ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2006 ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ. ΜΗΤΕΡΕΣ, ΚΟΡΕΣ, ΑΔΕΛΦΕΣ, ΘΕΙΕΣ, ΦΙΛΟΙ, Κ.ΛΠ.... ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ, ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ. ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΥΛΑΞΙΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ, ΠΑΡΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΟΥΝ. ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΗ, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΚΥΚΛΟΥΣ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΕΤΣΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΜΙΑ ΜΑΖΑ.Η ΒΙΟΨΙΑ ΒΡΗΚΕ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ. ΆΡΧΙΣΕ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΙΑ ΜΑΣΤΕΚΤΟΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΘΗΚΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΑΣ ΠΛΗΡΗΣ ΚΥΚΛΟΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 9 ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΟΝΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΑΣ «ΚΑΘΑΡΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ» ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ MAXIMUM.ΚΑΤΟΠΙΝ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΥΚΩΤΙΟΥ. ΈΚΑΝΕ 4 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΙΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΟΧΙ ΤΑ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΩΝ. ΕΙΧΕ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΟΡΦΙΝΗ, ΠΕΘΑΝΕ. ΆΦΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ: ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΓΡΥΠΝΕΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΜΟΝΗ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΑΣΘΕΝΕΙΑ PAGET: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΜΟΡΦΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ, ΣΤΗ ΘΗΛΗ. ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΑΦΥΛΑΞΙΑ, ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΡΑΥΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΛΟΙΩΔΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΚΡΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΥΠΟΨΙΑΣΤΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ. Η ΘΗΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ Η ΑΝΑΦΥΛΑΞΙΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ,ΕΤΣΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΗΤΑΝ ΕΠΩΔΥΝΟ, ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ. ΉΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΝΟΧΛΗΣΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΠΟΥ ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ. ΦΑΝΗΚΑΝ ΛΙΓΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ. ΤΩΡΑ, ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΞΩ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΤΡΑΥΜΑ Η ΜΙΑ ΑΝΑΦΥΛΑΞΙΑ ΣΤΗ ΘΗΛΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ. (ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΩΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΠΥΡΑΚΙ. ΈΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ PAGET ΤΗΣ ΘΗΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΒΛΑΒΗ. ΣΥΧΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΚΗ ΜΟΛΥΝΣΗ, ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΤΟΥΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ. Μου στείλανε αυτό σήμερα...διαβάστε το...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2006 Ηρεμία Κατερινάκι, είναι μια πολύ σπάνια μορφή καρκίνου. Είναι περισσότερο για υποχόνδριους που ζούνε πεθαίνοντας στον φόβο ότι πεθαίνουν, όχι για ζωντανές KTM-ισες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2006 ...Nεο ειδος ,φυσικα,δεν ειναι...Απλα ειναι σχετικα σπανιο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2006 Ηρεμία Κατερινάκι, είναι μια πολύ σπάνια μορφή καρκίνου. Είναι περισσότερο για υποχόνδριους που ζούνε πεθαίνοντας στον φόβο ότι πεθαίνουν, όχι για ζωντανές KTM-ισες. <{POST_SNAPBACK}> Αποστατούλίνο ούφ ήρεμη είμαι ομως εύχομαι καμιά κοπελάρα να μην πάθει τίποτα όσο σπάνια και αν είναι η μορφή.... Γώ δεν παθαίνω τίποτα εχω ανάγκη εγώ? :) Τσού..Θα ζήσω μέχρι τα +100 αλλά θα μπορώ να οδηγώ ΚΤΜ μέχρι τότε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2006 Πρόκειτο για το PAGETειδές καρκίνωμα το οποίο δεν έιναι καθόλου καινούργιο εμφανίζεται ενίοτε ως δερματική εξανθηματική βλάβη ή ως φλοιός πορτοκαλιού Κατερίνα μην τα χάνεις το εν λόγω μήνυμα είναι σαν τα χαρτάκια που βρίσκουμε κατα καιρούς στις πόρτες μας και λένε για τον αγιο Νεκτάριο κ.λ.π αυτό που έχεις να κάνεις εσύ είναι να πάς σε ένα χειρουργό ή γυναικολόγο για να σου δείξει πως να ψηλαφάς το στήθος σου και μην μασάς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2006 Τσού..Θα ζήσω μέχρι τα +100 αλλά θα μπορώ να οδηγώ ΚΤΜ μέχρι τότε? Τώρα για ΚΤΜ δεν ξέρω, αλλά μια BMW θα μπορείς να οδηγείς σίγουρα. Παίρνουν και πριμοδότηση από τα ΚΑΠΗ. Σιγ.. σιγά ρε (ωωωχ) ρε μη βαράτε ρεεε ααχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2006 Να είσαι καλά DOCORTHOΥΛΙΝΟ :) αυτό το κάνω ήδη.. Το θέμα είναι να το κάνουν όλες οι γυναίκες όσο είναι νωρίς γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χτυπήσει κάτι άσχημο την πόρτα.,, Έχω πολλές γνωστές που είναι +24 και δεν έχουν πάει ακόμη στον γυναικολόγω για μια εξέταση,το βρίσκω κακό.Μιλάω ταπεινά πάντα! Να προσέχετε τις γυναικάρες σας οι παντρεμένοι ναι? Να τις πηγαίνετε σε γιατρουδάκους! Τώρα για ΚΤΜ δεν ξέρω, αλλά μια BMW θα μπορείς να οδηγείς σίγουρα. Παίρνουν και πριμοδότηση από τα ΚΑΠΗ. Σιγ.. σιγά ρε (ωωωχ) ρε μη βαράτε ρεεε ααχ <{POST_SNAPBACK}> Αποστατούλίνο ? BMW ? Στα 80 μου την θέλω σε πορτοκαλί χρωματάκι και αν μπορεί να γίνει μια ανάμειξη ΚΤΜ με BMW Δεν μπορώ να προδώσω το πορτοκαλάκι μου :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες