janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2010 Θα μπορούσε απλά να πει: "I tried to get on the podium but Valentino gave me a hard time. Perhaps next time." Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2010 Θα μπορούσε απλά να πει: "I tried to get on the podium but Valentino gave me a hard time. Perhaps next time." +1000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Ο Valentino Rossi μίλησε για τα όσα έγιναν στην Ιαπωνία: «Θα σας πω όσα είπα στην Yamaha: Αν η κατάσταση στο πρωτάθλημα ήταν πιο στενή και ο Dani οδηγούσε τον αγώνα, θα φερόμουν διαφορετικά. Αλλά όπως είναι τα πράγματα, μοιάζει λίγο χαζό. Τι έμεινε στο Πρωτάθλημα; Ο Lorenzo χρειάζεται 5 βαθμούς ακόμη με τον Dani στο νοσοκομείο. Το πρωτάθλημα από ότι φαίνεται αποφασίστηκε την Παρασκευή στην Ιαπωνία. Πέρυσι στο Phillip Island, ο Lorenzo έπεσε και ήμουν 2ος πίσω από τον Stoner. Σε κάποιο σημείο μπορούσα να επιτεθώ στον Stoner και να πάω για τη νίκη, αλλά αποφάσισα να πάρω μια ασφαλή 2η θέση για το Πρωτάθλημα. Και το πήρα το Πρωτάθλημα». Βέβαια το πιο ενδιαφέρον σχόλιό του ήταν για την απόφαση του Ισπανού να μιλήσει στον Jarvis της Yamaha: «Καταλαβαίνω ότι μπορεί να είσαι ταραγμένος όταν χάσεις μια μάχη όπως αυτή. Αλλά δεν καταλαβαίνω την αντίδραση. Εγώ θα ήμουν ταραγμένος και μπορεί να κλώσταγα κάτι, αλλά δεν θα έλεγα σε κάποιον να δώσει ένα μήνυμα σε κάποιον άλλο. Oδηγούσα έτσι σε όλη μου την καριέρα. Αν αυτός ενδιαφερόταν για τους βαθμούς, τότε αυτός είναι που θα έπρεπε να είναι προσεκτικός». Εκτός από αυτά ο Valentino Rossi είπε ότι θα τρέξει στην Αυστραλία 100% και ότι κατά 99% θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος της περιόδου. Όσο για το τι περιμένει από τον μεθαυριανό αγώνα, είπε: «Είναι από τις καλύτερες πίστες για μένα. Ο ώμος δεν ήταν πρόβλημα στο Motegi και αν δεν είναι πρόβλημα εδώ, ελπίζω να αγωνιστώ για τη νίκη». motograndprix.gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 +1000 Το +1000 το εβαλες γι'αυτα που θα μπορουσε να πει,η για τα softex; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 «Καταλαβαίνω ότι μπορεί να είσαι ταραγμένος όταν χάσεις μια μάχη όπως αυτή. Αλλά δεν καταλαβαίνω την αντίδραση. Εγώ θα ήμουν ταραγμένος και μπορεί να κλώσταγα κάτι, αλλά δεν θα έλεγα σε κάποιον να δώσει ένα μήνυμα σε κάποιον άλλο. Oδηγούσα έτσι σε όλη μου την καριέρα. Αν αυτός ενδιαφερόταν για τους βαθμούς, τότε αυτός είναι που θα έπρεπε να είναι προσεκτικός». +46 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mr.marino 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 αχοαοχοαχοα...προβλεπω ανχος στην Μαλαισία! Ο Λορενθο να πιεζει να αποκαταστησει τα του εγωισμου του, ο ροσσι να θελει να ριξει μια πρωτια ετσι για το γαμώτο. Αν παισει ο Λορενθο βλεπω Ντανι στο βαθος. Δεν θελω να προδικαζω αλλα , εαν γινοταν ετσι...θα γουσταραμε θεαμα. Βλεπω το MotoGp να γινετε "Μυστικα της Εδεμ" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Έτσι για να ρίξω λίγο λάδι στην φωτιά.. Αν το έχετε το βίντεο ρίξτε μια προσεκτική ματιά σε εκείνες τις 2-3 στροφές, 2 γύρους πριν από το τέλος. Έχω ποστάρει ενα πολύ καλό βίντεο του σκηνικού στο FB του myBike. http://www.facebook.com/group.php?gid=62157134184&v=photos&ref=ts#!/group.php?gid=62157134184&v=wall Στο 2.40, στην είδοσο δεξιάς στροφής ο Λορένθο επιτίθεται από την εσωτερική πάνω στα φρένα. Στην έξοδο της στροφής ο Ισπανός βρίσκεται μπροστά, όμως κάνει δύο λάθη. Πρώτον ανοίγει την γραμμή του και δεύτερον σουζάρει το μηχανάκι του με αποτέλεσμα να χάσει ελάχιστο χρόνο. Σε συνδυασμό με την ανοιχτή γραμμή ο Ρόσσι ξαναβρίσκεται δίπλα στον Ισπανό και έτσι γίνεται η πρώτη πολύ απαλή επαφή. Αμέσως ακολουθεί δεξιά στροφή στην οποία βρίσκεται ο γιατρός μπροστά και ο σπαρτιάτης πίσω. Στην συνέχεια, ξανά αριστερή στροφή και ο Λορένθο βουτάει στην εσωτερική, ενώ βρίσκεται πίσω από τον Ρόσι. Εκεί ο γιατρός θα μπορούσε εύκολα να του κλείσει τον δρόμο, όμως δεν το κάνει.. του αφήνει τον χώρο που χρειάζεται για την επίθεση του ο Ισπανός. Προς θεού δεν λέω πως τον άφησε να περάσει.. αλλά σίγουρα δεν εξάντλησε τα όρια. Στην έξοδο οι οδηγοί είναι δίπλα δίπλα, όμως έρχεται απανωτή δεξιά και ο Λορένθο είναι μια ρόδα μπροστά, αλλά στην εξωτερική. Εκεί κλείνει την γραμμή του - χωρίς να αφήσει περιθώρια -, ενώ γνωρίζει πως ο Ρόσι είναι δίπλα του και προσπαθεί να τον αναγκάσει να αφήσει το γκάζι. Το αποτέλεσμα; Ο Ρόσι δεν ψάρωσε και ανταλλάξανε φιλάκια 2-3 φορές στην ίδια στροφή. Παρακολουθήστε ξανά το βίντεο.. πραγματικά αν ήταν κάποιος από τους δυο επικίνδυνος, εγώ θεωρώ πως ήταν ο Λορένθο.. τουλάχιστον σε αυτό το περιστατικό. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Παρακολουθήστε ξανά το βίντεο.. πραγματικά αν ήταν κάποιος από τους δυο επικίνδυνος, εγώ θεωρώ πως ήταν ο Λορένθο.. τουλάχιστον σε αυτό το περιστατικό. Αυτο ειναι ξεκαθαρο. Οι χορχεκεϊσιδες εχουν συνηθησει να βγαινουν μπροστα και να τερματιζουν ανετοι. Οι μαχες με 220 αλογα δεν τους ειναι αγνωστες αλλα δε τους λες και εμπειρους. Κανονικα (μιας και ειναι αρκετα μικροτεροι) θα επρεπε να ευχαριστουν τον βαλεντινο για την εμπειρια που τους προσφερει. Αχαριστοι νεανισκοι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mr.marino 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Εκει που δεν παιζετε ο Ροσσι και υστερουν ολοι οι αλλοι ειναι το μυαλο.Ειμαι περιεργος να δω αν ο Ροσσι θα καταφερει να κουμανταρει το κτηνος στην Ντουκατι. ασχετο, αλλα ετσι μουρθε! παντως εαν δεν ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Λορένθο: Εγώ δεν είμαι Τζιμπερνάου ή Στόνερ Ο Χόρχε Λορένθο προειδοποίησε τον Βαλεντίνο Ρόσι πως θα είναι πολύ πιο επιθετικός στις μεταξύ τους μονομαχίες, αμέσως μόλις εξασφαλίσει και μαθηματικά τον φετινό τίτλο στα MotoGP. Οι δύο αναβάτες της Yamaha έδωσαν μια συγκλονιστική μονομαχία στους δύο τελευταίους γύρους του ιαπωνικού GP για την 3η θέση, η οποία κατέληξε στα χέρια του Ρόσι. Ο Λορένθο δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του μετά την κούρσα για την οδήγηση του Γιατρού, το οποίο κατηγόρησε για ανφέρ σε κάποια σημεία. Και τώρα έδωσε συνέχεια στο θέμα, λέγοντας στην Gazzetta dello Sport: "Δεν έκανε μανούβρες που έπρεπε να τιμωρηθούν, αλλιώς υπήρχε επέμβαση από τους αγωνοδίκες, όμως ήταν πραγματικά στο όριο. "Πότε; Κάθε φορά που με περνούσε. Επεφτε πάνω μου και με έσπρωχνε μακριά. "Τέτοιους είδους συμπεριφορά είχε επιδείξει και στο παρελθόν με τον Τζιμπερνάου και τον Στόνερ. Τώρα ήταν η σειρά μου, αλλά εγώ δεν είμαι σαν αυτούς. Εφόσον βρεθούμε να παλεύουμε πλάι-πλάι αφότου κατακτήσω τον τίτλο, θα κάνω τα πράγματα με τον δικό του τρόπο". Ο Λορένθο παραδέχτηκε, επίσης, ότι διαμαρτυρήθηκε στους ανθρώπους της Yamaha για την αντιμετώπιση του team mate του. "Ναι το έκανα, γιατί παλεύω για το πρωτάθλημα αναβατών και η Yamaha για το κατασκευαστών", πρόσθεσε. "Ενα ατύχημα μεταξύ μας θα ήταν ένα δώρο για την Honda και την Ducati, και θα έβαζε σε κίνδυνο το πρωτάθλημά μου". Από την πλευρά του ο Ρόσι δήλωσε ξαφνιασμένος με την αντίδραση του Λορένθο. "Είχε πει ότι ήθελε μια κούρσα μέχρι τον τελευταίο γύρο με μένα", σημείωσε. "Ετσι είναι όταν παλεύεις μαζί μου μέχρι τον τελευταίο γύρο. "Προσπεράσαμε ο ένας τον άλλο πολλές φορές και σε κάποια σημεία βρεθήκαμε τόσο κοντά και ακουμπήσαμε επειδή δεν υπήρχε χώρος για δύο μοτοσικλέτες. Συγχαρητήρια σε εκείνον επειδή ήταν επιθετικός και αποφασισμένος. Αλλά τα καλύτερα προσπεράσματα στην τελευταία στροφή είναι αυτά που σου δίνουν τη νίκη, όχι την 3η θέση". Πάντως ο επικεφαλής της Yamaha, Λιν Τζάρβις, πήρε το μέρος του Λορένθο, συμφωνώντας ότι ο Ρόσι πήρε υπερβολικά μεγάλο ρίσκο στη μονομαχία. "Ο Λορένθο δεν απαίτησε κάποια τιμωρία για τον Βαλεντίνο, αλλά έκανε παράπονα και η ομάδα συμφώνησε ότι δεν θέλει οι δύο αναβάτες της να μάχονται τόσο σκληρά, ειδικά όταν παίζονται οι δύο τίτλοι", ανέφερε. "Ο Φουρουσάβα θα το συζητήσει με τον Βαλεντίνο. Εδώ στην Yamaha δεν θέλουμε να έχουμε εντολές, αλλά μάχες με αμοιβαίο σεβασμό. Ο Ρόσι ξέρει ότι ο Χόρχε δεν έχει κερδίσει ακόμα τον τίτλο και ότι μας νοιάζει πολύ για αυτό".Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι αν ισχύουν αυτά!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Aντε μπας κ δουμε λιγο θεαμα ... γιατι μετα απο τραυματισμους κ ανακοινωση μεταγραφων ειχε γινει λιγο σουπα !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Cojones Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Εγω απο τις παραπανω δηλωσεις του βλαμμενου εχω χασει πλεον και το ελαχιστο ιχνος συμπαθειας που μπορει να του ειχα. Βλ@κα Χορχε, ειναι κριμα που δεν διαβαζεις αυτο το μηνυμα γιατι θα εβλεπες μια αποψη που νομιζω οτι συμμεριζονται πολλοι αλλοι: μπορει να παρεις 1, 2, 5, 10 πρωταθληματα αλλα ΠΟΤΕ δεν θα μεινεις στην ιστορια οπως ονειρευεσαι! Εισαι ενα ξιπασμενο σκ@τοπαιδο που ηρθε απο τα 250 νομιζοντας οτι ειναι Θεος και τωρα προσπαθει να πεισει (ματαια) τους παντες οτι οντως ειναι... Να ξερεις οτι τη βλακεια τη συγχωρει ο κοσμος. Την αχαριστια ποτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Ε ρε "ΦΟΥΤΣΑ" που εχει να πεσει!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2010 Ε ρε "ΦΟΥΤΣΑ" που εχει να πεσει!!! 46 πόντοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2010 Ένα πολύ ωραίο ποστ που έγινε στο bikenet (και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο) από τον spironta. Ο Χόρχες από το καλοκαίρι και μετά εμφανίζεται λιγότερο ανταγωνιστικός . Δεν ξέρω κάτι, αλλά δίνω δύο εξηγήσεις από το κεφάλι μου. - Η μία είναι πως δε ρισκάρει και οδηγεί έξυπνα, αρκούμενος στα βαθμουλάκια που θα τον βγάλουν πρωταθλητή. Αν ήταν έτσι δε θα είχαμε δει τους τελευταίους τρεις γύρους χτες. Είναι προφανές πως τις έβγαλαν έξω να τις μετρήσουν με τον Ρόσι και του ΤζΛο του βγήκε λίγο μικρότερη. Για μένα δεν έκανε ένα "Nicky Hayden '06" αλλά έπεσε με τα μούτρα στη μονομαχία. - Μια άλλη εξήγηση μπορεί κάποιος να βρει ενθυμούμενος τη διαδικασία εξέλιξης των Μ1 μέσα στη χρονιά. Από τη στιγμή που ο Ρόσι συνδέθηκε με τα κόκκινα και ειδικά από το καλοκαίρι που το πράγμα επισημοποιήθηκ ε, η Yamaha τον έβγαλε έξω από την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας. Μέχρι που έδωσε το πρωτότυπο του 2011 στον Spies αντ' αυτού. Λογικό και δίκαιο, να μην ξέρει ο μελλοντικός ανταγωνιστής τί θα καβαλάνε οι Γιαμαχαίοι του χρόνου. Μέσα στον Σεπτέμβρη έβγαλε μέχρι και επίσημο δελτίο Τύπου για να χρίσει τον Lorenzo "Νο 1 αναβάτη της ομάδας", λες και χρειαζόταν διευκρίνηση. Ούτως ή άλλως από την αρχή της σεζόν ο Ρόσι είχε ξεκαθαρίσει πως δε δίνει πια δεδομένα τηλεμετρίας δικά του στην άλλη άκρη του γκαράζ. Να προσθέσω δε πως μετά την καλοκαιρινή διακοπή η Yamaha έφερε καινούργα μοτέρ και κάμποσα άλλα πραγματάκια για τις μοτοσυκλέτες ώστε να κλείσει η εμφανέστατη ψαλίδα από τα Honda. Συνεπώς, έχω αρχίσει να σκέφτομαι πως όσο η σημερινή Μ1 απομακρύνεται από το δημιούργημα των Rossi-Burgess και ο Lorenzo γίνεται ο υπεύθυνος εξέλιξης της εταιρείας, τόσο εμφανίζονται "προβληματάκια". Το αποτέλεσμα το βλέπουμε από τον Αύγουστο καθαρά, και δεν αναφέρομαι στον Rossi φυσικά, αλλά στην αδυναμία του Lorenzo να κυνηγήσει τα Honda και Ducati μπροστά του. Μην ακούω βλακείες πως το παίζει ασφαλής και πράσινα άλογα. Δεν είναι τέτοιος τύπος ο Lorenzo, ειδικά όταν μπροστά του είναι άτομα σαν τον Pedrosa. Είπαμε, άλλο να είσαι το παιδί-θαύμα και άλλο ο αρχηγός της ομάδας. Και, ναι, πιστεύω πως δικαίως ο Rossi έλεγε πως ο μικρός κάνει τον μάγκα με τη μοτοσυκλέτα του Ιταλού. Για δες τον τώρα με τη δική του. Ο τίτλος φέτος είναι 100% δικός του και του αξίζει 110%, μπράβο του και *επειδή* του Rossi του έριξε κανονικότατα όσο ήταν παρών πριν το Mugello. Αλλά στοιχηματίζω πως του χρόνου δε θα είναι έτσι. Πιο πιθανό φαβορί βλέπω τον Stoner παρά τον Lorenzo το 2011. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2010 Αυτα που λεει εχουν καποια λογικη.... Βεβαια η τελευταια του φραση,με βρισκει συμφωνο 100% Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες