manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2010 κανεις δεν ξερει να μου πει ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2010 Φίλε όσο πιο ελεύθερη είναι μια εξάτμιση τόσο,πιο πολύ μίγμα πρέπει να πέσει..ή να γίνει πιο πλούσιο.Αν αλλάξεις και φίλτρο,τότε σίγουρα πρέπει να το κάνεις.Αν αλλάξεις μόνο το τελικό,δεν χρειάζεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2010 Φίλε όσο πιο ελεύθερη είναι μια εξάτμιση τόσο,πιο πολύ μίγμα πρέπει να πέσει..ή να γίνει πιο πλούσιο.Αν αλλάξεις και φίλτρο,τότε σίγουρα πρέπει να το κάνεις.Αν αλλάξεις μόνο το τελικό,δεν χρειάζεται. υπαρχει κανενα φιλτρο piper cros που να τεργιαζει στο μηχανακι μου για να βαλω η καμια αλης ετεριας???? και τελικα τι ρυθμισεις να κανω ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2010 υπαρχει κανενα φιλτρο piper cros που να τεργιαζει στο μηχανακι μου για να βαλω η καμια αλης ετεριας???? και τελικα τι ρυθμισεις να κανω ??? Δεν ξέρω ρε φίλε για το κάβα,σου μιλάω εντελώς γενικά. Σίγουρα το φίλτρο είναι σχεδόν ίδιο σε όλες τις πάπιες,την ίδια δουλειά κάνουν όλα.Δηλαδή δίνουν περισσότερο αέρα.Τα καλύτερα που υπάρχουν, είναι τα Κ&Ν. Τώρα για τις ρυθμίσεις σου είπα,θες πιο πλούσιο μίγμα.Αλλά πλούσιο μίγμα=μεγαλύτερη κατανάλωση καυσίμου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2010 Τελικα την εβαλες την εξατμιση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 φιλε οχι ακομα περιμενω τα χρηστουγενα γιατι εγινε κατι και δεν εχω χρηματα και επιδη τοτε γιορταζω ολο και κατι θα μου δωσουν και θα την παρω τοτε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2010 παιδες μολις την παραγκιλα.....και λεει οτι σε 2 μερες θα ειναι εδω 134 ευρο απο εδω Ο σύνδεσμός μου ακουω γνωμες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2010 καλοριζικη, σαν εξατμα γενικα μπιστολιζει πολυ ωραια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2010 και γαμώ το εξατμισόνι που παρήγγειλες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
narutoboy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2010 Αφου την παρηγγηλες ηδη με γεια σου. Να την χαρεις. Κι εγω παντως θα σου προτεινα ειτε Protech ειτε GPR. Εχω ακουσει για την προτεκ οτι εχει πολυ καλη συμπιεση και βελτιωνει αρκετα. Και για gpr οτι εχει και γαμω τους ηχους (τουλ. σε κρυπτον ξ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 ευχαριστω πολλυ παιδια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 παιδια να ρωτησω κατι ακομα να μου την φερουν την εξατμηση τι γινετε δεν λεω ειχαμε γιορτες αλλα τοσο πολλυ καιρο να κανουν εχει τυχει σε κανεναν αλον η μονο σε εμενα αφτο το πραγμα????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 παιδια να ρωτησω κατι ακομα να μου την φερουν την εξατμηση τι γινετε δεν λεω ειχαμε γιορτες αλλα τοσο πολλυ καιρο να κανουν εχει τυχει σε κανεναν αλον η μονο σε εμενα αφτο το πραγμα????? με κουριερ ή με ταχυδρομειο θα γινει η αποστολη? με οτι τελος παντων και αν γινει επικοινωνησε ειτε με την εταιρεια κουριερ ή με τα ΕΛ.ΤΑ. και δωσε τα στοιχεια σου ωστε να σου πουνε τι γινεται με το δεμα-εξατμιση και αν δεν βρεις ακρη με αυτους τοτε απο εκει που την παρηγγειλες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsoupras 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 και γνωριζεις εναν καλο μηχανικο να κανεις και ενα ρυθμισμα στο μιγμα του καρμπ. ωστε να αποδωσει πραγματικα Δεν μπορω να περιμενω το πρωτο σερβις να φορεσο απο διπλα την dragon την εχω παρει κιολας ειναι στο μαγαζι, το παιδι λεει ''8α δουμε'' οταν ειναι να την βαλουμε οσον αφορα τυχον ρυθμισεις. Αν και δεν χρειαζεται ρυθμισεις αερα κτλπ και μιγμα καρπυλατερ δεν ξερω...... υπαρχει εξηγηση γι αυτο? ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 Δεν μπορω να περιμενω το πρωτο σερβις να φορεσο απο διπλα την dragon την εχω παρει κιολας ειναι στο μαγαζι, το παιδι λεει ''8α δουμε'' οταν ειναι να την βαλουμε οσον αφορα τυχον ρυθμισεις. Αν και δεν χρειαζεται ρυθμισεις αερα κτλπ και μιγμα καρπυλατερ δεν ξερω...... υπαρχει εξηγηση γι αυτο? ευχαριστω δεν καταλαβα ακριβως ποιο το προβλημα σου, αλλα αν ειναι στρωμενο βαλε την, αν εισαι τυχον σε στρωσιμο οχι να περιμενεις να τελειωσει το στρωσιμο, μπορεις να την φορεσεις και η ρυθμισεις να γινουν μετα οταν φτασει το σερβις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 Ρε παιδια σκοπευω μολις τελιωσω το στροσιμο να αλλαξω εταμιση,θα χρειαστει και ρυθμισμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsoupras 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) δεν καταλαβα ακριβως ποιο το προβλημα σου, αλλα αν ειναι στρωμενο βαλε την, αν εισαι τυχον σε στρωσιμο οχι να περιμενεις να τελειωσει το στρωσιμο, μπορεις να την φορεσεις και η ρυθμισεις να γινουν μετα οταν φτασει το σερβις. εγω καλα καταλαβα αλλο δεν γνωριζω ομως: τις ρυθμισεις. Πιστευω οτι διαφορα μαστορια βαριουνται να τα κανουν ή εχουν αλλες δουλιες. Ντου γιου αντερσταντ μαι φριενδ? dragon θα φορεσω στο zx κριμα δεν ειναι να μην αποδωσει full? σε ευχαριστω για την απαντηση. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 19 , 2011 από τον tsoupras Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2011 δεν θελει τπτ απο ρυθμισεις τοθλαχιστων εγω ετσι ξερω και σε εμενα αφτο εκανα και μια χαρα παει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2011 παπια ειναι, δεν βαζουμε εξατμιση το μεγαλυτερο ποσοστο για βελτιωση αλλα γιατι γουσταρουμε απλα την βαβουρα..οποτε ρυθμισεις γιοκ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2011 (τροποποιήθηκε) Βασικά πρέπει να κάνεις και μια ρύθμιση στο μείγμα,αλλά είναι αμιλητέα Τροποποιήθηκε Μάρτιος 30 , 2011 από τον nestro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZXkawa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2011 Βγηκε κιτ κυλινδροπιστονο με φλαντζες 160cc για το ζχ?????????????????????????????????????????????????????????? τετοιο πραμα εκανε η καβασακι???????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2011 δεν ξερω αλλα αμα βγηκε με ενδιαφερει τρελα ποσο και απο που ξερουμε τιποτα κανενα μαγαζακι ελα να ακουγονται τα ευχαριστα τα νεα τα ωρεα.... :bruce_h4h: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosamorgos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 παιδια πριν λιγο καιρο αγορασα το ζχ και ειμαι στο στροσιμο ακομα..οταν τελειωσω θελω να βαλω την protech ...θελω να ρωτησω κατι αν ξερετε ...ταιριαζει στο παπι η οχι...εννοω μεχρι που φθανει το τελικο γιατι αν ειναι κοντοσ ο λαιμοσ δεν θα ταιριαζει..κατα την αποψη μου παντα..τι λετε και εσεισ ρε παιδια??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 παιδια πριν λιγο καιρο αγορασα το ζχ και ειμαι στο στροσιμο ακομα..οταν τελειωσω θελω να βαλω την protech ...θελω να ρωτησω κατι αν ξερετε ...ταιριαζει στο παπι η οχι...εννοω μεχρι που φθανει το τελικο γιατι αν ειναι κοντοσ ο λαιμοσ δεν θα ταιριαζει..κατα την αποψη μου παντα..τι λετε και εσεισ ρε παιδια??? φιλε με γεια το μοτορι εκανες τελεια επιλογη και η εξατμιση που θες εχω την ιδια την αυθεντικη ομως και κουμπονει κανονικα επανω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosamorgos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 ευχαριστω φιλε ..δεν μου λες οταν λες την αυθεντικη τι εννοεις ακριβως?μηπως ξερεις που μπορω να την βρω και εγω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες