Jump to content
ARGY S1

BMW S 1000rr

Recommended Posts

Αρα το μονο σιγουρο ειναι ενα οτι προκειται για ερωτα απλα πρεπει να βαλω και λιγο την λογικη.

Σωστος.. για αυτο ακριβως σου εγραψα παραπανω οτι πρεπει να ζυγησεις τα πραγματα και τα θετικα και τα αρνητικα...

πρεπει να το οδηγησεις οπως λες γιατι μπορει (διολου απιθανο) να μην σε βολεψει... αν και παλι παιζει ρολο για ποση ωρα θα στο δωσουν το μηχανακι... γιατι αν ειναι για 1 τεταρτο τοτε ουτε θα προλαβεις να κουραστεις ουτε να δεις τα ΄΄κακα΄΄ του...

επισης καλο θα ειναι να δεις και τα εξοδα που θα εχει αυτη η μηχανη.. λαστιχα, συχνοτητα σερβις και αν μπορεις να τα ακολουθησεις_thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εχεις ηδη αποφασισει να το παρεις... Εμας γιατι μας παιδευεις?

Πρεπει να υπαρχει ενα hide στο φορου forum για τα εξης θεματα...

1) Μετα το ποδηλατο μηπως ειναι πολλα 200αλογα στην μηχανη που θελω? Να Παρω 100 καλυτερα...

2) Πηρα αυτο το κρανος-μηχανη κτλ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ?

Ελεος ρε παιδια

Τροποποιήθηκε από τον sakis_mar

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1) Μετα το ποδηλατο μηπως ειναι πολλα 200αλογα στην μηχανη που θελω? Να Παρω 100 καλυτερα...

Ελεος ρε παιδια

Φίλε μου για ποιο λόγο γίνεσαι ειρωνικός με το παλικάρι;; Του αρέσει πολύ αλλά όπως λέει δεν είναι σιγουρός και ζητάει την γνώμη μας ωστε να δει τι θα κάνει... Επίσης, αν σε παιδεύει όπως λες, δεν σε αναγκάζει ΚΑΝΕΝΑΣ να του απαντήσεις και φυσικά να ξανα διαβάσεις το θέμα του...

Πάντα φιλίκα,δεν έχω τίποτα μαζί σου και ούτε γνωρίζω το παλικάρι για να το παίρνω το μέρος, απλα αυτο που έγραψες μου φαίνεται κάπως...

Τροποποιήθηκε από τον NERRY

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε, επετρεψε μου να σου πω και εγω την ταπεινη μου αποψη....

Καταρχας ξερω πως οτι και να σου πουμε εμεις αν το εχεις ηδη αποφασισει στο μυαλο σου θα το αγορασεις.

Το προβλημα εδω ομως ειναι οτι μια μηχανη δεν ειναι ενα gadget ουτε καν ενα αυτοκινητο. Οσοι αντιμετωπισαν τις μηχανες ως αντικειμενα "μουρης" στο τελος το πληρωσαν πολυ ακριβα. Οι μηχανες (και ειδικα οι μεγαλου κυβισμου) ειναι υπεροπλα σε βαθμο που δεν διανοεισαι.

Αν δεν τις σεβαστεις θα σε δαγκωσουν αλυπητα. Τα παραδειγματα απειρα -μια ματια να ριξεις στις Δηλωσεις ατυχηματων στο φορουμ και θα καταλαβεις.

Ομως ολοι τα βλεπουμε αυτα και τα δικαιολογουμε στον εαυτο μας με το κλασσικο "Ναι αλλα εγω δεν ειμαι ετσι / προσεχω" κλπ.

Εγω θα σου απαντησω, οκ, προσεχεις. Καποια στιγμη ομως μετα απο 3, 4, 6, 8 μηνες θα αρχισεις να νοιωθεις οτι του εχεις "παρει τον αερα". Θα νοιωσεις οτι μπορεις να διαχειριστεις τις δυνατοτητες της μηχανης και θα ανοιξεις το γκαζι. Ξερεις ομως τι θα γινει εκει;

Εκει θα ανακαλυψεις οτι αυτο που συμβαινει πανω απο τις 7, 8, 9 χιλιαδες στροφες που ειχες παει μεχρι εκεινη την ωρα ειναι τοσο βιαιο και τοσο δυνατο που 120% θα σε βρει απροετοιμαστο. Θα μαζεψεις τοσα παραπανω χιλιομετρα απο οσα νομιζες που ΔΕΝ θα μπορεις να τα διαχειριστεις και θα εισαι απλα ενα ερμαιο που κρατιεται πανω στον πυραυλο.

Δεν ειναι τυχαιο που η πρωτη συμβουλη ολων ειναι να ανεβεις απο μικρα κυβικα προς τα πανω. Ξερεις γιατι; Γιατι ετσι σου δινεται η ευκαιρια να ξεζουμισεις το καθε μηχανακι που καβαλας, οποτε οταν ανεβεις κατηγορια να μπορεις να ξεζουμισεις και το επομενο.

Εγω για παραδειγμα στην εφηβεια μου ξεκινησα με ενα 50αρι 6βολτο που του εβγαλα την ψυχη και μετα πολλα χρονια εμπειριας και πολλα χιλιομετρα με μηχανες φιλων. 250αρια, 400αρια, 600αρια. Ομως δεν ηταν δικες μου και ετσι γενικα απεφευγα τις καγκουριες και το να τις πιεσω στο οριο.

Ετσι οταν πηρα την πρωτη δικη μου μεγαλη μηχανη (Ζ750) μου πηρε πολυ καιρο για να την μαθω και να μπορεσω να την παω εστω και ελαχιστα σβελτα. Ειλικρινα με δυσκολεψε παρα πολυ και αυτο γιατι οτι ειχε πολυ μεγαλυτερη δυναμη απο οσα ειχα συνηθισει μεχρι τοτε να καβαλαω! Αν ειχα ομως προηγουμενως ενα δικο μου 400αρακι που του ειχα πιει το αιμα το Ζ θα μου φαινοταν πολυ πιο ευκολο.

Το 1000αρι για πρωτη μηχανη ειναι εντελως κακη ιδεα σε απειρα επιπεδα.

Εσυ το θες γιατι σου αρεσει οπτικα αλλα σου ξαναλεω ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ GADGETS ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ! Θελουν σεβασμο και εμπειρια.

Οταν ανοιξεις το γκαζι καλο θα ειναι να ξερεις καλα τι κανεις.... Γιατι μετα δεν εχει επιστροφη....

ΥΓ. Τρανο παραδειγμα: Ημουν πριν μερικους μηνες στα Μεγαρα για Track Day. Ολοι μεσα στην πιστα, με τις στολες, τα τουμπανιασμενα 1000αρια, γονατα να ξυνουν στην ασφαλτο....

Και μπαινει μεσα ενα παλικαρακι 19 χρονων με ενα Kawasaki 250 Ninja και μας εκανε ολους τσιμπ***κια! Δεν μπορουσαμε να τον πιασουμε λεμε! :_zeppelin: Απο την στιγμη που εμπαινε μεσα μεχρι να βγει εξω το γκαζι δεν το εκλεινε Π-Ο-Υ-Θ-Ε-Ν-Α και το διασκεδαζε με την ψυχη του! Αν ειχε ξεκινησει με ενα χιλιαρι νομιζεις θα ειχε τα ιδια αποτελεσματα;

Τροποποιήθηκε από τον Ταξιδευτής

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξερεις τι γινεται φιλε NERRY?

Ενας ανθρωπος 28χρονων ειδικα μπορει να καταλαβει οτι μπορει να παρει οτι θελει. Μπορει να πηγαινει ολη μερα με 40-60km ανα ωρα με το BMW του.... Εχει ηδη αποφασισει να το παρει απλα μπαινει εδω και ριχνει μια χειροβομβιδα, ξερει οτι θα του πουμε οχι** αλλα θα προσπαθησει με νυχια και με δοντια να πεισει εμας και ταυτοχρονα την μικρη φωνουλα που του ψυθιριζει, μην το παρεις αλλα κανει πως δεν την ακοει.

**

Το περιμενα οτι θα ακουγα καυστικα σχολια!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγαπησα αυτο το τοπικ με την πρωτη ματια :P :P

Θα σου ελεγα να μην παρεις το BMW παντως γιατι θελει αρκετη πειρα...

Μπορεις ομως να παρεις ενα τουρμπισμενο R1!

Τα χρονια σου ειναι αρκετα για να εχεις πιγμενο μυαλο,αλλα θελει και τη ρεγουλα της η μηχανη,μην το ξεχναμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενας ανθρωπος 28χρονων ειδικα μπορει να καταλαβει οτι μπορει να παρει οτι θελει. Μπορει να πηγαινει ολη μερα με 40-60km ανα ωρα με το BMW του.... Εχει ηδη αποφασισει να το παρει απλα μπαινει εδω και ριχνει μια χειροβομβιδα, ξερει οτι θα του πουμε οχι** αλλα θα προσπαθησει με νυχια και με δοντια να πεισει εμας και ταυτοχρονα την μικρη φωνουλα που του ψυθιριζει, μην το παρεις αλλα κανει πως δεν την ακοει.

**

Καταλαβαίνω τι λες,αλλά μάλλον το βλέπουμε απο διαφορετική σκοπιά το θέμα, δεν πειράζει cheers.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελεος ρε παιδια

Συγγνωμη που θα στο πω(αλλα κρινοντας κ απο τα προηγουμενα σου ποστς)είσαι μεγαλο νουμερο...Σε λυπαμαι ειλικρινα...Εσυ ρε καραγκιοζη που ειρονευσε τους αλλους τι παραπανω εχεις και σου δινει αυτο το δικαιωμα ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν σου αρεσει φιλε μου παρτο χωρις δευτερη σκεψη. Ξερεις τον εαυτο σου καλυτερα απ τον κα8ενα , εσυ και μονο εσυ αποφασιζεις.

Μεγεια. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πρωτον το μηχανακι ειναι πανακριβο...δεν ξερω αν εχεις δει τιμη

δευτερον αμα το παρεις και το τσακισεις θα θες μια περιουσια να το μαζεψεις...επισης αν το μετανοιωσεις κ θες να το πουλήσεις μπορει τα bmw να κρατανε αξια αλλα τετοιες εποχες δε θα βρεθει ευκολα αγοραστης για το πιο ακριβο ss της αγορας

δηλαδη και να ελεγες οτι ''το θελω για ενα χρονο να μου φυγει η καψα που χω δε με νοιαζει να το μαθω'' δε ξερω αν θ αξιζει τα λεφτα που θα χαλασεις

επίσης το μηχανακι εχει προβληματα αξιοπιστιας του κινητηρα που δεν εχουν ληθει ακομα,κανε μια γυρα στα φορουμ να δεις

για το θεμα ποσο ασφαλής εισαι δε χρειαζεται να πω κατι,νομιζω το χεις καταλάβει οτι πας να κανεις κατι δυσκολο.

παιξε με κανενα f800st που πραγματικα ειναι ενα αξιολογο μηχανάκι και αργοτερα βλέπεις για το rr(δε σε πηραν τα χρονια)

BMW-F800ST-2.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγνωμη αλλα δεν μπορς ειλικρινα να σε καταλαβω. Εγω ρωταω την γνωμη σας και οπως ειπα θα την λαβω σοβαρα υπ'οψιν. Αμα ηταν ετσι οπως τα λες θα το ειχα παραγγειλει και θα ανεβαζα αλλο τοπικ . Αν σε ενοχλει να μοθυ πεις την οποια γνωμη σου μην το κανεις . Δεν σε υποχρεωσε κανενας να μπεις στο τοπικ. Αυτα.

Τωρα στο θεμα μας , σαφως και σκεφτομαι οτι αν το μετανιωσω θα εχω χασει λεφτα και οπως ειπε και καποιος φιλος οτι δυσκολα θα την πουλησεις γιατι οι εποχες αλλαξαν. Το πρωτο ομως που με νοιαζει ειναι η οδηγησιμοτητα της . Δηλαδη αν δεν μπορω καν να το οδηγησω οπως λενε καποιοι θα μου ειναι αχρηστο. Ποσο πολυ διαφορετικο απο gsxr 600 που εχω κανει αρκετα χιλιομετρα θα ειναι δεν μπορω να ξερω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ποσο πολυ διαφορετικο απο gsxr 600 που εχω κανει αρκετα χιλιομετρα θα ειναι δεν μπορω να ξερω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια για αυτο ειναι τα forum..τι να πουμε δηλαδη?

Καθε φορα ενα παλικαρι πρεπει να εξηγει ακομα και το γιατι ανεβασε το θεμα και μας ζαλιζει? :uglystupid2:

Ο ανθρωπος ζητησε γνωμες απο πιο εμπειρους και οχι απο "μοτοσυκλετιστες".

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δηλαδη αν δεν μπορω καν να το οδηγησω οπως λενε καποιοι θα μου ειναι αχρηστο. Ποσο πολυ διαφορετικο απο gsxr 600 που εχω κανει αρκετα χιλιομετρα θα ειναι δεν μπορω να ξερω.

Γιατι δεν το κανεις test drive να το δεις μονος σου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν εχει κανει αρκετα χλμ με 600gsxr δεν χρειαζοταν να ανοιξει θεμα γιατι δεν εχει προβλημα αυτο λεω Moulos απο κει και περα φορουμ ειναι ο καθενας γραφει οτι θελει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν εχει κανει αρκετα χλμ με 600gsxr δεν χρειαζοταν να ανοιξει θεμα γιατι δεν εχει προβλημα αυτο λεω Moulos απο κει και περα φορουμ ειναι ο καθενας γραφει οτι θελει

Κατανοητο.Δεν αναφερομαι ομως ειδικα σε εσενα,το εγραψα γιατι δεν μπορω να βλεπω ειρωνια σε ενα παιδι που ζηταει πληροφοριες (κλπ) για ενα συγκεκριμενο θεμα.Χωρις μαλιστα να εχει δωσει αφορμη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποσα εννοεις ? γιατι αν εχεις κανει με το 600 καμμια 20αρια χιλιαδες δεν χρειαζοταν να ανοιξεις θεμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πιστευω οτι με 10000 χλμ εχεις μια α εμπειρευση σε ενα μηχανακι η παιρνεις το 1000 (να σημειωσω οτι ειμαι ασχετος για τα σημερινα ευρωπαικα αλλα παιρνω σαν δεδομενο οτι εχεις επιλεξει bmw και δεν αλλαζεις) η κανεις σταση στο 800 που σου αντιπροτεινανε προηγουμενως κανα χρονο για να πας πιο ωριμα στην προεπιλογη σου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kατ 'αρχην σκεψου τι ζητας απο την μηχανη,τι ποσοστο χρησης θα κανεις και που,και ασε λιγο στην ακρη την καυλα,με την καλη εννοια.Μια καλη αρχη θα ειναι ενα τεστ,αν εχεις την δυνατοτητα,γιατι σε περιπτωση που δεν σου κολλησει κατι με την πρωτη επαφη,πιστεψε με δεν θα σου κολλησει ουτε μετα,και το συγκεκριμενο κοστιζει ενα διολου ευκαταφρονητο ποσο.Ειναι κριμα να φορτωθεις ενα μοτο,που δεν σου κανει στην ουσια,και να βλαστημας καθε μερα,τα λεφτα που ακουμπησες.Εγω προσωπικα δεν το εχω καβαλησει,αρα περιοριζομαι σε γενικες διαπιστωσεις.Απο τα γραφομενα σου,καπου ειδα ταξιδακια κλπ.Πιστευεις οτι θα σε βολεψει για all around χρηση?Το λεω γιατι η εργονομια του ειναι σχεδιασμενη για να πυροβολεις στην πιστα... :_unsure: Εχεις κανει ταξιδι με SS??Μετρησε ολα τα παραπανω,και αλλες παραμετρους οπως κοστος χρησης-συντηρησης κλπ που αφορουν αποκλειστικα την δικη σου τσεπη,και αποφασιζεις.Σε οδηγικες συμβουλες και παροτρυνσεις δεν θα μπω.Ξερεις το μυαλο σου και τα χερια σου μονο εσυ.Οτι χερια και αν εχεις,το καινουριο ειναι αγνωστο στην αρχη,και αναλογα με το ειδος,που στην προκειμενη περιπτωση ειναι το πιο απολυτο,θελει ειδικη μεταχειριση.Οσο καλα περιφερειακα και να εχεις,στο οριο ή και κοντα σε αυτο,με αυτες τις πολεμικες μηχανες οπως το S1000RR θελει γνωση και τριβη στο αντικειμενο,οταν αποφασισεις να πας γρηγορα.Ελπιζω να κανεις οτι νομιζεις καλυτερο,αφου σταθμισεις τα πραγματα ενα-ενα,και να εισαι παντα καλα. :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποσο πολυ διαφορετικο απο gsxr 600 που εχω κανει αρκετα χιλιομετρα θα ειναι δεν μπορω να ξερω.

Φίλε μου είναι πολύ διαφορετικό. Το είπαν κάποια παιδιά πιο πάνω...από το gixxer που έχεις οδηγήσει έιναι 70 άλογα πιο δυνατό. Έχει πολύ μεγάλη διαφορά...

Δεν έχω οδηγήσει το BMW. Πιστεύω σίγουρα οτι θα είναι πολύ φιλικό σαν πρώτη εντύπωση, (λόγω περιφερειακών θα νιώσεις πολύ σιγουριά) αλλά αν ξεχαστείς και το παρακάνεις θα είναι ζόρικο και μάλλον δε θα το ευχαριστηθείς. Επίσης δεν είναι κ το πιο κατάλληλο μοτό για ταξιδάκια κ βόλτες στο ρυθμό που θέλεις. Προορίζεται καθαρά για πίστα (όχι οτι δε θα κάνει πρόθυμα οτι του ζητήσεις, αλλά λέμε...). Υπάρχουν κ πιο άνετες γ' αυτό το σκοπό με αρκετό γκάζι.

Το ξέρω είναι πειρασμός, αλλά η γνώμη μου είναι να πάρεις κάτι πιο light.

"Είναι πολλά τα λεφτά ARGY μου..."

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kατ 'αρχην σκεψου τι ζητας απο την μηχανη,τι ποσοστο χρησης θα κανεις και που,και ασε λιγο στην ακρη την καυλα,με την καλη εννοια.Μια καλη αρχη θα ειναι ενα τεστ,αν εχεις την δυνατοτητα,γιατι σε περιπτωση που δεν σου κολλησει κατι με την πρωτη επαφη,πιστεψε με δεν θα σου κολλησει ουτε μετα,και το συγκεκριμενο κοστιζει ενα διολου ευκαταφρονητο ποσο.Ειναι κριμα να φορτωθεις ενα μοτο,που δεν σου κανει στην ουσια,και να βλαστημας καθε μερα,τα λεφτα που ακουμπησες.Εγω προσωπικα δεν το εχω καβαλησει,αρα περιοριζομαι σε γενικες διαπιστωσεις.Απο τα γραφομενα σου,καπου ειδα ταξιδακια κλπ.Πιστευεις οτι θα σε βολεψει για all around χρηση?Το λεω γιατι η εργονομια του ειναι σχεδιασμενη για να πυροβολεις στην πιστα... :_unsure: Εχεις κανει ταξιδι με SS??Μετρησε ολα τα παραπανω,και αλλες παραμετρους οπως κοστος χρησης-συντηρησης κλπ που αφορουν αποκλειστικα την δικη σου τσεπη,και αποφασιζεις.Σε οδηγικες συμβουλες και παροτρυνσεις δεν θα μπω.Ξερεις το μυαλο σου και τα χερια σου μονο εσυ.Οτι χερια και αν εχεις,το καινουριο ειναι αγνωστο στην αρχη,και αναλογα με το ειδος,που στην προκειμενη περιπτωση ειναι το πιο απολυτο,θελει ειδικη μεταχειριση.Οσο καλα περιφερειακα και να εχεις,στο οριο ή και κοντα σε αυτο,με αυτες τις πολεμικες μηχανες οπως το S1000RR θελει γνωση και τριβη στο αντικειμενο,οταν αποφασισεις να πας γρηγορα.Ελπιζω να κανεις οτι νομιζεις καλυτερο,αφου σταθμισεις τα πραγματα ενα-ενα,και να εισαι παντα καλα. :winking:

Νομιζω πως η πρωτη δουλεια ειναι να κανω ενα test ride πρωτα . Απο εκει θα εξαρτηθουν πολλα πραγματα οπως λες και εσυ.

Φίλε μου είναι πολύ διαφορετικό. Το είπαν κάποια παιδιά πιο πάνω...από το gixxer που έχεις οδηγήσει έιναι 70 άλογα πιο δυνατό. Έχει πολύ μεγάλη διαφορά...

Δεν έχω οδηγήσει το BMW. Πιστεύω σίγουρα οτι θα είναι πολύ φιλικό σαν πρώτη εντύπωση, (λόγω περιφερειακών θα νιώσεις πολύ σιγουριά) αλλά αν ξεχαστείς και το παρακάνεις θα είναι ζόρικο και μάλλον δε θα το ευχαριστηθείς. Επίσης δεν είναι κ το πιο κατάλληλο μοτό για ταξιδάκια κ βόλτες στο ρυθμό που θέλεις. Προορίζεται καθαρά για πίστα (όχι οτι δε θα κάνει πρόθυμα οτι του ζητήσεις, αλλά λέμε...). Υπάρχουν κ πιο άνετες γ' αυτό το σκοπό με αρκετό γκάζι.

Το ξέρω είναι πειρασμός, αλλά η γνώμη μου είναι να πάρεις κάτι πιο light.

"Είναι πολλά τα λεφτά ARGY μου..."

Ειναι πολλα τα λεφτα γι αυτο και το σκεφτομαι σοβαρα και πραγματικα ειμαι 50-50 γιατι βαζω και την λογικη και το βρισκω καπως επικινδυνο.

Κατα την γνωμη σας ποια μηχανη της Bmw θα μου προτεινατε σαν προθαλαμο ετσι ωστε μετα απο 1-2 χρονια να παω στο s1000rr? Ακουω γνωμες .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

gsx-r 750 αλλα δεν ειναι bmwbiggrin.gif δηλαδη κατι ενδιαμεσο μεταξυ των 1000 και 600αριων....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

gsx-r 750 αλλα δεν ειναι bmwbiggrin.gif δηλαδη κατι ενδιαμεσο μεταξυ των 1000 και 600αριων....

γιαπωνεζοφιλε μολυνεις το thread :victory:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιαπωνεζοφιλε μολυνεις το thread victory.gif

χαχα γιατι ρε συ; σκεφτκα πως το 750 θα ηταν ενα αρκετα καλο σχολειο για το γερμανικο 1000αρι..

αν και οπως ειπα στο πρωτο ποστ.. αυτο το μηχανακι πρεπει να το παρουν μονο εμπειροι για να μπορεσουνν να αναγνωρισουν τα καλα που εχει σε σχεση με τον ανταγωνισμο...

αν το οδηγησω εγω δεν θα καταλαβω τιποτα... ειτε παρω το r1 ειτε το s 1000rr το ιδιο θα μου κανει_thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ducati 848!! αχαχαχαχα!!!!κατι ενδιαμεσο! αλλα παλι χανεις λεφτα!! αμα θες να την πουλησεις σχετικα!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα