Jump to content
NERRY

Οι καλοί και πιστοί μας φίλοι... Τα κατοικίδια!

Recommended Posts

Ενα κοινος ανθρωπος χωρις μια στοιχειωδη βαση δυστυχως δεν μπορει να το καταλαβει αυτο.

Thats the world we live in.....

Οποιος ξερει επιβιωνει, οποιος επιβιωνει ξερει. Οποιος δεν ξερει γινεται θυμα.

Anyway ας ξεφυγω λιγο απο το off topic.

Εχει μερικες μερες που μαδαει σα τρελο. Πολυ τριχα!

Νομιζα οτι η αλλαγη γινοταν Οκτωβρη-Νοεμβρη, Μηπως τις ερχεται περιοδος? Τελευταια φορα ηταν Αυγουστο αλλα ετσι οπως το υπολογισα θα τις ερχοταν την Ανοιξη γιατι τις ερχεται καθε 7+ μηνες (πριν τον Αυγουστου ηταν τελη Γεναρη του '14)

Τι φυλή είναι?

Τι ξηρά τρώει?

Γενικά το τρίχωμα μπορεί να επηρεαστεί την περίοδο του οίστρου! Αν το αποδίδεις εκεί δεν έχεις παρά να περιμένεις να τελειώσει ο οίστρος και κάθε επόμενη φορά θα ξέρεις!

Από εκεί και πέρα λίγο σολομονέλαιο(ή ο,τιδήποτε έχει Ωμέγα 3-6-9) στην διατροφή της θα ήταν το ιδανικό, καθώς και καλό καθημερινό βούρτσισμα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αχχ σημερα ειδα τον παλιο μου φιλο στον υπνο μου....

Φοβερος χαχα

https://www.facebook...&type=2

:pray:

Δεν μπορω να κανω ξεχωριστό ποστ

Τροποποιήθηκε από τον Vasilis_n

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στέλιο άσχετο, εισαι κτηνιατρος; σε βρισκω διαβασμενο :)

Τι φυλή είναι?

Τι ξηρά τρώει?

Γενικά το τρίχωμα μπορεί να επηρεαστεί την περίοδο του οίστρου! Αν το αποδίδεις εκεί δεν έχεις παρά να περιμένεις να τελειώσει ο οίστρος και κάθε επόμενη φορά θα ξέρεις!

Από εκεί και πέρα λίγο σολομονέλαιο(ή ο,τιδήποτε έχει Ωμέγα 3-6-9) στην διατροφή της θα ήταν το ιδανικό, καθώς και καλό καθημερινό βούρτσισμα!

εκτος απο ολα αυτα, σημασία έχει και απο ΠΟΥ το χάνει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντου! :P :P

Eιδικα στα καπουλια φαινεται σαν να αλλαζει δερμα. Σαν φιδι. Διωχνει το παλιο τριχωμα και βγαζει καινουριο προς τα πισω. Αμα πας να τραβηξεις με τα δυο δακτυλα ενα μερος απο τις τριχες θα τις παρεις σαν τουφα στα χερια σου.

Μηπως επειδη καθεται πανω στο σπιτακι το οποιο ειναι διπλα στο καλοριφερ και ακουμπαει το κ@λο της και το μισο σωμα της στο καλοριφερ? :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στέλιο άσχετο, εισαι κτηνιατρος; σε βρισκω διαβασμενο :)

εκτος απο ολα αυτα, σημασία έχει και απο ΠΟΥ το χάνει!

Όχι δεν είμαι κτηνίατρος, απλώς έχω ξεφύγει από το κλισέ "αγαπώ τον σκύλο" και έχω προχωρήσει πιο μπροστά σε επίπεδο Οργανωμένης Κυνοφιλίας και Εκτροφής!

Και μιας και ασχολούμαι με την φυλή μου (Γερμανικός Ποιμενικός) αυτές οι γνώσεις ήρθαν ύστερα από μελέτη και παρακολούθηση πολλών πραγμάτων στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι!

Τα παραπάνω είναι απλά πραγματάκια, που να πάμε σε μορφολογίες, οστά, γωνίες και διάφορα άλλα πράγματα κτλ... :grin:

Τροποποιήθηκε από τον st3li0s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντου! :P :P

Eιδικα στα καπουλια φαινεται σαν να αλλαζει δερμα. Σαν φιδι. Διωχνει το παλιο τριχωμα και βγαζει καινουριο προς τα πισω. Αμα πας να τραβηξεις με τα δυο δακτυλα ενα μερος απο τις τριχες θα τις παρεις σαν τουφα στα χερια σου.

Μηπως επειδη καθεται πανω στο σπιτακι το οποιο ειναι διπλα στο καλοριφερ και ακουμπαει το κ@λο της και το μισο σωμα της στο καλοριφερ? :grin:

Μπορει να ειναι απο τιποτα, εως ενδοκρινολογικιο θεμα... εως αυτο που λες! Στειλε pm αμα θες :)

Όχι δεν είμαι κτηνίατρος, απλώς έχω ξεφύγει από το κλισέ "αγαπώ τον σκύλο" και έχω προχωρήσει πιο μπροστά σε επίπεδο Οργανωμένης Κυνοφιλίας και Εκτροφής!

Και μιας και ασχολούμαι με την φυλή μου (Γερμανικός Ποιμενικός) αυτές οι γνώσεις ήρθαν ύστερα από μελέτη και παρακολούθηση πολλών πραγμάτων στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι!

Τα παραπάνω είναι απλά πραγματάκια, που να πάμε σε μορφολογίες, οστά, γωνίες και διάφορα άλλα πράγματα κτλ... :grin:

Α, γερμανικος ποιμενικος, ο ερωτας μου.....

Οκ, ρωτησα για να ξερω πως θα συννενοουμαστε, μπας και εισαι και συ κτηνιατρος (οπως εγω). Πω μιλαμε, εχω λοξα με τα gsd

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.petsonly.gr/article.asp?catid=37176&subid=2&pubid=129948631

Εχει ενα λινκ στο τελος του αρθρου για μια πολυ καλη ερευνα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.

Τροποποιήθηκε από τον gkourmoul1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:offtopic:

Πότε θα πιούμε καφέ εμείς ρε μπαγάσα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ξερετε ποσο ξύλο πέφτει, και ποσα αγόρια ματώνουν για τα κορίτσια; ;p

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τα νύχια τι μπορούμε να κάνουμε?

Μια εύκολη και απλή λύση για μένα που δεν ξέρω και αν γίνεται οικονομική?

Τα πίσω είναι κομπλε και δεν ξερω και γιατι και τα μπροστά τις είναι μεγαλα. Μπορει και να ποναει.Όταν περπατάει σε πλακακι ακούγεται απο το δίπλα δωμάτιο.

Αμα τις τα κόψω θα πονέσει γιατί έχει νεύρα ή κάτι τέτοια? Προσπάθησα με λίμα αλλά θα με πάρει 8 ώρες για όλα :P

Ασε που δεν είμαι και μανικιουριστα και θα τις βγουνε στραβά.

Υπάρχει μωρο στην οικογένεια και θα αρχίζει να μπουσουλαει και να περπαταει σε λίγο καιρό και η ζιζελ έχει την συνήθεια όταν χαιρετάει σηκώνεται στα 2 και μας ακουμπάει με το πόδι της και φοβάμαι μην της βγάλει κάνα μάτι.

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Για τα νύχια τι μπορούμε να κάνουμε?

Μια εύκολη και απλή λύση για μένα που δεν ξέρω και αν γίνεται οικονομική?

Τα πίσω είναι κομπλε και δεν ξερω και γιατι και τα μπροστά τις είναι μεγαλα. Μπορει και να ποναει.Όταν περπατάει σε πλακακι ακούγεται απο το δίπλα δωμάτιο.

Αμα τις τα κόψω θα πονέσει γιατί έχει νεύρα ή κάτι τέτοια? Προσπάθησα με λίμα αλλά θα με πάρει 8 ώρες για όλα :P

Ασε που δεν είμαι και μανικιουριστα και θα τις βγουνε στραβά.

Υπάρχει μωρο στην οικογένεια και θα αρχίζει να μπουσουλαει και να περπαταει σε λίγο καιρό και η ζιζελ έχει την συνήθεια όταν χαιρετάει σηκώνεται στα 2 και μας ακουμπάει με το πόδι της και φοβάμαι μην της βγάλει κάνα μάτι.

Εδιτ ξέχασα να πω οτι την πάω βόλτα κάθε μέρα. Ο γιατρός λέει οτι με βόλτα θα είσαι εντάξει.

Και επειδή την πάω κάθε μέρα αν δεν την πάω για 3-4 μέρες επειδή θα βρέχει πχ μετα τις μεγαλώνουν και άλλο όπως συμβαίνει στον άνθρωπο ( όσο πιο νωρίς τα κόβεις τόσο πιο γρήγορα βγαίνουν και αμα τα αφήνεις κάνα μήνα θα μεγαλώνουν αργα :P )

Τροποποιήθηκε από τον mario27

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ρωτησω και γω κατι σαν ασχετος (αν και απο μικροι ειχαμε κοκονια και πατσαβουρακια μπασταρδεμενα στην οικογενεια)

Απο το 2011 εχουμε ενα ημιαιμο πιτμπουλ θυληκο (διασταυρωση καθαρο πιτμπουλ με καθαρο red nose συμφωνα με τον ιδιωκτητη που μας το εδωσε), το οποιο εντος της αυλης αν ερθει φιλος/γνωστος ή συγγενης γινεται αγρημι και δεν ακουει ουτε εμας της οικογενειας, ενω οταν ειμαστε βολτα ειναι το πιο συνεργάσιμο και παιχνιδιαρικο αρκουδι που αγαπαει τους παντες.

Μεχρι και παιδακια 5 χρονων επαιζαν διπλα του κ αυτη κυλιόταν στο γρασιδι.

Τον θειο μου πχ, αν ειναι στην αυλη και κανει οτιδηποτε κοντευει να βγαλει αφρους, ενω στο παρκο που ετυχε και πηγα διπλα του με το σκυλι τον μυρισε και του γλυψε κ το χερι.

Καποιες φορες που περναω με το αγροτικο κάνει χαρές, ενώ αλλες φορές αγριευει ασχημα προς το οχημα.

Δεν μπορω να καταλαβω αυτη τη συμπεριφορα της (ονομα: πέρσα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με νύχια αν ειναι ασπρά, δειξε στο κτηνιατρο σου πως να τα κοβεις, (μιλαμε για σκυλο ε;) και τακοβεις με ειδικο νυχοκοπτη που παιρνεις απο πετ σοπ, κανα 3 χιλιοστα τουλαχιστον πριν το ροζ.

ΑΝ ΚΟΨΕΙΣ ΣΤΟ ΡΟΖ, ναι εχει νευρα, θα πονεσει, και κυριως θα χει αιμοραγιες.

στειλε μου Pm για οτι θες να σου πω.. η και εδω οπου θες..

ο κτηνιατρος του φορουμ ;p

Γαβριηλ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενα στα πεντε είναι άσπρα, τα αλλα μαύρα.

Βασικά ο κτηνίατρος να μου δειξει , όχι εγώ σε αυτον :P

Ποσο περίπου κανει αυτός ο νυχοκοπτης ? Υπάρχουν μαρκες καλες-γνωστες και χειρότερες? Ρωταω επειδή δεν ξέρω, μην πάω εκεί και μου πει πάρε αυτον και δεν κόβει.

Για το αμύγδαλο τι έχεις να πεις? Μπορεί να το καταναλώνει?

Της δίνω ενα την ημέρα ( 5 κιλα είναι) και το λατρεύει αλλά δεν μπορεί να το απορροφήσει και μάλλον της πέφτει βαρύ γιατί έτσι όπως το τρώει , έτσι βγαίνει :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aμύγδαλό όχι... οι σπόροι του φαντάζομαι στο ωμό, έχουν υδροκυάνιο, που είναι δηλητήριο... τωρα το ξερο θεωρητικά δεν εχεις θέμα, αλλα εγώ δε θα τολμούσα να δώσω στο σκύλο μου.. βρες αλλη λιχουδια να του δινεις.

Οσο για τα νύχια, ναι, εννοουσα να σου δειξει ο κτηνιατρος σου πρωτα. Ο νυχοκόπτης κανει 8? ευρω; καπου τόσο.. απλα οπου πας, πες να παρεις εναν καλο. Δεν ειναι και κράνος ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πωωω είδα κάτι βιντεακια και είχαν 4-5 διαφορετικά εργαλεία.

Μερικά τα ματωναν επίτηδες ή έβλεπες τον τρόμο τους. Κρίμα...

Τι κανει ο άνθρωπος για λίγο δημοσιοτητα και likes!!

Δεν με εμπιστευομαι καθόλου

Μόνο αυτός μου φάνηκε σωστός και μια αλλη τυπισσα που το έχει ανάσκελα στο κρεβάτι της.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα