Jump to content
ALX™

Ξερει κανεις κατι για το endurance στην

Recommended Posts

Για δωστε μας στοιχεια οι γνωριζοντες.

Ακουσα οτι ειναι κατι σαν το 36ωρο αλλα μονοημερο με 700χιλ περιπου.

Το κακο ειναι οτι ξεκιναει και τερματιζει Πατρα οποτε οσοι δεν μενουν εκει πρεπει ή να σηκωθουν απο τα αγρια χαραματα και να κανουν + 230χιλ για να ειναι εκει στην ωρα της εκκινησης,ή να διανυκτερευσουν σε καποιο ξενοδοχειο της Πατρας απο την προηγουμενη.Τα κακα που εχουν και οι Βορειοι με το 36ωρο :/

Συνολικα παμε για 700 περιπου τα της διαδρομης και αλλα 450 περιπου το πηγαινελα (μια λεξη :grin: ) Πατρα.

Ακουγεται καλη φαση και θα ειναι μια προπονησουλα μια εβδομαδα πριν το 36ωρο :yahoo:

Το θεμα ειναι αν "αδειαζω" εκεινο το ΣΚ (αυτο δυστυχως δεν το ξερω απο τωρα) :/

Για δωστε περισσοτερα στοιχεια οι γνωριζοντες :clapping:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν είμαι από τους "γνωρίζοντες" αλλά ρίξε μια ματιά εδώ από κάποιους που πήγαν πέρυσι και περιγράφουν πολύ ωραία, (όπως και εσύ άλλωστε…)

:bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2η ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΧΛΕΜΟ

ετσι ακριβως και μολις πηγενα να βαλω το σχετικο ποστ!!!!

οπιαδηποτε πληροφορια μπορω να δωσο και εγω !!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χμμμμμ.Καλη περιπτωση...Αν δε δουλευω...παμε παρεα ολοι μαζι.Και οι μη Πατρινοι...αμα γουσταρουν να ερθουν απο την προηγουμενη...θα τα βρουμε... :ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ducduc to road book θα ειναι σε βιβλιο και οχι για κυλινδρο οποτε θα ειναι ευκολο να διαβαστει πανω στο τεποζιτο.ειναι πληρες και απο χιλιομετρικες αποστασης και απο μεσες ωριες οπως και καθοδηγηση μεσω πινακιδων κτλ....ειναι φτιαγμενο με μερακι απο ατομα στη λεσχη μας που ασχολιουντε με το trailride και η διαδρομη εχει γινει απο αυτους ουκ ολιγες φορες για την επιβεβαιωση του και σε ρυθμο ''αγωνα΄΄ και σε ρυθμο βολτας ''περιηγησης'' για να επιβεβαιωθουν η χρονοι.σημειωσει πως τα συγκεκριμενα ατομα δεν θα λαβουν μερος οπως και εγω επισης για να βοηθησουμε στα σεχ και στην σκουπα !φετος αν θυμαμαι καλα δεν θα υπαρχουν και ρουφιανη για να σας δινουν στεγνα αν καπιος τρεχει σε καπια σημεια περρισοτερο απο αυτο που λεει το roadbook μιας και εχει μελετηθει ετσι η διαδρομη για συγκεκριμενους χρονους.οποτε δεν υπαρχει και περιπτωσει καπιος να κλεψει πχ. αν εχει καπιο ss και θελει στην ευθεια να 250αρισει για πλακα!!!! :thumbsup::thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ducduc to road book θα ειναι σε βιβλιο και οχι για κυλινδρο οποτε θα ειναι ευκολο να διαβαστει πανω στο τεποζιτο.ειναι πληρες και απο χιλιομετρικες αποστασης και απο μεσες ωριες οπως και καθοδηγηση μεσω πινακιδων κτλ....ειναι φτιαγμενο με μερακι απο ατομα στη λεσχη μας που ασχολιουντε με το trailride και η διαδρομη εχει γινει απο αυτους ουκ ολιγες φορες για την επιβεβαιωση του και σε ρυθμο ''αγωνα΄΄ και σε ρυθμο βολτας ''περιηγησης'' για να επιβεβαιωθουν η χρονοι.σημειωσει πως τα συγκεκριμενα ατομα δεν θα λαβουν μερος οπως και εγω επισης για να βοηθησουμε στα σεχ και στην σκουπα !φετος αν θυμαμαι καλα δεν θα υπαρχουν και ρουφιανη για να σας δινουν στεγνα αν καπιος τρεχει σε καπια σημεια περρισοτερο απο αυτο που λεει το roadbook μιας και εχει μελετηθει ετσι η διαδρομη για συγκεκριμενους χρονους.οποτε δεν υπαρχει και περιπτωσει καπιος να κλεψει πχ. αν εχει καπιο ss και θελει στην ευθεια να 250αρισει για πλακα!!!! :thumbsup:  :thumbsup:

<{POST_SNAPBACK}>

thx wolf !

που απευθυνομαστε ?

:cheers::bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επτομέρειες

Ώρα εκκίνησης πρώτου αναβάτη 7:45 πμ (εκκίνηση αν λεπτό)

διαδρομή: περίπου 500χλμ με road book (Α5) και με μέση ωριαία.

Παράδοση road book και οδηγίες Σαββάτο 29 Απριλίου στα γραφεία τις λέσχης στις 19:00

Για τους εκτός Πατρών που θα έρθουν το πρωί στην εκκίνηση θα πάρουν τις πληροφορίες ηλεκτρονικά την ίδια ημερομηνία.

Πρόγευμα στα μισά περίπου της διαδρομής και γεύμα στον τερματισμό

κατηγορίες : Α και OPEN βάση ιπποδύναμης

τεχνική υποστήριξη (σκούπα)

τοι κόστος συμμετοχής είναι

25 ευρώ για τα μέλη της λέσχης

35 ευρώ για τα μη μέλη

Και 15 ευρώ ο συνεπιβάτης

Όριο συμμετοχών 60 αναβάτες

Πληροφορίες συμμετοχές

2610 271 306 6932 71 40 45 Σταματελάτος Τιμόθεος

.6942 986 485 Σωτήρης

2η ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΧΛΕΜΟ

Η ΑΧΑΪΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ διοργανώνει στις 30 Απριλίου τον 2ο περιηγητικό γύρο Πελοποννήσου σε μια διαδρομή 500 χλμ του επαρχιακού οδικού δικτύου της.

Μια διαδρομή για αναβάτες ανεξαρτήτου ηλικίας κυβισμού και χαρακτήρα, με σκοπό την οδική ευχαρίστηση την γνωριμία και την ανάδειξη των ιδιαίτερων διαδρομών της .

post-110-1144505235_thumb.jpg

Τροποποιήθηκε από τον wolfman13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λυκανθρωπε ενα τελευταιο φιλε και σε ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες .

Η διευθυνση-περιοχη της Λεσχης ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή στο περσινό ήμουν, (πείρα και την κούπα!!) θέλω να σας πω ότι οποίος γουστάρει τα χιλιόμετρα !!!!!!!!!! πολλάααααααααα να πάει…….είναι super. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να μην σας κουράζω , έχουν γραφτή πολλά για την 1η Περιήγηση σε γειτονικό forum!

1ος Γυρος πελοποννησου

Τροποποιήθηκε από τον nikoskkk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

<{POST_SNAPBACK}>

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
..Μπορει να την κανουμε μαζι,παλληκαρι μου!!!!! :grin:  :grin:  :grin:

<{POST_SNAPBACK}>

:crazy:

Ω μεγιστε Ιατρε Οδοντοστιχιξ!!!!

Τροποποιήθηκε από τον ducduc

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επειδή στο περσινό ήμουν, (πείρα και την κούπα!!) θέλω να σας πω ότι οποίος γουστάρει τα χιλιόμετρα !!!!!!!!!! πολλάααααααααα  να πάει…….είναι super. :_thumbsup:

<{POST_SNAPBACK}>

Ε ας μην τα παραλεμε κιολας :rolleyes: "Πολλα" τα 500χιλ!!! :blink:

Παντως εγω δεν θα μπορεσω τελικα.Μαζευονται πολλα εξοδα μαζι με αυτο κι ετσι δεν θα τα καταφερω.Ισως του χρονου. :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε ας μην τα παραλεμε κιολας :rolleyes: "Πολλα" τα 500χιλ!!! :blink:

Παντως εγω δεν θα μπορεσω τελικα.Μαζευονται πολλα εξοδα μαζι με αυτο κι ετσι δεν θα τα καταφερω.Ισως του χρονου. :/

<{POST_SNAPBACK}>

ΑΛΕΧ, αν ήμουν Πατρινός θα ήταν λίγα αλλά τώρα πρέπει να ξεκινήσω από Αθήνα και να επιστρέψω την ίδια μέρα όποτε πιστεύω ότι είναι αρκετά!! :_thumbsup:

Και εγώ δεν θα πάω αφού θα πάω 36ωρω.

:thumbsup::thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα