OwnHunteR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2010 Καλησπέρα,σε λίγο καιρό θα βάλω το 72cc κιτ της Kymco στο μηχανάκι μου και θα ήθελα να το συνδυάσω με μία καλύτερη εξάτμιση αλλά όχι πολύ θορυβώδης... Διαθέτω το πολύ 70Ε,γνωρίζω πως δεν υπάρχει ποικιλία after market για τη πάπια μου αλλά ίσως να ταιριάζει κάποια που προορίζεται για Glx,c50 κλπ. Με συνεδριακούς χαιρετισμούς OwnHunter Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2010 Καλησπέρα,σε λίγο καιρό θα βάλω το 72cc κιτ της Kymco στο μηχανάκι μου και θα ήθελα να το συνδυάσω με μία καλύτερη εξάτμιση αλλά όχι πολύ θορυβώδης... Διαθέτω το πολύ 70Ε,γνωρίζω πως δεν υπάρχει ποικιλία after market για τη πάπια μου αλλά ίσως να ταιριάζει κάποια που προορίζεται για Glx,c50 κλπ. Με συνεδριακούς χαιρετισμούς OwnHunter Βαλε μια MotorSport με την μεσαια μπουκα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alex_TzR 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2010 εγω θα ελεγα Serbing μικρη μπουκα με 36Ε http://www.stelpet.gr/index.php?target=categories&category_id=85&page=1 αλλα δε εχω ιδεα αν μπενει στο παπι σου... σου λεω αυτη την εξατμιση γιατι δε αξιζει να δοσεις πιο πολλα λεφτα για 72αρι... αν θες πες ποσα θα δοσεις για να το κανεις 72αρι (θελει και ενας φιλος μου να το κανει 72 το παπι του...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OwnHunteR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2010 Καταρχην ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής... Είσαι σίγουρος πως κάνει η Motorsport φίλε Antouano? Το κιτ της Kymco για 72cc κοστίζει 200Ε και μάλλον έχει εγγύηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2010 Το κιτ της Kymco για 72cc κοστίζει 200Ε και μάλλον έχει εγγύηση. 200Ε για κυλινδροπιστονο? Της Daytona κοστιζει 90 ευρω για να το κανεις 72 κυβικα, και 200 για να βαλεις μοτερ λιφαν (100 κυβικα). Εισαι σιγουρος για τα 200 ευρω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daytonass 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2010 Αν ειναι να σου το κανουν 72cc με κυλινδροπιστονο μονο μη κανεις καμια μαλακια και δωσεις 200 ευρω..Με 30 ευρω το πολυ για κυλινδροπιστονο εισαι ετοιμος ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OwnHunteR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστο πολυ για τισ απαντησης παιδια,αλλα ειναι Kit απο την εταιρια γιαυτο κανει 200Ε και εχει και 1 χρονο εγγυηση μου φενετε και το εχω αγορασει.Εγω θελω να μου πειτε τι εξατμηση μπορω να του βαλω που δεν κανει πολυ θοριβω Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 9 , 2010 από τον OwnHunteR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστο πολυ για τισ απαντησης παιδια,αλλα ειναι Kit απο την εταιρια γιαυτο κανει 200Ε και εχει και 1 χρονο εγγυηση μου φενετε και το εχω αγορασει.Εγω θελω να μου πειτε τι εξατμηση μπορω να του βαλω που δεν κανει πολυ θοριβω Οσους γνωρισα να εχουν kymco παπια μου προτειναν protech την ιδια εβαλα και εγω στο παπι μου και στην προτεινο , απο θορυβο μην ανησυχεις και στο κατω κατω δεν ειναι και πολλα τα κυβικα , και ειναι κοντα στο budget σου 70 ευρω πανω-κατω Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 9 , 2010 από τον kwstasxt Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Atmovat 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2010 Τελικά το κιτ της Kymco για 72cc κοστίζει 200Ε περιλαμβάνοντας κυλ/νο,κεφαλή και εκκ/ρο συν 3 χρόνια εγγύηση. Τώρα πόσο άγριος είναι ο εκκ. άγνωστο όπως επίσης και τι σόι κεφαλή δίνουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2010 3 χρονια εγγυηση? σοβαρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2010 3 χρονια εγγυηση? σοβαρα? Γιατι το σκεφτεσαι για τον κορεατη?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2010 Γιατι το σκεφτεσαι για τον κορεατη?? μα δεν βγαινει κιτ για το 125, αν ειχα το 50 το συζηταγαμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lostre 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2012 Αν ειναι να σου το κανουν 72cc με κυλινδροπιστονο μονο μη κανεις καμια μαλακια και δωσεις 200 ευρω..Με 30 ευρω το πολυ για κυλινδροπιστονο εισαι ετοιμος ... διαφονω το εχω κανει 72cc(κιτ)και παει πολυ γαματα.εχω βαλει και μια εξατμιση protech και παει τουμπανο.αν θεσ εξατμιση αυτη σου προτινω αλλα κανει 140 ευρο αλλα ειναι ανοξειδοτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 για το 125 βγαζει κανα κιτ αυξησης? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
statharas1 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2012 lostre πως ζητησες την εξατμιση?τι ειπες?θελω μια εξατμιση για kymco jetix?για τις βασις τα λεω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lostre 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 για το 125 βγαζει κανα κιτ αυξησης? για το 125 δεν εχω ιδεα αλλα κατι θα υπαρχει αμα το ψαξεις lostre πως ζητησες την εξατμιση?τι ειπες?θελω μια εξατμιση για kymco jetix?για τις βασις τα λεω εχω ροτισει τον τεχνικο μου και μου ειπε πως στο kymco κανουν οι εξατμισεις του honda innova Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
statharas1 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 ευχαριστω παρα πολυ φιλε! να εισαι καλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stathis_jetix 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 αμα μαθεις συνονοματε στειλε μου να μου πεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stathis_jetix 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2012 αν πεις οτι το κανεις 72 μετα μπορεις να βαλεις απο την αρχη την εξατμιση η πρεπει να το στρωσεις πρωτα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
statharas1 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2012 να το στρωσεις πρωτα!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stathis_jetix 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2012 πως παει το δικο σου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
statharas1 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2012 εγω θα πουλησω τον κινητηρα τον 80 και θα βαλω racing 150!!! καλα παει το 80! πατησα ενα glx! χαχα! μια χαρα παει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PrivaTe 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2012 εγω θα πουλησω τον κινητηρα τον 80 και θα βαλω racing 150!!! καλα παει το 80! πατησα ενα glx! χαχα! μια χαρα παει! Θα σπασει το 150αρι μοτερ racing στο Kymco, εγκυηση.. εδω με δυσκολια κρατιετε σε glx. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
statharas1 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2012 θα φιαξω βασεις θα κανω διαφορα για να μην κουνιεται καθολου! και θα κρατιετε μια χαρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PrivaTe 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2012 θα φιαξω βασεις θα κανω διαφορα για να μην κουνιεται καθολου! και θα κρατιετε μια χαρα χαχααχ δεν εννοω να κρατιετε σαν μηχανη, αλλα οτι δεν θα αντεξει το μοτερ..θα σπασει! Και καταρχας δεν μπαινει πανω στο παπι σου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες