Jump to content
Sign in to follow this  
Key

ninja 250r η runner 50 : D

Recommended Posts

Ρε παιδια ειμαι σε απογνωση εχουμε αποφασισει με τους δικους μου να μου παρουμε ενα μηχανακι και μιας και δεν ειμαι 18 κοιταζα για 50αρι ειχα ηδη καταληξει στο ραννερ

και θα παμε σε ενα γνωστο μας μαγαζη σε κανα 2 βδομαδες

αλλα ρε μαγκες σκεφτομαι οτι ειμαι 17,γιατι να δοσω 2κ για το ραννερ και οχι αλλα λιγα παραπανω για το νιντζακι εστω μεταχειρισμενο που ειναι και το ονειρο μου σε μεγαλυτερα κυβικα βεβαια αλλα και το 250ρ το θελω πολυ :closedeyes:

οι πιθανοτητες να συμφωνησουν οι δικοι μου ειναι λιγες καθως η μανα μου φοβαται πολυ της μηχανες αλλα θα προσπαθησω να τους αλαξω γνωμη :_innocent:

τι λετε,συμφωνειτε?

ειναι απλα μια σκεψη

Τροποποιήθηκε από τον Key

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παρε κατι στα 50cc μεταχειρισμενο να κανεις τη δουλεια σου κι οταν με το καλο πας 18 βγαζει το αναλογο διπλωμα και περνεις οποιο μοτο γουσταρεις !

Δεν αξιζει το ρισκο , δε σου λεω το πιο απλο να σε τσιμπισουν σε καποιο μπλοκο , αν (χτυπα ξυλο) γινει καποιο ατυχημα φταις-δε φταις η ασφαλεια δεν σε καλαυπτει αν οδηγας μοτο μεγαλυτερη απ'αυτη που οριζει το διπλωμα .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρε κατι στα 50cc μεταχειρισμενο να κανεις τη δουλεια σου κι οταν με το καλο πας 18 βγαζει το αναλογο διπλωμα και περνεις οποιο μοτο γουσταρεις !

Δεν αξιζει το ρισκο , δε σου λεω το πιο απλο να σε τσιμπισουν σε καποιο μπλοκο , αν (χτυπα ξυλο) γινει καποιο ατυχημα φταις-δε φταις η ασφαλεια δεν σε καλαυπτει αν οδηγας μοτο μεγαλυτερη απ'αυτη που οριζει το διπλωμα .

50αρι τωρα διπλωμα τωρα,σε εναν χρωνο αλλο μηχανακι αλλο διπλωμα και το 50αρι τι θα το κανω μετα,στην αποθηκη? ασε που οπου κι'αν διαβασα λενε οτι 50αρι μεταχιρεισμενο δεν αξιζει : /

δεν παιζουν τοσα λεφτα,αυτο σκεφτομαι ας το παρω να τελειωνω.

ενας φιλος μου εχει μπεβερλι 250 η καπου εκει στα 17 το πειρε το κανε βολτες στην γειτονια και μεχρη το σχολειο ωσπου εβγαλε διπλωμα και ολα κομπλε.

:waycon1: :waycon1: :waycon1: :waycon1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

50αρι τωρα διπλωμα τωρα,σε εναν χρωνο αλλο μηχανακι αλλο διπλωμα και το 50αρι τι θα το κανω μετα,στην αποθηκη? ασε που οπου κι'αν διαβασα λενε οτι 50αρι μεταχιρεισμενο δεν αξιζει : /

δεν παιζουν τοσα λεφτα,αυτο σκεφτομαι ας το παρω να τελειωνω.

ενας φιλος μου εχει μπεβερλι 250 η καπου εκει στα 17 το πειρε το κανε βολτες στην γειτονια και μεχρη το σχολειο ωσπου εβγαλε διπλωμα και ολα κομπλε.

:waycon1: :waycon1: :waycon1: :waycon1:

Κοιτα για ενα χρονο τοτε κανε υπομονη , μη παρεις τιποτα ακομα και περιμενε μεχρι να εχεις το διπλωμα στα χερια σου :_thumbsup:

Π.χ εγω δε γουσταρα καθολου(κι ακομα) τα παπακια , μου ειχαν χαρισει μαλιστα ενα αλλα ηταν 70άρι και θορυβοδες , μετα απο ενα μηνα το παρατησα και περιμενα κοντα δυο χρονια μεχρι να παρω αυτο που ηθελα !

Υπομονη , ενας χρονος +βγάλε δεν ειναι τιποτα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρε ένα 50άρι και το δίνεις του χρόνου. Αυτά φεύγουν την ίδια μέρα που θα βάλεις αγγελία.

Βγάλε και το διπλωματάκι σου, μάθε να κυκλοφορείς και μέσα στην κίνηση και θα έρθει και το εργαλείο στην ώρα του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρε ένα 50άρι και το δίνεις του χρόνου. Αυτά φεύγουν την ίδια μέρα που θα βάλεις αγγελία.

Βγάλε και το διπλωματάκι σου, μάθε να κυκλοφορείς και μέσα στην κίνηση και θα έρθει και το εργαλείο στην ώρα του.

η μιση Ελλαδα εχει απο ενα ραννερ,πως πωλουνται?

τα ανταλαζουν μεταξυ τους? :waycon1:

για το πιο πανω κουοτ,οτι πρεπει να παρω μοτο φετος ειναι στανταρ για αυτο θελω να παρω κατι αξιοπιστο και κατι το οποιο θα το γουσταρω και στα 21 μου.

το σχολειο ειναι μακρια και οι συγκοινωνιες δεν βολεύουν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αξιζει να περιμενεις 1 χρονο για το ninja! :_thumbsup:

++++

ασχετο αλλα φιλε η vespa σου ειναι ονειρο !!!! :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περιμενε ενα χρονο και θα αποκτησεις και καλυτερο μηχανακι και μεγαλυτερο διπλωμα. Τι 17 τι 18 χρονια υπομονης....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

++++

ασχετο αλλα φιλε η vespa σου ειναι ονειρο !!!! :wub:

:offtopic:

σε ευχαριστω φιλε να σε καλα! :_thumbsup:

περιμενω ηδη 17 χρονια

ε τοτε διορθωνω <αξιζει να περιμενεις ΑΛΛΟΝ 1 χρονο για το ninja! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα