vril 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2010 (τροποποιήθηκε) Η ερώτησή μου είναι απλή. Πώς θα ειδοποιηθώ, όταν είναι έτοιμο το δίπλωμά μου; Θα πρέπει να τηλεφωνήσω πουθενά ή θα αποσταλεί ταχυδρομικώς στη διεύθυνσή μου; Ευχαριστώ. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 27 , 2010 από τον vril Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2010 Χα καλο το ανεκδοτο! Μετα απο 10 εργασημες μερες απο την ημερα που εδωσες κανε τους μια εφοδο για να δεις αμα εχει εκδοθει... Αν εισαι ενας απο τους ακομη τυχερους καλο ειναι να πηγαινεις μια φορα την εβδομαδα να ρηχνεις ενα βλεφαρο μιπως φιλοτιμήθηκαν να στο τυπωσουν :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Parhs 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2010 Δε νομιζω πως ισχυει κατι απο τα δυο... Η πας στο υπουργειο συγκοινωνιων που εδωσες και ρωτας ή την σχολη οδηγών.. Εμενα στη σχολή μου λεγαν οτι δεν ειναι ετιμο ενώ ήταν.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vril 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2010 Χα καλο το ανεκδοτο! Μετα απο 10 εργασημες μερες απο την ημερα που εδωσες κανε τους μια εφοδο για να δεις αμα εχει εκδοθει... Αν εισαι ενας απο τους ακομη τυχερους καλο ειναι να πηγαινεις μια φορα την εβδομαδα να ρηχνεις ενα βλεφαρο μιπως φιλοτιμήθηκαν να στο τυπωσουν :P Στην αστυνομία δεν τυπώνεται; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2010 Στην αστυνομία τιπώνεται,αλλά εσύ είσαι από Αθήνα? Επίσης η μόνη περίπτωση να σου σταλεί στο σπίτι είναι,όταν πας και συμπληρώνεις την φόρμα (για να πάρεις το πρωτόκολλο) ..κάπου στο τέλος της λέει,να μου αποσταλεί στο σπίτι.Αλλά προφανώς και δεν το έχεις δει.Οπότε πας και ρωτάς.Υπομονή εγώ έκανα 1,5 μήνα για να το πάρω στα χέρια μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vril 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2010 Στην αστυνομία τιπώνεται,αλλά εσύ είσαι από Αθήνα? Όχι. Αυτό σημαίνει ότι τυπώνεται στην τοπική διεύθυνση συγκοινωνιών; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2010 έχω την εντύπωση ότι όλα τυπώνεται σε ένα κεντρικό της αστυνομία και μετά τα στελνουνε εκεί που θα τα παραλάβεις, γι αυτό αργούνε τόσο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2010 Όχι. Αυτό σημαίνει ότι τυπώνεται στην τοπική διεύθυνση συγκοινωνιών; έχω την εντύπωση ότι όλα τυπώνεται σε ένα κεντρικό της αστυνομία και μετά τα στελνουνε εκεί που θα τα παραλάβεις, γι αυτό αργούνε τόσο Ακριβώς αυτό που λέει ο warlock..τυπώνονται σε ένα κεντρικό της αστυνομίας πιθανότατα στην Γ.Α.Δ.Α. και μετά τα στέλνουν στο συγκοινωνιών της περιοχής σου. Οπότε από εκεί θα το παραλάβεις,όταν πήγες για το πρωτόκολλο δεν ρώτησες πόσο χρόνο θα κάνει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vril 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2010 Οπότε από εκεί θα το παραλάβεις,όταν πήγες για το πρωτόκολλο δεν ρώτησες πόσο χρόνο θα κάνει? Ρώτησα και μουν είπαν 30-40 μέρες μετά τη συμπλήρωση της αίτησης. Περιττό να αναφέρω ότι αυτός ο χρόνος έχει παρέλθει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2010 Ρώτησα και μουν είπαν 30-40 μέρες μετά τη συμπλήρωση της αίτησης. Περιττό να αναφέρω ότι αυτός ο χρόνος έχει παρέλθει. Καλά,αυτά είναι κλασσικά πράγματα..και εγώ το δικό μου σε 1,5 μήνα το πήρα και μου είχαν πει να ξαναπάω σε 30 μέρες,.υπομονή φίλε.Πήγαινε μια φορά την εβδομάδα και ρώτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vril 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 Καλά,αυτά είναι κλασσικά πράγματα..και εγώ το δικό μου σε 1,5 μήνα το πήρα και μου είχαν πει να ξαναπάω σε 30 μέρες,.υπομονή φίλε.Πήγαινε μια φορά την εβδομάδα και ρώτα. Ανάσταση! Είναι έτοιμο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 Ανάσταση! Είναι έτοιμο! Άντε παραπονιάρη σου έφεξε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες