anexarthtos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2010 Να σηκωσουν τα χερια οσοι κανουν burnout!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2010 δεν βρήκα άλλο emoticon να σηκώνει τα χέρια ψηλά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondakiasss 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2010 Εκανα 2-3 φορες να δω πως ειναι, αλλα μετα δεν ξαναεκανα. Δε το θεωρησα ιδιαιτερα σπουδαιο. Προτιμω να προσπαθω να χαλασω το λαστιχο με αλλους τροπους! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2010 Το burnout ειναι για φλουφλιδες! rolling burnout με ενα χερι ειναι για μαγκες με @@ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgakis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2010 Το burnout ειναι για φλουφλιδες! rolling burnout με ενα χερι ειναι για μαγκες με @@ Εγω κανω rolling αλλα με τα ποδια κατω γιατι ειμαι και 50αρακης :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2010 ανγι για burnout στα λαστιχα,κανετε στα μυαλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2010 6 ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ.....2 απο burnout και 3 απο ρολινκ τον γυρω της πολης ειχα κανει χαχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2010 εγώ στην απάντηση μου τα πρόσθεσα όλα... και rolling και burn out και κολιές και εκκινήσεις κτλπ κτλπ... rolling με το ένα χέρι δεν έχω δοκιμάσει... πάω αύριο να δοκιμάσω να δω αν μπορώ να κάνω... 6 ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ.....2 απο burnout και 3 απο ρολινκ τον γυρω της πολης ειχα κανει χαχαχαχαχα εγώ έχω αλλάξει 5 λάστιχα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ifaman 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2010 ...εγώ κάνω burnout και μαζί με τα λάστιχα αλλάζω και τις βαλίτσες γιατί γίνονται χάλια και βρωμάνε κι όλας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2010 δύσκολο το rolling με το ένα χέρι... αλλά τα καταφέρνω !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2010 δύσκολο το rolling με το ένα χέρι... αλλά τα καταφέρνω !!! κοιτα να προσεχεις ρεμαλι! ειπαμε καγκουριες καγκουριες αλλα τουλαχιστον βαλε κανα κρανομπουφανακι σε τετοιου ειδους καγκουριες γιατι δεν απεχεις κ πολυ απο την ασφαλτο! υ.γ. το Χ και με το μαμα γραναζωμα το κοβω να κανει ευκολα rolling μιας κ εχει αρκετη δυναμη για παπι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2010 ρε φιλε,αυτο π λεει ειναι. να φαλει στο μηχανακι αριστερα δεξια πισω σχαρα, εναν εξοπλισμο,πανε σε μια αλανα. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ ΤΕΛΕΙΟΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. λαστιχα να κανεις burnout,μετα κανε και τις ζαντες,μετα βαλτω και φωτια,ποσο θελω να το κανω αυτο ρε φιλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto jx 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2010 και οχι μονο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2010 Rolling με τα παλια λαστιχα αρκετα συχνα,τωρα με τα καινουργια λαστιχα δεν κανω τιποτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2010 (τροποποιήθηκε) Rolling με τα παλια λαστιχα αρκετα συχνα,τωρα με τα καινουργια λαστιχα δεν κανω τιποτα... τελικά έχουν και κακά τα Metzeler ... :P κοιτα να προσεχεις ρεμαλι! ειπαμε καγκουριες καγκουριες αλλα τουλαχιστον βαλε κανα κρανομπουφανακι σε τετοιου ειδους καγκουριες γιατι δεν απεχεις κ πολυ απο την ασφαλτο! υ.γ. το Χ και με το μαμα γραναζωμα το κοβω να κανει ευκολα rolling μιας κ εχει αρκετη δυναμη για παπι κράνος φοράω ακόμα και όταν πάω για κατούρημα... ( κυριολεκτικά και μεταφορικά ) μαμά γρανάζομα έχω... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 27 , 2010 από τον nikosm1993 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2010 κράνος φοράω ακόμα και όταν πάω για κατούρημα... ( κυριολεκτικά και μεταφορικά ) μαμά γρανάζομα έχω... Εισαι ωραιος τοτε μεγαλε! Κοιτα κ ενα μπουφανακι καλο θα ηταν να το φορας... (ειδικα τωρα τον χειμωνα λογο κρυου (αλλα εσεις εκει κατω στην κρητη κ τον δεκεμβρη μπανια κανετε! ) Απ'το να σε αποτρεψω απο το κυνηγι της ιδονης (που δεν υπαρχει περιπτοση να το κανω) σου λεω να το κανεις τουλαχιστον σωστα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2010 όταν πιάσει το κρύο - όταν αρχίσουν οι βροχές, θα ανοίξω θέμα τι μπουφάν θα πάρω... ας μην χαλάμε άλλο το θέμα και ας αφήσουμε να απαντήσει και κανένας άλλος :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2010 Γιατι ειναι σοβαρο ενα θεμα περι burn out? Ποπ κορν κανεις? :popcorn: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2010 έχω να δηλώσω οτί ωραία burn out κάνει και ο niar με ξένο μηχανάκι (τούμπανο πρότζεκτ τίγκα μπουρνάζι ρέησινγκ σούπρα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2010 έχω να δηλώσω οτί ωραία burn out κάνει και ο niar με ξένο μηχανάκι (τούμπανο πρότζεκτ τίγκα μπουρνάζι ρέησινγκ σούπρα) εγω κανω μονο με drz rolling... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2010 - απάντηση με τις φωτογραφίες από το άλλο θέμα που δε βρίσκω - Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ ΤΕΛΕΙΟΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. λαστιχα να κανεις burnout,μετα κανε και τις ζαντες,μετα βαλτω και φωτια,ποσο θελω να το κανω αυτο ρε φιλε Καπως ετσι σκεφτομαι να λιοσω αυτα τα IRC που εχω στην αποθηκη.... Θα θελα ρε γμτ μια πιστουλα να μπαιναμε να λιωναμε οπως κανουν αυτοι οι μαλαισιανοι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) Καπως ετσι σκεφτομαι να λιοσω αυτα τα IRC που εχω στην αποθηκη.... Θα θελα ρε γμτ μια πιστουλα να μπαιναμε να λιωναμε οπως κανουν αυτοι οι μαλαισιανοι... Καρτοδρομος..Εχω μπει 4-5 φορες..Στις 2 τελευταιες ειμασταν 3 X.Μαχη...Σε μια στροφη ακουγες μαρσπιεδες και απο τα 3.. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 από τον andrewk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες