exalekos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Εγώ πάντως έχω forthnet και είναι όλα κομπλέ.Και το σταθερό και το ίντερνετ με ταχύτητες εως 20mbps!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Είσαι τυχερός γιατί είσαι κοντά στο κέντρο (όχι της πόλης έτσι;;). Είναι και μερικοί που παραπονούνται για χαμηλές ταχύτητες και η απόστασή τους έιναι στα 3χλμ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Και η κοπέλα μου με Forthnet έχει συνεχείς αποσυνδέσεις. Μας είπαν απο το κέντρο εξυπηρέτησης οτι είναι τα φίλτρα και οτι αν τα αλλάξουμε θα είναι οκ μετά :lipssealed: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Ποιανού χαλκός είναι και πόσες φορές τον έχουμε πληρώσει είναι κεφάλαιο από μόνο του. O χαλκος ποιανου ειναι ε? Καποτε ο οτε ηταν κρατικη επιχειρηση και εφτιαξε το δικτυο το οποιο πληρωσαν οι πατεραδες μας και εμεις (οπως και της δεη(ς) οπως και του νερου, οπως και της αποχετευσης) Καποια στιγμη ο οτε ιδιωτικοποιηθηκε οπως μπορει καποια στιγμη και ολες οι αλλες ΔΕΚΟ. Απο που και ως που μπορει ο οποιοσδηποτε να πουλησει μαζι με το εμπορικο κομματι του οτε και το δικτυο το οποιο πληρωσα εγω και εσυ. Ολα τα δικτυα θα επρεπε να ειναι ξεχωριστες εταιριες αποκλειστικα και μονο κρατικες. Απο που κι ως που θα πρεπει εγω που ειμαι νεα εταιρια πχ Παπαρια ον λαιν να πληρωνω στον οτε (ιδιωτικη εταιρια) για τη χρηση των γραμμων που πληρωσε ο πολιτης 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Και η κοπέλα μου με Forthnet έχει συνεχείς αποσυνδέσεις. Μας είπαν απο το κέντρο εξυπηρέτησης οτι είναι τα φίλτρα και οτι αν τα αλλάξουμε θα είναι οκ μετά :lipssealed: Δεν είναι άκυρο. Υπάρχει και τέτοια περίπτωση. O χαλκος ποιανου ειναι ε? Καποτε ο οτε ηταν κρατικη επιχειρηση και εφτιαξε το δικτυο το οποιο πληρωσαν οι πατεραδες μας και εμεις (οπως και της δεη(ς) οπως και του νερου, οπως και της αποχετευσης) Καποια στιγμη ο οτε ιδιωτικοποιηθηκε οπως μπορει καποια στιγμη και ολες οι αλλες ΔΕΚΟ. Απο που και ως που μπορει ο οποιοσδηποτε να πουλησει μαζι με το εμπορικο κομματι του οτε και το δικτυο το οποιο πληρωσα εγω και εσυ. Ολα τα δικτυα θα επρεπε να ειναι ξεχωριστες εταιριες αποκλειστικα και μονο κρατικες. Απο που κι ως που θα πρεπει εγω που ειμαι νεα εταιρια πχ Παπαρια ον λαιν να πληρωνω στον οτε (ιδιωτικη εταιρια) για τη χρηση των γραμμων που πληρωσε ο πολιτης Είπαμε αυτό είναι άλλη ιστορία!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ προς γνωση και ...επιμορφωση!!! Εχω πακετο 2play της Forthnet και λογω μετακομισης εκαμα μια αιτηση για μεταφορα στην νεα μου οικια.Με ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ η Υπαλληλος τοπικα οτι εντος 20 ΤΟ ΠΟΛΥ ημερων θα εχει γινει η νεα συνδεση(μεταφορα της γραμμης στην ουσια)..η αιτηση εγινε στην 1η Σεπτεμβριου και σημερα εμαθα αφου εγω τούς πηρα τελεφον οτι θελει καμμια 15 μερες ΑΚΟΜΑ...Εστι απλα... Τους εστειλα και ενα email (παρακατω...)και αναμενω μηπως καποιος εχει ΤΣΙΠΑ πανω του...... "Εχω αιτηθει μετακομισης για τον αριθμο 26103#****8 και προκειμενου για την Υπηρεσια σας double play και ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΟΛΥΣ ο χρονος εγκρισης για συνδεση της γραμμης μου.Υποχρεωσεις προσωπικες-επαγγελματικες και κυριως ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ επιβαλλουν την συνδεση της γραμμης μου σε χρονο το πολυ 20 ημερων απο την ημ/νια αιτησεως(στις 1 Σεπτεμβριου 2010)οπως με ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕ η Υπαλληλος σας στην πολη μου αλλά ακομη και σημερα ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ απο εσας δεν επικοινωνησε μαζι μου για να με ενημερωσει γιατι αργει αυτη η συνδεση ενω ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ τηλεφωνω και ζητω εξηγησεις απο αναρμοδιους της εταιρειας σας.Σας διαβεβαιωνω οτι αν ειχα ιδεα της τωρινης ταλαιπωριας που υφισταμαι θα ειχα εξαρχης αιτηθει τη διακοπη της συνδεσης μου και θα ειχα προχωρησει σε συμβολαιο με ΟΤΕΝΕΤ ή HOL που με προσεεγισαν πολλακις για το λογο αυτο. Η δυσαρεσκεια μου για την κατασταση και την ταλαιπωρια που αναιτια και χωρις υπαιτιοτητα μου υφισταμαι ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. θα εκτιμουσα ιδιαιτερως μια υπευθυνη ενημερωση και εξηγηση για ολα αυτα. Λα@#@#ς Κώστας" Ελλαδα η Χωρα της Υπευθυνοτητας και Σεβασμου των πολιτων...Τα σχολια δικα σας αλλά ΚΥΡΙΩΣ η ενημερωση... Τι μου λες τώρα, εγώ έχω κάνει μια αίτηση στον ΟΤΕ να μου βάλουν γραμμή που να σηκώνει dsl απο το γενάρη και ακόμα τίποτα. Πρέπει εγώ να κάνω 40 τηλέφωνα στους τεχνικούς τη βδομάδα μπας και ασχοληθεί κανείς με τη περίπτωση μου. Μέχρι τότε μπαίνω με μια σακατεμένη cosmote on the go και άντε μετά να κάνεις δουλιά. και να φανταστείς οτι θέλω να τους δώσω λεφτά και να γίνω συνδρομητής τους. α παρεπιπτόντως ζω στο Ηράκλειο και σύμφωνα με μαρτυρία υπαλλήλου του ΟΤΕ υπάρχουν καμια 24.000 κενές πόρτες δικτύου για dsl στη περιοχή μου. απλά δε πάνε να τραβήξουνε ένα καλώδιο να με συνδέσουνε σε μια απο αυτές. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 8 , 2010 από τον nickapos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Θα σε πω μονο οτι περιμενα 2 μηνες για μια ενεργοποιησει γραμμης πριν μερικα χρονακια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Δεν είναι άκυρο. Υπάρχει και τέτοια περίπτωση. Τι ρόλο να παίζει το φίλτρο με τις αποσυνδέσεις? Το φίλτρο πάει μετά απο κάθε συσκευή τηλεφώνου, σωστά? Εμένα γι'αυτό μου φάνηκε άκυρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Τελικα ενα μποτυρδελ@ ειναι ολοι τους.Που απλα εκμεταλλευονται την γενικοτερη ατιμωρησια και ελλειψη ελεγχου απο το επισημο Κρατος ωστε να κανουν αυτο που ΟΦΕΙΛΟΥΝ,να σεβονται τα χρηματα που τους δινουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Τι ρόλο να παίζει το φίλτρο με τις αποσυνδέσεις? Το φίλτρο πάει μετά απο κάθε συσκευή τηλεφώνου, σωστά? Εμένα γι'αυτό μου φάνηκε άκυρο. Το φίλτρο ή splitter όταν σε μια μπρίζα πχ έχεις μια τηλεφωνική συσκευή & ένα μόντεμ, διαχωρίζει τις συχνότητες της γραμμής που χρησιμοποιούνται για κλήση και για δεδομένα. Αναγκαστικά χρειάζεσαι φίλτρο όπου υπάρχει τηλ. συσκευή. Αν δεν έχεις ή είναι προβληματικά, μπορεί να έχεις παράσιτα όταν μιλάς στο τηλέφωνο ακόμα και αποσυνδέσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Σχετικα με το θεμα μας...εκανα μια ενημερωση στην forthnet οτι θα τους καταγγειλω στην ΕΕΤΤ...για να δουμε αν θα αλλαξει κατι ... Ιδου και το σχετικο mail... "Αν και προσπαθησα να επικοινωνησω με την εταιρεια σας και μεσω τηλεφωνου αλλά και μεσω email χωρις καποια απαντηση που να με ικανοποιει.Επειδη θεωρω οτι εχω θιγει απο την εξυπηρετηση σας σε σχεση με το απο 1η Σεπτεμβριου αιτημα μετακομισης μου και εως σημερα παρα τις διαβεβαιωσεις Υπαλληλων σας για το πολυ 20 μερες χρονικη απαιτηση ολοκληρωσης αιτηματος,εχουμε υπερβει κατα πολυ το χρονο αυτο χωρις καμμια σχετικη ενημερωση αιτιολογημενη απο εσας.Επειδη δεν ευθυνομαι επουδενι για αυτη την καθυστερηση ικανοποιησης τους αιτηματος μου.Επειδη εγω και η οικογενεια μου εχουμε υποστει απιστευτη ταλαιπωρια λογω ελλειψης σταθερης τηλεφωνικης γραμμης και γραμμης ιντερνετ.Για τους λογους αυτους προτιθεμαι αμεσα να υποβαλλω αίτημα/ καταγγελία προς την ΕΕΤΤ αναφεροντας σχετικα τα ανωτερω. Παρακαλω για την ενημερωση σας,ευχαριστω." Λες δια μαγειας" να αλλαξει κατι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2010 Με μπέρδεψες, απ'οσο ξέρω, άλλο το filter, και άλλο το splitter. Το splitterάκι έχει μια είσοδο, οπου είναι η γραμμή του τηλ. και έχει 2 εξόδους, μια για να βάζεις τηλεφωνική συσκευή και μία για modem/router. Το filterάκι μπαίνει σε κάθε συσκευή για να αποφύγεις τα παράσιτα όταν μιλάς. Σωστά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2010 δεν το διατύπωσα καλά, είναι καλύτερα έτσι; :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2010 Οσο αθλιος και αν ειναι καμια φορα ο ΟΤΕ δεν παυει να ειναι ο πλεον αξιοπιστος(εναντι των αλλων βεβαια) παροχος. Και μιλαω εγω που ειμαι παθων απο τον ΟΤΕ δις. Το εκανα και θεμα εδω καποτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2010 Σχετικα με το θεμα μας...εκανα μια ενημερωση στην forthnet οτι θα τους καταγγειλω στην ΕΕΤΤ...για να δουμε αν θα αλλαξει κατι ... Ιδου και το σχετικο mail... "Αν και προσπαθησα να επικοινωνησω με την εταιρεια σας και μεσω τηλεφωνου αλλά και μεσω email χωρις καποια απαντηση που να με ικανοποιει.Επειδη θεωρω οτι εχω θιγει απο την εξυπηρετηση σας σε σχεση με το απο 1η Σεπτεμβριου αιτημα μετακομισης μου και εως σημερα παρα τις διαβεβαιωσεις Υπαλληλων σας για το πολυ 20 μερες χρονικη απαιτηση ολοκληρωσης αιτηματος,εχουμε υπερβει κατα πολυ το χρονο αυτο χωρις καμμια σχετικη ενημερωση αιτιολογημενη απο εσας.Επειδη δεν ευθυνομαι επουδενι για αυτη την καθυστερηση ικανοποιησης τους αιτηματος μου.Επειδη εγω και η οικογενεια μου εχουμε υποστει απιστευτη ταλαιπωρια λογω ελλειψης σταθερης τηλεφωνικης γραμμης και γραμμης ιντερνετ.Για τους λογους αυτους προτιθεμαι αμεσα να υποβαλλω αίτημα/ καταγγελία προς την ΕΕΤΤ αναφεροντας σχετικα τα ανωτερω. Παρακαλω για την ενημερωση σας,ευχαριστω." Λες δια μαγειας" να αλλαξει κατι; Βγήκε καμιά άκρη τελίκα;;; Λύθηκε το πρόβλημα;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2010 Βγήκε καμιά άκρη τελίκα;;; Λύθηκε το πρόβλημα;; TΣΟΥ...απλα δεν γυρισε πλευρο κανεις τους...και την ψαχνω και "παραλληλα" για CYTA και HOL μηπως και....τους αφησω να κοιμηθουν πιο βαθεια Μα να πω την αληθεια δεν ξερω τι παιζει και με αυτους τους δυο παροχους σε εξυπηρετηση και ταχυτητες στο δικτυο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2010 Κλάφτα.. δυστυχώς ή otenet ή forthnet. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 Σημερα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετα απο ενα ολοοοοοοοοκληρο Γολγοθα,με ενημερωσαν απο τoν ΟΤΕ οτι ενεργοποιηθηκε η συνδεση μου.Ρωτω λοιπον το εξης:Μου εδωσαν username και εξοπλισμο(ασυρματο modem).Ομως εγω ειχα ηδη συνδεσει το προηγουμενο ασυρματο που ειχα απο την Forthnet και χωρις να αλλαξω καποιους κωδικους,βλεπω οτι εχω συνδεθει στο ιντερνετ.Χρειαζεται να βαλω το modem του ΟΤΕ;Και να βαλω τους νεους κωδικους;Ή συνεχιζω ως εχει;Παιζει να με χρεωσει τωρα η Forthnet χρησιμοποιωντας τους κωδικους που εχω απο αυτην;.......... Να σημειωσω οτι η τηλεφωνικη γραμμη παραμεννει η ιδια,σε σταθερο τηλεφωνο... Για πειτε να το ληξω και αυτο και με την πρωτη ευκαιρια ΦΥΣΙΚΑ θα γραψω την μεχρι τωρα πορεια για συνδεση να δειτε ποια ειναι η κατασταση στην Ελλαδαρα μας.... :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 Μαθο, απο τον τιτλο και μονο επρεπε να το βαλεις στην κατηγορια ανεκδοτα. χοχο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 S.O.SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS MIA AΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΛΙΙΙΙΖ Ρωτω λοιπον το εξης:Μου εδωσαν username και εξοπλισμο(ασυρματο modem).Ομως εγω ειχα ηδη συνδεσει το προηγουμενο ασυρματο που ειχα απο την Forthnet και χωρις να αλλαξω καποιους κωδικους,βλεπω οτι εχω συνδεθει στο ιντερνετ.Χρειαζεται να βαλω το modem του ΟΤΕ;Και να βαλω τους νεους κωδικους;Ή συνεχιζω ως εχει;Παιζει να με χρεωσει τωρα η Forthnet χρησιμοποιωντας τους κωδικους που εχω απο αυτην;.......... Να σημειωσω οτι η τηλεφωνικη γραμμη παραμεννει η ιδια,σε σταθερο τηλεφωνο... Για πειτε να το ληξω και αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 (τροποποιήθηκε) Θα μιλησεις με τον ΟΤΕ και θα τους ρωτησεις αν εκαναν/δηλωσαν διακοπη στη forthnet. Κανονικα ειναι υποχρεωμενοι, δινοντας σου τις υπηρεσιες τους να αιτηθουν διακοπη απο την αλλη εταιρια. Αν τυχον δεν το εκαναν θα πρεπει να το κανουν, ή να το κανεις εσυ με βεβαιωση του ΟΤΕ οτι απο την ταδε ημ/νια σου παρεχουν αυτοι τις υπηρεσιες τους. Φυσικα οτι και να σε χρεωσουν, δε μπορουν να σου κανουν τιποτα αν σε χρεωνουν και δε τους πληρωνεις. Ακομα και δικαστικα να σε πανε, εχεις βεβαιωση απο τον ΟΤΕ οτι ανηκεις σ αυτους και οχι στους προηγουμενους. Η ιδια μαλακια εχει γινει και σε μενα και η ΗΟλ συνεχιζει να μου στελνει λογαριασμους. Μιλησα με τη τσιτα και μου ειπε οτι εχουν γινει οι ενεργειες κανονικα και αν χρειαστει θα μου στειλουν τη βεβαιωση. Φυσικα εσυ πρεπει να βαλεις τους κωδικους του οτε, ειτε στο μοντεμ της φορθνετ ειτε στο μοντεμ του οτε, δε παιζει ρολο, αλλα καλυτερα στου οτε που μαλλον ειναι ετοιμο προρυθμισμενο Και για να απαντησω στο ερωτημα σου, ναι η φορθνετ αν χρησιμοποιεις τους κωδικους της μπορει να βλεπει οτι εισαι μεσα, με οτι μπορει να σημαινει αυτο Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 16 , 2010 από τον Messer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 Να ρωτήσω, για διακοπή στην forthnet, υπάρχει χρέωση? εμείς δεν την παλεύουμε άλλο με τόσες αποσυνδέσεις.. τους πήρα και είπα χύμα τα πράγματα και επειδή είδε οτι δεν έχει κάποιο πρόβλημα εδώ η σύνδεση, θα πρέπει να περάσει κάποιος τεχνικός να τσεκάρει.. και... εάν είναι το πρόβλημα απ'έξω δεν θα έχουμε χρέωση, αλλιώς εάν είναι μέσα στο σπίτι, βρίσκει το πρόβλημα, μας λέει ποιό είναι, μας λέει να φωνάξουμε ηλεκτρολόγο και φεύγει καθώς στον επόμενο λογαριασμό θα χρεωθούμε 52 (ή 58 δεν θυμάμαι ακριβώς) ευρώ. Τέτοιο θράσος... εμένα ένα προβληματάκι που είχα με το conn-x μου, ήρθε τεχνικός έβαλε χέρι σε μία πρίζα, έκανε κάτι μόντες και έφυγε κύριος χωρίς λεφτά χωρίς τίποτα. Με όλα αυτά, και κυρίως το αρχικό πρόβλημα αποσυνδέσεων, δεν βλέπω τον λόγο να πληρώνουμε πλέον αυτούς. Και αν ζητήσω διακοπή και πάω στον ΟΤΕ πόσο λέτε να διαρκέσει η διαδικασία χωρίς ιντερνετ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fan1s 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 Εγω με conn-x εδω και 5-6 χρονια δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα, εκτος απο κανα 2 διακοπες... αλλα ειμαι ευχαριστημενος γενικα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Αντιμετώπισα και εγώ ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πρόβλημα όταν μετακόμισα. Τουλάχιστον μου ξαναέκαναν από την αρχή την εξάμηνη φοιτητική προσφορά χωρίς να τους το πω καν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Να ρωτήσω, για διακοπή στην forthnet, υπάρχει χρέωση? εμείς δεν την παλεύουμε άλλο με τόσες αποσυνδέσεις.. τους πήρα και είπα χύμα τα πράγματα και επειδή είδε οτι δεν έχει κάποιο πρόβλημα εδώ η σύνδεση, θα πρέπει να περάσει κάποιος τεχνικός να τσεκάρει.. και... εάν είναι το πρόβλημα απ'έξω δεν θα έχουμε χρέωση, αλλιώς εάν είναι μέσα στο σπίτι, βρίσκει το πρόβλημα, μας λέει ποιό είναι, μας λέει να φωνάξουμε ηλεκτρολόγο και φεύγει καθώς στον επόμενο λογαριασμό θα χρεωθούμε 52 (ή 58 δεν θυμάμαι ακριβώς) ευρώ. Τέτοιο θράσος... εμένα ένα προβληματάκι που είχα με το conn-x μου, ήρθε τεχνικός έβαλε χέρι σε μία πρίζα, έκανε κάτι μόντες και έφυγε κύριος χωρίς λεφτά χωρίς τίποτα. Με όλα αυτά, και κυρίως το αρχικό πρόβλημα αποσυνδέσεων, δεν βλέπω τον λόγο να πληρώνουμε πλέον αυτούς. Και αν ζητήσω διακοπή και πάω στον ΟΤΕ πόσο λέτε να διαρκέσει η διαδικασία χωρίς ιντερνετ? Κάποιος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες