antonism13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Καλισπέρα παλικάρια! Σε μερικούς μήνες βγάζω δίπλωμα για 50αράκι και μάλλον κλείνω προς το Daytona Sprinter 50cc... και θα ήθελα να μου λύσετε αυτήν την απορία! Άμα βάλω τον 125cc κινητήρα της Daytona πάνω στο πλαίσιο για το 50αρι , θα έχω κάποιο πρόβλημα? Το σασί/σκελετός είναι το ίδιο και στα 2 μηχανάκια ? Θα χρειαστεί μετατροπές Ή απλως τον βάζω και φεύγω? (Σκέφτομαι να του αλλάξω τον κινητήρα κατευθείαν απο την αντιπροσωπεία που θα το πάρω!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Γιατι δεν παιρνεις το 125 τοτε ? Αμα βαλεις το μοτερ απο το 125 στο 50αρι και το εχεις δηλωμενο 50αρι θα εχεις προβλημα με την τροχαια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antonism13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Άμα όμως 'χτυπήσω' τα νούμερα του παλιού κινητήρα δεν νομίζω να έχω πρόβλημα! Άλλωστε ΔΕΝ θα προκαλώ!!το χρειάζομαι για να έχω δυνάμεις στις εκινήσεις και να μπορώ να βάλω 2ο άτομο! Δεν έχω σκοπο να το κάνω Rally ! Για δουλειά το θέλω! Άλλωστε έχω ακουσει ότι αν δεν προκαλείς...και να σε καταλαβει ο μπάτσος σε αφήνει να φύγεις (άμα κλαψουρευτείς και λίγο)! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 χτυπα εσυ τα νουμερα επανω και οταν θα σε παρουν μεσα θα σου φερνω τσιγαρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antonism13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Ρε παιδιααα....! Είμαι ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ στο forum και έχω παρατηρήσει οτι άλλα ρωτανε στα Θέματα και άλλα απαντατε εσεις!!! Ξέρω τι μπορει να μου κάνει η τροχαία,,,, Άλλο πράμα ζητάω και άλλο μου γράφετε!! Το Θέμα ειναι καθαρα Τεχνικο!!! Αναφερφείτε οσο περισσότερο γίνεται στο ΘΕΜΑ ! Αφήστε έξω τις τροχαιες , τισ αστυνομιες και τα ατυχηματα! Δεν το λεω προσωπικά για εσενα φίλε ΓΙΑΝΝΗ ! ...και πάντα χωρις να θέλω να γίνω Σπαστικος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Τοτε και εγω θα βαλω πανω στο cbf μοτερ απο το 600αρι cbr.Τι λες,θα με αφησουν να φυγω αμα κλαψουρισω λιγο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antonism13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Άλλος απο δω!!!!! παλικαρια..! άλλο ρωταω! Μήπως υπάρχει κανείς που να το έχει κάνει Ή που να ξέρει τίποτα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Αν δεν κανω λαθος ειναι ακριβως ο ιδιος σκελετος και μπαινει ο κινητηρας που θελεις...Τωρα τα παιδια πανω εχουν απολυτο δικιο σε αυτα που σου λενε...Σκεψου το καλα πριν το κανεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antonism13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Αν ήθελα να σας ρωτησω αν θα ειμαι παρανομος με αυτο που θα κανω , δεν θα έγραφα εδω το θέμα! Ευχαριστω πραγματικα που με σκεφτεστε ( οχι μονο εμενα ) , αλλα βοηθηστε και λιγάκι !! :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antonism13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Το μοτερ 125cc μπορει να μπει κατευθειαν ? Δηλαδη αγοράζω το μηχανάκι και ένα engine 125 daytona (EXTRA)..... και μόλις πάω σπίτι , Βγάζω τον 50άρη κινητήρα και βάζω επάνω τον 125! Ο Σκελετός 50 και 125 είναι ο ίδιος ακριβως ? Διαφερει σε τιποτα ? Θα χρειαστω και μεγαλύτερο Καρμπυλατερ ? Ρίχτε τα φώτα σας! Σας παρακαλώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alex_TzR 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 (τροποποιήθηκε) δεν ειμαι σιγουρος αλλα κατα 90% ειναι ιδιος ο σκελετος και γενικα ολα το μονο που αλλαζει ειναι το μοτερ μαλλον για αυτο εχουν και διαφορα τιμις 20... αν δεν εχει πανω καρμπυλατερ ο 125νταρεις αγορασε ενα 18-22.... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2010 από τον anonimos123 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Βρε αγορινα πηγαινε αγορασε το 125αρι, 20 ευρω διαφορα εχουν μεταξυ τους τα δυο μοντελα. Γιατι να καθεσαι να παιδευεσαι αδικα.... ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antonism13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 Δεν μπορω να παρω το 125αρι γιατι δεν εχω τετοιο διπλωμα!! Και το μοτερ το 50αρι που θα μου περισεψει το χρειαζομαι για κατι αλλο! Μαλλον αυτο θα κανω τελικα! θα βαλω τον Daytona 125! εχω καιρο μπροστα μου ομως! Ευχαριστω για τισ πληροφοριες! Οποιος ξερει κατι παραπανω να με ενημερώσει!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 δεν υπαρχει προβλημα με το μηχανακι ακριβως το ιδιο με το 125 ειναι απλως αλλαζει ο κινητηρας! και γω το ιδιο θα κανω σε λιγες μερες γιατι δεν μπορω αλλο με το 50αρι! να ξερεις το μοτερ κανει 250 ευρω κομπλε και με 18 καρμπ,επισης το παραγγελνεις 50αρι στα χαρτια με 125αρι μοτερ και ερχεται απευθειας με +300 ευρω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antonism13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 Τι εννοείς 300 ευρω εχτρα για τον 125αρη κινητηρα ? 1.300ευρω + 300ευρω = 1.600ευρω? Αφου σου βγάζουν τον 50αρη γιατι πληρωνεις τοσα πολλα εχτρα ? Για ανάλυσέ το καλύτερα!! HELP ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 δεν πουλιετε ξεχωριστος κινιτιρα daytona sprinter 125,ετσι γνωριζω.ιδιο μοτερ εχουνε . ιδια τα παντα. πας και με μετατροπη το κανουν 125.αμα βρηκες μοτερ 125 τι να πω, εισαι και ο 1οσ. εγω εψαχνα οταν ειχα daytona και δεν εβρισκα κομπλε μοτερ, ακομα και στη honda(μοτο δαβανοπουλος θεσσαλονικη) ειπαν με μετατροπη γινετε μονο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 Τι εννοείς 300 ευρω εχτρα για τον 125αρη κινητηρα ? 1.300ευρω + 300ευρω = 1.600ευρω? Αφου σου βγάζουν τον 50αρη γιατι πληρωνεις τοσα πολλα εχτρα ? Για ανάλυσέ το καλύτερα!! HELP ! ναι ετσι ειναι δηλαδη 1600! πληρωνεις εξτρα γιατι περνεις και το 50αρι μοτερ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antonism13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 Και όπως είπες και προηγουμένως σου αλλάζουν και το καρμπυλατέρ σε 18αρι , σωστά ? Σου χτυπάνε όμως τα παλιά νούμερα στον 125αρη για να είσαι ΚΑΙ ΚΑΛΑ πιο νόμιμος Ή απλως στον βαζουν επανω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 ακομα δεν εχω αλλαξει εγω!σε λιγο καιρο! οχι δεν χτυπανε τα νουμερα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 (τροποποιήθηκε) δεν υπαρχει προβλημα με το μηχανακι ακριβως το ιδιο με το 125 ειναι απλως αλλαζει ο κινητηρας! και γω το ιδιο θα κανω σε λιγες μερες γιατι δεν μπορω αλλο με το 50αρι! να ξερεις το μοτερ κανει 250 ευρω κομπλε και με 18 καρμπ,επισης το παραγγελνεις 50αρι στα χαρτια με 125αρι μοτερ και ερχεται απευθειας με +300 ευρω! 18ari καρμπ? εμενα 20αρι ηταν και κειχιν...;) αχχ αυτη την υπερχειλιση μα μην ειχe...:P Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 2 , 2010 από τον daytonaman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 να πω επισης οτι εχθες πηγα και ρωτησα για το 125 daytona μοτερ και κανει 279 ευρω κομπλε!! για εσους ενδιαφερονται! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 να πω επισης οτι εχθες πηγα και ρωτησα για το 125 daytona μοτερ και κανει 279 ευρω κομπλε!! για εσους ενδιαφερονται! εχω την εντυπωση πως εδω στην τοπικη αντιπροσωπεια μας δουλευουν...:P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 μια άλλη ιδέα... γιατί να μην βάλει το κάρτερ από το μαμά 50αρι μοτέρ, στο καινούριο 125 που θα αγοράσει??? ταλεπορία αλλά θα έχεις νόμιμο 125 !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 μια άλλη ιδέα... γιατί να μην βάλει το κάρτερ από το μαμά 50αρι μοτέρ, στο καινούριο 125 που θα αγοράσει??? ταλεπορία αλλά θα έχεις νόμιμο 125 !!! Ναι βρε αγορινα οκει, αλλα αμα γινει καμια στραβη την εχει πατησει αγρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 (τροποποιήθηκε) Πανε πες στην αντιπροσωπια να σου φερουν Daytona sprinter 50κε στα χαρτια αλλα να ειναι 125κε το μοτερ!Αρα θα εχεις 50αρι στα χρτια και το μοτερ σου θα ειναι 125κε {κιτ της Daytona} αρα θα εισαι κομπλε! και νομιμος και δυνατος! :_thumbsup: Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 2 , 2010 από τον AntouAnO Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες