Jump to content
anexarthtos

ΑΠΟ BURNOUT ΚΑΝΕΙΣ?

Recommended Posts

Εκανα 2-3 φορες να δω πως ειναι, αλλα μετα δεν ξαναεκανα. Δε το θεωρησα ιδιαιτερα σπουδαιο. Προτιμω να προσπαθω να χαλασω το λαστιχο με αλλους τροπους! :vampire:

:scooter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το burnout ειναι για φλουφλιδες!

rolling burnout με ενα χερι ειναι για μαγκες με @@ :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το burnout ειναι για φλουφλιδες!

rolling burnout με ενα χερι ειναι για μαγκες με @@ :_zeppelin:

Εγω κανω rolling αλλα με τα ποδια κατω γιατι ειμαι και 50αρακης :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

6 ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ.....2 απο burnout και 3 απο ρολινκ τον γυρω της πολης ειχα κανει χαχαχαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ στην απάντηση μου τα πρόσθεσα όλα...

και rolling και burn out και κολιές και εκκινήσεις κτλπ κτλπ...

rolling με το ένα χέρι δεν έχω δοκιμάσει... πάω αύριο να δοκιμάσω να δω αν μπορώ να κάνω...

6 ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ.....2 απο burnout και 3 απο ρολινκ τον γυρω της πολης ειχα κανει χαχαχαχαχα

εγώ έχω αλλάξει 5 λάστιχα... :angel_not:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...εγώ κάνω burnout και μαζί με τα λάστιχα αλλάζω και τις βαλίτσες γιατί γίνονται χάλια και βρωμάνε κι όλας! :shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δύσκολο το rolling με το ένα χέρι... αλλά τα καταφέρνω !!! :bruce_h4h::_thumbsup:

κοιτα να προσεχεις ρεμαλι!

ειπαμε καγκουριες καγκουριες αλλα τουλαχιστον βαλε κανα κρανομπουφανακι σε τετοιου ειδους καγκουριες γιατι δεν απεχεις κ πολυ απο την ασφαλτο!

υ.γ. το Χ και με το μαμα γραναζωμα το κοβω να κανει ευκολα rolling μιας κ εχει αρκετη δυναμη για παπι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε φιλε,αυτο π λεει ειναι. να φαλει στο μηχανακι αριστερα δεξια πισω σχαρα, εναν εξοπλισμο,πανε σε μια αλανα.

ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ ΤΕΛΕΙΟΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. λαστιχα να κανεις burnout,μετα κανε και τις ζαντες,μετα βαλτω και φωτια,ποσο θελω να το κανω αυτο ρε φιλε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Rolling με τα παλια λαστιχα αρκετα συχνα,τωρα με τα καινουργια λαστιχα δεν κανω τιποτα...:sopase:

τελικά έχουν και κακά τα Metzeler ... :P

κοιτα να προσεχεις ρεμαλι!

ειπαμε καγκουριες καγκουριες αλλα τουλαχιστον βαλε κανα κρανομπουφανακι σε τετοιου ειδους καγκουριες γιατι δεν απεχεις κ πολυ απο την ασφαλτο!

υ.γ. το Χ και με το μαμα γραναζωμα το κοβω να κανει ευκολα rolling μιας κ εχει αρκετη δυναμη για παπι

κράνος φοράω ακόμα και όταν πάω για κατούρημα... ( κυριολεκτικά και μεταφορικά :uglystupid2: )

μαμά γρανάζομα έχω...

Τροποποιήθηκε από τον nikosm1993

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κράνος φοράω ακόμα και όταν πάω για κατούρημα... ( κυριολεκτικά και μεταφορικά :uglystupid2: )

μαμά γρανάζομα έχω...

Εισαι ωραιος τοτε μεγαλε!

Κοιτα κ ενα μπουφανακι καλο θα ηταν να το φορας... (ειδικα τωρα τον χειμωνα λογο κρυου (αλλα εσεις εκει κατω στην κρητη κ τον δεκεμβρη μπανια κανετε! :wallbash::ranting3: )

Απ'το να σε αποτρεψω απο το κυνηγι της ιδονης :lipssealed: (που δεν υπαρχει περιπτοση να το κανω) σου λεω να το κανεις τουλαχιστον σωστα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όταν πιάσει το κρύο - όταν αρχίσουν οι βροχές, θα ανοίξω θέμα τι μπουφάν θα πάρω...

ας μην χαλάμε άλλο το θέμα και ας αφήσουμε να απαντήσει και κανένας άλλος :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι ειναι σοβαρο ενα θεμα περι burn out?

Ποπ κορν κανεις?

:popcorn: :popcorn: :popcorn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχω να δηλώσω οτί ωραία burn out κάνει και ο niar με ξένο μηχανάκι (τούμπανο πρότζεκτ τίγκα μπουρνάζι ρέησινγκ σούπρα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχω να δηλώσω οτί ωραία burn out κάνει και ο niar με ξένο μηχανάκι (τούμπανο πρότζεκτ τίγκα μπουρνάζι ρέησινγκ σούπρα)

εγω κανω μονο με drz rolling...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

- απάντηση με τις φωτογραφίες από το άλλο θέμα που δε βρίσκω -

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ ΤΕΛΕΙΟΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. λαστιχα να κανεις burnout,μετα κανε και τις ζαντες,μετα βαλτω και φωτια,ποσο θελω να το κανω αυτο ρε φιλε

Καπως ετσι σκεφτομαι να λιοσω αυτα τα IRC που εχω στην αποθηκη....

Θα θελα ρε γμτ μια πιστουλα να μπαιναμε να λιωναμε οπως κανουν αυτοι οι μαλαισιανοι... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καπως ετσι σκεφτομαι να λιοσω αυτα τα IRC που εχω στην αποθηκη....

Θα θελα ρε γμτ μια πιστουλα να μπαιναμε να λιωναμε οπως κανουν αυτοι οι μαλαισιανοι... :_thumbsup:

Καρτοδρομος..Εχω μπει 4-5 φορες..Στις 2 τελευταιες ειμασταν 3 X.Μαχη...Σε μια στροφη ακουγες μαρσπιεδες και απο τα 3..

Τροποποιήθηκε από τον andrewk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα