Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2010 έλεος...πάτε να καλύψετε και την βρώμα τώρα ε? Όσοι γνωστοί μου με 50αρια βάλανε τέτοια λάδια βρωμούσαν ακόμα περισσότερο.. Βρωμούσαν καυσαεριολαδι με μια ιδέα απο φράουλα..... Σα να παίρνεις ανάσες πάνω απο κάδο σκουπιδιών που έχουν ρίξει βενζίνη ενα πράμα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2010 έλεος...πάτε να καλύψετε και την βρώμα τώρα ε? Όσοι γνωστοί μου με 50αρια βάλανε τέτοια λάδια βρωμούσαν ακόμα περισσότερο.. Βρωμούσαν καυσαεριολαδι με μια ιδέα απο φράουλα..... Σα να παίρνεις ανάσες πάνω απο κάδο σκουπιδιών που έχουν ρίξει βενζίνη ενα πράμα.. Ετσι ετσι... μετα βρομας νοθευμενη φραουλα! λαδιλα + φραουλα μαζι... πωπω χαλια :Ρ.. Λες και μπηκες σε ταβερνα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2010 Λες και μπηκες σε ταβερνα :D Λες και έπεσες σε καρότσα σκουπιδιάρικου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2010 Λες και έπεσες σε καρότσα σκουπιδιάρικου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kanaris 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2010 έλα για ήρεμα με τα 2t power ...Εγώ πάντως δεν βάζο φραουλιτσα έχω κανονικά και γουστάρω να μυρίζω το πρωί την διχρονιλα ..Μου μυρίζεις κάπως σαν να μου λέει ... Victory !!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrTakHs 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2010 έλεος...πάτε να καλύψετε και την βρώμα τώρα ε? Όσοι γνωστοί μου με 50αρια βάλανε τέτοια λάδια βρωμούσαν ακόμα περισσότερο.. Βρωμούσαν καυσαεριολαδι με μια ιδέα απο φράουλα..... Σα να παίρνεις ανάσες πάνω απο κάδο σκουπιδιών που έχουν ρίξει βενζίνη ενα πράμα.. hahhahahaha :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2010 έλα για ήρεμα με τα 2t power ...Εγώ πάντως δεν βάζο φραουλιτσα έχω κανονικά και γουστάρω να μυρίζω το πρωί την διχρονιλα ..Μου μυρίζεις κάπως σαν να μου λέει ... Victory !!!!! Βασικά και 'γω γουστάρω να μυρίζω αναθυμιάσεις αλλά το σπαστικό είναι ότι παίρνουν και τα ρούχα σου μετά και βρωμάς ολόκληρος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kanaris 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2010 Βασικά και 'γω γουστάρω να μυρίζω αναθυμιάσεις αλλά το σπαστικό είναι ότι παίρνουν και τα ρούχα σου μετά και βρωμάς ολόκληρος ναι ασε ασε .. και το αλλο που λες σε κανενα μ@υνακι ανεβα βρε για μια βολτουλα στο crm κοπελια : crm ? εγω : ναι enduro διχρονο 125 Κοπελια : διχρονο? αα μαλιστα μπα ασε βρε γιωργο πρεπει να παω σπιτι εγω : Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σωτος 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2010 ναι ασε ασε .. και το αλλο που λες σε κανενα μ@υνακι ανεβα βρε για μια βολτουλα στο crm κοπελια : crm ? εγω : ναι enduro διχρονο 125 Κοπελια : διχρονο? αα μαλιστα μπα ασε βρε γιωργο πρεπει να παω σπιτι εγω : και που ξερει τη ειναι τωρα 2χρονο η κοπελα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kanaris 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2010 και που ξερει τη ειναι τωρα 2χρονο η κοπελα ξερει και παρα ξερει γιατι σε κατι ζετακια ανεβενι ολο και στο δικο μας δεν ανεβενι ...βρε μπας και δεν το φτανει ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bsbs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2010 παπακι δεν εχω ιδεα..δεν ασχοληθηκα ποτε και ουτε προκειται :P φιλε επειδη ειδα οτι εισαι κατατοπισμενοσ σχετικα με τα edourakia 50cc τι εχεισ να μου προτηνεισ?ειμαι κατοχοσ ενοσ αστρεα γρανδ αλλα το εχω βαρεθει και εδω και αρκετο καιρο σκεφτομαι να παρα ενα derbi η κατι τετοιο!αν μπορεισ πεσ μου κανα edouromodelo που να αξιζει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
torres.1994 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2010 Γεια σας,είμαι 16 χρονων,εχω ενα kawasaki kazer αλλα σκεφτομαι να το πουλησω και να παρω ενα crypton x.Θα μου παει γυρω στα 2.500e και δεν ξερω αν αξιζει τα λεφτα του.εσεις τι λετε ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2010 μαλακία θα κάνεις αλλά οκ καινούριο είναι το Χ καλό το κασέρι γνωστό για το σκυλίσιο μοτέρ του διαλέγεις και παίρνεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2010 τα αξίζει... πάρε το !!! καλύτερα πάρε το απλό κι όχι το special... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2010 Γεια σας,είμαι 16 χρονων,εχω ενα kawasaki kazer αλλα σκεφτομαι να το πουλησω και να παρω ενα crypton x.Θα μου παει γυρω στα 2.500e και δεν ξερω αν αξιζει τα λεφτα του.εσεις τι λετε ; Και παρανομος θα'σαι, και δεν θα το φχαριστηθεις.. Κανε υπομονη, δυο χρονακια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 δεν γινετε ρ γμτ 2 χρονια υπομονη. το μονο κακο π δεν εχεις διπλωμα ειναι οτι σε ενα ατυχημα,δεν θα σε καλυπτει η ασφαλεια. ποιος τα χεζει τα δικαστηρια,τιποτα δεν ειναι,δειχνεις το διπλωμα και φευγεις,αλα ειναι η ασφαλεια πανω απολα ρ γμτο που ρισκαρουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 Και παρανομος θα'σαι, και δεν θα το φχαριστηθεις.. Κανε υπομονη, δυο χρονακια.. και τώρα παράνομος είναι..οπότε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rookie92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 εγω οδηγαω απο τα 15 μου. 7 ημερες ειχα που πηρα διπλωμα και την τεταρτη μου εγινε η μαλακια!!! προτιμας 2 χρονια καυλας και μια ζωη πληρωμων και δικαστηριων η 2 χρονια υπομονης και μια ζωη ατελειωτης ΚΑΥΛΑΣ??? διαλεγεις και περνεις!! εγω σου συνηστω το δευτερο οτι και να επιλεξεις παντως παντα ορθιος 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 τα αξίζει... πάρε το !!! καλύτερα πάρε το απλό κι όχι το special... συγνωμη παιδια αλλα παπι που κανει 2470 ευρω δεν αξιζει μονο και μονο λογο τιμης (στην τιμη) και μονο στην σκεψη οτι με αλλα 2000 (που δεν λεω ειναι πολλα) παιρνεις γ@ματη μηχανη μεταχειρησμενη αυτο λεει πολλα οσο καλο και να ειναι δεν παβει να ειναι παπι.. παπι σημαινει χαμηλη τιμη αγορας και η απλοτητα σε ολο της το μεγαλειο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 (τροποποιήθηκε) συγνωμη παιδια αλλα παπι που κανει 2470 ευρω δεν αξιζει μονο και μονο λογο τιμης (στην τιμη) και μονο στην σκεψη οτι με αλλα 2000 (που δεν λεω ειναι πολλα) παιρνεις γ@ματη μηχανη μεταχειρησμενη αυτο λεει πολλα φαντάζεσαι τον 16αχρονο με GSXR ??? γι αυτό του λέω πάρε τώρα ένα παπί από το να πάρεις μια μεγάλη μηχανή... το ξέρω ότι με τόσα λεφτά βρίσκεις μια μεταχειρισμένη καλή μηχανή.... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 από τον nikosm1993 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 φαντάζεσαι τον 16αχρονο με GSXR ??? γι αυτό του λέω πάρε τώρα ένα παπί από το να πάρεις μια μεγάλη μηχανή... το ξέρω ότι με τόσα λεφτά βρίσκεις μια μεταχειρισμένη καλή μηχανή.... ναι δεν διαφωνω ρε Νικο οκ εχεις δικιο 16 χρονος ειναι αλλα απο την αλλη κοιταει το 135.... μπορει ομως να κοιταξει αλλα μηχανακια και πιο οικονομικα και οχι 135 και 125 κυβικα... δεν λεω παρε ενα 50 αρι να ειναι νομιμος και φτιαξτο στην τελικη καντο 100αρι οκ ολοι τα καναμε αυτα.... τελος παντων εγω σταματω εδω και γενικα εχω βαρεθει εδω μεσα να προσπαθουμε να βαλουμε μυαλο και να προλαβουμε καταστασεις ειτε με σοβαρο ειτε με χιουμοριστικο τροπο.... και αλλοι που παιζουν νοημονες και κατα τα αλλα να αδιαφορουν για οτι γινεται εδω μεσα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 (τροποποιήθηκε) οδηγάει το 125 ( πόσο είναι το Kazer δεν ξέρω ) και θέλει κάτι καλύτερο... σε τι θα πάει σε 50αρι που πηγαίνει χειρότερα... ή το 1000αρι που θα σκοτωθεί??? γι αυτό είναι η μέση λύση το Crypton X... καλύτερο από το Kazer αλλά όχι και σαν 1000αρι... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 από τον nikosm1993 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 οδηγάει το 125 ( πόσο είναι το Kazer δεν ξέρω ) και θέλει κάτι καλύτερο... σε τι θα πάει σε 50αρι που πηγαίνει χειρότερα... ή το 1000αρι που θα σκοτωθεί??? γι αυτό είναι η μέση λύση το Crypton X... καλύτερο από το Kazer αλλά όχι και σαν 1000αρι... Η μεση λυση απο 125 και 1000αρι ειναι τα 135 κυβικα??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 ΔΕΝ υπαρχει "μεση λυση". Με το kawa και το crypton X, θα εισαι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ. η λυση ειναι να το δωσεις και να παρεις ενα 50αρι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 ΔΕΝ υπαρχει "μεση λυση". Με το kawa και το crypton X, θα εισαι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ. η λυση ειναι να το δωσεις και να παρεις ενα 50αρι. Η μεση λυση απο 125 και 1000αρι ειναι τα 135 κυβικα??? κατάλαβες...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες