nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 προσφατα ηρθε το καρμπον που παρηγγηλα,και το περασα. Δες και αμα θες καντω και σι σαν βελτιωση ;) πο ρε φίλε!!! τι είναι αυτό το εργαλείο !!!!!!!! θέλω κι εγώώώώώώώώώώώώ!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rookie92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2010 Είναι όντως πολύ καλο. Να σας πω και εγω το ατόπυμα μου. Εβαλα τα pilot. σαν τα metzeler δεν ειναι αλλά εχουν καλό κράτημα! για μένα καλό αυτό. αν δεν παίξεις και λίγο με τους ελληνικούς δρόμους δεν λεει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2010 που να ζεσταθουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda the power of dreams 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2010 αυτό είναι όντως αλήθεια άμα και ζεστάθηκαν με μεγάλη δυσκολία τα ξεκολλάς απ την άσφαλτο..μικρό μειονέκτημα το ότι αργούν κάμποσο μέχρι να ζεσταθούν ..δεν πειράζει όμως κάνουμε και καμά βολτίτσα παραπάνω μέχρι να ζεσταθούν.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2010 ρε pateris99 τελικά έκανες τίποτα με το innova??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες