hondakiasss 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2010 Γεια σας παιδια!Ανοιξα αυτο το θεμα για να μου πητε πληροφοριες για αυτο το παπι.μου εχει περασει απο το μυαλο να το παρω και θελω να μου πειτε αμα ειναι καλο,γιατι δεν πολυ κυκλοφορει και λεω μηπως βγαζει προβληματα.επισης εμαθα οτι δεν εχει συμπλεκτη.Οι ταχυτητες μπαινουν καρφωτες και ποσες ταχυτητες εχει.Α,και κατι αλλο,αμα εχει κανει 25000 με 30000 χιλιαδες χιλιομετρα ειναι πολλα για διχρονο.ευχαριστω προκαταβολικα και συγνωμη αμα σας κουρασα με τις ερωτησεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2010 λογικα το F1 λες,μην με μπερδευεις με fzr μπλα μπλα. φιλαρακι το ειχε ο φιλος μου,και το οδηγουσα και γω. συμπλεκτη εχει,στο ποδι εννοω,ημιαυτοματο. καλο μηχανακι,σκυλακι,τοχαμε χωρις λαδια, και ακουγοταν γραναζι απο μεσα,αλα βαλαμε λαδακι και ενιωσε. νταξ,πολυ καλο παπι, μας εβγαλε ασπροπροσοπους, αλα τοκανε καλη συντηρηση,μπορει να μην το αλλαζε λαδια συχνα κλπ.το αφηνε να ζεσταθει κλπ κλπ. αξιο μηχανακι . 1)οσο να πεις ειναι πολλα τα τοσα χιλιομετρα ,νταξ μωρε,ενα πιστονακι αλλαξε,σιγα :D 2) 4ταχυτο. 3)τι προβληματα να σου βγαλει το διχρονο. μονο να κολησει,και ο καπνος απο τα λαδια, τωρα τα αλλα ειναι μπουκωματα κλπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondakiasss 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2010 παει καθολου βασικα ποσα αλογα ειναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2010 όμως, άμα το πάρεις πρέπει να αλλάξεις όνομα... από " hondakiasss " πρέπει να το κάνεις " yamahakiasss " Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2010 όμως, άμα το πάρεις πρέπει να αλλάξεις όνομα... από " hondakiasss " πρέπει να το κάνεις " yamahakiasss " Υπαρχει yamahakiass οποτε σκεψου κατι αλλο..:P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondakiasss 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2010 δεν με ανυσηχει το ονομα.ας το παρω πρωτα και βλεπουμε μετα.ξερετε τελικα ποσα αλογα βγαζει το f1? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2010 ποσα αλογα οχι,αλα τα 100 θυμαμαι το πολυ πολυ ταπιανε,αν ηταν και ξεμπουκωμενο,μια χαρα θαταν. hondakias μια χαρα ειναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2010 φιλε αν ειναι σε μαμα κατασταση και καλη παρτο. παει πολυ καλυτερα απο τα τετραχρονα παπια. ειχε φτιαξει ενας φιλος μου ενα στα 57 λεπτομεριεσ δε λεω αλλα ξυριζε, οτα εγω με το crypton πηγαιναμε βολτες και παλευα να ποιασω τα 100 στο κοντερ αυτος με περνουσε διπλος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2010 νομιζω ειναι 10 αλογα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondakiasss 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2010 Ευχαριστω πολυ για της απαντησεις σας.Ενασ φιλος μου ειπε οτι βγαινει 51μμ μαμα,ισχυει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2010 Ευχαριστω πολυ για της απαντησεις σας.Ενασ φιλος μου ειπε οτι βγαινει 51μμ μαμα,ισχυει; νομιζω πως ναι. για καλυτερη λειτουργια του διχρονου κινητηρα του καταργεις την αντλια λαδιου και κανεις μιξη μεσα στο τεποζιτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2010 Ένας συμμαθητής μου το είχε όταν πήγαινα ακόμα σχολή, εντομεταξύ μου το έδωσε βόλτα 2 μέρες αφότου του είχε βάλει μια χειροποίητη εξάτμιση με ένα καζανάκι ΝΑ με το συμπάθειο, ε λοιπόν το πράμα πήγαινε πολύ καλά, αν του χούφτωνες το γκάζι τέρμα ενώ ισα ισα τσουλούσε με πρώτη σηκώνονταν σούζα Δέν είχε πειράξει ούτε κυβικά ούτε καρμπυρατέρ , ούτε τίποτα, μόνο αυτή την εξάτμιση του είχε βάλει, τότε είχα πάθε πλάκα πάντος με το γκάζι του. Για εμένα κοίτα τιμές που παίζουν τα κρίσιμα ανταλλακτικά (κύλλινδρος, πιστόνι, ελλατήρια, μπιέλα) και βλέπεις το πόσο μέσα μπορείς να πάς στην χειρότερη. Πάντος ήταν γουστόζικο μηχανάκι και είχε καλό γκάζι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2010 Πολυ καλο μηχανακι και αν σου περισευει λιγος χρονος και χρημα τοτε παιρνεις ενα σχετικα φθηνο το κανεις 57 ΓΟΥΙΣΕΚΟ και σκοτωνει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moulos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2010 Οχι μην καταργησεις την αντλια λαδιου :0 Θα εχεις πολλα προβληματα/εγνοιες στο κεφαλι σου εαν το κανεις..οπως να δινεις ξερογκαζα οταν το εχεις πολυ ωρα στο ρελαντι η ,ας πουμε, κατεβαινεις κατηφορικο δρομο γιατι δεν θα στηριζεσαι πια στην αντλια για την λιπανση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 αγόρασε το το F1... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
drane 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 Το φ1 ειναι 52.5μμ μαμα.. καντω οτι θες μονο αν το αφισεις χωρις λαδια θα σου κολιση αα και καλιτερα να κανει μιξει στο τεποζιτο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 oχι wiseco στο f1 παιδια, :) τα wiseco προοριζονται για μηχανες, δηλαδη, για κηνιτηρες στους οποιους δουλευει πανω κατω το πιστονι οχι μπρος πισω, ο κινητηρας του f1 θελει διαφορετικα πραγματα και ψαξιμο για να δουλευει σωστα και καλα, αρχικα γνησιος κιλυνδρος επειτα ενα καλο καρμπυρατερ απο διχρονο, καλα ριντ, και σωστο γραναζομα, αλλα ετσι και αλιως με μια εξατμιση και ριντ παει αρκετα καλα δε χρειαζονται περαιτερω βελτιωσεις, και η μιξη στο τεποζιτο προτεινετε :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 τελικά τι έγινε?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondakiasss 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 Τι να γινει ρε φιλε ψαχνω εδω για αθηνα αλλα δεν βρισκω τιποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 έτσι όπως ψάχνεις άμα βρεις κανένα μοτέρ honda πες το... please Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Barchman 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Εχμμμ...εάν μιλάμε για το Yamaha F1Z των 110cc ( http://www.google.gr/images?q=yamaha+F1z&oe=utf-8&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=n6qtTOngG5Sh4Qb29-3DBg&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CCAQsAQwAA&biw=1280&bih=619 ) , τότε: - Αγόρασα ένα πριν από έναν χρόνο ακριβώς. - Είναι μια χαρά για μετακίνηση στην πόλη. - Καταναλώνει περίπου 3,5lt/100χλμ. - Είναι εντελώς μανίσιο και αγγίζει (δύσκολα) τα 130χλμ. στο κοντέρ. - Πιάνει τα 100χλμ πανεύκολα και τα 110 αρκετά εύκολα. - Το...πουλάω! Θέλω να πάρω ηλεκτρικό ποδήλατο! Αυτά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 γνωμη μου ειναι οτι το 2010 δεν θα επρεπε να ψαχνεις για διχρονο παπι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Εχμμμ...εάν μιλάμε για το Yamaha F1Z των 110cc ( http://www.google.gr/images?q=yamaha+F1z&oe=utf-8&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=n6qtTOngG5Sh4Qb29-3DBg&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CCAQsAQwAA&biw=1280&bih=619 ) , τότε: - Αγόρασα ένα πριν από έναν χρόνο ακριβώς. - Είναι μια χαρά για μετακίνηση στην πόλη. - Καταναλώνει περίπου 3,5lt/100χλμ. - Είναι εντελώς μανίσιο και αγγίζει (δύσκολα) τα 130χλμ. στο κοντέρ. - Πιάνει τα 100χλμ πανεύκολα και τα 110 αρκετά εύκολα. - Το...πουλάω! Θέλω να πάρω ηλεκτρικό ποδήλατο! Αυτά. βαλε καμμια φωτο.. ποσο παει το.. μαλι?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Barchman 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 βαλε καμμια φωτο.. ποσο παει το.. μαλι?? Εχμμμ...θα το φωτογραφίσω αύριο (να έχει λίγο φως) και θα σε...ειδοποιήσω. Σκέφτομαι να το δώσω κατευθείαν 500€, μια κι έξω, για να γλιτώσω τα παζάρια. Παρακάτω, γιοκ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondakiasss 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Απο θεσσαλονικη εισαι;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες