dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2010 Και τα 2 μια χαρά. To FX έχει ώραίο μοτοσυκλετίστικο πλαίσιο και συμπεριφορά (αν δεν βάλεις διαράκια ελαστικά) Και το Crypton είναι ένα όμορφο υδρόψυκτο ψεκαστό παπί. Θεωρώ και τα 2 πολύ ακριβά σαν μεταχειρισμένα σαν παπιά. Φήμες θέλουν το ΖΧ130 και το Xcite να είναι πιο γρήγορα από το Cryptonx (Δεν ξέρω απλά ακούω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2010 Φήμες θέλουν το ΖΧ130 και το Xcite να είναι πιο γρήγορα από το Cryptonx (Δεν ξέρω απλά ακούω) Οπως το πες,φήμες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimx 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2010 οπως λενε και σε ενα τεστ λενε οτι ειναι καλυτερο το zx απο το crypton x και οτι ειναι ποιο γρηγορο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2010 Αμα βαλεις ενα ΦΧ και ενα Χ ετσι οπως βγηκαν απο το εργοστασιο λογικο ειναι να κερδιζει το FX λογω καρμπυρατερ,πιο ελευθερη εξαγωγη,2 εκκεντροφορους κλπ.Βεβαια αμα σκαλισεις το Χ αλλαζει το θεμα αλλα μιλαμε για Χ μανισιο και οχι φτιαγμενο (θα μπλεξουμε τα μπουτια μας αμα αρχισουμε να λεμε για φτιαγμενα παπακια).Αυτα οσον αφορα το μοτερ τους. Στην οδηγικη συμπεριφορα (αυτο που θα επρεπε να μας ενδιαφερει κιολας γιατι τα αλογα και οι τελικες για τα παπια ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε) υπερτερει το Χ λογω καλυτερου πακετου πλαισιου-αναρτησεων.Τωρα για τα φρενα δεν ξερω γιατι το Χ δεν φημιζεται για αυτα ελεω μονοπιστονης δαγκανας. Οπως ειπαν και τα παιδια στις προηγουμενες απαντησεις το Χ ειναι φρεσκο εμφανισιακα,υδροψυκτο και με συστημα ψεκασμου τι θες και το συγκρινεις με ενα παπι το οποιο ειναι καλο μεν αλλα εχει σταματησει η παραγωγη του και οπως και να το κανουμε ειναι παρωχημενο τη σημερον ημερα. Χ λοιπον απο μενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σωτος 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2010 Αν και εχω CRypton-X που το θεωρω ποιο καλα στημενο ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΠΑΠΙΑ σε θεμα ταχυτητας ειναι γρηγοροτερο το FX και οι λογοι Ειναι ποιο πολλα αλογα εχει 2 εκκεντροφορους εχει 5 ταχυτητες ειναι με συμπλεκτη και ΕΧΕΙ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ.... Εχει το FX συμπλεκτη ... Και ακομη δεν το εχω παρη ιδιση :sweatdrop: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2010 Εχει το FX συμπλεκτη ... Και ακομη δεν το εχω παρη ιδιση :sweatdrop: Εχει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelios_lp 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2010 Εχω οδηγησει και τα δυο παπια σε μαμα κατασταση (μονο το κρυπτον φορουσε μια gpr και ενα φιλτρο) πανε παρα πολυ καλα και τα δυο αλλα το FX ειναι λιγο γρηγοροτερο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maolis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2010 Εχω οδηγησει και τα δυο παπια σε μαμα κατασταση (μονο το κρυπτον φορουσε μια gpr και ενα φιλτρο) πανε παρα πολυ καλα και τα δυο αλλα το FX ειναι λιγο γρηγοροτερο... Ενα ξερω....τα 2 πιο γρηγορα 4τραχρονα παπια...μονο που στο FX η διαφορα στο καρμπυλατερ στις 5 ταχυτητες και στους 2 εκκεντροφορους...το κανει λιγο πιο γρηγορο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maolis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2010 Τελικα ποσο τελικι βγαζει το FX καθαρη φυσικα???? :think: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2010 Τελικα ποσο τελικι βγαζει το FX καθαρη φυσικα???? :think: 115 Με GPS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fast & furious 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2010 Εγω παντα ηθελα να παρω fx.....Ομως οταν ηρθε ο καιρος πριν κανα 2-3 χρονια να παρω παπι δεν βρηκα fx σε μαμισια κατσταση για να το φτιαξω οπως ηθελα εγω...ολα ηταν λιωμενα....ετσι πηρα καινουριο crypton x..... αλλα τελικα πιστευω εκανα πολυ καλυτερα γιατι πριν καποιο χρονικο διαστημα ημουν δικαβαλια με τον αδερφο μου και ερχεται απο διπλα ενας με ενα fx με μια dragon και μου λεει ανοιγουμε.....? εγω συμφωνησα και το αποτελεσμα ηταν να ειμαι ενα μηχανακι μπροστα!!! αυτα απο μενα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2010 suzuki fx βεβεα, εννοΕΙτε. με ΕΙ ΚΑΙΦΑΛΑΙΟ. .. ναι,και αμα βαλω στο daytona tzr250 τρεξε με.αντε μωρεε παπαριεςς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos1313 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2010 ΟΙ διαδοχοι του FX ακομα βγαινουν Ταυλανδη μερια... Ανετα το καλυτερο μηχανακι που κυκλοφορησε Ελλαδα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2010 Ανετα το καλυτερο μηχανακι που κυκλοφορησε Ελλαδα! Μην τα λες αυτά,θα φας κράξιμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2010 Μην τα λες αυτά,θα φας κράξιμο ε ενταξει αλλα συμπεριλαμβανεται μεσα σε αυτα μαζι με τα παλια αθανατα honda βεβαια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2010 (τροποποιήθηκε) απλα το καλυτερο...τωρα για τα αλλα Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 10 , 2010 από τον sprinter-man Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maolis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2010 Παιδια ενα εχω να πω.... CRYPTON X Ποιοτητα, Ομορφια και Λιγη καταναλωση για τα γκαζια που βγαζει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2010 αποκλειετε να βγαζει μονο 115. ΑΠΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΕΤΕ . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2010 Εγω παντα ηθελα να παρω fx.....Ομως οταν ηρθε ο καιρος πριν κανα 2-3 χρονια να παρω παπι δεν βρηκα fx σε μαμισια κατσταση για να το φτιαξω οπως ηθελα εγω...ολα ηταν λιωμενα....ετσι πηρα καινουριο crypton x..... αλλα τελικα πιστευω εκανα πολυ καλυτερα γιατι πριν καποιο χρονικο διαστημα ημουν δικαβαλια με τον αδερφο μου και ερχεται απο διπλα ενας με ενα fx με μια dragon και μου λεει ανοιγουμε.....? εγω συμφωνησα και το αποτελεσμα ηταν να ειμαι ενα μηχανακι μπροστα!!! αυτα απο μενα! το x σου ειναι μαμα?? :o λογικα τον αφησες πισω λογω καθυστερησης επειδη εχει και συμπλεχτη ο αλλος..??!!?? η απλα ηταν καρα-ασχετος???!!?? η απλα εισαι πιο γρηγορος?? :s ποσο τελικη πανε τα x μαμα?? το χει δει κανεις?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σωτος 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2010 αποκλειετε να βγαζει μονο 115. ΑΠΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΕΤΕ . αποκλειετε μονο 115... αμα εινε ετσι το address εινε πιο γρηγορο επιδη παει 120κμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2010 αποκλειετε μονο 115... αμα εινε ετσι το address εινε πιο γρηγορο επιδη παει 120κμ 120 κοντερισια.εδω σου λεει 115 με gps μετρημενα αν και ουτε εγω πιστευω να πηγαινει τοσο,μπορει να φτανει και 125 χ/ω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelios_lp 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2010 (τροποποιήθηκε) 115 Με GPS 4βαλβιδο με 2 εκκεντροφορους 5 ταχυτητες και 14 ιππους 115?? :uglystupid2: Δηλαδη αυτο που θεωρειτε το δυνατοτερο 4χρονο παπι βγαζει 115 τα αλλα 4χρονα παπια ποσο τελικη βγαζουν?? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 10 , 2010 από τον stelios_lp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2010 (τροποποιήθηκε) Παίδες δεν είναι 115..κάπου στα 120 έχω πιάσει εγώ.Και είναι των γονιών μου. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 10 , 2010 από τον nestro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimx 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2010 στο fx τερματιζει ολο το κοντερ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2010 στο fx τερματιζει ολο το κοντερ? Σιγα μην τερματιζει και 2 φορες το κοντερ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες