Jump to content
Punisher

Crypton-X τουμπανιασμα :D

Recommended Posts

Ρε τι λενε οι μηχανικοι για να ρυθμισουν λιγες βαλβιδες παραπανω στον μικρο!!!

Ποσα του παιρνει για συγχρονισμο κυλινδρων να μας πει ο φιλος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μάσκα 24 Ευρό

Ποδιά εξωτερική 20.5 Ευρό

Ποδιά εσωτερική 34 Ευρό

Φτερό Μπροστά 18.20 Ευρό

Σύνολο 97Ευρο

Τροποποιήθηκε από τον Amilitos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να σπαμάρω, να μην σπαμάρω, να σπαμάρω, να μην σπαμάρω...

ΘΑ ΣΠΑΜΑΡΩ!!!

Εξήγησε του του φίλου σου οτι V δεν σημαίνει οτι είναι V ο κινητήρας, αλλά οτι είναι από Viper. Και το LC σημαίνει Low Consumption, γιαυτό δεν του καίει σαν viper. Πέφτει βέβαια και λίγο η απόδοση, αλλά ας όψεται η κρίση. Το 4 σημαίνει οτι είναι από το viper του 2004.

Οπότε LC4V = Χαμηλής κατανάλωσης κινητήρας από Dodge Viper του 2004. Άντε, γιατί εδώ μέσα έχουν ειπωθεί πολλές βλακείες.

Παραλίγο να το ξεχάσω. Το Crypton στο όνομα του παπιού σημαίνει οτι είναι από Κρυπτόνιο (τη σύνδεση με τις κλειδαριές Cryptonite θα την αναλύσουμε σε άλλο θρεντ), οπότε αν τύχει και του την πέσει ο Ζούπερμαν για κόντρα θα του σκίσει τα βάρδουλα επειδή θα τον ζαλίσει με το κρυπτόνιο.

Το X είναι μεγάλη ιστορία... Πριν βγει το Crypton X στην ελληνική αγορά συζητούσαν οι του Mega για τρόπους προώθησης του (στα σκαριά τότε) X-Factor. Έτυχε να είναι ο λογιστής του εισαγωγέα μπατζανάκης της Κατραβά, οπότε κάναν μια συμφωνιούλα. Οι ιδιοκτήτες των Crypton Χ θα είχαν δικαίωμα να περάσουν κατευθείαν στον δεύτερο γύρο επιλογής παικτών, και για να φαίνεται αυτό βάλαν το X στο όνομα του παπιού. Στη πορεία βέβαια αποσιωπήθηκε αυτό, καθώς υπήρξαν ( ορθώς κατ'εμέ ) διαμαρτυρίες για την αντικειμενικότητα των κριτηρίων εισαγωγής των παιχτών στο ριάλιτυ.

Το ρέζουμο είναι πως ο φίλος σου είναι φοβερά τυχερός. Το παπί του έχει V10 μοτέρ, 8300 cc, με πεντακόσια αλόγατα΄, αλλά με κατανάλωση 3 στα 100, φτιαγμένο από κρυπτονίτη, και έχει και δικαίωμα να περάσει απευθείας στο 'ράουντ του' της διαλογής παικτών του εξ-φάκτορ.

Αν έχει αδερφή παντρέψου την, είναι ευκαιρία.

Όλα τα crypton μετά το 2009 είναι τετρακύλινδρα 8300cc. Φρενάρουν και στον αέρα. Σιγά μην έχουν και κινητήρα Dodge Viper. Ιταλικής κατασκευής είναι. Και αυτό concept είναι. Θέλουμε fotos :_zeppelin: :_zeppelin:

Τροποποιήθηκε από τον Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεα σας συν-φορουμίτες και συν-φορουμίτισες! Τι κανέτε!? Ελπίζω καλά!! Λοιπόν ας μπω στο θέμα! Σήμερα όπως ήμουν στο σχολείο με την παρέα αρχίσαμε να συζητάμε για μηχανές!( Όπως πάντα άλλωστε!!) Και ένα φιλαράκι με CryptonX μας έλεγε ότι έχει V κινητήρα!! Μόλις το άκουσα τρελάθηκα!!!!

ο φιλος πρεπει να εχει μπλεξει σε σπειρα με σπουργιτια! :uglystupid2: :P

παντως εμενα οι πηγες μου λενε οτι το επομενο Χ θα εχει τετρακυλινδρο κινητηρα 150cc διαταξης V με εξατμησεις διαταξης 4-2-2, με 2 μπουζι ανα κυλινδρο, 5 χαρτογραφησεις ,quickshifter ,ρυθμιζομενα μαρσπιε ,διπλες δισκοπλακες διαμετρου 320 , εξαπιστονη brembo δαγκανα μπροστα ,τετραπιστονη πισω!

ασε θα ναι πολυ εργαλειο σε λεω! :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεα σας συν-φορουμίτες και συν-φορουμίτισες! Τι κανέτε!? Ελπίζω καλά!! Λοιπόν ας μπω στο θέμα! Σήμερα όπως ήμουν στο σχολείο με την παρέα αρχίσαμε να συζητάμε για μηχανές!( Όπως πάντα άλλωστε!!) Και ένα φιλαράκι με CryptonX μας έλεγε ότι έχει V κινητήρα!! Μόλις το άκουσα τρελάθηκα!!!! Του λέω ότι δεν υπάρχει μονοκύλινδρος V κινητήρας και μου λέει ότι στο μοτέρ και στα χαρτιά από το μηχανάκι λέει ότι ο κινητήρας λέγεται LC4V και ότι ρώτησε και 2 μηχανικούς και του είπαν ότι είναι V ο κινητήρας! Ψάχνω τώρα να βρω όλα τα σχέδια όλων των V κινητήρων του πλανήτη (αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας) όχι τίποτα άλλο αλλά βάλαμε στοίχημα!! Μπυρίτσες!!!!! αχαχαχαχα!!!

Υ.Γ. Συγνώμη αμα είμαι σε λάθος κατηγορία, ας το διορθώσουν οι διαχιριστές!!

Οτι να νε ειναι ο φιλος σου.... το LC4V σμηαινει Liquid Cooler 4 valves δηλαδη υδροψηκτο 4βαλβιδο.... :_thumbsup:

Απο τετοιοιυς που πετανε κοτσανες εχει ενα σρο απλως οταν ακους να μιλανε κοιτα τν ουρανο κ σφυρα αδιαφορα

Τροποποιήθηκε από τον Punisher

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να σπαμάρω, να μην σπαμάρω, να σπαμάρω, να μην σπαμάρω...

ΘΑ ΣΠΑΜΑΡΩ!!!

Εξήγησε του του φίλου σου οτι V δεν σημαίνει οτι είναι V ο κινητήρας, αλλά οτι είναι από Viper. Και το LC σημαίνει Low Consumption, γιαυτό δεν του καίει σαν viper. Πέφτει βέβαια και λίγο η απόδοση, αλλά ας όψεται η κρίση. Το 4 σημαίνει οτι είναι από το viper του 2004.

Οπότε LC4V = Χαμηλής κατανάλωσης κινητήρας από Dodge Viper του 2004. Άντε, γιατί εδώ μέσα έχουν ειπωθεί πολλές βλακείες.

Παραλίγο να το ξεχάσω. Το Crypton στο όνομα του παπιού σημαίνει οτι είναι από Κρυπτόνιο (τη σύνδεση με τις κλειδαριές Cryptonite θα την αναλύσουμε σε άλλο θρεντ), οπότε αν τύχει και του την πέσει ο Ζούπερμαν για κόντρα θα του σκίσει τα βάρδουλα επειδή θα τον ζαλίσει με το κρυπτόνιο.

Το X είναι μεγάλη ιστορία... Πριν βγει το Crypton X στην ελληνική αγορά συζητούσαν οι του Mega για τρόπους προώθησης του (στα σκαριά τότε) X-Factor. Έτυχε να είναι ο λογιστής του εισαγωγέα μπατζανάκης της Κατραβά, οπότε κάναν μια συμφωνιούλα. Οι ιδιοκτήτες των Crypton Χ θα είχαν δικαίωμα να περάσουν κατευθείαν στον δεύτερο γύρο επιλογής παικτών, και για να φαίνεται αυτό βάλαν το X στο όνομα του παπιού. Στη πορεία βέβαια αποσιωπήθηκε αυτό, καθώς υπήρξαν ( ορθώς κατ'εμέ ) διαμαρτυρίες για την αντικειμενικότητα των κριτηρίων εισαγωγής των παιχτών στο ριάλιτυ.

Το ρέζουμο είναι πως ο φίλος σου είναι φοβερά τυχερός. Το παπί του έχει V10 μοτέρ, 8300 cc, με πεντακόσια αλόγατα΄, αλλά με κατανάλωση 3 στα 100, φτιαγμένο από κρυπτονίτη, και έχει και δικαίωμα να περάσει απευθείας στο 'ράουντ του' της διαλογής παικτών του εξ-φάκτορ.

Αν έχει αδερφή παντρέψου την, είναι ευκαιρία.

μεγαλε πραγματικα :respekt: :respekt: !!! δεν εχω τιποτα αλλο να πω!!! που τα σκεφτηκες ρε ψηλε?? αχαχχα!!!! απλα καταπληκτικος!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε τι λενε οι μηχανικοι για να ρυθμισουν λιγες βαλβιδες παραπανω στον μικρο!!!

Ποσα του παιρνει για συγχρονισμο κυλινδρων να μας πει ο φιλος!

τον ρωτησα και μου λεει δεν θυμαται!!!

ο φιλος πρεπει να εχει μπλεξει σε σπειρα με σπουργιτια! :uglystupid2: :P

παντως εμενα οι πηγες μου λενε οτι το επομενο Χ θα εχει τετρακυλινδρο κινητηρα 150cc διαταξης V με εξατμησεις διαταξης 4-2-2, με 2 μπουζι ανα κυλινδρο, 5 χαρτογραφησεις ,quickshifter ,ρυθμιζομενα μαρσπιε ,διπλες δισκοπλακες διαμετρου 320 , εξαπιστονη brembo δαγκανα μπροστα ,τετραπιστονη πισω!

ασε θα ναι πολυ εργαλειο σε λεω! :_zeppelin:

φιλε αστα να πανε!!!! θα μπαινει στα 125cc!! και τι να κανει μπροστα του το rs125!!! αχαχαχαχαχαχα!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απορω γιατι δεν πεφτει με τη μια..

Azax_Crystal_antlia.jpg

..σε τετοιες περιπτωσεις..

(Δεν εχει να κανει με το παιδι που ανοιξε το θεμα, αλλα γενικα τετοια "θεματα" κανουν ΡΟΜΠΑ! το forum στον οποιοδηποτε επισκεπτη!.. :yes: )

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Azax_Crystal_antlia.jpg

(Δεν εχει να κανει με το παιδι που ανοιξε το θεμα, αλλα γενικα τετοια "θεματα" κανουν ΡΟΜΠΑ! το forum στον οποιοδηποτε επισκεπτη!.. :yes: )

μαυρογερακα συγνωμη που ανοιξα το θεμα εδω! απλα μου φαινοταν αδυνατο να εχει β κινητηρα και πραγματικα δεν ηξερα τι ειναι το lc4v!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαυρογερακα συγνωμη που ανοιξα το θεμα εδω! απλα μου φαινοταν αδυνατο να εχει β κινητηρα και πραγματικα δεν ηξερα τι ειναι το lc4v!

το εγραψα ηδη οτι δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα 'η στο ποιο "υπο-forum" μπηκε, αλλα στο θεμα αυτο καθ'εαυτο..

(Μηπως στα ΑΝΕΚΔΟΤΑ?? :wallbash: :wallbash: )

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το καταλαβα οτι δεν αναφεροσουν προσωπικα σε εμενα! απλα ενιωθα την αναγκη να απολογιθω!! οσο για την κατηγορια που θα επρεπε να μπει το σκεφτηκα και εγω! για αυτο και το εγραψα ως υστερογραφο απο κατω! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα βε, πως θα γινει ο μονοκυλινδρος βε; α'ε βε τι βλακιες λεει αυτος..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Azax_Crystal_antlia.jpg

Παντως δεν θεωρω οτι κανουν ρομπα το φορουμ τετοια θεματα..Αλιμονο ενα φορουμ σαν το mybike.gr ειχε αναγκη απο "διαφημιση" μεσω "καλων" θεματων(που υπαρχουν απειρα, και για αυτο το λογο ειναι τοσο πετυχημενο!)..

Ετσι το βλεπω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξέρετε τι κατανάλωση έχει το απλό;

ιδιο μοτερ εχουν φιλε!

αρα και την ιδια καταναλωση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδες εχω ενα crypton x 135 και εχω κανει 1590 km μεχρι στιγμης. Tο πηρα τον οκτωβριο.

Σημερα πηγα μεχρι το Ρυσιο (απο θεσσαλονικη) και επιασε τελικη με το ζορι 95 km.

Ειναι φυσιολογικο?

Tο μηχανακι δν το εχω πειραξει καθόλου και ειμαι 73 kg.

Eπιπλεον τωρα στα τελευταια 200 km ακουω και ενα τριξιμο αλλα δν ειναι απο τα πλαστικα...

Πρεπει να ειναι μεσα απο τη μηχανι αλλα δν μπορω να καταλαβω απο που ...

plz help ! :surrender::waycon1:

Τροποποιήθηκε από τον crypton_x135

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδες εχω ενα crypton x 135 και εχω κανει 1590 km μεχρι στιγμης. Tο πηρα τον οκτωβριο.

Σημερα πηγα μεχρι το Ρυσιο (απο θεσσαλονικη) και επιασε τελικη με το ζορι 95 km.

Ειναι φυσιολογικο?

Tο μηχανακι δν το εχω πειραξει καθόλου και ειμαι 73 kg.

Eπιπλεον τωρα στα τελευταια 200 km ακουω και ενα τριξιμο αλλα δν ειναι απο τα πλαστικα...

Πρεπει να ειναι μεσα απο τη μηχανι αλλα δν μπορω να καταλαβω απο που ...

plz help ! :surrender::waycon1:

Φίλε μου πιστεύω πως ειναι λογικό διοτι Ο κύλινδρός του φέρει ειδική επίστρωση (τύπου DIASil) ώστε να περιοριστούν οι ανεπιθύμητες τριβές, να βελτιωθεί η ευστροφία του και φυσικά να ενισχυθεί η απαγωγή της θερμότηταςκαι αυτο εχει ως αποτέλεσμα να αργουν να < ανοίξουν> τα μηχανικά μέρη.Τώρα οσο για το τρίξιμο δεν γνορίζω τι μπορεί να ευθύνεται. :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου πιστεύω πως ειναι λογικό διοτι Ο κύλινδρός του φέρει ειδική επίστρωση (τύπου DIASil) ώστε να περιοριστούν οι ανεπιθύμητες τριβές, να βελτιωθεί η ευστροφία του και φυσικά να ενισχυθεί η απαγωγή της θερμότηταςκαι αυτο εχει ως αποτέλεσμα να αργουν να < ανοίξουν> τα μηχανικά μέρη.Τώρα οσο για το τρίξιμο δεν γνορίζω τι μπορεί να ευθύνεται. :rolleyes:

Αρα ουσιαστικα πιστευεις πως στα 2.500 km ας πουμε θα μπορει να πιασει και παραπάνω?

απειραχτο μιλαμε παντα ε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το δικό μου μαμά (χωρίς τίποτα) με μένα πάνω που είμαι 110kg. βγάζει άνετα 110-115 και όταν υπάρχει αρκετά μεγάλη ευθεία έχω δει πολλές φορές στο κοντέρ του 120χλμ. Για να μην πούμε σε κατηφόρες που έχω δει πάνω από 130χλμ που σε κάνουν να τρομάζεις μιας και το μηχανάκι δεν είναι για τόσα.

Πιστεύω ότι πρέπει να αρχήσεις να το δίνεις το μηχανάκι σου γιατί αν το δουλεύεις μόνο χαμηλά δεν θα δεις τελικές γιατί θα είναι μόνιμα μπουκομένο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το δικό μου μαμά (χωρίς τίποτα) με μένα πάνω που είμαι 110kg. βγάζει άνετα 110-115 και όταν υπάρχει αρκετά μεγάλη ευθεία έχω δει πολλές φορές στο κοντέρ του 120χλμ. Για να μην πούμε σε κατηφόρες που έχω δει πάνω από 130χλμ που σε κάνουν να τρομάζεις μιας και το μηχανάκι δεν είναι για τόσα.

Πιστεύω ότι πρέπει να αρχήσεις να το δίνεις το μηχανάκι σου γιατί αν το δουλεύεις μόνο χαμηλά δεν θα δεις τελικές γιατί θα είναι μόνιμα μπουκομένο.

οκ ευχαριστω πολυ φιλε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα