Key 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2010 πηγα που λετε στο μαγαζι να παρω και εγω ενα σκουτερ μπαινω με τους δικους μου κ αρχιζω κ ρωταω αν εχει μοντελα derbi gp1 aprilia sr gilera runner και αρχιζει κ μου λεει καλυτερα να φας τα λεφτα σου σε σουβλακια οτι ολα αυτα ειναι κινεζικα κ θα παω να του πω σε ενα μηνα οτι μου βγαλε προβλημα μετα απο λιγο μπλα μπλα ειχε πισει τους δικους μου ξερωγω και παει κ μου προτινει ενα κακασχημο peugeot v clic να πουμε αρεσε στους δικους μου αλλα μαλακιες,τους λεω καλυτερα να μην παρω τπτ αν ειναι να παρω αυτη την ασχημια συγνωμη για τα ορθογραφικα παιζει να ναι πολλα εχω λιγα νεβρα καθως ονειρευομουν αυτα τα 3 σκουτερς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Motobiker 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2010 πηγα που λετε στο μαγαζι να παρω και εγω ενα σκουτερ μπαινω με τους δικους μου κ αρχιζω κ ρωταω αν εχει μοντελα derbi gp1 aprilia sr gilera runner και αρχιζει κ μου λεει καλυτερα να φας τα λεφτα σου σε σουβλακια οτι ολα αυτα ειναι κινεζικα κ θα παω να του πω σε ενα μηνα οτι μου βγαλε προβλημα μετα απο λιγο μπλα μπλα ειχε πισει τους δικους μου ξερωγω και παει κ μου προτινει ενα κακασχημο peugeot v clic να πουμε αρεσε στους δικους μου αλλα μαλακιες,τους λεω καλυτερα να μην παρω τπτ αν ειναι να παρω αυτη την ασχημια συγνωμη για τα ορθογραφικα παιζει να ναι πολλα εχω λιγα νεβρα καθως ονειρευομουν αυτα τα 3 σκουτερς Ποσων χρονων εισαι ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Key 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2010 Ποσων χρονων εισαι ; 17. πες μου κ εσυ για πρωτο ειναι καλο και θα πεσω κ θα ρανω και ειναι οτι πρεπει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Motobiker 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2010 (τροποποιήθηκε) 17. πες μου κ εσυ για πρωτο ειναι καλο και θα πεσω κ θα ρανω και ειναι οτι πρεπει Χαχα, οχι . Καταρχας μακρια απο το Gillera και επισης απο το peugeot v clic Πηγαινε σε αλλο μαγαζι και ρωτα, πολυ πιθανο ειναι να μην ειχε τα μοντελα που ηθελες και ηθελα να σου πασαρει το δικο του. Διπλωμα για 50αρι εχεις; Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 5 , 2010 από τον Motobiker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalhsCr 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2010 πηγα που λετε στο μαγαζι να παρω και εγω ενα σκουτερ μπαινω με τους δικους μου κ αρχιζω κ ρωταω αν εχει μοντελα derbi gp1 aprilia sr gilera runner και αρχιζει κ μου λεει καλυτερα να φας τα λεφτα σου σε σουβλακια οτι ολα αυτα ειναι κινεζικα κ θα παω να του πω σε ενα μηνα οτι μου βγαλε προβλημα μετα απο λιγο μπλα μπλα ειχε πισει τους δικους μου ξερωγω και παει κ μου προτινει ενα κακασχημο peugeot v clic να πουμε αρεσε στους δικους μου αλλα μαλακιες,τους λεω καλυτερα να μην παρω τπτ αν ειναι να παρω αυτη την ασχημια συγνωμη για τα ορθογραφικα παιζει να ναι πολλα εχω λιγα νεβρα καθως ονειρευομουν αυτα τα 3 σκουτερς Μην νευριαζεις για τετοια πραγματα...καταλαβαινω τον ενθουσιασμο σου αλλα η ηρεμια θα σε κανει να κερδισεις. Να κατσεις να κανεις μια ηρεμη κουβεντα με τους δικου σου για το τι ειναι καλυτερο . Να σεβαστεις πιθανες οικονομικες διαφορες που δεν μπορουν να καλυψουν και ισως δεν θελουν να στο πουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Key 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2010 Χαχα, οχι . Καταρχας μακρια απο το Gillera και επισης απο το peugeot v clic Πηγαινε σε αλλο μαγαζι και ρωτα, πολυ πιθανο ειναι να μην ειχε τα μοντελα που ηθελες και ηθελα να σου πασαρει το δικο του. Διπλωμα για 50αρι εχεις; μα γιατι,εχω ακουσει πως το τζιλερα ειναι απ τα καλυτερα κ πιο αξιοπιστα σκουτερ που κυκλοφορουν. σιγουρα θελω να μεινω μακρια απ το πεζο ακου κι σε σουβλακια,δλδ θα μου χαλασει το σκουτερ που αξιζει 2500 και αυτο που κανει 1000 ειναι αεροψυκτο οχι?wtf θα ξαναπαω αυριο με τον ξαδερφο.Εχω το βιβλιο με τα σηματα το διαβαζω που κ που και με το που παρω το σκουτερ με την πρωτη ευκερια παω να το βγαλω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Motobiker 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2010 μα γιατι,εχω ακουσει πως το τζιλερα ειναι απ τα καλυτερα κ πιο αξιοπιστα σκουτερ που κυκλοφορουν. σιγουρα θελω να μεινω μακρια απ το πεζο ακου κι σε σουβλακια,δλδ θα μου χαλασει το σκουτερ που αξιζει 2500 και αυτο που κανει 1000 ειναι αεροψυκτο οχι?wtf θα ξαναπαω αυριο με τον ξαδερφο.Εχω το βιβλιο με τα σηματα το διαβαζω που κ που και με το που παρω το σκουτερ με την πρωτη ευκερια παω να το βγαλω Πρωτα να βγαλεις το διπλωμα σου και τα αλλα ασε τα για μετα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Key 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2010 Μην νευριαζεις για τετοια πραγματα...καταλαβαινω τον ενθουσιασμο σου αλλα η ηρεμια θα σε κανει να κερδισεις. Να κατσεις να κανεις μια ηρεμη κουβεντα με τους δικου σου για το τι ειναι καλυτερο . Να σεβαστεις πιθανες οικονομικες διαφορες που δεν μπορουν να καλυψουν και ισως δεν θελουν να στο πουν. οι δικοι μου ειναι πιο ασχετοι κ απο μενα που δεν εχω ιδεα αφου με το που μας προτεινε ο πωλητης το πεζο ενθουσιαστικε ο πατερας μου ερχομενος απ τον κοσμο των αυτοκινητων.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Motobiker 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2010 (τροποποιήθηκε) Βγαλε πρωτα διπλωμα , παρε ενα κρανος καλο κανε μια ερευνα αγορας για το ποιο μηχανακι σου ταιριαζει, βγαλε την ασφαλεια σου. Μην βιαζεσε.. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 5 , 2010 από τον Motobiker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2010 Πες στον ξαδερφο σου να παει μονος του και να ρωτησει για αυτα τα μηχανακια και πες του να σου πει τι του ειπε αυτος ο στοκος!Αν το πει τα ιδια ειναι σιγουρα ΣΤΟΚΟΣ αν οχι ισως του εχουνε μιλησει οι γονεις σου για να σου προτεινει αυτο λογω οικονομικων{μαλλον}. Αν δεν ειναι προβλημα το να μην παρεις σκουτερ παρε με 1100€ το Ναυτονα το DY50RS και τελειωσε η υποθεση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Key 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2010 Πες στον ξαδερφο σου να παει μονος του και να ρωτησει για αυτα τα μηχανακια και πες του να σου πει τι του ειπε αυτος ο στοκος!Αν το πει τα ιδια ειναι σιγουρα ΣΤΟΚΟΣ αν οχι ισως του εχουνε μιλησει οι γονεις σου για να σου προτεινει αυτο λογω οικονομικων{μαλλον}. Αν δεν ειναι προβλημα το να μην παρεις σκουτερ παρε με 1100€ το Ναυτονα το DY50RS και τελειωσε η υποθεση! βαριεμαι να αλλαζω ταχυτητες. μαρεσει που εμαθα κιολας οτι το β κλικ ειναι κινεζος του κερατα οχι,πρωτη φορα πηγαν κ αυτοι και μου χαν πει να παρουμε οπιο θελω αλλα ρωταγα για τα μοντελα τον πωλητη κ ψαρωσαν οι δικοι μου με αυτα που ελεγε ε κ ποιον θα ακουγαν εμενα η αυτον. αυριο θα παω κ καλα για να υπογραψουμε για αυτο αλλα θα πω στον ξαδερφο να κοιταξουμε αλου εστω μεταχειρησμενο αν παιζει προβλημα με τα οικονομικα Βγαλε πρωτα διπλωμα , παρε ενα κρανος καλο κανε μια ερευνα αγορας για το ποιο μηχανακι σου ταιριαζει, βγαλε την ασφαλεια σου. Μην βιαζεσε.. κανω ερευνα εδω και κανα μηνα εχω καταληξει derbi gp1 aprilia sr gilera runner peugeot jet force peugeot speedfight yamaha aerox ολα μαρεσουν τι να το κανω το διπλωμα αν πες οτι δεν αγοραζω ποτε 50αρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2010 βαριεμαι να αλλαζω ταχυτητες. μαρεσει που εμαθα κιολας οτι το β κλικ ειναι κινεζος του κερατα οχι,πρωτη φορα πηγαν κ αυτοι και μου χαν πει να παρουμε οπιο θελω αλλα ρωταγα για τα μοντελα τον πωλητη κ ψαρωσαν οι δικοι μου με αυτα που ελεγε ε κ ποιον θα ακουγαν εμενα η αυτον. αυριο θα παω κ καλα για να υπογραψουμε για αυτο αλλα θα πω στον ξαδερφο να κοιταξουμε αλου εστω μεταχειρησμενο αν παιζει προβλημα με τα οικονομικα ΔΕΣ ΕΔΩ: http://www.kymco.gr/products.asp?catid=1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Key 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2010 ΔΕΣ ΕΔΩ: http://www.kymco.gr/products.asp?catid=1 δεν ειναι του γουστου μου κατι σε τετοια φαση θελω,σπορ ξερωγω και μοντερνο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2010 πηγα που λετε στο μαγαζι να παρω και εγω ενα σκουτερ μπαινω με τους δικους μου κ αρχιζω κ ρωταω αν εχει μοντελα derbi gp1 aprilia sr gilera runner και αρχιζει κ μου λεει καλυτερα να φας τα λεφτα σου σε σουβλακια οτι ολα αυτα ειναι κινεζικα κ θα παω να του πω σε ενα μηνα οτι μου βγαλε προβλημα μετα απο λιγο μπλα μπλα ειχε πισει τους δικους μου ξερωγω και παει κ μου προτινει ενα κακασχημο peugeot v clic να πουμε αρεσε στους δικους μου αλλα μαλακιες,τους λεω καλυτερα να μην παρω τπτ αν ειναι να παρω αυτη την ασχημια συγνωμη για τα ορθογραφικα παιζει να ναι πολλα εχω λιγα νεβρα καθως ονειρευομουν αυτα τα 3 σκουτερς αυτός την κατάφερε την δουλειά του! τούμπαρε τους γονείς σου και θέλησε να πλασάρει το μηχανάκι που θέλει αυτός! πάλεψε το φίλε μου! το δικό σου να περάσει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lef50 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2010 στο μαγαζι αυτο μην ξαναπας ο πωλητης ηθελε μπινελικια, τα πεζω ειναι αναποδα μηχανακια,τα ρανερακια ειναι μαστ οχι οτι ειναι σκυλια αλλα υπαρχουν ανταλακτικα και κυκλοφορανε αρκετα,παρτο καινουργιο στρωστο καλα και μην το σκιζεις καλοριζικος ,κοιτα μην τους παρης και κανα κρανος δωρο η μισοτιμης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Key 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2010 αυτός την κατάφερε την δουλειά του! τούμπαρε τους γονείς σου και θέλησε να πλασάρει το μηχανάκι που θέλει αυτός! πάλεψε το φίλε μου! το δικό σου να περάσει! λογικο,ποιος θα αγοραζε αυτη την χαζομαρα τωρα που το σκεφτομαι ειναι ακομα πιο λογικο θελαν να μου πλασαρουν αυτη τη μαπα για να φευγει αντε να δουμε κ αυριο που θα παω χωρις γονεις... στο μαγαζι αυτο μην ξαναπας ο πωλητης ηθελε μπινελικια, τα πεζω ειναι αναποδα μηχανακια,τα ρανερακια ειναι μαστ οχι οτι ειναι σκυλια αλλα υπαρχουν ανταλακτικα και κυκλοφορανε αρκετα,παρτο καινουργιο στρωστο καλα και μην το σκιζεις καλοριζικος ,κοιτα μην τους παρης και κανα κρανος δωρο η μισοτιμης και το speedfight&jet force? : / Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lef50 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2010 δεν ξερω φιλε μου να σου πω απο οτι ειδα στο google και αυτο πεζω ειναι, κατσε μηπως εχει κανενα συμφορουμιτης, ριξε και μια ματια στα φορα των σκουτερς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 Εγώ θάλεγα στους γονείς σου να σου να μην σου αγοράσουν τίποτε, εαν δεν μάθεις πρώτα γραμματική. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bsbs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 παιδα ωσ κατοχοσ pegeuot v-clic εχω μηνει απολυτα ικανοποιημενοσ!22.370 χιλιομετρα και στα 10 χιλιαδεσ το εκανα 70cc!δεν μου εχει βγαλει το παραμικρο προβλημμα δεν καιει τιποτα!μπορει να μην το πιο ομορφο σκουτερ αλλα για πρωτο μηχανακι ειναι πραγματικα ιδανικο!και δυκαβαλα σε 70-80 μηρεσ ανηφορα δεν καταλαβαινει τιποτα!κοβει μεν αλλα ανεβαινει!το συνηστω ανεπιφηλαχτα για νεουσ οδηγουσ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 παιδα ωσ κατοχοσ pegeuot v-clic εχω μηνει απολυτα ικανοποιημενοσ!22.370 χιλιομετρα και στα 10 χιλιαδεσ το εκανα 70cc!δεν μου εχει βγαλει το παραμικρο προβλημμα δεν καιει τιποτα!μπορει να μην το πιο ομορφο σκουτερ αλλα για πρωτο μηχανακι ειναι πραγματικα ιδανικο!και δυκαβαλα σε 70-80 μηρεσ ανηφορα δεν καταλαβαινει τιποτα!κοβει μεν αλλα ανεβαινει!το συνηστω ανεπιφηλαχτα για νεουσ οδηγουσ :) κάτι λες λάθος αδερφέ :lipssealed: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Key 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 ειπα στον ξαδερφο που βρεθηκαμε σημερα να παμε σε αλλο μαγαζι πηγαμε αλλα ουτε εκει ειχε αυτα που ηθελα και εκει μου προτειναν αλλο μοτο.. μου ειπαν οτι θα ναι το πρωτο μου και τα ανταλακτικα ειναι πολυ φτηνα και θα το πουλησω μεσα στον χρονο και θα παρω καλυτερο εφοσον θα ξερω να οδηγαω και θα κλαιω τα λεφτα μου αν παρω αυτο που μου αρεσει πιο πολυ και το τρακαρο και αλλα πολα! τες πα μου δειξαν ενα Keeway? δεν ειδα μοντελο προφανως θα ηταν το focuς εκει τουλαχιστον μου ειπαν οτι ειναι κινεζικο Με προβληματισε λιγο,διοτι ηταν καπως εμφανισιμο αλλα ρε παιδια πρωτη φορα βλεπω αυτη την μαρκα θα ειναι αξιοπιστο θα μπορεσω να το πουλησω μετα απο κανενα χρονο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Motobiker 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 ειπα στον ξαδερφο που βρεθηκαμε σημερα να παμε σε αλλο μαγαζι πηγαμε αλλα ουτε εκει ειχε αυτα που ηθελα και εκει μου προτειναν αλλο μοτο.. μου ειπαν οτι θα ναι το πρωτο μου και τα ανταλακτικα ειναι πολυ φτηνα και θα το πουλησω μεσα στον χρονο και θα παρω καλυτερο εφοσον θα ξερω να οδηγαω και θα κλαιω τα λεφτα μου αν παρω αυτο που μου αρεσει πιο πολυ και το τρακαρο και αλλα πολα! τες πα μου δειξαν ενα Keeway? δεν ειδα μοντελο προφανως θα ηταν το focuς εκει τουλαχιστον μου ειπαν οτι ειναι κινεζικο Με προβληματισε λιγο,διοτι ηταν καπως εμφανισιμο αλλα ρε παιδια πρωτη φορα βλεπω αυτη την μαρκα θα ειναι αξιοπιστο θα μπορεσω να το πουλησω μετα απο κανενα χρονο? Μακρια απο κινεζικα και απο αυτη την μαρκα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Key 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 (τροποποιήθηκε) Μακρια απο κινεζικα και απο αυτη την μαρκα. κ'ας ειναι το πρωτο μου? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 , 2010 από τον Key Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 ειπα στον ξαδερφο που βρεθηκαμε σημερα να παμε σε αλλο μαγαζι πηγαμε αλλα ουτε εκει ειχε αυτα που ηθελα και εκει μου προτειναν αλλο μοτο.. μου ειπαν οτι θα ναι το πρωτο μου και τα ανταλακτικα ειναι πολυ φτηνα και θα το πουλησω μεσα στον χρονο και θα παρω καλυτερο εφοσον θα ξερω να οδηγαω και θα κλαιω τα λεφτα μου αν παρω αυτο που μου αρεσει πιο πολυ και το τρακαρο και αλλα πολα! τες πα μου δειξαν ενα Keeway? δεν ειδα μοντελο προφανως θα ηταν το focuς εκει τουλαχιστον μου ειπαν οτι ειναι κινεζικο Με προβληματισε λιγο,διοτι ηταν καπως εμφανισιμο αλλα ρε παιδια πρωτη φορα βλεπω αυτη την μαρκα θα ειναι αξιοπιστο θα μπορεσω να το πουλησω μετα απο κανενα χρονο? Εγω εχω ενα σκουτερ της Κιγουει και μεχρι στιγμις μου φαινεται πολυ καλο γιατι ενω του εχω πιει το αιμα δεν εχει βγαλει κιχ!Τι δικαβαλα με συνολικο βαρος 180κιλα σε ανηφορα απο σταση και ανεβαζε πολυ καλα! Οποτε θα στο προτεινω για πρωτο μηχανακι μεχρι να μαθεις να οδηγας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 Διαβασε αυτο πρωτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες