Jump to content
Sign in to follow this  
vril

ειδοποίηση για παραλαβή διπλώματος

Recommended Posts

Η ερώτησή μου είναι απλή. Πώς θα ειδοποιηθώ, όταν είναι έτοιμο το δίπλωμά μου; Θα πρέπει να τηλεφωνήσω πουθενά ή θα αποσταλεί ταχυδρομικώς στη διεύθυνσή μου; Ευχαριστώ.

Τροποποιήθηκε από τον vril

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Χα καλο το ανεκδοτο!

Μετα απο 10 εργασημες μερες απο την ημερα που εδωσες κανε τους μια εφοδο για να δεις αμα εχει εκδοθει...

Αν εισαι ενας απο τους ακομη τυχερους καλο ειναι να πηγαινεις μια φορα την εβδομαδα να ρηχνεις ενα βλεφαρο μιπως φιλοτιμήθηκαν να στο τυπωσουν :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε νομιζω πως ισχυει κατι απο τα δυο...

Η πας στο υπουργειο συγκοινωνιων που εδωσες και ρωτας ή την σχολη οδηγών..

Εμενα στη σχολή μου λεγαν οτι δεν ειναι ετιμο ενώ ήταν....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χα καλο το ανεκδοτο!

Μετα απο 10 εργασημες μερες απο την ημερα που εδωσες κανε τους μια εφοδο για να δεις αμα εχει εκδοθει...

Αν εισαι ενας απο τους ακομη τυχερους καλο ειναι να πηγαινεις μια φορα την εβδομαδα να ρηχνεις ενα βλεφαρο μιπως φιλοτιμήθηκαν να στο τυπωσουν :P

Στην αστυνομία δεν τυπώνεται;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην αστυνομία τιπώνεται,αλλά εσύ είσαι από Αθήνα?

Επίσης η μόνη περίπτωση να σου σταλεί στο σπίτι είναι,όταν πας και συμπληρώνεις την φόρμα (για να πάρεις το πρωτόκολλο) ..κάπου στο τέλος της λέει,να μου αποσταλεί στο σπίτι.Αλλά προφανώς και δεν το έχεις δει.Οπότε πας και ρωτάς.Υπομονή εγώ έκανα 1,5 μήνα για να το πάρω στα χέρια μου :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην αστυνομία τιπώνεται,αλλά εσύ είσαι από Αθήνα?

Όχι. Αυτό σημαίνει ότι τυπώνεται στην τοπική διεύθυνση συγκοινωνιών;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχω την εντύπωση ότι όλα τυπώνεται σε ένα κεντρικό της αστυνομία και μετά τα στελνουνε εκεί που θα τα παραλάβεις, γι αυτό αργούνε τόσο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι. Αυτό σημαίνει ότι τυπώνεται στην τοπική διεύθυνση συγκοινωνιών;

έχω την εντύπωση ότι όλα τυπώνεται σε ένα κεντρικό της αστυνομία και μετά τα στελνουνε εκεί που θα τα παραλάβεις, γι αυτό αργούνε τόσο

Ακριβώς αυτό που λέει ο warlock..τυπώνονται σε ένα κεντρικό της αστυνομίας πιθανότατα στην Γ.Α.Δ.Α. και μετά τα στέλνουν στο συγκοινωνιών της περιοχής σου.

Οπότε από εκεί θα το παραλάβεις,όταν πήγες για το πρωτόκολλο δεν ρώτησες πόσο χρόνο θα κάνει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οπότε από εκεί θα το παραλάβεις,όταν πήγες για το πρωτόκολλο δεν ρώτησες πόσο χρόνο θα κάνει?

Ρώτησα και μουν είπαν 30-40 μέρες μετά τη συμπλήρωση της αίτησης. Περιττό να αναφέρω ότι αυτός ο χρόνος έχει παρέλθει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρώτησα και μουν είπαν 30-40 μέρες μετά τη συμπλήρωση της αίτησης. Περιττό να αναφέρω ότι αυτός ο χρόνος έχει παρέλθει.

Καλά,αυτά είναι κλασσικά πράγματα..και εγώ το δικό μου σε 1,5 μήνα το πήρα και μου είχαν πει να ξαναπάω σε 30 μέρες,.υπομονή φίλε.Πήγαινε μια φορά την εβδομάδα και ρώτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά,αυτά είναι κλασσικά πράγματα..και εγώ το δικό μου σε 1,5 μήνα το πήρα και μου είχαν πει να ξαναπάω σε 30 μέρες,.υπομονή φίλε.Πήγαινε μια φορά την εβδομάδα και ρώτα.

Ανάσταση! Είναι έτοιμο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα