D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2006 Αυτα είναι πλεον εφικτα !!! Με αδιαβροχη θήκη όπως λέει,και βαση στην οποία μπορείς να βάλεις ό,τι θέλεις !!! όποιος ενδιαφέρεται,ας στείλει ενα πμ !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2006 Αυτά τα εμπορεύεσαι? Ή απλά ξέρεις που μπορούμε να τα βρούμε? :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2006 Αυτό είναι το απόλυτο κουτί για PocketPC. Palm Armor II Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2006 Αυτά τα εμπορεύεσαι? Ή απλά ξέρεις που μπορούμε να τα βρούμε? :/ <{POST_SNAPBACK}> πμ !! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2006 Αυτό είναι το απόλυτο κουτί για PocketPC. Palm Armor II <{POST_SNAPBACK}> Πως στερεώνεται σε βαση ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2006 Αυτά τα εμπορεύεσαι? Ή απλά ξέρεις που μπορούμε να τα βρούμε? :/ <{POST_SNAPBACK}> Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνω διαφήμιση,είτε με συμφαίρει είτε όχι ! Δεν είμαι τέτοιος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2006 Πως στερεώνεται σε βαση ??? Πάρε ένα λινκ. http://www.assed.de/palmamor2.html Αν χρειαστείς βοήθεια με τα γερμανικά, πες μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2006 Πάρε ένα λινκ. http://www.assed.de/palmamor2.html Αν χρειαστείς βοήθεια με τα γερμανικά, πες μου. <{POST_SNAPBACK}> Τέλειο !!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Funambule 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2006 Καλησπέρα, Αν και νέος στο forum για μηχανή δεν θα πρότεινα PDA. Η εισαγωγή δεδομένων είναι δύσκολη (ειδικά αν φοράτε γάντια) και από άποψη αντοχής.... H Garmin έχει κυκλοφορήσει 3 πολύ καλά μοντέλα για μηχανή (Quest). 1. Quest: το παλιό μοντέλο ειναι πολυ καλό και πιο γρήγορο από το καινούγιο (γιατί χωράει λιγότερα δεδομένα!) 2. Quest2: η καινούργια έκδοση! μπορείται να φορτώσεται 3 φορές περισσότερα δεδομένα και επίσης Points of Intrest (πολύ βολικό για κάμερες!) 3. StreetPilot 2820: Κορυφαίο μοντέλο! Είναι λίγο μεγάλο για μηχανή αλλά είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί για μηχανή. Το συγκεκριμένο το χρησιμοποιεί και η BMW. Τα συγκεκριμένα έχουν απόσο ξέρω χάρτες και για ελλάδα. Βάσεις! Τα Garmin δεν (!!!) έρχονται με βάση για μηχανή! Ακόμα και αν αγοράσετε την βάση η τοποθέτηση της ειναι σπάσιμο! Μπορείτε να πάρετε την απλή βάση (15 Ε) ή την καλή (70 Ε). Η δεύτερη έχει το πλεονέκτημα ότι φορτίζει το GPS και επίσης μπορεί να συνδεθεί με το κράνος για οδηγίες ... (όχι οτι θα το χρησιμεύσει και ποτε...) Ελπίζω να βοήθησα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2006 Μεσα στο μυαλό μου είσαι Γιαννη Μπήκα να το δω και δε το βρήκα .Ηδη ψάχνω για βάση κάμερας στην Αθήνα .Στείλε τα σχετικά και τα λέμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2006 Oριστε....μια αυτοσχεδια βαση για το PPC μου απο ανοξειδωτο μεταλλο και αντικραδασμικους λαστιχενιους συνδεσμους.Στο εσωτερικο εχει επενδυση αρμαφλεξ για να μην τραυματιζεται το PPC και να εχει επιπλεον αντικραδασμικοτητα. Τωρα για την στεγανοποιηση.....κατι θα σκεφτω να κατασκευασω παλι B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2006 εμενα το pda και με τα γαντια ειναι μια χαρα (λογω stick) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2006 H Garmin έχει κυκλοφορήσει 3 πολύ καλά μοντέλα για μηχανή (Quest). 1. Quest: το παλιό μοντέλο ειναι πολυ καλό και πιο γρήγορο από το καινούγιο (γιατί χωράει λιγότερα δεδομένα!) 2. Quest2: η καινούργια έκδοση! μπορείται να φορτώσεται 3 φορές περισσότερα δεδομένα και επίσης Points of Intrest (πολύ βολικό για κάμερες!) 3. StreetPilot 2820: Κορυφαίο μοντέλο! Είναι λίγο μεγάλο για μηχανή αλλά είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί για μηχανή. Το συγκεκριμένο το χρησιμοποιεί και η BMW. Τα συγκεκριμένα έχουν απόσο ξέρω χάρτες και για ελλάδα. Βάσεις! Τα Garmin δεν (!!!) έρχονται με βάση για μηχανή! Ακόμα και αν αγοράσετε την βάση η τοποθέτηση της ειναι σπάσιμο! Μπορείτε να πάρετε την απλή βάση (15 Ε) ή την καλή (70 Ε). Η δεύτερη έχει το πλεονέκτημα ότι φορτίζει το GPS και επίσης μπορεί να συνδεθεί με το κράνος για οδηγίες ... (όχι οτι θα το χρησιμεύσει και ποτε...) Ελπίζω να βοήθησα.. Αυτός είσαι !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adam 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2006 τα pda ομως δεν ειναι αντικραδασμικα... δεν θα εχει προβλημα μετα απο καιρο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2006 Γιαννηηηηηηηηηηηηηηηηηη...Ελπιζω να μην το ξεχασες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2006 τα pda ομως δεν ειναι αντικραδασμικα... δεν θα εχει προβλημα μετα απο καιρο; Έχουν στις θήκες μεσα αφρώδες υλικό και σε συνδιασμό με τα τυχον ελαστικα της βάσης είναι οκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2006 Γιαννη...αυτη η αδιαβροχη θηκη ειναι απο χοντρο υλικο,ή λεπτο.Σαν σακουλα?Δωσε μου παραδειγμα αν μπορεις.Θελω να δω αν μπορει να χωρεσει μεσα στην βαση που εφτιαξα γιατι την εχω κανει να μπαινει πολυ σφιχτα ωστε να μην φευγει ευκολα. Και στειλε μου και με pm αν δεν θες να το πεις ανοιχτα την τιμη της. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2006 Αυτή η θήκη είναι λεπτή , δεν μπορείς να την πεις χοντρή. Την επόμενη Δευτέρα-Τρίτη θα την εχω εδω να την βγαλω πολλες φωτο . Αν έχεις λίγη υπομονη θα σου πω διαστάσεις κλπ ! Το πλάτος ειναι το θέμα πάντως,όχι το μήκος. Όσο για τιμή,είναι στα 45 ευρώ,όσο λέει η Wunderlich. Έχει μέσα και τα "foam pads" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2006 Αυτή η θήκη είναι λεπτή , δεν μπορείς να την πεις χοντρή. Την επόμενη Δευτέρα-Τρίτη θα την εχω εδω να την βγαλω πολλες φωτο . Αν έχεις λίγη υπομονη θα σου πω διαστάσεις κλπ ! Το πλάτος ειναι το θέμα πάντως,όχι το μήκος. Όσο για τιμή,είναι στα 45 ευρώ,όσο λέει η Wunderlich. Έχει μέσα και τα "foam pads" Gianni 8iki kai vasi einai KATAPLIKTIKES kai deixnoun poli aksiopistes!!!Ta 2 foam pads pou exei mesa mpainoun kai ta 2 katw apo to PDA??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2006 Ναί,ΑΝ χρειάζονται !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2006 Me fwtises.....Kai pote xreiazontai kai ta dio diladi??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2006 Αν το pda σου ειναι λεπτο θα βαλεις 2 Μπορεις να βαλεις οσα θελεις ωστε η ζελετινα να ειναι τεντωμενη πάνω απο την οθονη του pda Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2006 Eχω μονο την αλουμινενεια βαση εγω.. δανειστηκα την αδιαβροχη θηκη απο ενα φιλο και την τοποθετησα με το pda... Περιφεριακος και πλακωμα....... Απλα τελειο ολο το συστημα ουτε κραδασμους ουτε φοβος αποκολλισης.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naxiotis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2007 καλημέρα ως νέος κάτοχος GPS(HTC 3300) τελικά ποιά βάση προτείνετε για την μηχανή?από θέμα κραδασμών πιό πολύ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2007 Για πες μας λεπτομερειες για το εργαλειο...To HTC εννοω!Φαινεται οντως ο μικρος επεξεργαστης που γραφουν στα reviews?Αλλα μειονεκτηματα???Αν υπαρχουν φυσικα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες