Trelamenos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 Παιδιά εχω γενικότερα τρέλα με την Yamaha και θέλω να φτιάξω μόνος μου ενα Ζ(εννοώ να τα πάρω κομμάτι κομμάτι και να το συναρμολογήσω μόνος μου)το θέμα μου ομως είναι οτι το θέλω μαμά...ξέρω οτι είναι δύσκολο αλλά είναι η κ@ύλα στην μέση και καταλαβαίνετε...Αυτό που ήθελα να ρωτήσω τώρα είναι αν έχει ακολουθήσει και κανείς αλλος αυτον τον τρόπο να μου πεί ποσος καιρός του πείρε να βρεί σκελετό(αν οχι μαμά απο lifan για το Ζ κάτι παρόμοιο δηλαδή)και moter... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 Καλο αλλα ακριβο + δε θα βγαλει ποτε πινακιδα... Τα ανταλακτηκα μπορεις να τα παρεις ολα , σκελετο , ροδες , ολα , βεβαια θα σου βγει αρκετα πιο ακριβο απ'το να το περνες καινουριο (ναι δε βγαινει πια) . Και μετα αυτο δε μπορουσε ποτε να κυκλοφορισει γιατι δε θα επερνε πινακιδα . Βρες ενα μεταχειρισμενο και κανε του ανακατασκευη/πληρης επισκευη αν σ'αρεσει τοσο αυτο το μηχανακι . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soteres13 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 και εγω ειχα τιν ιδια τρελα ....ψαξε να βρεις καμια αδεια ....απο internet ....και μετα πιγαινε σε ενα καλο συνεργειο να σε καθοδηγησουν τι 8α κανεις .....!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 γιατι να μην βγαλει πινακιδα? μπορει να πει,τοχα παρατημενο το μοτερ,και θελω να το βγαλω καινουργια αδεια,τι το παραλογο ? :S η μηπως δεν γινετε αυτο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Trelamenos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 Καλο αλλα ακριβο + δε θα βγαλει ποτε πινακιδα... Τα ανταλακτηκα μπορεις να τα παρεις ολα , σκελετο , ροδες , ολα , βεβαια θα σου βγει αρκετα πιο ακριβο απ'το να το περνες καινουριο (ναι δε βγαινει πια) . Και μετα αυτο δε μπορουσε ποτε να κυκλοφορισει γιατι δε θα επερνε πινακιδα . Βρες ενα μεταχειρισμενο και κανε του ανακατασκευη/πληρης επισκευη αν σ'αρεσει τοσο αυτο το μηχανακι . Πινακίδα βγαίνει απο τον αριθμό πλαισίου του σκελετού και του moter και δεν βγαίνει πιο ακριβό το αντίθετο μάλιστα,ενα μεταχειρισμένο Ζ έχει γύρω στα 800€ ενώ αυτό που θέλω να κάνω εγώ maximum φτάνει μέχρι τα 500€. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soteres13 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 Πινακίδα βγαίνει απο τον αριθμό πλαισίου του σκελετού και του moter και δεν βγαίνει πιο ακριβό το αντίθετο μάλιστα,ενα μεταχειρισμένο Ζ έχει γύρω στα 800€ ενώ αυτό που θέλω να κάνω εγώ maximum φτάνει μέχρι τα 500€. συγνωμη ρε φιλε γτ θα μας τρελανεις ...500 ευρω για σκελετο .ζαντες μοτερ αμορτισερ ...τιμονι και δεν ξερω εγω τι αλλο .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) αμα ηταν 500,ολοι αυτο θα καναν. Εδω μιλαμε για Πλαστικα ζαντες μπουκαλες μοτερ γραναζωμα ψαλιδια τιμονι πηρουνα φαναρια πλεξουδα ηλεκτρικα μπαταρια αμορτισερ πισω λαστιχα σελα λεβιεδες,μαρσιπιεδες,σταντς ντιζες,μανετες δισκοφρενα μπρος πισω,πομπες ολα αυτα = 500 ευρω ? :uglystupid2: με μια προχυρη αναζητηση ανταλακτικων βρηκα αυτο εδω http://www.car.gr/parts/view/875753/ ο τυπας δινει τον σκελετο 125 ευρω,ενω λεει απο την yamaha 300++ Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 από τον pasxalis_evo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Trelamenos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 Όντως παιδιά τα μπέρδεψα...βγαίνει πιο πολλά...αλλά πουθενα δεν μπορώ να βρώ Ζ μαμίσιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
glxx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 Να δυο μαμα. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/932101/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/877790/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 Σκελετος Ζ 350 ευρο.. Κοντερ γνησιο 120 νομιζω.. Πλαστικα 160.. Μονο αυτα εχουν 630 ευρο..και σου λυπει μισο μηχανακι.. Παρε ενα παλιο και φτιαξτο..μανησιο βρισκεις παρα πολυ δυσκολα..ασε τι λενε στις αγγελιες..αλλα και μανησιο να το παρεις σιγουρα θα θελησεις να το φτιαξεις..οποτε βρες κανα χρεπι Ζ που να εχει καλο μοτερ και σκελετο και εισαι κομπλε..περιφερειακα βαζεις εσυ και το κανεις οπως θελεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
glxx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 Συμφωνω!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Trelamenos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 Να δυο μαμα. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/932101/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/877790/ Φιλαράκι ευχαριστώ αλλα είναι παρα πολλα τα λεφτά για την τσέπη μου... Σκελετος Ζ 350 ευρο.. Κοντερ γνησιο 120 νομιζω.. Πλαστικα 160.. Μονο αυτα εχουν 630 ευρο..και σου λυπει μισο μηχανακι.. Παρε ενα παλιο και φτιαξτο..μανησιο βρισκεις παρα πολυ δυσκολα..ασε τι λενε στις αγγελιες..αλλα και μανησιο να το παρεις σιγουρα θα θελησεις να το φτιαξεις..οποτε βρες κανα χρεπι Ζ που να εχει καλο μοτερ και σκελετο και εισαι κομπλε..περιφερειακα βαζεις εσυ και το κανεις οπως θελεις.. Εχεις δίκιο,αρχικά αυτο μπορεί να κάνω... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos_ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 (τροποποιήθηκε) Επειδη και εγω θελω να παρω Ζ αλλα οσο καλο και να λεει οτι ειναι ο πολιτης ολοι ξερουμε οτι θα ειναι λυομενο... Αφου το παρω αμα του αλλαξω μοτερ θα ειναι καλυτερα? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2010 από τον mitsos_ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 Αν ανοιχθει δειτε αν θελει αλλαγη το πιστονι ή κατι αλλο και αλαχτε το , μετα θα ξερεις οτι εχεις ενα "φρεσκο" μοτερ , τωρα να το να μπει ενα μεταχειρισμενο μοτερ εγω ειμαι αντιθετος σ'αυτο , αντε να ξερεις τι εχει ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2010 μην κολλατε οτι τα Ζ ειναι λιωμενα..και αν ειναι?που ειναι δηλαδη... βρες ενα κοψοχρονιας..με την προυποθεση οτι βεβαια οτι εχεις και καποια λεφτακια ακομα στην ακρη..αλλαζεις το πιστονακι σου..βαζεις κατι καλο..στρωνεις ευλαβικα και εισαι κυριος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες