nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2010 γεια σας παιδιά... Θέλω να μου πείτε ποιο είναι το καλύτερο μαγαζί σε όλη την Ελλάδα για nickel 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2010 up !! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2010 Τι θελεις να κανεις παλι ρε καγκουρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2010 nichel μωρέ.... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2010 δραπανο και συρματοβουρτσα!! :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2010 nichel μωρέ.... :P Τι πραγμα ρε καγκουρα που εχεις στο μηχανακι χρυσο,νικελ,ασημι,μπλε,μαυρο,ασπρο και δεν ξερω τι αλλο χρωμα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arellig 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2010 Ρε παιδια με τι τροπο μπορω να κανω νικελ κατι μονος μου? η εστω να γυαλιζει . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2010 Ρε παιδια με τι τροπο μπορω να κανω νικελ κατι μονος μου? η εστω να γυαλιζει . αν θες να ρωτήσεις κάτι άνοιξε δικό σου θέμα και μην κάνεις spam... μπες ΕΔΩ και άνοιξε θέμα... δραπανο και συρματοβουρτσα!! :tooth: έτσι έχω κάνει την χειρολαβή... αλλά δεν γυαλίζει πολύ... άσε που θέλει να την περνάς συνέχεια με wenol... λερώνει και το μηχανάκι η κρέμα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 up!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 πόσα up πρέπει να γράψω για να μου απαντήσει κανένας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 στη θεσσαλονικη υπαρχει ενα νικελοτηριο, αλλες φορες εκανε πολυ καλη δουλεια που ακομα και τωρα μετα απο 8 χρονια αντεχουν και λαμπουν, και αλλες οχι και τοσο, τωρα πιος ειναι και το τηλ του, θα κοιταξω μηπως το βρω αλλα λιγο δυσκολο το βλεπω. αλλα τι θα κανεις θα στειλεις τα πραματα πανω; δε συμφερει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 γιατί δεν συμφέρει??? τι τα στείλω Αθήνα, τι Πάτρα, τι Θεσσαλονίκη πάνω κάτω τα ίδια πράγματα σε τιμές είναι... Χανιά εδώ δεν κάνουν καλές δουλείες... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 αμα εκανες με τρυπανι και βουρτσα,δεν θα χρειαζοσουν αλοιφες,αλα ενα καθαρισμα με αλοιφη μια φορα το μηνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 αμα εκανες με τρυπανι και βουρτσα,δεν θα χρειαζοσουν αλοιφες,αλα ενα καθαρισμα με αλοιφη μια φορα το μηνα. έτσι το έκανα... αλλά αν θες extra γυαλάδα το περνάς με αλοιφή... εγώ θέλω πραγματικό nickel κι όχι γυάλισμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spinas 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Ειναι ενας εδω Θεσσαλονικη που λεγεται "Καγκουρας" (δεν σε κανω πλακα).Κανει καλες δουλειες ειχε νικελωσει πιο παλια κατι ζαντες απο ενα φιλο μου.τηλεφωνα και τετοια...μπαα ντεν εκει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Σε όλη την Ελλάδα? Και τι θα κάνεις αν σου βρω έναν στην Ρόδο? θα στείλεις την μότα σε κούτες να στην νικελώσει και μετά θα στην ταχυδρομήσει πίσω? Σοβαρευτείτε ρε χαιβάνια χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 δηλαδή τι προτιμάς??? να τα πάω σε κανέναν μ@λακα στα Χανιά να μου κάνει μουνί το μηχανάκι??? άσε που θα μου πάρει παραπάνω λεφτά !!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Εξατμα, νικελα και 10 κιλα τζελ στο μαλλι ναουμ και ολα καλα :whistling: Περα απο την πλακα τωρα, ποια μερη θες να νικελωσεις? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Περα απο την πλακα τωρα, ποια μερη θες να νικελωσεις? αεροτομή ( χειρολαβή ) σωλήνες εξάτμισης βάση εξάτμισης πατητήρια καπάκια μοτέρ δυπλόστεκα μονή στέκα μπορεί και κανένα ψαλίδι... αναλόγως τις τιμές... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannhs Fx 125 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Οι λυσεις που υπαρχουν στα χανια φιλε μου ειναι μια χαρα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 ΝΙΚΕΛ - KAGOURAS ΧΡΩΜΙΑ - ΝΙΚΕΛ - ΜΑΥΡΟ ΝΙΚΕΛ - ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΜΜΟΒΟΛΗ ΥΑΛΟΒΟΛΗ ΤΛΦ: 2311202478 - 6997505303 Θεσσαλονίκη αυτός, πολύ καλή δουλειά, έχει και πράματα μου τώρα, και το βραδάκι θα σου πω ακόμα έναν αθήνα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Και τάλλο μαγαζί Νίκο που σου λεγά Αθήνα: Chrome Genesis Απλα κορυφή.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
αρης_τζ 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 ΑΑ παπαπαπα..δεν μου περισσεύουν τα λεφτά για να τα σκορπάω..Αν μπορώ να το κάνω μονος μου, θα το κάνω.. αλήθεια έχει κανεις υπόψη του τον Λαμπρινίδη στην Καλλιρόης? ειχα αγοράσει παλιά λάδια απο αυτόν αλλά έχει βελτιωτικά και αλοιφές.. τι χρειάζεται για το νικέλωμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
αρης_τζ 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 αλήθεια έχει κανεις υπόψη του τον Λαμπρινίδη στην Καλλιρόης? ειχα αγοράσει παλιά λάδια απο αυτόν αλλά έχει βελτιωτικά και αλοιφές.. τι χρειάζεται για το νικέλωμα? Βρήκα την εταιρεία του TradeWind αλλά οταν τσεκάρω για αλοιφές ή γυαλιστικά δεν επιστρέφει τίποτα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
komfoukios 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 (τροποποιήθηκε) καλησπέρα επειδή έχω τρελα με το νικέλωμα, έχω βρει ένα μαγαζί η δουλειά του είναι γαμάτη..η τιμές του είναι ασυναγώνιστες...μιλάμε 50% πιο κάτω από όσους έχω ρωτήσει chromeplanet Τροποποιήθηκε Ιούνιος 29 , 2011 από τον komfoukios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες