκεί για αλλαγή και θελήσω άλλα λάδια δεν πρόκειται να μου βάλουν....Παίζει? :unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Στο πρώτο σέρβις άστον να σου βάλει αυτά που βάζει η χόντα.Agip δηλαδή.Απλά πές του να σου βάλει συνθετικά.Εγω έτσι έκανα και στο δεύτερο του πήγα δικά μου.BEL-RAY σούπερ συνθετικά 10-50 και είμαι μια χαρά.Το συνιστώ επίσης :ok:

<{POST_SNAPBACK}>

μα όλοι "μια χαρά" είναι με τα λάδια που βάζουν....

κάθε μάρκα και τύπος λαδιού έχει και αυτούς που ορκίζονται σ' αυτό...

εγώ π.χ. βάζω motul 5100 15-40 και είμαι κι εγώ "μια χαρά"...

και με τα valvoline που έβαζε ο προηγούμενος μηχανικός, εξίσου "μια χαρά" ήμουν, δεν κατάλαβα την παραμικρή διαφορά με την αλλαγή εξάλλου...

μήπως υπάρχει και κανείς που να έχει βάλει δύο διαφορετικά είδη λαδιών και να έχει κατεβάσει μοτέρ για να συγκρίνει φθορές μετά από 5-10 χιλιάδες χλμ. και να βγάλει συμπέρασμα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιστεύω ότι για ποιο σωστά συμπεράσματα για τα λάδια, πρέπει οι αλλαγές λαδιών να συνοδεύονται και από δυναμομέτρηση, με την προϋπόθεση φυσικά ότι όλα τα άλλα μηχανικά μέρη της μοτοσυκλέτας που επηρρεάζουν τις αποδόσεις, παραμένουν ίδια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν έχω ακούσει ή διαβάσει πουθενά για αλλαγή απόδοσης λόγω αλλαγής λαδιών...

μου κάνει εντύπωση αυτό που λες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πιστεύω ότι για ποιο σωστά συμπεράσματα για τα λάδια, πρέπει οι αλλαγές λαδιών να συνοδεύονται και από δυναμομέτρηση,

<{POST_SNAPBACK}>

ε? :huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλάκα κάνετε ρε παιδιά?

Αν δεν έχει να κάνει ο τύπος, το ιξώδες και η ποιότητα του λαδιού με την απόδοση τότε τι έχει να κάνει?

Εγώ που στην πρώτη αλλαγή και για 6.000 χιλιόμετρα είχα ημι-συνθετικά λάδια και στην δεύτερη έβαλα full-συνθετικά είδα ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά στο πόσο γρήγορα "άρπαζε" το στροφόμετρο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει δίκιο ο Αλέξανδρος ρε παιδιά.Δεν είπαμε οτι θα αποκτήσει άλογα το μηχανάκι, αλλά το καταλαβαίνεις στη λειτουργία.Και εγω με τα BEL-RAY που έβαλα το νιώθω λίγο πιο σπιρτόζο το μηχανάκι.

Σχετικά με την ερώτηση σου Αλέξανδρε οχι δε στο είπα εγω και δεν μου φαίνεται να ισχύει αυτό που λές γιατί στο πρώτο σέρβις τον άφησα να μου βάλει τα δικά του(Agip συνθετικό το οποίο αυτό λέει και η χόντα να βάζουμε)αλλά του είιπα απο δω και πέρα θέλω BEL-RAY και μου λέει οκ εγω δε τα φέρνω τράβα πάρτα και φέρτα μου να στα βάλω.Του τα πήγα λοιπόν και μάλιστα δε μου πήρε και χρήματα :winking:

Του έδωσα συμβολικά όμως ενα δεκάρικο γιατί ήταν γυφτιά.

Αυτά κύριοι :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μηπως με καλο λαδακι θελετε να πειτε επανερχεται εις την φυσιολογικην καταστασης του?

ε? οεο :P

Και σας "φαινεται" οτι εγινε "σπιρτο" ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ζήτημα είναι αν το δυναμόμετρο πιάνει την όποια διαφορά...

επίσης ό,τι άρθρο έχω διαβάσει για λάδια, λέει "μη βάλετε φουλ-συνθετικά, δεν έχει νόημα" :think:

Τροποποιήθηκε από τον gdevelek

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε 30φυλλε μιλούσα για το δικό μου το οποίο είναι καινούριο μηχανάκι.Τι ζημιά να κάνανε δηλαδή τα λάδια σε τόσο καινούριο κινητήρα ωστε αλλάζοντας λάδια να δω διαφορά?Και επαναλαμβάνω δε λέω οτι είδα κάτι το συνταρακτικό.

Γιώργο οι δυναμομετρήσεις είναι γι αυτούς που θέλουν να βγάλουν ξίγκι απ τη μύγα.Για την ώρα εμείς μπορούμε να το βγάλουμε μόνο απο γουρουνάκια :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα