KostasNrgPower 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2010 Καλησπέρα σε όλους τους χρήστες του MyBike.gr! Λέγομαι Κώστας, είμαι 16 χρόνων(σχεδόν 16 δηλαδή) και είμαι από Σέρρες. Καταρχήν θέλω να πω, ότι ξέρω πως ανοίγω ένα θέμα, το οποίο το έχουν ανοίξει πολλοί άλλοι, αλλά θα ήθελα να έχω κι ένα δικό μου, έτσι ώστε να συγκεντρώσω γνώμες και κριτικές και να κάνω μια σωστή αγορά. Θέλω να διευκρινίσω πως από μηχανάκια είμαι ψιλοάσχετος, ξέρω μόνο τα βασικά, δηλαδή μηχανικά ξέρω λίγα έως τίποτα. :) Λοιπόν το θέμα έχει ως εξής, εγώ σε λίγο καιρό θα μπορώ να βγάλω δίπλωμα για 50cc μηχανάκι καινα αγοράσω επίσης. Έχω κάποια υπόψην μου, τα οποία είναι και συνιθησμένα σ'αυτήν την ηλικία. Κάποια που έχω σκεφτεί είναι : 1) Piaggio Nrg Power 50cc , 2) Gilera Runner 50cc , 3) Yamaha Aerox 50cc . Αρχικά θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας γι'αυτά τα τρία. Επίσης θα ήθελα να διευκρινίσω, ότι η επίλογη μου κάτα 80% είναι δίχρονο. Θα παρακαλούσα, όποιος είναι πρόθυμος ας γράψει τη δικιά του γνώμη, όποια κι αν είναι αυτή! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2010 Ποιος ο λογος που θελεις διχρονο ? πριν πω τα αλλα,θα ηθελα να μαθω αυτο .απλα τον λογο,δεν λεω κτ αλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2010 Ποιος ο λογος που θελεις διχρονο ? πριν πω τα αλλα,θα ηθελα να μαθω αυτο .απλα τον λογο,δεν λεω κτ αλο Μιλαμε για 50αρι, οπου τα διχρονα εδω που τα λεμε λενε πολυ περισσοτερο απο τετραχρονα, καθως πηγαινουν καλυτερα και δεν χρειαζονται και κανενα ιδιαιτερο πειραγμα. Και εγω εαν διαλεγα τωρα παπι, κανενα διχρονο θα επαιρνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2010 απλα να ακουσουμε λιγο το σκεπτικο του,να δουμε που κοιμενετε :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arellig 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2010 Εγώ θα διάλεγα το gillera λόγο εμφάνισης.Πάνω κάτω το ίδιο πηγαίνουν πάρε αυτό που θεωρείς πιο όμορφο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KostasNrgPower 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2010 Σκέφτομαι για δίχρονο, γιατί απ'ότι ακούω πάει καλύτερα σε 50cc παρά από το παπί(50cc) και επίσης είναι και όμορφα (όχι ότι τα παπιά δεν είναι όμορφα, αλλά σε 50cc καλό, αξιόπιστο, όμορφο παπί, το οποίο να πηγαίνει και καλά, δεν βρίσκεις πιστεύω. Πιο καλό μηχανικά, ποιο από τα τρία νομίζεται είναι καλύτερο? Ή είναι ίδια? Εξωτερικά μπορώ να πω μου αρέσει περισσότερο το Piaggio Nrg και το Yamaha Aerox , αλλά ντάξει και το Gilera όμορφο είναι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KostasNrgPower 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2010 Καμιά άλλη γνώμη ρε παιδιά??:( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgakis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2010 Runner και Νrg ειναι το ιδιο μηχανακι με αλλα πλαστικα.Επισης αυτα τα 2 ειναι τα πιο δυνατα σε σχεση με το aerox και αφου λες οτι σου αρεσει τοσο το nrg δεν βλεπω τον λογο γιατι οχι(θα γινουμε και ομοσταυλοι) :P :P :P :P :P :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KostasNrgPower 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2010 Χαχα, ευχαριστώ! Να σε ρωτήσω κάτι. Η συντήρηση? ( λάδια, βενζίνη κ.τ.λ ) είναι λίγο ακριβούτσικα ε? Π.χ Giwrgaki εσένα με πόσο fullarei? Και πόσο σου κρατάει ? :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgakis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2010 Χαχα, ευχαριστώ! Να σε ρωτήσω κάτι. Η συντήρηση? ( λάδια, βενζίνη κ.τ.λ ) είναι λίγο ακριβούτσικα ε? Π.χ Giwrgaki εσένα με πόσο fullarei? Και πόσο σου κρατάει ? :) Λαδια θελει καθε 1000χλμ περιπου και η τιμη εξαρταται απο το λαδι πχ εχει λαδια τα οποια κοστιζουν 6€ και λαδια σαν αυτα που βαζω εγω που ειναι τα motul 710 που κοστιζουν 18€.Τωρα το θεμα καταναλωσης εξαρταται απο το ποσο το τρεχεις το μηχανακι.Το ρεζερβουαρ γεμιζει με 6-7 ευρω απο την στιγμη που αναβει το λαμπακι της ρεζερβας και με 10-11 ευρω αμα το ρεζερβουαρ δεν εχει σταγονα.Ενα ρεζερβουαρ εμενα προσωπικα με παει γυρω στα 120-130 χλμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KostasNrgPower 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2010 Λαδια θελει καθε 1000χλμ περιπου και η τιμη εξαρταται απο το λαδι πχ εχει λαδια τα οποια κοστιζουν 6€ και λαδια σαν αυτα που βαζω εγω που ειναι τα motul 710 που κοστιζουν 18€.Τωρα το θεμα καταναλωσης εξαρταται απο το ποσο το τρεχεις το μηχανακι.Το ρεζερβουαρ γεμιζει με 6-7 ευρω απο την στιγμη που αναβει το λαμπακι της ρεζερβας και με 10-11 ευρω αμα το ρεζερβουαρ δεν εχει σταγονα.Ενα ρεζερβουαρ εμενα προσωπικα με παει γυρω στα 120-130 χλμ 120-130 χλμ, αλλά συνήθως το τρέχεις ή χαλαρά?(Μαλακία ρώτησα?:P) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgakis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2010 120-130 χλμ, αλλά συνήθως το τρέχεις ή χαλαρά?(Μαλακία ρώτησα?:P) Ε καλα δεν το πηγαινω και ρελαντι ουτε του πινω και το αιμα.120-130 με μικτη χρηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KostasNrgPower 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2010 Ωραία και εγώ κάπως σαν εσένα το σκέφτομαι! Να σου πω για κάτι τέτοιο τι λες? http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/937598/ ή αυτό? http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/989690/ Μπορεί κάποιος να μου πει και γι'αυτά ?? Thanks.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KostasNrgPower 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2010 Παιδιά sorry, αλλά θα ήθελα να κάνω μια παρένθεση.. Για Derbi Revolution μπορω να βρω εύκολα ανταλλακτικά? Επίσης μια Leovince πόσο έχει, γιατί θέλω να βάλω..:) ( Για τυχόν ερωτήσεις είναι για έναν φίλο μου και όχι για μένα:P) Ευχαριστώ ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KostasNrgPower 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2010 Καμιά απάντηση ρε παιδιά ?? :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KostasNrgPower 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2010 Παλικάρια σόρρυ που γίνομαι, αλλά δεν βοηθάει κανείς! Λίγη βοήθεια please!!!γίνομαι σπαστικός* Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2010 φιλε αν σου αρεσουν αφτα τα τρια εγω θα επερνα το gilera αλλα κυτα και κανενα παπακι να δεις - σγρινεις και μας λες κατι αλο απο λεφτα μεχρι που μπορεις να ανοιχτεις..... και γενικα απο ενα μηχανακι τι ψαχνεις γκαζια κοντρες απλη βολτα να κανεις την δουλεια σου τι πες και σου πρωτηνουμε αναλογα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KostasNrgPower 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2010 Σωστά ξέχασα να διευρκρινήσω. Λοιπόν κοίτα περίπου 1000ευρώ θέλω να δώσω. Το μηχανάκι δεν το θέλω να το "μαμάω" σε κόντρες, αλλά βόλτα με φιλαράκια, γκομενίτσες και έτσι. :P Ντάξει πιστεύω θα τύχει να βαρέσω και με κάποιον, αλλά λίγα πράγματα.. Για παπάκι που μου λες, δεν ξέρω ρε συ, όλοι λένε ότι τα 50άρια παπιά δεν πάνε μια. Και πάλι πιο? Daytona? Kymco( αυτά έτσι κι έτσι είναι ) το Glx είναι σκυλί, αλλά δεν μ'αρέσει εξωτερικά πολύ:P Εε, έτσι σκέφτηκα για δίχρονο, γιατί και πάνε καλα, είναι και όμορφα και όπως και να το κάνουμε είναι στη μόδα ας το πω:P Η μόνη μαλακία είναι που μυρίζει τόοοσο έντονα !! :) Αν μπορείς πες μου και για τα άλλα που έδειξα, το Derbi. ( Δες παραπάνω και θα δεις. ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgakis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2010 Σωστά ξέχασα να διευρκρινήσω. Λοιπόν κοίτα περίπου 1000ευρώ θέλω να δώσω. Το μηχανάκι δεν το θέλω να το "μαμάω" σε κόντρες, αλλά βόλτα με φιλαράκια, γκομενίτσες και έτσι. :P Ντάξει πιστεύω θα τύχει να βαρέσω και με κάποιον, αλλά λίγα πράγματα.. Για παπάκι που μου λες, δεν ξέρω ρε συ, όλοι λένε ότι τα 50άρια παπιά δεν πάνε μια. Και πάλι πιο? Daytona? Kymco( αυτά έτσι κι έτσι είναι ) το Glx είναι σκυλί, αλλά δεν μ'αρέσει εξωτερικά πολύ:P Εε, έτσι σκέφτηκα για δίχρονο, γιατί και πάνε καλα, είναι και όμορφα και όπως και να το κάνουμε είναι στη μόδα ας το πω:P Η μόνη μαλακία είναι που μυρίζει τόοοσο έντονα !! :) Αν μπορείς πες μου και για τα άλλα που έδειξα, το Derbi. ( Δες παραπάνω και θα δεις. ) Παρε ενα runner το παλιο μοντελο και εισαι ΟΚ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2010 Παρε το ενερτζι ή το αεροξ ειναι καλυτερα απο το ραννερ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros_1994 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2010 Παρε το ενερτζι ή το αεροξ ειναι καλυτερα απο το ραννερ! Kαι εγω φιλε μου KostasNrgPower σε 1 μηνα θα παρω μηχανακι 50cc επειδη ειμαι 17 χρωνον. Εγω ειμουν σε μεγαλω δηλυμα να παρω gillera runner η yamaha aerox και στην τελικη επελεξα yamaha aerox πιστευω ειναι καλυτερο το aerox yamaha επειδη ειναι πιο νευρικο στο γκαζι και στο εξωτερικο πιο ομορφο ειναι το yamaha aerox. Γιαυτο σου το προτινο να το παρεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KostasNrgPower 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2010 Και εγώ από την αρχή πιο πολύ ήθελα Nrg ή Aerox, αλλά έχω και το Gilera Runner στο μυαλό μου. Ένα Nrg μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση βρίσκω με 1000ευρώ ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2010 Και εγώ από την αρχή πιο πολύ ήθελα Nrg ή Aerox, αλλά έχω και το Gilera Runner στο μυαλό μου. Ένα Nrg μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση βρίσκω με 1000ευρώ ? Πιστευω πως ναι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KostasNrgPower 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2010 Αχα, ωραία!! Να ρωτήσω και κάτι άλλο. AntOuano, αν πας στην 1η σελίδα θα δεις κάποια link. Πάτα λίγο να δεις και θέλω να μου πεις αν θες, τι γνώμη σου γι'αυτά και γενικά πληροφορίες, αν τυχόν ξέρεις. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2010 Αχα, ωραία!! Να ρωτήσω και κάτι άλλο. AntOuano, αν πας στην 1η σελίδα θα δεις κάποια link. Πάτα λίγο να δεις και θέλω να μου πεις αν θες, τι γνώμη σου γι'αυτά και γενικά πληροφορίες, αν τυχόν ξέρεις. :) Πιστευω πως ειναι πως ειναι απο τα καλυτερα 50κε μηχανακια γιατι ειναι κυπιολεκτικα μηχανες συμπλεκτη στο χερι , πλαισιο αναρτησης κλπ! Και απο τελικη και επιταχυνση ειναι πολυ καλα το μονο που δεν μου αρεσει σε αυτα τα μηχανακι ειναι οτι μπαζουν απο παντου νερα και το οτι η σελα τους ειναι λιγο σκκληρη και μικρη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες