Jump to content
pateris99

Ζαντες και σελα σε innova i

Recommended Posts

Για vee ruber σκέφτομαι και εγώ το καλοκαίρι....

το μεγαλύτερο μέγεθος που βγαίνουν είναι το 2.25??? για 17αρα ζάντα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Για vee ruber σκέφτομαι και εγώ το καλοκαίρι....

το μεγαλύτερο μέγεθος που βγαίνουν είναι το 2.25??? για 17αρα ζάντα....

Νομιζω το μεγαλητερο ειναι γυρω στο 2.00..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι ρε, εγω του ειχα πει βαλει 2,50 2,50 και δεν ειπε τιποτα! το τσιμπησε αμεσως!

Αλλο τα vee ruber,αλλο τα μ45..Τα vee ruber ειναι πολυ λεπτα και δεν βγαινουν τοσο μεγαλα οπως και τα pilot sporty..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και παλι αλλο σου λεω, δεν λεω για το τι μεγεθος βγαινουν αλλα τον τροπο με τον οποιο του ειπα το τι θελω..

Καταλαβα τι λες..Ο μπακαλικος τροπος..:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ego exo balei michelin pilot sport 2.25 mprosta kai 2.50 piso megali diafora sto kratima ap ta mama lastixa..molis zestathoun ligo ta michelin kiriolektika kollane stin asfalto to mixanaki stribei tapa kai anebazei kai xiliometra logo mikroterou megethoys ap ta mama..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

honda the power of dreams,και γω το ιδιο ..εδω σε μας,μας παιρνουν με τις πετρες . Ισχυριζονται οτι δεν εχουν καθολου κρατημα αδερφε. Καλυτερα μην ανοιγεις αυτο το θεμα. γιατι ακρη δν θα βγει. :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον pasxalis_evo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα θα κανετε να μην ανοιξετε τετοιο θεμα :P φορουσα μπρος πισω michelin pilot και φοβομουν να γείρω το μηχανακι...καλα για το οταν εβρεχε δεν το συζηταω....βεντουζες...φοβομουν να κυκλοφορησω :P

Μετα εβαλα metzeler m45...απλα αλλο μηχανακι...ενιωθα το μηχανακι να παταει πολυ καλυτερα στο δρομο :D

Τροποποιήθηκε από τον Ftiann

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ego exo balei michelin pilot sport 2.25 mprosta kai 2.50 piso megali diafora sto kratima ap ta mama lastixa..molis zestathoun ligo ta michelin kiriolektika kollane stin asfalto to mixanaki stribei tapa kai anebazei kai xiliometra logo mikroterou megethoys ap ta mama..

κοίταξε τα λάστιχα σου και πες μου που ακριβώς γράφουνε τα νούμερα " 2,25 και 2,50 "

άμα δεις πουθενά και γράφει ή 2,25 ή 2,50 βγάλε μια φωτογραφία να μας τα δείξεις και εμάς που δεν ξέρουμε !!!!!!!!!!!!

ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

καλα θα κανετε να μην ανοιξετε τετοιο θεμα :P φορουσα μπρος πισω michelin pilot και φοβομουν να γείρω το μηχανακι...καλα για το οταν εβρεχε δεν το συζηταω....βεντουζες...φοβομουν να κυκλοφορησω :P

εγώ να δεις... όταν είχα βάλει Michelin Pilot Sporty φοβόμουν να στρίψω γιατί όσες φορές είχα στρίψει ( πλαγιάσει ) το ένιωθα ότι θα φύγει...!!!

άσε το τι μπαντιλίκια μπορείς να παίξεις... που δεν κρατάνε καθόλου...

Μετα εβαλα metzeler m45...απλα αλλο μηχανακι...ενιωθα το μηχανακι να παταει πολυ καλυτερα στο δρομο :D

όπα... η Metzeler έβγαλε καινούριο μοντέλο... δεν το ήξερα... :cheers:

ΤΕΛΟΝ ΣΠΑΝΤΟΝ... ΜΗΝ ΧΑΛΑΜΕ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟ INNOVA ????

Τροποποιήθηκε από τον nikosm1993

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοίταξε τα λάστιχα σου και πες μου που ακριβώς γράφουνε τα νούμερα " 2,25 και 2,50 "

άμα δεις πουθενά και γράφει ή 2,25 ή 2,50 βγάλε μια φωτογραφία να μας τα δείξεις και εμάς που δεν ξέρουμε !!!!!!!!!!!!

ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

εγώ να δεις... όταν είχα βάλει Michelin Pilot Sporty φοβόμουν να στρίψω γιατί όσες φορές είχα στρίψει ( πλαγιάσει ) το ένιωθα ότι θα φύγει...!!!

Τιποτα προστοπαρων φιλε μου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

Νταξει μην βαρας τα Μ22 εννουσα εκει κολλάς;; :P :baby: διαβαζω διαβαζω την απαντηση σου και δεν μπορω να καταλαβω αν ειρωνευεσαι αλλη φορα να εισαι πιο ξεκαθαρος... B) :D

Τροποποιήθηκε από τον Ftiann

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχει δόση ηρωνίας αλλά το είπα για πλάκα... γι αυτό έβαλα το emmoticon με τις μπίρες :cheers:

αλλά έκανα την ερώτηση για να καταλάβω αν έβαλες Metzeler ME22 ή Michelin M45 ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το καλύτερο σε κράτημα... αλλά το χειρότερο αν θες να παίξεις κανένα μπαντίλικι...

αφού βυζάνει την άσφαλτο !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

san na ksefigame ligo ap to thema kai to riksame sta lastixa.oti thelei o kathenas bazei ap ta mama lastixa ola kalitera einai..

tis diastaseis den tis koitaksa tha tis do kai tha tis grapso..peimeno na do to kallima selas..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εσυ εχεις ξεφυγει απο τα ελληνικα στα greeklish :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον NiKhTaC

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

προσφατα ηρθε το καρμπον που παρηγγηλα,και το περασα. Δες και αμα θες καντω και σι σαν βελτιωση ;)

dsc00142z.jpg

dsc00143ic.jpg

dsc00147ak.jpg

dsc00148rj.jpg

Δεν ειναι και πλημενο,αυριο 8α το πλυνω θα το γυαλισω και θα αναβεασω φωτο. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοντα στα 18 ευρω το πηρα απο ebay. 60 x 150 εκατοστα . πολυ καλη αφη,δυνατη κολα. μας παιδεξε να το βαλουμε σε καποια σημεια, ενταξει ειμασταν και λιγο απειρη, βοηθησε αρκετα το σεσουαρ.γενικα πεδευτηκαμε λιγο,αλα το αποτελεσμα ηταν πολυ καλο.πριν το επλυνα,και απο τα νερα δν παθυενει τιποτα. πολυ καλο,και χαιρομαι π βγαλαμε αυτο το αποτελεσμα. οπως ειπα μονο 18 ευρω το carbon πληρωσα. τωρα θα ξαπαναρω απο το ebay μεγαλυτερο,να κανω αεροτομη και λασποτηρες, και οτι αλο μου κατεβει :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα