NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 μαλλον δεν ξερεις να το ανοιγεις! ποσο καιρο το οδηγας? ειχες αλλη εμπειρια σε μηχανακι πιο πριν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis X 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 koita gia mamato milame ipo8eto..anoikseto se iso dromo konta se koftes oles ts taxitites kai mazepsou ligo gia na kobei aera...ama dn paei pano apo 100 prepei na to tsekareis... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 gianni ελληνικους χαρακτηρες. Αδερφε,παιζει και ρολο το βαρος σου ,να ξερεις. αλα αμα το πηρες απο κοπελα,να φανταστω θανε καραμπουκωμενο. ανοιξετω λιγο στην τσιτα,να ξυπνησει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 Καλημέρα παίδες. ΤΟ απέκτησα πρόσφατα μτχ 2.5 ετών με 10.000 χλμ. Φαίνεται ιδιαίτερα καλομεταχειρισμένο. Από κοπέλα το πήρα η οποία το είχε πάρει καινούριο. Διαβάζω εδώ και αλλού ότι όλοι πάτε με 120. Εγώ με το ζόρι έχω δει 100. Εκτός και αν εννοείτε ότι ανοίγετε σήμερα το γκάζι και μέχρι αύριο έχει φτάσει τα 120 Οταν το πηρες, το πηγες σε κανεναν μαστορα να το δει;;; Για τα 120 τελικης που λεμε, παιζουν ρολο πολλοι παραγοντες. -το βαρος σου -δρομος (ευθεια, κατηφορα κλπ) -αερας κλπ Απο την αλλη, επειδη ειπες το ειχε κοπελα, παιζει το μηχανακι να μην εχει δουλεψει ποτε στα κοκκινα. Οποτε θα προτεινα για καμια βδομαδα να το σπας συνεχεια και μετα να ξαναδοκιμασεις να το ανοιξεις. ;) Αν μενεις Θεσσαλονικη κανονιζουμε και καμια βολτα να το ξεμπουκωσεις το εργαλειο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 +1 για ξεμπουκομα..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 περίμενε και λίγο να ζεσταθεί καλά το μηχανάκι.... Μην το σπάς κατευθείαν.... και εμένα κρύο μέχρι 110 έχω δεί.... μετά πάάάάάάάάάάάει καλύτερα και σε μπαμ και σε τελικές.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 Μηπως εχει βαλει γραναζι για εκινησεις μονο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 χτες σε ευθεία ο ξάδελφος μου με το Crypton X μου χτύπαγε 130... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
schumifer 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 (τροποποιήθηκε) Είμαι 86 κιλά. Όχι δε θα σκύψω γιατί δε θα σκύβω στην καθ'ημέρα πράξη. Επίσης οδηγάω 11 χρόνια (πάντα crypton) και τελική θεωρώ την ταχύτητα που πιάνει το μηχανάκι χωρίς να με σπρώχνει ο κολλητός μου με το στρόμα από πίσω... Ναι μαμά είναι το μηχανάκι, αλλά είμαι ανοικτός σε οικονομικές και αθόρυβες προτάσεις. Και άλλη μία ερώτηση. Ημισυνθετικά λαδάκια βάζετε? Επίσης πώς μπουκώνει το injection? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2010 από τον schumifer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
schumifer 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 Αν βγει ο καταλύτης κερδίζω τίποτα ή μπα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innovas 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 Καντο ενα σερβις λαδια-φιλτρο-μπουζι δες και τις βαλβιδες και μετα κανε κανενα καλο ανοιγμα (πανε λιγο στο οριο τις ταχυτητες) και δες τι λεει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 παιζει η κοπελα να πηγαινε μονιμως με 4η κ να νομιζε οτι ειναι αυτοματο το δικο μου πλεον μετα απο 50000 χλμ δεν παει πανω απο 110 σε ευθεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
schumifer 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 Αυτό ακριβώς έχω στο μυαλό μου, αν και κοίταξα τη στάθμη των λαδιών και η χροιά τους μου λέει ότι είναι φρεσκότατα!!! Μπουζί λες να έχει τόση αξία να αλλάξω (αν και θα μου πεις με 1 ευρώ που κοστίζει...) Ποιο προτείνεται? Να υποθέσω ότι όπως πάντα χρειαζόμαστε φίλερ για τις βαλβίδες , ε? Άρα μηχανικός! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 αυτο που θα ηθελα,ειναι,αμα μπορεις,με μια καλη καμερα,οχι και τερμα καλη,απλα καλη, να το βγαλεις ενα βιντεο να δουλευει στο ρελαντι, σε καποιεσ φασεις να γκαζωνεις με νεκρα να δω πως αρπαζει.και τελος,να τοχεις στο σταντ,και να κουμπωσεις 1η 2α 3η 4η και να γκαζωνεις ελαφρα. αμα γινετε. απο αυτο θα καταλαβω πολλα πιστευω,για καποια επιφανειακα θεματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 άμα φυσάει τόσα βγάζει... περίπου 100 - 110 χιλιόμετρα... αλλά άμα δεν φυσάει βγάζει 120-125 αν πάλι έχεις ευνοϊκό αέρα και λίγο κατηφόρα χτυπάς κόφτες 4η... περίπου 140... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 Αυτό ακριβώς έχω στο μυαλό μου, αν και κοίταξα τη στάθμη των λαδιών και η χροιά τους μου λέει ότι είναι φρεσκότατα!!! Μπουζί λες να έχει τόση αξία να αλλάξω (αν και θα μου πεις με 1 ευρώ που κοστίζει...) Ποιο προτείνεται? Να υποθέσω ότι όπως πάντα χρειαζόμαστε φίλερ για τις βαλβίδες , ε? Άρα μηχανικός! το μπουζι κανει 5 ευρω... για να αλλάξεις μπουζί πρέπει να λύσεις το δεξί fairing ( όπως κάθεσαι στο μηχανακι ) για να ρυθμίσεις βαλβίδες απλά είναι καζίκι... καλύτερα πήγαινε το στην yamaha να στο ρυθμίσουνε... λάδια κτλπ άλλαζε τα μόνος σου... λάδι βάζε Agip 10-40 synthetic technology... απλά το καλύτερο λάδι... κάθε φορά που αλλάζεις λάδια καλό θα είναι να αλλάζεις και φίλτρο λαδιού... τουλάχιστον έτσι κάνω εγώ... κάθε 1.000 χιλιόμετρα λάδια και φίλτρο λαδιού :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 Λοιπον υπαρχουν αρκετοι λογοι να μην ποιανει τα 100χλμ 1.Αν εχει λιγα χλμ τα πιανει δυσκολα. 2.μπορει να ειναι γραναζωμενο κ να σπαει γρηγορα πριν τα 100 3.Μπορει να εισαι υπερβαρος κ να μην κωλονει (αλλα ειναι λιγο ακυρο γτ εμεις περιπου 200 κιλα πανω εγω κ ενα παιδι 130 εκεινος κατεβαζαμε 120 κοντερισια) 4.αμα φοραει πολυ χοντρα λαστιχα αργει πολυ να τα πιασει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
schumifer 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 (τροποποιήθηκε) Όχι ρε φίλε πλήρως συνθετικό λάδι και αλλαγή στα 1000 χλμ και φίλτρο λαδιού. Μέχρι το τέλος το 2011 θα έχω φτάσει το κόστος αγοράς honda sh300i!!! Εδώ πολύς κόσμος βάζει ορυκτέλαιο και αλλάζει στα 2000-2500!!! Και το manual λέει 6000 χλμ αν θυμάμαι καλά... Το μπουζί θα το αλλάξω αφού το δω πρώτα βέβαια, αλλά για έχω καβάτζα, ποιο να πάρω? Παπί εκτός εγγύησης και να το πάω στη ΥΑΜΑΗΑ? Σε γνωστό μου μηχανικό θα το πάω... Όσο για το λάδι, θα προτιμούσα 20-50 για τα παπιά που τρώνε ξέσκισμα, καθώς, στη Ελλάδα μας, τι να το κάνεις το 10? Πόσο συχνά θα έχουμε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες??? Υπόψην το manual λέει 20-40! ΥΓ μαμά λάστιχα (που κρατάνε εντυπωσιακά, και με προβληματίζει το γεγονός, καθώς όλα τα μαμά λάστιχα που έχω οδηγήσει σε ΥΑΜΑΗΑ παπί ήταν γτπκ) ΥΓ2 μαμά μηχανάκι, γρανάζωμα μαμά. ΥΓ3 υπάρχει κάτι που μπορώ να πειράξω οικονομικά, αθόρυβα, αξιόπιστα για να κερδίσω λίγο. ΥΓ4 καλά ρε παιδιά, αυτήν την πρώτη που είναι μακριά, ΟΚ βοηθάει στην ευθεία. Ανηφόρα σοβαρή από στάση δικάβαλο έχετε δοκιμάσει? ΤΟ απλό τουλάστιχον τράβαγε (ακόμη και το παλιό ταλαιπωρημένο μου crypton δεν κόλλωνε) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 18 , 2010 από τον schumifer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 Για αρχή καν'του ενα καλο σέρβις και βλέπεις μετα. Αν δεν δεις χαϊρι (και ειναι ολα μαμα) δες τι μπορει να ειναι 1. Η κοπέλα μπορεί να μην το άνοιγε αρα θελει λιγο δούλεμα στα ψηλά. 2. Οι κοπέλες συνήθως δεν κανουν καλο στρώσιμο (εχω δει και μερικες να στρώνουν αμαξι :scared: ) Μπορεί να έπαιρνε δικαβαλο, να το έφτανε στα κόκκινα κλπ. Σε αυτη την περίπτωση δωστο γρηγορα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 Όχι ρε φίλε πλήρως συνθετικό λάδι και αλλαγή στα 1000 χλμ και φίλτρο λαδιού. Μέχρι το τέλος το 2011 θα έχω φτάσει το κόστος αγοράς honda sh300i!!! Εδώ πολύς κόσμος βάζει ορυκτέλαιο και αλλάζει στα 2000-2500!!! Και το manual λέει 6000 χλμ αν θυμάμαι καλά... Το μπουζί θα το αλλάξω αφού το δω πρώτα βέβαια, αλλά για έχω καβάτζα, ποιο να πάρω? Παπί εκτός εγγύησης και να το πάω στη ΥΑΜΑΗΑ? Σε γνωστό μου μηχανικό θα το πάω... Όσο για το λάδι, θα προτιμούσα 20-50 για τα παπιά που τρώνε ξέσκισμα, καθώς, στη Ελλάδα μας, τι να το κάνεις το 10? Πόσο συχνά θα έχουμε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες??? Υπόψην το manual λέει 20-40! ΥΓ μαμά λάστιχα (που κρατάνε εντυπωσιακά, και με προβληματίζει το γεγονός, καθώς όλα τα μαμά λάστιχα που έχω οδηγήσει σε ΥΑΜΑΗΑ παπί ήταν γτπκ) ΥΓ2 μαμά μηχανάκι, γρανάζωμα μαμά. ΥΓ3 υπάρχει κάτι που μπορώ να πειράξω οικονομικά, αθόρυβα, αξιόπιστα για να κερδίσω λίγο. ΥΓ4 καλά ρε παιδιά, αυτήν την πρώτη που είναι μακριά, ΟΚ βοηθάει στην ευθεία. Ανηφόρα σοβαρή από στάση δικάβαλο έχετε δοκιμάσει? ΤΟ απλό τουλάστιχον τράβαγε (ακόμη και το παλιό ταλαιπωρημένο μου crypton δεν κόλλωνε) πρωτη φορα ακουω κρυπτον να μην τραβαει σε ανηφορα.....τεσπα αν εχεις την εγγυηση πηγαινετο στην Yamahaa και πες τους το μηχανακι πανω απο 100 δεν παει θελω τα λεφτα μου πισω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
irakleio 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 πηγενε το σε κανεναν καλο μαστορα να το κοιταξει,αν και πρεπει να εχει ψηλοπρολβηματακια ο κινητηρας,προσεχε ο μαστορας που θα πας μην ειναι λαμογιο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innovas 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 Φίλε Schumifer σου ξαναλέω οτι καλό είναι ενα αυτονόητο σέρβις πρίν δείς τίποτε άλλο. Το σέρβις μπορείς να το κάνεις και μόνος δεν είναι τίποτα. -Οσο το μπουζί πράγματι δεν είναι κόστος αλλά το μπουζί δεν είναι για να πάρει μόνο μπροστά το πάπιο βγάζεις χιλιάδες στινθήρες ανάλογα τις στροφές και αν δεν είναι σε καλή κατάσταση δεν καίγεται καλα το μήγμα άρα κακή καύση αρα οχι καλη απόδοση. -Το λαδάκι καλά είναι να είναι πάντα ένας τύπος πχ 10-40.Το συνθετικό για μένα είναι υπερβολή άσε που σε μερικά πάπιο δεν ενδεικνυται(μπορεί και να το καίει).Πιο συχνά λοιπόν λάδι και δεν χρειάζεται συνθετικό. -Βαλβίδες ναι σε ενα μάστορα καλύτερα για σίγουρα γιατί και αυτές έχουν τον ρόλο τους. Για να μην μακρυγορώ όταν ο κινητήρας δεν έχει τη σωστή αναλογία μήγμα/αέρα δεν έχει το σωστό ρεύμα και την σωστή εξαγωγή καυσαερίου δεν αποδίδει σωστά. Ψάξε λοιπόν αυτά πρώτα και μετά δές κάτι πιο ακριβό και εξηζητημένο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fast-gr 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 Εγώ όλα τα κρυπτον Χ που ξέρω τα 120χμ στο κοντέρ τα πιάνουν μπαμ...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos3xd 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 xwris na 8elw na dei3w kati apla mou kanei entiposi to sigekrimeno 8ema idika g crypton X!!!egw otan to kineziko mou cheetah papaki itan mama olo ma olo 110cc ta 100 ta eftane easy kai ta 3epernouse kiolas oxi kata poli ala ta 3epernouse!!pragmatika auto g crypton x m akougete poli periergo!!!exw odigisei crypton kai einai apla 8irio!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 Εγώ όλα τα κρυπτον Χ που ξέρω τα 120χμ στο κοντέρ τα πιάνουν μπαμ...! Να υποθέσω έκαστος, ε?? μπορούν και περισσότερα..? Γιατί ενας φιλος με modenas kristar επιανε εθνικη 140 κοντερισια.. τοσο πολυ κλεβουνε τα μοντενας? η απλα ειναι πιο γρηγορα απ τα κρυπτον? :o Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες