Pants0 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2010 εδω και καιρο σκεφτομαι να παρω ενα πενηνταρι μηχανακι και μου εχουν κανει εντυπωση 2 συγκεγριμενα. το ενα ειναι το zongshen (απομιμηση του σουπρα νομιζω.) και το αλλο ειναι το daytona DV θα ηθελα να ακουσω γνωμες κυριως απο τους κατοχους η εμπειρους ποιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερο και πιο αξιοπιστο? (να αναφερω πως θελω να κανω υπερκιβυσμο γυρω στα 100 κυβικα και πολλες γκαζιες ) επισης ακουω γνωμες και για αλλα πενηνταρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2010 ψαξε παλαιοτερα θεματα, εχουν ανοιχτει νομιζω εκατονταδες πλεον με τα ιδια ή και παρομοια ερωτηματα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pants0 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2010 οκ φιλε σε ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasis 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2010 Πάρε ένα GLX 50άρι, όπου και σκυλιά είναι και υπάρχουν ανταλλακτικά φθηνά. Και μετά από άλλα παπιά της Honda, παίρνεις ότι θέλεις, πχ μπροστινό από αστρα, ψαλίδια κλπ. Και ότι χρειαστείς εδώ είμαι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) Πάρε ένα GLX 50άρι, όπου και σκυλιά είναι και υπάρχουν ανταλλακτικά φθηνά. Και μετά από άλλα παπιά της Honda, παίρνεις ότι θέλεις, πχ μπροστινό από αστρα, ψαλίδια κλπ. Και ότι χρειαστείς εδώ είμαι... +1000 κοιτα το glxακι ή τα επομενα, παπι σκυλι που οτι και αν χρειαστεις θα το βρεις ακομα και στο περιπτερο που λεει ο λογος αν και η αληθεια ειναι οτι 50αρι glx ψιλοδυσκολα να βρεις... μονο αν το πουλαει καποιος μεγαλος σε ηλικια και οχι μικρος Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2010 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2010 βσκ μην παρεις τιποτα απο αυτα... μπορει το GLX να ειναι σκυλη αλλα ειναι σαν μπρικη.. πρωσοπικα ακομα και βαμενο και σενιαρισμενο δεν μου αρεσει... αμα θες παλιο... παρε κανα αστρα πιο ωραιο ειναι... η κοιτα για κανα σπριντερ.. εχει και μουρι και τουλαχιστον εμενα μετα απο 15000κμ δεν μου εχει βγαλει προβλημα και πιστεψε με το σπαω κα8ε μερα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Senna1985 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2010 βσκ μην παρεις τιποτα απο αυτα... μπορει το GLX να ειναι σκυλη αλλα ειναι σαν μπρικη.. πρωσοπικα ακομα και βαμενο και σενιαρισμενο δεν μου αρεσει... αμα θες παλιο... παρε κανα αστρα πιο ωραιο ειναι... η κοιτα για κανα σπριντερ.. εχει και μουρι και τουλαχιστον εμενα μετα απο 15000κμ δεν μου εχει βγαλει προβλημα και πιστεψε με το σπαω κα8ε μερα.. +1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες