gmeles 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2007 Αργος επεξεργαστης, χανει το GPS. Τα 2 σημαντικα μειονεκτηματα του. Το δευτερο λυνεται με καποιο εξτρα προγραμμα (δεν θυμαμαι τωρα πως το λενε). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2007 Δηλαδη φιλε δεν προτεινεις την αγορα του???Εχω εδω και 2 χρονια το Qtek s100.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2007 Αν το εχεις ψαξει το θεμα ποιο προτεινεις κινητο-pda-gps??? :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naxiotis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2007 επειδή το έχω μόνο 15 μέρες και δεν έχω άλλη εμπειρία από ppc τι να σου πω πιό καλά μπες εδώwww.myphone.gr/forum/showthread.php?t=146358 σχετικά με θήκη παράγειλα τελικά απο ΜΑΚΚΑΝ αυτήνosc.off-road.gr/catalog/product_info.php?cPath=70_63&products_id=373 οπότε αναμένω για την παραλαβή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2007 Εγω παντως ξηγηθηκα βαση χειροποιητη (την τελειοποιησα για οσους ειχαν δει την παλια) και αδιαβροχη προστασια με διαφανη μεμβρανη περιτυλιγματος (σαν αυτη που τυλιγουν τα σαντουιτς) ή μικρο διαφανο σακουλακι με zip Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες