pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2010 (τροποποιήθηκε) μικρη Βαση πινακιδας εννοω. αυτη που εδειξα ειναι για μεγαλη μηχανη. εχω δει και με ποιο μικρη βαση και σου ξαναλεω,γιατι δεν το κανεις οπως εγω? αμα δν σαρεσει οκ,αλα ειναι ενας ωραιος τροπος να ξεφορτοθεις το φως της πινακιδας. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 1 , 2010 από τον pasxalis_evo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2010 μικρη Βαση πινακιδας εννοω. αυτη που εδειξα ειναι για μεγαλη μηχανη. εχω δει και με ποιο μικρη βαση και σου ξαναλεω,γιατι δεν το κανεις οπως εγω? αμα δν σαρεσει οκ,αλα ειναι ενας ωραιος τροπος να ξεφορτοθεις το φως της πινακιδας. Πως το εχεισ κανει δλδ?μπαινε πιο συχνα στο μσν που σε εχω φιλο να μου διξεις φωτος.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2010 πριν ημουν.ελα παρε απο δω μια. και 2 ποσο μου λειπει οταν τοχα ετσι. η εξατμιση ηταν μια χαρα :( το καλλυμα αλυσιδας, αχ αχ ,:(.anywayss. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2010 πριν ημουν.ελα παρε απο δω μια. και 2 ποσο μου λειπει οταν τοχα ετσι. η εξατμιση ηταν μια χαρα :( το καλλυμα αλυσιδας, αχ αχ ,:(.anywayss. Σιγα ρε πασχαλη αυτα ειναι λετομεριες!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 (τροποποιήθηκε) δεν πειραζει μωρε .. τις λεπτομερεις κοιτανε ολοι , η λεπτομερεια ειναι π αμα δεν κατσει καλα κτ χαλαει τα παντα Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 2 , 2010 από τον pasxalis_evo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 (τροποποιήθηκε) Πασχάλη δεν μου αρέσει η πινακίδα σου... α) γιατί δείχνουν οι παλιές τρύπες της πινακίδας β) γιατί φαίνεται από κάτω το φτερό γ) είναι πολύ πάνω... δ) πως θα βάλει την μικρή πινακιδούλα εκεί πάνω?? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 2 , 2010 από τον nikosm1993 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 Δεν εχω ορεξη πλεον να κατσω να το κανς τερμα τσιλικο. ενω αμα φενετε απο πανω εκεινη η κουμουτσα με το φως ειναι καλυτερο, εμενα μου αρεσει ετσι αρκετα . ασ αλλαξει πινακιδα,η στην τελικη ασ το αφησει ετσι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 το μόνο που με χαλάει είναι ότι έχει τρύπες η πινακίδα σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 Δεν εχω ορεξη πλεον να κατσω να το κανς τερμα τσιλικο. ενω αμα φενετε απο πανω εκεινη η κουμουτσα με το φως ειναι καλυτερο, εμενα μου αρεσει ετσι αρκετα . ασ αλλαξει πινακιδα,η στην τελικη ασ το αφησει ετσι. Ηρεμισε ρε πασχαλη...Νταξει ωραιο ειναι θα δω τ θα κανω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 (τροποποιήθηκε) ηρεμος ειμαι ρε dude :P σιγα μωρε.πες οτι ειναι σφερες και ειμαστε οκ ;) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 2 , 2010 από τον pasxalis_evo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 σιγα μωρε.πες οτι ειναι σφερες και ειμαστε οκ ;) :punk: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2010 Ουτε σε μενα δεν μου αρεσει η πινακιδα που την εχεις βαλει ετσι..Βεβαια γουστα ειναι αυτα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda the power of dreams 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2010 mprabo poli oraio to papi sou exo ki ego to idio se mayto me leyka flasakia mpros piso kai kolofanaro me leyka kristalla..genika den exei kai polla aksesouar na toy baleis ap oti exo koitaksei thelei liga pragmata kai kala gia na deiksei..perimeno sintoma foto me ti nea toy emfanisi kalima selas zantes ktl..kala xiliometra.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2010 honda the power of dreams :worshippy: :worshippy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2010 τελικά φίλε τι έκανες?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2010 τελικά φίλε τι έκανες?? Τιποτα προστοπαρον φιλε μου ειναι ετσι οπως το ωλεπεις στισ φωτος μονο που εστειλα την αεροτομη για βαψιμο οπως μαμα..και θα αλλαξω την δευτερα λαστιχα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2010 τι λάστιχα θα βάλεις...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2010 τι λάστιχα θα βάλεις...? πηγα στον πιο καλο μαστωρα του ρεθυμνου και μου ειπε οτι τα καλυτερα για 2αρακια που θα βαλω ειναι τα vee rubber.Αρα αυτα σκεφτομαι να βαλω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2010 για πες και με την τιμη ποσο πανε αυτα? εταιρεια ειναι ή τυπος ελαστικου καποιας εταιρειας? καπου ειχαμε ξαναμιλησει για αυτα, αλλα δεν θυμαμαι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2010 αν καταλήξεις στα Vee Rubber τότε βάλε μπροστά = 60-45-17 πίσω 70-45-17 μην βάλεις μπροστά 50-45-17 γιατί είναι κρίμα να πληρώνεις καινούρια ζάντα... με τόσο μικρό λάστιχο στραβώνει εύκολα η ζάντα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) πες το μεγεθος μωρε..τι μου θες τωρα 60-45-17 και τετοια κολπα..2,25 -2.50 να συνενοουμαστε Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 8 , 2010 από τον NiKhTaC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 πες το μεγεθος μωρε..τι μου θες τωρα 60-45-17 και τετοια κολπα..2,25 -2.50 να συνενοουμαστε Χμμμ...60-100-17 ειναι το 2.25...Τωρα το 60-45-17 δεν μπορεις να το πεις σαν 2.00 ή 2.25:whistling: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 πες το μεγεθος μωρε..τι μου θες τωρα 60-45-17 και τετοια κολπα..2,25 -2.50 να συνενοουμαστε αφού βγαίνουν σε 50-45-17 60-45-17 70-45-17 80-45-17 τι να πω??? το 50-45-17 είναι 1,75 ?? το 60-45-17 είναι 2,00 ?? το 70-45-17 είναι 2,25 ?? το 80-45-17 είναι 2,50 ?? οχι... αφού δεν βγαίνουν σε π.χ. 1,75 2,00... αφού βγαίνουν σε νούμερα όπως τα έγραψα... τι να σου κάνω εγώ??? αν του πω βάλε μπροστά 2.25 και πίσω 2.50 και πάει να το πει στον μάστορα θα του πει τι μαλακίες λες... Αφού δεν υπάρχουν σε ίντσες αυτά τα λάστιχα... βγαίνουν μόνο σε μετρικό σύστημα.. Χμμμ...60-100-17 ειναι το 2.25...Τωρα το 60-45-17 δεν μπορεις να το πεις σαν 2.00 ή 2.25:whistling: το 60-100-17 το κόβω σαν 2,40 - 2,50... όχι πάντως για 2.25... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 οχι ρε, εγω του ειχα πει βαλει 2,50 2,50 και δεν ειπε τιποτα! το τσιμπησε αμεσως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) το 60-100-17 το κόβω σαν 2,40 - 2,50... όχι πάντως για 2.25... 2.25 ειναι το 60-100-17.. οχι ρε, εγω του ειχα πει βαλει 2,50 2,50 και δεν ειπε τιποτα! το τσιμπησε αμεσως! Αλλο τα vee ruber,αλλο τα μ45..Τα vee ruber ειναι πολυ λεπτα και δεν βγαινουν τοσο μεγαλα οπως και τα pilot sporty.. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 8 , 2010 από τον andrewk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες