Jump to content
Σωτος

suzuki FX vs CRYPTON X

πιο ειναι πιο δυνατο , πιο γρηγορο, πιο καλο..  

195 ψήφοι

1. 1. πιο ειναι πιο δυνατο , πιο γρηγορο , και εχει καλη τελικη

Recommended Posts

Και τα 2 μια χαρά.

To FX έχει ώραίο μοτοσυκλετίστικο πλαίσιο και συμπεριφορά (αν δεν βάλεις διαράκια ελαστικά) Και το Crypton είναι ένα όμορφο υδρόψυκτο ψεκαστό παπί.

Θεωρώ και τα 2 πολύ ακριβά σαν μεταχειρισμένα σαν παπιά.

Φήμες θέλουν το ΖΧ130 και το Xcite να είναι πιο γρήγορα από το Cryptonx

(Δεν ξέρω απλά ακούω)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Φήμες θέλουν το ΖΧ130 και το Xcite να είναι πιο γρήγορα από το Cryptonx

(Δεν ξέρω απλά ακούω)

Οπως το πες,φήμες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οπως λενε και σε ενα τεστ λενε οτι ειναι καλυτερο το zx απο το crypton x και οτι ειναι ποιο γρηγορο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα βαλεις ενα ΦΧ και ενα Χ ετσι οπως βγηκαν απο το εργοστασιο λογικο ειναι να κερδιζει το FX λογω καρμπυρατερ,πιο ελευθερη εξαγωγη,2 εκκεντροφορους κλπ.Βεβαια αμα σκαλισεις το Χ αλλαζει το θεμα αλλα μιλαμε για Χ μανισιο και οχι φτιαγμενο (θα μπλεξουμε τα μπουτια μας αμα αρχισουμε να λεμε για φτιαγμενα παπακια).Αυτα οσον αφορα το μοτερ τους.

Στην οδηγικη συμπεριφορα (αυτο που θα επρεπε να μας ενδιαφερει κιολας γιατι τα αλογα και οι τελικες για τα παπια ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε) υπερτερει το Χ λογω καλυτερου πακετου πλαισιου-αναρτησεων.Τωρα για τα φρενα δεν ξερω γιατι το Χ δεν φημιζεται για αυτα ελεω μονοπιστονης δαγκανας.

Οπως ειπαν και τα παιδια στις προηγουμενες απαντησεις το Χ ειναι φρεσκο εμφανισιακα,υδροψυκτο και με συστημα ψεκασμου τι θες και το συγκρινεις με ενα παπι το οποιο ειναι καλο μεν αλλα εχει σταματησει η παραγωγη του και οπως και να το κανουμε ειναι παρωχημενο τη σημερον ημερα.

Χ λοιπον απο μενα_thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν και εχω CRypton-X που το θεωρω ποιο καλα στημενο ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΠΑΠΙΑ σε θεμα ταχυτητας ειναι γρηγοροτερο το FX και οι λογοι

Ειναι ποιο πολλα αλογα εχει 2 εκκεντροφορους εχει 5 ταχυτητες ειναι με συμπλεκτη και ΕΧΕΙ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ.... :_thumbsup:

Εχει το FX συμπλεκτη ... Και ακομη δεν το εχω παρη ιδιση :surrender::sweatdrop: :sweatdrop: :sweatdrop:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω οδηγησει και τα δυο παπια σε μαμα κατασταση (μονο το κρυπτον φορουσε μια gpr και ενα φιλτρο) πανε παρα πολυ καλα και τα δυο αλλα το FX ειναι λιγο γρηγοροτερο... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω οδηγησει και τα δυο παπια σε μαμα κατασταση (μονο το κρυπτον φορουσε μια gpr και ενα φιλτρο) πανε παρα πολυ καλα και τα δυο αλλα το FX ειναι λιγο γρηγοροτερο... :_thumbsup:

Ενα ξερω....τα 2 πιο γρηγορα 4τραχρονα παπια...μονο που στο FX η διαφορα στο καρμπυλατερ στις 5 ταχυτητες και στους 2 εκκεντροφορους...το κανει λιγο πιο γρηγορο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παντα ηθελα να παρω fx.....Ομως οταν ηρθε ο καιρος πριν κανα 2-3 χρονια να παρω παπι δεν βρηκα fx σε μαμισια κατσταση για να το φτιαξω οπως ηθελα εγω...ολα ηταν λιωμενα....ετσι πηρα καινουριο crypton x..... αλλα τελικα πιστευω εκανα πολυ καλυτερα γιατι πριν καποιο χρονικο διαστημα ημουν δικαβαλια με τον αδερφο μου και ερχεται απο διπλα ενας με ενα fx με μια dragon και μου λεει ανοιγουμε.....? εγω συμφωνησα και το αποτελεσμα ηταν να ειμαι ενα μηχανακι μπροστα!!! αυτα απο μενα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

suzuki fx βεβεα, εννοΕΙτε. με ΕΙ ΚΑΙΦΑΛΑΙΟ.

..

ναι,και αμα βαλω στο daytona tzr250 τρεξε με.αντε μωρεε παπαριεςς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΟΙ διαδοχοι του FX ακομα βγαινουν Ταυλανδη μερια...

Ανετα το καλυτερο μηχανακι που κυκλοφορησε Ελλαδα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανετα το καλυτερο μηχανακι που κυκλοφορησε Ελλαδα!

Μην τα λες αυτά,θα φας κράξιμο :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην τα λες αυτά,θα φας κράξιμο :whistling:

ε ενταξει αλλα συμπεριλαμβανεται μεσα σε αυτα μαζι με τα παλια αθανατα honda βεβαια!!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

c50-2.jpg

απλα το καλυτερο...τωρα για τα αλλα :whistling:

Τροποποιήθηκε από τον sprinter-man

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια ενα εχω να πω.... :worshippy: CRYPTON X :worshippy: Ποιοτητα, Ομορφια και Λιγη καταναλωση για τα γκαζια που βγαζει... :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παντα ηθελα να παρω fx.....Ομως οταν ηρθε ο καιρος πριν κανα 2-3 χρονια να παρω παπι δεν βρηκα fx σε μαμισια κατσταση για να το φτιαξω οπως ηθελα εγω...ολα ηταν λιωμενα....ετσι πηρα καινουριο crypton x..... αλλα τελικα πιστευω εκανα πολυ καλυτερα γιατι πριν καποιο χρονικο διαστημα ημουν δικαβαλια με τον αδερφο μου και ερχεται απο διπλα ενας με ενα fx με μια dragon και μου λεει ανοιγουμε.....? εγω συμφωνησα και το αποτελεσμα ηταν να ειμαι ενα μηχανακι μπροστα!!! αυτα απο μενα!

το x σου ειναι μαμα?? :o λογικα τον αφησες πισω λογω καθυστερησης επειδη εχει και συμπλεχτη ο αλλος..??!!?? η απλα ηταν καρα-ασχετος???!!?? η απλα εισαι πιο γρηγορος?? :s ποσο τελικη πανε τα x μαμα?? το χει δει κανεις??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αποκλειετε να βγαζει μονο 115. ΑΠΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΕΤΕ .

αποκλειετε μονο 115... αμα εινε ετσι το address εινε πιο γρηγορο επιδη παει 120κμ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αποκλειετε μονο 115... αμα εινε ετσι το address εινε πιο γρηγορο επιδη παει 120κμ

120 κοντερισια.εδω σου λεει 115 με gps μετρημενα αν και ουτε εγω πιστευω να πηγαινει τοσο,μπορει να φτανει και 125 χ/ω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

115 Με GPS :_thumbsup:

4βαλβιδο με 2 εκκεντροφορους 5 ταχυτητες και 14 ιππους 115?? :uglystupid2: :uglystupid2: Δηλαδη αυτο που θεωρειτε το δυνατοτερο 4χρονο παπι βγαζει 115 τα αλλα 4χρονα παπια ποσο τελικη βγαζουν??

Τροποποιήθηκε από τον stelios_lp

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες δεν είναι 115..κάπου στα 120 έχω πιάσει εγώ.Και είναι των γονιών μου.

Τροποποιήθηκε από τον nestro

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα