Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2006 Η MAX MOTO - ΕΡΜΗΣ θα διοργανώσει στις 10 και 11 Ιουνίου 2006 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το 2ο Athens Free Style Motocross Show, το οποίο θα περιλαμβάνει αγώνες επίδειξης MOTOCROSS από κορυφαίους Ευρωπαίους και Αμερικανούς οδηγούς του παγκοσμίου Πρωταθλήματος FMX. Το event θα συμπληρώνεται με πολλά happenings, δυνατή μουσική και τόνους αδρεναλίνης. Ποιος θα κερδίσει στην επικείμενη κόντρα; Οι Ευρωπαίοι ή οι Αμερικανοί; Η συνέχεια επί πίστας... Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κ. Πέτρο Βλάχο ή κ. Πέπη Σκλήρη στο τηλ: 210.9945041. περισσότερα νέα ENDURO - Τελευταία νέα Τελευταία μέρα υποβολής συμμετοχών ENDURO: (30/3/2006) Την Κυριακή 2 Απριλίου 2006 θα πραγματοποιηθεί το 1ο Trail Ride τού Ε-75 ΦΙΛΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ Α.Σ. για το 2006. Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα των συμμετοχών, ενώ όσοι δεν δηλώσουν συμμετοχή μέχρι το πέρας της ημέρας, θα πληρώσουν την Κυριακή το διπλάσιο παράβολο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2006 Ωραίαααααααααααααααααααααα... Καλά δεν θα πάει κανείς ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gi_4ce! 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2006 Καλή Φάση! ΒΜΧ θα έχει??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2006 ΒΜΧ?Εγω απο ΒΜΧ ξέρω μόνο τα ποδήλατα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gi_4ce! 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2006 Ε, αυτό λέω και εγώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2006 Ε, αυτό λέω και εγώ... <{POST_SNAPBACK}> Κοροιδεύεις ωρέ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gi_4ce! 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2006 (τροποποιήθηκε) Οχι ωρε! Απλά to Freestyle έχει τις ρίζες του απο το dirt BMX. Και επειδή παλιά είχε λίγο επίδειξη απο τους ΒΜΧάδες σε tailwhip-Backflip κτλ. έλεγα μήπως και φέτος έχει τίποτα. Άκουσα οτι μάλλον στις ίδιες εγκαταστάσεις θα πραγματοποιηθεί το Red Bull King of Athens. Aσχολούμαι με το άθλημα και ρώτησα μπας και ξέρει κανείς τίποτα. Εγώ όπως έχει, θα πάω, Δες και εδω... http://www.bmxonline.com/bmx/ Τροποποιήθηκε Απρίλιος 13 , 2006 από τον Gi_4ce! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Άρτεμις 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2006 ...δεν είχα παει στο περσυνό, αλλά εφέτος λέω να παρευρεθώ. Αν θελήσετε κι αλλοι συμφορουμίτες, να το κανονίσουμε παρέα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες