Jump to content
ts_limnos

Εκλάπη Yamaha XT 600

Recommended Posts

Εκλάπη την Παρασκευή 23 Οκτ 2010 στα Πετράλωνα, Ινούς 30, μηχανή Yamaha XT 600 χρώματος μαύρο, μοντέλο 2003 σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο αριθμός κυκλοφορίας είναι ΒΝΖ 0311 και ο αριθμός πλαισίου είναι 3ΤΒ-181270.

Παρακαλώ πολύ όποιος γνωρίζει κάτι ή κατα τύχη δεί κατι να με ειδοποιήσει.

Θανάσης 6978610260 και mail : ts_limnos@yahoo.gr

Βάζω και την φωτό αν τυχόν κάποιος απο τα μέλη αντιληφθεί κάτι ας με ειδοποιήσει.

Ευαριστώ πολύ όλους και μακάρι να μην το ζει κανείς αυτό που έζησα χτές...!!!

P1010366.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εϋχομαι να βρεθεί φίλε μου σύντομα και σε καλή κατάσταση!!! Κρίμα ρε γμτ να συμβαίνουν τέτοια πράγματα!

Πες μας όμως, την είχες κλειδωμένη; είχε συναγιαρμό; ήταν σε πυλωτή ή στον δρόμο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ήταν κλειδωμένο μόνο το τιμόνι, γιατί την αλυσίδα την είχα αφήσει απίτι.

Την άφησα στο δρόμο για 3 ώρες μόνο, δίπλα ακριβώς από την Transalp του φίλου μου, γιατί είπαμε (για κακή μου τύχη!) να κινηθούμε με το αυτοκίνητο...

Τροποποιήθηκε από τον ts_limnos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είμαι πάρα πολύ τυχερός !!!!

Μόλις μετά από 5 ημέρες και την βρήκα...!!!:yahoo: :yahoo: :thumbsup:

Το μόνο που είχε είναι το σπασπένο τιμόνι (κλειδαριά)

και μερικά κομμένα καλώδια μπροστά!

Όλα καλα και ευχαριστώ πολύ όσους το διάβασαν και τα παιδιά που μου ευχήθηκαν...

Μακάρι όλα τα παιδιά που βρίσκονται στο ίδιο θέμα και έχουν το ίδιο πρόβλημα να βρούν τα μηχανάκια τους όσο το δυνατόν πιο γρήγορα... και εννεοίται οτι όσοι κάνουν αυτές τις πουστιές να τουσ κοπούν τα χέρια και τα πόδια από την ρίζα...

Καλή δύναμη σε όλους και πάντα με επίδα για το καλύτερο...

ΥΓ: Είναι γελείο το πόσο εύκολα το έβαλαν μπροστά χωρίς το κλειδί.

Είχαν μαζί τους δύο έτοιμα φισακια που μπαίνουν μπροστά στα καλώδια πάνω από το φανάρι κ απλά πατάς την μίζα... και μετά εννοείται οτι εσύ... :cry2: :cry2: :cry2:

Και ένα τελευταίο που δεν ξέρω αν υπάρχει ήδη στο forum αλλά τουλάχιστον σε αυτό το θέμα να μπεί και ένα έξτρα θεματάκι όπου εκεί να μπαίνουν φωτό από τα μηχανάκια που εκλάπησαν γιατί μπορεί να είμαστε δίπλα σε ένα και κανένας να μην το καταλαβαίνει οτι είναι κλεμμένο με αποτέλεσμα και κανείς να μην ειδοποιεί την αστυνομία εκτός και αν περάσουν μήνες...

Δεν ξέρω αν είναι εύκολο αλλά να διαβάσει κάποιος διαχειριστής το παραπάνω ασ το σκεφτεί... μία εικόνα ισουται με χίλιες λέξεις λένε οπότε θα είναι καλό να έχουμε μία εικόνα απο τί μηχανή κλάπηκε κάθε φορά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ χαίρομαι φίλε μου!

Πως βρέθηκε; σε πήρε η αστυνομία; το είδε κανά γνωστό μάτι και σε ειδοποίησε; συνελήφθησαν οι κλέφτες;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι με πήρε η αστυνομία και την είδε κάποιος από την ομάδα Δίας και ζήτησε από το κέντρο εξακρίβωση της πινακίδας και απο εκεί του είπαν οτι είναι κλεμμένη...

Πάλι καλά δηλαδή γιατί αλλιώς θα έπρεπε να περιμένω τους γείτονες μετά πό πολύ καιρό που θα την έβλεπαν εκεί να καλέσουν την αστυνομία και αν θα το έκαναν κι αυτό και μετά να την έβρισκα.

Όπως έγραψα και παραπάνω με το internet και το social networking ειδικότερα νομίζω ότι πολλοί μπορεί να επωφεληθούν...

Ας μπούν σε ένα σημείο όλες οι φωτό απο τα κλεμμένα ώστε όλοι εμείς μετά να μπορούμε να έχουμε στο μυαλό μας την εικόνα και αν δούμε κάτι που μοιάζει να το ψάξουμε...

Πρέπει να φτιαχτεί κι απο την πλευρά μας ένα "κύκλωμα" να καταπολεμήσουμε τους μπα....ους που μας πήραν τις μηχανές...

Εγώ είμαι απο τους πιο τυχερούς αλλά θα μπορούσε να την δεί και κάποιος από τους 250 φίλους που έχω στο facebook όπου τους έστειλα σε όλους mail με την φωτό, ή ένας από τους 120 συναδέλφους μου, οι οποίοι μένουν σε διαφορετικές περιοχές ο καθένας εδώ στην Αθήνα, που τους έδωσα από μία φωτό στην δουλειά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι με πήρε η αστυνομία και την είδε κάποιος από την ομάδα Δίας και ζήτησε από το κέντρο εξακρίβωση της πινακίδας και απο εκεί του είπαν οτι είναι κλεμμένη...

Πάλι καλά δηλαδή γιατί αλλιώς θα έπρεπε να περιμένω τους γείτονες μετά πό πολύ καιρό που θα την έβλεπαν εκεί να καλέσουν την αστυνομία και αν θα το έκαναν κι αυτό και μετά να την έβρισκα.

Όπως έγραψα και παραπάνω με το internet και το social networking ειδικότερα νομίζω ότι πολλοί μπορεί να επωφεληθούν...

Ας μπούν σε ένα σημείο όλες οι φωτό απο τα κλεμμένα ώστε όλοι εμείς μετά να μπορούμε να έχουμε στο μυαλό μας την εικόνα και αν δούμε κάτι που μοιάζει να το ψάξουμε...

Πρέπει να φτιαχτεί κι απο την πλευρά μας ένα "κύκλωμα" να καταπολεμήσουμε τους μπα....ους που μας πήραν τις μηχανές...

Εγώ είμαι απο τους πιο τυχερούς αλλά θα μπορούσε να την δεί και κάποιος από τους 250 φίλους που έχω στο facebook όπου τους έστειλα σε όλους mail με την φωτό, ή ένας από τους 120 συναδέλφους μου, οι οποίοι μένουν σε διαφορετικές περιοχές ο καθένας εδώ στην Αθήνα, που τους έδωσα από μία φωτό στην δουλειά...

μπραβο ρε φιλε αυτα ειναι ευχαριστα.._thumbsup.gif

Τροποποιήθηκε από τον vagelisv

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την βρήκαν παρκαρισμένη ή ενώ την οδηγούσε άλλος; τον συνέλαβαν τον κλέφτη;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε Viper4 δεν ήταν εκεί ο τύπος και από ότι μου είπε στην ασφάλεια όταν πήγα να την πάρω, την βρήκαν οι της ομάδας Δίας (καλά να είμαι τα παιδιά!! )παρκαρισμένη σε ένα πεζοδρόμιο και την πήραν έτσι απλά...

Τροποποιήθηκε από τον ts_limnos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε Viper4 δεν ήταν εκεί ο τύπος και από ότι μου είπε στην ασφάλεια όταν πήγα να την πάρω, την βρήκαν οι της ομάδας Δίας (καλά να είμαι τα παιδιά!! )παρκαρισμένη σε ένα πεζοδρόμιο και την πήραν έτσι απλά...

Οπότε τώρα κάνει register ο κλεφτάκος και ανοίγει τοπικ : Εκλάπη Yamaha XT :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο! :worshippy: :worshippy: :aggressive:

Να διαβάζουμε και να χαιρόμαστε..

Τροποποιήθηκε από τον αρης_τζ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα