Chrisis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 καλησπέρα σας παίδες και από μένα, νεός και εγώ στο φόρουμ :) εμπειρία από μοτοσυκλέτα δεν έχω καθόλου (εκτός απο μια δυο φορες με scooter) μα είναι στις σκεψεις μου να αγορασω σε λιγο καιρο...απλα με τραβανε πολυ οι supersport.. :P θα ηταν μοιραιο αν αρχιζα με μια cbr 600rr? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 Καλως ηρθες!! :_hi: Οσο για την cbr αστο...Παρε πρωτα κατι σε 250 και μετα ανεβαινεις κατηγορια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 Καλως ορισες. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 θα ηταν μοιραιο αν αρχιζα με μια cbr 600rr? Καλώς ήλθες φίλε, καλά ποσταρίσματα Τώρα, μπορείς να πάρει cbr, αλλά όχι το 600αρι... Μπορείς να πάρεις το cbr 250 και μετά να πας στο μεγάλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chrisis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 Καλώς ήλθες φίλε, καλά ποσταρίσματα Τώρα, μπορείς να πάρει cbr, αλλά όχι το 600αρι... Μπορείς να πάρεις το cbr 250 και μετά να πας στο μεγάλο... καταρχας ευχαριστω παιδια :) φιλε NERRY ειδα την cbr 250 αλλα δεν με ενθουσιαζει :/ απλα θα προσπαθουσα να εβρισκα 600 μεταχειρισμενη λογω και οικονομικου (και εμφανιση πολυ πιο ωραια)... χμμ ο λογος που μου λες να προτιμησω 250 αντι 600 λογω βαρους και ιπποδυναμης (και αλογα)?? ή και για αλλους λογους? :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 καλώς ήρθες ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda the power of dreams 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 kalispera ki apo mena eimai neos sto forum kai katoxos honda innova injection. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 (τροποποιήθηκε) καταρχας ευχαριστω παιδια φιλε NERRY ειδα την cbr 250 αλλα δεν με ενθουσιαζει απλα θα προσπαθουσα να εβρισκα 600 μεταχειρισμενη λογω και οικονομικου (και εμφανιση πολυ πιο ωραια)... χμμ ο λογος που μου λες να προτιμησω 250 αντι 600 λογω βαρους και ιπποδυναμης (και αλογα)?? ή και για αλλους λογους? Bασικά εννοούσα οτι εφόσον θες cbr υπάρχει και το 250αρι που σίγουρα θα είναι πιο ασφαλές... Το είπα και με μία δόση χιούμορ εν ολίγοις... Δεν ξέρω κατά πόσο είναι επικινδυνο να ξεκινήσεις με 600αρι και μάλιστα ss, σίγουρα πάντως δεν είναι και ότι πιο φιλικό σε έναν νέο αναβάτη κυρίως λόγω ιπποδύναμης μιας και το βάρος μάλλον το συνηθίζεις πιο εύκολα... Το καλύτερο είναι να ανοίξεις ένα θέμα για να πάρεις περισσότερες απόψεις και οι οποίες θα είναι και πιο αξιόπιστες απο άτομα με εμπειρία Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 4 , 2010 από τον NERRY Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chrisis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 Bασικά εννοούσα οτι εφόσον θες cbr υπάρχει και το 250αρι που σίγουρα θα είναι πιο ασφαλές... Το είπα και με μία δόση χιούμορ εν ολίγοις... Δεν ξέρω κατά πόσο είναι επικινδυνο να ξεκινήσεις με 600αρι και μάλιστα ss, σίγουρα πάντως δεν είναι και ότι πιο φιλικό σε έναν νέο αναβάτη κυρίως λόγω ιπποδύναμης μιας και το βάρος μάλλον το συνηθίζεις πιο εύκολα... Το καλύτερο είναι να ανοίξεις ένα θέμα για να πάρεις περισσότερες απόψεις και οι οποίες θα είναι και πιο αξιόπιστες απο άτομα με εμπειρία ευχαριστω φιλε, θα ανοιξω καινουριο τοτε σε ποια ενοτητα ομως? :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες