nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 << ο anestef ανοιξε ενα θεμα... >> ( αλλά επειδή καθόμουνα και έκανα μετάφραση και έγραψα απάντηση το ξανά ποσταρω... ) γεια σας παιδιά... έχω ένα c-50 ( 72cc ) σκέφτομαι να το κάνω 51 χιλιοστά... μου είπαν πως αν πάρω κυλινδρομπίστονα " α " θα κάνω δουλειά!!! είναι όντως αλήθεια??? ευχαριστώ... γεια σου και σε εσένα φίλε μου... εγώ που έκανα την στρογγύλα μου 51 χιλιοστά πηγαίνει μια χαρά !!! κάνε το 51 χιλιοστά μα δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα... καλό θα ήταν να αλλάξεις κεφαλή, εκκεντροφόρο κτλπ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) μου είπαν πως αν πάρω μόνο κυλινδρομπίστονα θα κάνω δουλειά!!! ( χωρίς να αλλάξω κεφαλή κτλπ ) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 από τον nikosm1993 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 51 χιλιοστα ποσα cc δηλαδη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 περίπου 85 κυβικά...έχει και 41.4 διαδρομή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΚ 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Παιδια,για να μην ανοιγω καινουριο Θεμα,(και για να μην κανω καμια μλκιουλα στο μοτερ) το πλαινο καπακι του γραναζιου του εκκεντροφορου πως βγαινει?ειναι σφηνωτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 Οχι απλα ξεβιδωνεις την βιδα απο την δεξια μερια και λογικα θα πρεπει με ενα κατσαβιδι ή μαχαιρι να το ξεκολησεις απο την κεφαλη. ΠΡΟΣΟΧΗ στο σφιξιμο μετα γιατι με την θερμοκρασια διαστελλεται και αν το παρακανεις θα ραγισει και θα εχεις διαρροες. Ελπιζω να βοηθησα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες