Jump to content
OwnHunteR

Kymco Jetix 50cc και Έξατμιση!

Recommended Posts

Καλησπέρα,σε λίγο καιρό θα βάλω το 72cc κιτ της Kymco στο μηχανάκι μου και θα ήθελα να το συνδυάσω με μία καλύτερη εξάτμιση αλλά όχι πολύ θορυβώδης...

Διαθέτω το πολύ 70Ε,γνωρίζω πως δεν υπάρχει ποικιλία after market για τη πάπια μου αλλά ίσως να ταιριάζει κάποια που προορίζεται για Glx,c50 κλπ.

Με συνεδριακούς χαιρετισμούς

OwnHunter

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλησπέρα,σε λίγο καιρό θα βάλω το 72cc κιτ της Kymco στο μηχανάκι μου και θα ήθελα να το συνδυάσω με μία καλύτερη εξάτμιση αλλά όχι πολύ θορυβώδης...

Διαθέτω το πολύ 70Ε,γνωρίζω πως δεν υπάρχει ποικιλία after market για τη πάπια μου αλλά ίσως να ταιριάζει κάποια που προορίζεται για Glx,c50 κλπ.

Με συνεδριακούς χαιρετισμούς

OwnHunter

Βαλε μια MotorSport με την μεσαια μπουκα! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω θα ελεγα Serbing μικρη μπουκα με 36Ε http://www.stelpet.gr/index.php?target=categories&category_id=85&page=1 αλλα δε εχω ιδεα αν μπενει στο παπι σου... σου λεω αυτη την εξατμιση γιατι δε αξιζει να δοσεις πιο πολλα λεφτα για 72αρι... αν θες πες ποσα θα δοσεις για να το κανεις 72αρι (θελει και ενας φιλος μου να το κανει 72 το παπι του...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχην ευχαριστώ για την άμεση απάντηση :clapping2:

Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής...

Είσαι σίγουρος πως κάνει η Motorsport φίλε Antouano?

Το κιτ της Kymco για 72cc κοστίζει 200Ε και μάλλον έχει εγγύηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το κιτ της Kymco για 72cc κοστίζει 200Ε και μάλλον έχει εγγύηση.

200Ε για κυλινδροπιστονο?

Της Daytona κοστιζει 90 ευρω για να το κανεις 72 κυβικα, και 200 για να βαλεις μοτερ λιφαν (100 κυβικα).

Εισαι σιγουρος για τα 200 ευρω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ειναι να σου το κανουν 72cc με κυλινδροπιστονο μονο μη κανεις καμια μαλακια και δωσεις 200 ευρω..Με 30 ευρω το πολυ για κυλινδροπιστονο εισαι ετοιμος ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστο πολυ για τισ απαντησης παιδια,αλλα ειναι Kit απο την εταιρια γιαυτο κανει 200Ε και εχει και 1 χρονο εγγυηση μου φενετε και το εχω αγορασει.Εγω θελω να μου πειτε τι εξατμηση μπορω να του βαλω που δεν κανει πολυ θοριβω

Τροποποιήθηκε από τον OwnHunteR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστο πολυ για τισ απαντησης παιδια,αλλα ειναι Kit απο την εταιρια γιαυτο κανει 200Ε και εχει και 1 χρονο εγγυηση μου φενετε και το εχω αγορασει.Εγω θελω να μου πειτε τι εξατμηση μπορω να του βαλω που δεν κανει πολυ θοριβω

Οσους γνωρισα να εχουν kymco παπια μου προτειναν protech την ιδια εβαλα και εγω στο παπι μου

και στην προτεινο , απο θορυβο μην ανησυχεις και στο κατω κατω δεν ειναι και πολλα τα κυβικα , και ειναι κοντα στο budget σου 70 ευρω πανω-κατω

Τροποποιήθηκε από τον kwstasxt

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά το κιτ της Kymco για 72cc κοστίζει 200Ε περιλαμβάνοντας κυλ/νο,κεφαλή και εκκ/ρο συν 3 χρόνια εγγύηση.

Τώρα πόσο άγριος είναι ο εκκ. άγνωστο όπως επίσης και τι σόι κεφαλή δίνουν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι το σκεφτεσαι για τον κορεατη??:whistling:

μα δεν βγαινει κιτ για το 125, αν ειχα το 50 το συζηταγαμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ειναι να σου το κανουν 72cc με κυλινδροπιστονο μονο μη κανεις καμια μαλακια και δωσεις 200 ευρω..Με 30 ευρω το πολυ για κυλινδροπιστονο εισαι ετοιμος ...

διαφονω το εχω κανει 72cc(κιτ)και παει πολυ γαματα.εχω βαλει και μια εξατμιση protech και παει τουμπανο.αν θεσ εξατμιση αυτη σου προτινω αλλα κανει 140 ευρο αλλα ειναι ανοξειδοτη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

lostre πως ζητησες την εξατμιση?τι ειπες?θελω μια εξατμιση για kymco jetix?για τις βασις τα λεω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για το 125 βγαζει κανα κιτ αυξησης?

για το 125 δεν εχω ιδεα αλλα κατι θα υπαρχει αμα το ψαξεις

lostre πως ζητησες την εξατμιση?τι ειπες?θελω μια εξατμιση για kymco jetix?για τις βασις τα λεω

εχω ροτισει τον τεχνικο μου και μου ειπε πως στο kymco κανουν οι εξατμισεις του honda innova

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν πεις οτι το κανεις 72 μετα μπορεις να βαλεις απο την αρχη την εξατμιση η πρεπει να το στρωσεις πρωτα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω θα πουλησω τον κινητηρα τον 80 και θα βαλω racing 150!!! καλα παει το 80! πατησα ενα glx! χαχα! μια χαρα παει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω θα πουλησω τον κινητηρα τον 80 και θα βαλω racing 150!!! καλα παει το 80! πατησα ενα glx! χαχα! μια χαρα παει!

Θα σπασει το 150αρι μοτερ racing στο Kymco, εγκυηση.. εδω με δυσκολια κρατιετε σε glx.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα φιαξω βασεις θα κανω διαφορα για να μην κουνιεται καθολου! και θα κρατιετε μια χαρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα φιαξω βασεις θα κανω διαφορα για να μην κουνιεται καθολου! και θα κρατιετε μια χαρα

χαχααχ δεν εννοω να κρατιετε σαν μηχανη, αλλα οτι δεν θα αντεξει το μοτερ..θα σπασει! Και καταρχας δεν μπαινει πανω στο παπι σου..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα