daytona sprinter 125cc 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 παλικάρια!ακούστε τιμή!!4900 χωρίς abs και 5100 με abs!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Άποψη μου, όχι. Πολύ μικρό για μοτοσυκλέτα, πολύ μεγάλο για παπί. Δεν κατακρίνω την επιλογή σου, απλά δεν μου αφήνει την αίσθηση του μοτό. Δεν κάνουν τα κυβικά το θέμα πάντως, όπως είπα πριν το βαραντέρο 125 έχει αίσθηση μοτοσυκλέτας, αλλά λέμε για ένα δυνατό δικύλινδρο 125άρι που έχει μέγεθος και επιδόσεις παραπλήσιες του cbf 250. Από την άλλη όλα τα 125άρι πέρα το ντέρο που έχω δει ή οδηγήσει με απογοήτευσαν, πχ yamaha R125, CBR 125, CBF 125, YBR 125. Αν δεν είχα την επιλογή για το CBF 250 θα προτιμούσα να αγοράσω κάποιο παπί παρά κάποιο 125. Όπως είπα πάλι, άποψη μου, ο κάθε ένας οδηγάει ότι αγαπάει και γουστάρει. Δυκιλινδρο? ελα ρε αληθεια δεν το ηξερα! Καλε μην απολογισε! Δεν παρεξηγουμε εγω! Η πικρη αληθεια ειναι οτι αν ειχα χρηματα οταν πειρα την δικη μου θα επερνα μια νιντζα, αλλα βλεπεις δεν μου εκατσε το οικονομικο, πεταχτικε και αυτη η ευκερια και πειρα αυτη! Εστω, ειπα! Παντως ναι, δεν εχουν θεμα μονο τα κυβικα, αλλα και γενικα η αισθηση, παντος εμενα μου η cbr μου αφηνει μια καλη γευση, ιδικα οταν παω για στροφιλικια (μην φανταστεις)! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
litespeed 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 παλικάρια!ακούστε τιμή!!4900 χωρίς abs και 5100 με abs!! γιατι νομιζεις το ninja ειναι φτυνοτερο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Achilleas trikala 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Αναμεσα απο στο cbr και το ninjaki ποιο προτεινετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 παιδια σημερα ειδα το cbr 250 απο κοντα στην βιτρινα! καθησα και πανω του! Υπεροχο απλα! πανεμορφο, και θα το επερνα! Για εμενα ειναι 2 διαφορετικες μηχανες! αλλο υφος εκπεμπει η μια, αλλο η αλλη! ισως να μπερδευομαστε γιατι απευθηνονται στο ιδιο κοινο, και στα ιδια πραγματα πανω κατω! Απλα τα πραγματα πιστευω! Ninja: ειναι αγριο, μιαζει ατιθασο, και σε βαζει για τα καλα στο ss! Cbr: κατι ποιο ηρεμο, και εσωτερικα και εξωτερικα, θελεις να το εχεις παντα στην "πενα" και να πηγενεις οπου θελεις κυριος, βεβεα σε προιδεαζει για παιχνιδια αν το θελισεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moulos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Οπως και να χει αυτο το "μονοκυλινδρο" σ αυτη τη κατηγορια ειναι λιγο χαζο.. Καλυτερα το ninja 250 με τον I2 που πιο πολυ πλησιαζει σε συμπεριφορα της κατηγοριας παρα μοτερ απο....enduro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Οπως και να χει αυτο το "μονοκυλινδρο" σ αυτη τη κατηγορια ειναι λιγο χαζο.. Καλυτερα το ninja 250 με τον I2 που πιο πολυ πλησιαζει σε συμπεριφορα της κατηγοριας παρα μοτερ απο....enduro δεν παει ακριβως ετσι! το cbr συνδιαζει και επιδοσεις! δεν εχει 13 ιππους νταξει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 To Cbr 125 oxi? Μια μέρα που με σταματήσαν οι διας μαζι με ενα ΧΤ ενος φίλου αποκάλεσαν το δικό μου παπί (μιλώντας για την πινακίδα) και τα πήρα άσχημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Μια μέρα που με σταματήσαν οι διας μαζι με ενα ΧΤ ενος φίλου αποκάλεσαν το δικό μου παπί (μιλώντας για την πινακίδα) και τα πήρα άσχημα και εμενα μου την δινει! ολοι οι μαλακακες που δεν ξερουν τι παει να πει μηχανη μου την λενε παπι! οι γνωστοι καγκουρες πφφφφ! δεν καθομαι να ασχολιθω ξερω τι ειναι το cbr για εμενα και γενικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nitro912gr 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Νόμιζα ότι η αστυνομία θεωρεί μοτοσυκλέτα τα πάντα πάνω από 100cc και μοτοποδήλατα τα υπόλοιπα από κάτω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 και εμενα μου την δινει! ολοι οι μαλακακες που δεν ξερουν τι παει να πει μηχανη μου την λενε παπι! οι γνωστοι καγκουρες πφφφφ! δεν καθομαι να ασχολιθω ξερω τι ειναι το cbr για εμενα και γενικα έτσι ακριβώς... γιατί αν πάει με τα κυβικά ένα 250 δεν θα έπρεπε να θεωρείτε μηχανή σε σύγκριση με μια 600αρα η 1000αρα και θα έπρεπε να είχαμε ακόμα 2-3 ονομασίες... έχει άλλη γεωμετρία άλλο στήσιμο άλλη φιλοσοφία... παρόμοια με μιας μοτοσυκλέτας άρα είναι μοτοσυκλέτα όχι παπί. Πλέον οταν οδηγαω παπι ειναι σαν να οδηγαω σκουτερ η μηχανοκίνητο πατίνι, μικρο βάρος μικρο μέγεθος χωρις ντεπόζιτο ανάμεσα στα ποδια μου..Αυτο ειναι παπι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nitro912gr 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 έτσι ακριβώς... γιατί αν πάει με τα κυβικά ένα 250 δεν θα έπρεπε να θεωρείτε μηχανή σε σύγκριση με μια 600αρα η 1000αρα και θα έπρεπε να είχαμε ακόμα 2-3 ονομασίες... έχει άλλη γεωμετρία άλλο στήσιμο άλλη φιλοσοφία... παρόμοια με μιας μοτοσυκλέτας άρα είναι μοτοσυκλέτα όχι παπί. Πλέον οταν οδηγαω παπι ειναι σαν να οδηγαω σκουτερ η μηχανοκίνητο πατίνι, μικρο βάρος μικρο μέγεθος χωρις ντεπόζιτο ανάμεσα στα ποδια μου..Αυτο ειναι παπι! Καλά χαλάρωσε, τι σε κόφτει τι λένε οι άλλοι, εσύ δε νιώθεις καλά με αυτό που οδηγάς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 έτσι ακριβώς... γιατί αν πάει με τα κυβικά ένα 250 δεν θα έπρεπε να θεωρείτε μηχανή σε σύγκριση με μια 600αρα η 1000αρα και θα έπρεπε να είχαμε ακόμα 2-3 ονομασίες... έχει άλλη γεωμετρία άλλο στήσιμο άλλη φιλοσοφία... παρόμοια με μιας μοτοσυκλέτας άρα είναι μοτοσυκλέτα όχι παπί. Πλέον οταν οδηγαω παπι ειναι σαν να οδηγαω σκουτερ η μηχανοκίνητο πατίνι, μικρο βάρος μικρο μέγεθος χωρις ντεπόζιτο ανάμεσα στα ποδια μου..Αυτο ειναι παπι! ΑΑΑΑΑΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕΕΕΕΕ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Το Νίντζα με μια ανανέωση στα μουτράκια του και θα ξεφύγει εντελώς σαν μηχανάκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Το Νίντζα με μια ανανέωση στα μουτράκια του και θα ξεφύγει εντελώς σαν μηχανάκι. συμφονω!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marushin 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2011 Τελικά έχει οδηγήσει κάποιος το СBR 250R να μας πει τις εντυπώσεις του? Πήγαινα για κανένα 125αρι CBF στην αρχή,αλλά το ξανασκέφθηκα και σκέφτομαι αυτό τώρα. Για μένα θα είναι η πρώτη μου μηχανή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
litespeed 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2011 ο μονος λογος που ισως επερνα cbr θα ητανε το ABS που πιστευω οτι αξιζει . αλλιος νιντζα ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marushin 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2011 Mε ΑΒS δεν το έχουν φέρει ακόμα! Και ας το διαφημιζουν στις σελίδες τους.Τέλη Μαϊου λένε θα έρθει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2011 http://www.mototriti.gr/data/magazine/viewthema/38262.asp Στα 4.730 ευρώ χωρίς C-ABS και στα 5.180 ευρώ με το πατενταρισμένο σύστημα της Honda, το CBR 250R είναι μια απίθανη μοτοσικλέτα, έτοιμη να εκπληρώσει με μεγάλη επιτυχία πολλούς διαφορετικούς ρόλους. Άψογη οδική συμπεριφορά, μοτοσικλέτα φιλική σε όλους, άριστη επιλογή για αρχάριους, αλλά και οικονομική sport εκλογή για τον καθένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2011 Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το μηχανάκι για μέσα στην πόλη σε ψιλοσπορ οδήγηση. Δεν καίει σαν το ninja και οι αποδόσεις του μου έρχονται κουτί. Δεν μιλάω για εφέτος, αλλά(λόγω Σαρακάκη)να το παραγγείλω το Σεπτέμβριο-Οκτώβριο και όποτε το φέρει ο τύπος. Μιλάω πάντα για δεύτερο μοτόρι, αφού το V-Strom τα κάνει όλα και συμφέρει. Να παίξουμε όμως και εμείς οι μεγαλύτεροι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nitro912gr 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2011 150? Ξαφνικά νοιώθω λίγος :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2011 150? Ξαφνικά νοιώθω λίγος :P Εγω λιγότερος :sopase: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marushin 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) Πάντως,χωρίς να θέλω να τον υπερασπιστώ (τον Σαρακάκη),αν ο ΦΠΑ δεν είχε φθάσει εκεί που είναι τώρα (23%),αντί 4730 θα κόστιζε γύρω στα 160-170 ευρώ λιγότερο. Στην Γερμανία πωλείται μόνο το μοντέλο με ABS! τιμή του εδώ:http://www.honda.de/content/motorraeder/modelle_cbr250r_daten_amp_preise.php εκεί είναι βέβαια με ΦΠΑ 19%,χωρίς τέλη ταξινόμησης Τροποποιήθηκε Απρίλιος 28 , 2011 από τον marushin Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2011 150? Ξαφνικά νοιώθω λίγος :P τι ειναι το 150 δεν καταλαβα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nitro912gr 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2011 τι ειναι το 150 δεν καταλαβα! 150km/h άνετη τελική (έπιασε 157 σε ένα κυνηγητό σε κάποια φάση λέει), σύμφωνα με το review του mototriti που δόθηκε παραπάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες