NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2012 Καλή χρονιά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freaky 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2012 Ποτὲ δὲ θὰ πειράξω τὰ ζῶα τὰ καημένα, μὴν τάχα σὰν ἐμένα κι ἐκεῖνα δὲν πονοῦν; Θὰ τὰ χαϊδεύω πάντα, προστάτης τους θα γίνω. Ποτὲ δὲ θὰ τ᾿ ἀφήνω στοὺς δρόμους νὰ πεινοῦν. Ἀκόμα κι ὅταν βλέπω πὼς τὰ παιδεύουν ἄλλοι, ἐγὼ θὰ τρέχω πάλι μὲ θάρρος σταθερό, θὰ προσπαθῶ μὲ χάδια τὸν πόνο τους νὰ γιάνω κι ὅ,τι μπορῶ θὰ κάνω νὰ τὰ παρηγορῶ. ιωαννης πολεμης 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2013 Σήμερα έχουμε γεννητούρια.. Γεννάει η μποξερινα μας και έχουμε το σύνολο 5 μέχρι στιγμής.. Μέχρι το βράδυ αναμένονται κι άλλα.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2013 Ο γιος και η κόρη Αυτό το ζευγάρι μας έδωσε τα μικρά σήμερα.... Όταν μπορέσω θα τα βγάλω φώτο..να ρωτήσω την κτηνίατρο πρώτα πότε μπορώ να τα μετακινήσω από τη μανούλα....προς το παρών φοράω τα γαντακια μου γιατι εκτελώ καθήκοντα μαιας..χαχαχα και βλέπω να βγαίνει κι'αλλο .. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2013 XAXAXA Άντε με το καλό να βγούνε όλα γερά, και να τα βρείς απο μια καλή οικογένεια όσα τα δώσεις. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) Υπερήφανος σας παρουσιάζω τα μοναδικά... "Φουρφουρίνια" Είναι μικρά, είναι αεικίνητα, είναι το ουράνιο τόξο του σπιτιού. Μην τα βλέπετε έτσι μικροσκοπικά, είναι πολύ μάρκες, δεν ξεφεύγει από το μάτι τους τίποτε. Είπα να δώσω κι εγώ σε αυτές τις γιορτές ένα χρώμα. Άντε και Καλή μας Χρονιά. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 2 , 2013 από τον renovatio 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tinkerbell 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2013 ε είμαστε πολύ της αγκαλιάς!!! τι να κάνουμε??? πρέπει κάτι να είδε δεν μπορεί.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2013 1η βολτα του 2013... 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freaky 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) 1η βολτα του 2013... κουκλακια και τα δυο παιδια :) να σας ζησουν Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 2 , 2013 από τον freaky 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2013 1η βολτα του 2013... μμμμμμμμμ...γκρρρρρρρρρρρρρρ.....πφφφφφφφφφφφφφφφ............ δεν μπορώ άλλο... θα σε κάνω ignore μόνο και μόνο για να μη πονάει η καρδιά μου κάθε φορά που ανεβάζεις τέτοιες φωτό...... Πότε θα μου τον φέρεις Αθήνα???? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2013 μμμμμμμμμ...γκρρρρρρρρρρρρρρ.....πφφφφφφφφφφφφφφφ............ δεν μπορώ άλλο... θα σε κάνω ignore μόνο και μόνο για να μη πονάει η καρδιά μου κάθε φορά που ανεβάζεις τέτοιες φωτό...... Πότε θα μου τον φέρεις Αθήνα???? Στην επομενη Εκθεση Ε.Π. ισως...stay tuned...Ευχαριστω Ελινα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2013 Αντε να δούμε... πότε θα σταματήσω να φιλάω την οθόνη... θα τον τσακίσω στα φιλιά λέμε! :wub: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2013 Αντε να δούμε... πότε θα σταματήσω να φιλάω την οθόνη... θα τον τσακίσω στα φιλιά λέμε! :wub: Θα σε ερωτευτει και μετα σε βλεπω Βλαχα και τον Ποιμενικο αγκαζε και θα σε κλεψει στα βουνα...κι αντε πιαστονε με το XR... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2013 :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2013 Αυτά τα δυό έχουν δεθεί πάρα πολύ! Να τα χαίρεσαι Κώστα!Ο Φοίβος έγινε από ότι βλέπω πολύ καλός σκύλος! Θα ήθελα κάποια στιγμή εδώ ή στο αντίστοιχο forum να γράψεις 2-3 λόγια για τον Φοιβάκο και φυσικά την αλληλεπίδραση του με την μικρή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2013 Οκ Στελιο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 Πεθαινω... http://www.youtube.com/watch?v=VKq-skcMtIc 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZoZeFiNa 115 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 Η Ζιζίκα μου στην αγαπημένη της θέση!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 παιδιά ο γατούλης μου είναι περίπου 7 μηνών με +- 1 μήνα γιατί δεν είμαστε σίγουροι τον μάζεψα σε ηλικία περίπου 2 μηνών και ο γιατρός μου είπε οτι γεννήθηκε μέσα στον ιούνιο του '12. είναι πολύ καλός συγκάτοικος και φοβερός χαρακτήρας φιλικός σαν γατόσκυλος!έχουμε πολύ καλό δέσιμο και είναι πολύ τρυφερός! έφτασε όμως η ηλικία που ο καημένος αρχίζει να σέρνει και πρέπει να στειρωθεί προτού αρχίσει να ψεκάζει μέσα στο σπίτι με ότι αυτό συνεπάγεται! Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω τα 50 ευρώ που περίπου θα χρειαστεί στον κτηνίατρο μου για αυτή την δουλειά στην παρούσα φάση λόγω ανεργίας! γκουγκλάρω αλλά βρίσκω μόνο προγράμματα προηγούμενων ετών για στειρώσεις δωρεάν ή σε πολυ χαμηλές τιμές π.χ μόνο τα έξοδα για τα φάρμακα. ξέρει κανείς καμιά άκρη εδώ θεσσαλονίκη ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 ψαξε κανενα κτηνιατρο που να συνεργαζεται με φιλοζωικες και εξηγησε του την κατασταση 20 ευρω ειναι μια ενδεικτικη τιμη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 παιδιά ο γατούλης μου είναι περίπου 7 μηνών με +- 1 μήνα γιατί δεν είμαστε σίγουροι τον μάζεψα σε ηλικία περίπου 2 μηνών και ο γιατρός μου είπε οτι γεννήθηκε μέσα στον ιούνιο του '12. είναι πολύ καλός συγκάτοικος και φοβερός χαρακτήρας φιλικός σαν γατόσκυλος!έχουμε πολύ καλό δέσιμο και είναι πολύ τρυφερός! έφτασε όμως η ηλικία που ο καημένος αρχίζει να σέρνει και πρέπει να στειρωθεί προτού αρχίσει να ψεκάζει μέσα στο σπίτι με ότι αυτό συνεπάγεται! Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω τα 50 ευρώ που περίπου θα χρειαστεί στον κτηνίατρο μου για αυτή την δουλειά στην παρούσα φάση λόγω ανεργίας! γκουγκλάρω αλλά βρίσκω μόνο προγράμματα προηγούμενων ετών για στειρώσεις δωρεάν ή σε πολυ χαμηλές τιμές π.χ μόνο τα έξοδα για τα φάρμακα. ξέρει κανείς καμιά άκρη εδώ θεσσαλονίκη ? Οι στειρώσεις αυτές είναι δωρεάν για αδέσποτα ή σκυλιά που βρήκαν κάποιοι στο δρόμο και τα πάνε εκεί για να τα στειρώσουν! ΟΙ στειρώσεις με χαμηλή τιμή με ωστόσο πληρωμένα από σένα τα φάρμακα απευθύνονται στην περίπτωση σου. Αν έχω κάτι κατά νου θα σε ειδοποιήσω! Τώρα τελευταία μια εταιρία κινητής τηλεφωνίας έκανε δωρεάν στειρώσεις σε πολλές πόλεις της Ελλάδας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 Το κακό είναι ότι δεν το έκανα απο την αρχή που ήταν 2 μηνών και απο ότι διάβασα γίνεται λαπαροσκοπικά και πολύ πιο εύκολα.τότε είχα και χρήματα! θα πρέπει να βιαστώ σχετικά γιατί δεν ξέρω πόσες μέρες έχω περιθώριο μέχρι να αρχίσει να ψεκάζει σπέρμα και να βρομίσει ο τόπος όπου και θα αναγκαστώ να τον βγάλω έξω να μένει αλλά με το κρύο δεν με πάει η καρδιά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
el-Gatto 555 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 Γουσταρω πολυ να βλεπω αυτον τον γατο να καλοπερναει!!....μα πολυ ομως :D Θελω να του πεις οτι απο δω και περα ειμαι fan του.και ανα τακτα διαστηματα θελω να του πεις να ριχνει και καμια ποζα να ευχαριστιεται η ψυχη μας την αρχοντια του!! :D ΧθεσινοΒραδυνή ...όπως καταλαβαίνετε...κοιμάται όπου γουστάρει.....κι όπως γουστάρει. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εδώ δες ύπνους το γατί. CatM - Μόνιμα σταματημένο ή ξαπλωμένο κάπου και να το κουβαλάνε :P Κάποια στιγμή πρέπει να βάλω και εγώ καμια φωτογραφία απο τον σκύλο μου. Έκλεισε τα 16 χρόνια πια ο παλιόγερος :P Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 3 , 2013 από τον MentalRay Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 Αυτα ειναι....... .......αρχοντας 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες