iced 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2010 (τροποποιήθηκε) Θεωρω οτι υπερβαλεις λεγοντας για 140km, πολυ πιθανο επειδη εχεις συνηθησει τον αερα... Εχω σπιτι το ΜΤ-03 και μετα τα 100 ή 80 αν φυσαει επιστευω επιβαλλεται. Ισως και εγω να μην ειμαι τοσο συνηθισμενος και να το λεω. Παντως αφου μιλαμε για αρχαριο και δεν ξερουμε ποσο καλο κρανος θα φοραει ως προς την αεροδυναμικη καλο θα ηταν να ειχε προστασια ωστε να μην αποσυντονιστει τελειως σε καμια αττικη οδο... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 18 , 2010 από τον iced Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sTuNT 163 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2010 steven ειναι πως θα σου κατσει... Δηλαδη τι παραπανω θα χτυπαγε το f στο στο συρσιμο με μανιταρια? ΤΙΠΟΤΑ! Είναι δυνατόν να έχει τα ίδια, έστω και "πάνω-κάτω", έξοδα μια πτώση με γυμνό και μια με ντυμένο? Τι να πω... Μπορεί να μου 'χει μείνει "ψυχολογικό" από τότε με το ninja-κι. Όσο για το τι κράνος θα έχω, (αν αυτό βοηθά/ξεμπλέκει την κατάσταση) σκοπεύω να αγοράσω ένα SHOEI XR-1100 "για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο". ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2010 Είναι δυνατόν να έχει τα ίδια, έστω και "πάνω-κάτω", έξοδα μια πτώση με γυμνό και μια με ντυμένο? Τι να πω... Μπορεί να μου 'χει μείνει "ψυχολογικό" από τότε με το ninja-κι. Όσο για το τι κράνος θα έχω, (αν αυτό βοηθά/ξεμπλέκει την κατάσταση) σκοπεύω να αγοράσω ένα SHOEI XR-1100 "για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο". ;) δεν ειναι κριτηριο για επιλογη μηχανης αυτο.... με το ιδιο σκεπτικο ενας γνωστος μου που εδωσε 550 ευρω να παρει το X-Spirit II δεν θα το φορουσε για να μην το αχρηστεψει σε περιπτωση πτωσης.... Υ.Γ. και μονο απο το Nick που εχεις διαλεξει επρεπε να κατευθυνεσαι ηδη προς το MT ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sTuNT 163 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) Εν τω μεταξύ, μόλις παρατήρησα (ΛΙΓΟ ετεροχρονισμένα) στα γραφόμενα του συν-forum-ίτη Athan κάτι ανησυχητικό! εννοώ ότι με το 15άρι ντεπόζιτο που έχει, βγάζει μεση αυτονομία γύρω στα 200χλμ. με πολύ οικονομική οδήγηση μου είχε βγάλει 235, και με λίγο ξέσκισμα 180χλμ. το λαμπάκι του ανάβει αρκετά σύντομα και σε αγχώνει αλλά όμως βγάζει πολλά χλμ. χωρίς να σβήσει. μου είχε βγάλει καπου 68χλμ. και ακόμα δεν είχε σβήσει... Δηλαδή μιλάμε (με πρόχειρους υπολογισμούς) το MT-03 καίει: 15lt. -> 200χλμ. x lt. -> ? χλμ. 7,5lt. ανά 100χλμ. ! ! ! Αν κάτι τέτοιο ΟΝΤΩΣ ισχύει, τότε η "μονοκίλυνδρη κατανάλωση" που ήλπιζα, δεν υφίσταται ούτε στο παραμικρό! Παρ' όλα αυτά στο MCN αναγράφει στο "Tank Range" (την αυτονομία δηλαδή) 185 μίλια, που ο "γούγλης" υπολογίζει ότι είναι 297 χιλιόμετρα περίπου. Δηλαδή, κατανάλωση 5lt. και κάτι ανά 100χλμ. Τι ισχύει εν τέλει; Ακόμα και το ninja-κι έγραφε 230-270χλμ. (αν θυμάμαι καλά) πριν χρειαστεί να το γεμίσω, με 17άρι ντεπόζιτο όμως. Για να πει και κανένας κάτοχος μια γνώμη, διότι αν το MT-03 καίει ΤΟΣΟ πολύ, βρέθηκε ακόμα ένα στοιχείο να προστεθεί στη λίστα με τα ΚΑΤΑ (-). Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2010 από τον sTuNT Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2010 Εν τω μεταξύ, μόλις παρατήρησα (ΛΙΓΟ ετεροχρονισμένα) στα γραφόμενα του συν-forum-ίτη Athan κάτι ανησυχητικό! Δηλαδή μιλάμε (με πρόχειρους υπολογισμούς) το MT-03 καίει: 15lt. -> 200χλμ. x lt. -> ? χλμ. 7,5lt. ανά 100χλμ. ! ! ! Αν κάτι τέτοιο ΟΝΤΩΣ ισχύει, τότε η "μονοκίλυνδρη κατανάλωση" που ήλπιζα, δεν υφίσταται ούτε στο παραμικρό! Παρ' όλα αυτά στο MCN αναγράφει στο "Tank Range" (την αυτονομία δηλαδή) 185 μίλια, που ο "γούγλης" υπολογίζει ότι είναι 297 χιλιόμετρα περίπου. Δηλαδή, κατανάλωση 5lt. και κάτι ανά 100χλμ. Τι ισχύει εν τέλει; Ακόμα και το ninja-κι έγραφε 230-270χλμ. (αν θυμάμαι καλά) πριν χρειαστεί να το γεμίσω, με 17άρι ντεπόζιτο όμως. Για να πει και κανένας κάτοχος μια γνώμη, διότι αν το MT-03 καίει ΤΟΣΟ πολύ, βρέθηκε ακόμα ένα στοιχείο να προστεθεί στη λίστα με τα ΚΑΤΑ (-). Οχι ρε τρελε δεν θα το βλεπεις ετσι. Απο τα 15 λιτρα εχεις τα 3 ρεζερβα και τα υπολοιπα για καταναλωση αρα 200χλμ με 12λιτρα βενζινη του τεστιν 6 λιτρα στα 100. Αυτο προφανως συμβαινει αν πηγαινεις με 140-150, με λιγοτερα χιλιομετρα θα σου βγαλει παραπανω πιστευω. Παντως αν οπως λες θα εισαι 85% εντος πολης και το ΜΤ-03 σε καλυπτει ανετα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sTuNT 163 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 Πάλι καλά! Άρα η κατανάλωση κυμαίνεται σε λογικά επίπεδα... Θα ήθελα επι τη ευκαιρία να επισημάνω ότι όταν λέω "ταξίδια" εννοώ μια απόσταση 200km++ max. Αυτή, λοιπόν, η 15% χρήση εκτός πόλης είναι, επί της ουσίας, χρήση σε μεγάλες βόλτες, ή κανένα "ταξιδάκι" ως την Πάτρα ή τη Χαλκίδα, ας πούμε. @maxxdopa: Έχεις δίκιο συν-forum-ίτη. Απλά μ'αρέσει το style του γυμνού ούτως ή άλλως και τυχαίνει να έχει ΚΑΙ αυτό το "προτέρημα" έναντι άλλων, πιο ντυμένων, τύπων μοτοσυκλέτας. Όσο για τα σχόλια περί "stunts", σε διαβεβαιώνω, το ψευδώνυμό μου δεν είναι ενδεικτικό των ικανοτήτων μου! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 (τροποποιήθηκε) Εν τω μεταξύ, μόλις παρατήρησα (ΛΙΓΟ ετεροχρονισμένα) στα γραφόμενα του συν-forum-ίτη Athan κάτι ανησυχητικό! Δηλαδή μιλάμε (με πρόχειρους υπολογισμούς) το MT-03 καίει: 15lt. -> 200χλμ. x lt. -> ? χλμ. 7,5lt. ανά 100χλμ. ! ! ! Αν κάτι τέτοιο ΟΝΤΩΣ ισχύει, τότε η "μονοκίλυνδρη κατανάλωση" που ήλπιζα, δεν υφίσταται ούτε στο παραμικρό! Παρ' όλα αυτά στο MCN αναγράφει στο "Tank Range" (την αυτονομία δηλαδή) 185 μίλια, που ο "γούγλης" υπολογίζει ότι είναι 297 χιλιόμετρα περίπου. Δηλαδή, κατανάλωση 5lt. και κάτι ανά 100χλμ. Τι ισχύει εν τέλει; Ακόμα και το ninja-κι έγραφε 230-270χλμ. (αν θυμάμαι καλά) πριν χρειαστεί να το γεμίσω, με 17άρι ντεπόζιτο όμως. Για να πει και κανένας κάτοχος μια γνώμη, διότι αν το MT-03 καίει ΤΟΣΟ πολύ, βρέθηκε ακόμα ένα στοιχείο να προστεθεί στη λίστα με τα ΚΑΤΑ (-). εγώ στο είπα φίλε B) δεν το λες οικονομικό όσον αφορά αυτό: Παρ' όλα αυτά στο MCN αναγράφει στο "Tank Range" (την αυτονομία δηλαδή) 185 μίλια, που ο "γούγλης" υπολογίζει ότι είναι 297 χιλιόμετρα περίπου. Δηλαδή, κατανάλωση 5lt. και κάτι ανά 100χλμ. απλά κάνε πως δεν το είδες . ούτε στα καλύτερα μας όνειρα! γενικά δεν ξέρεις ότι τα στοιχεία που δίνουν είναι για θεωρητικές ιδανικές συνθήκες? για να σε καθυσηχάσω λίγο... πιστεύω ότι μπορεί να σου βγάζει γενικά 230 χλμ. με χαλαρή οδήγηση, γιατί εγώ το ψιλοζόριζα λίγο και είμαι και βαρύς και ψηλός. πάντως πάνω απο 240-250 δεν σου βγάζει που να κοπανάς τον κώλο σου κάτω :D και άσε τι λένε αυτοί... αλλα άσε τα σταγονόμετρα και πάρε ότι τραβάει η όρεξη σου πιο πολύ. αργοτερα θα το μετανιώσεις πιο πολύ ένα πιο οικονομικό μηχανάκι αν δεν είναι ο έρωτας σου. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 από τον Athan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lim - Lim 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 Σε μένα πάντως από όταν είναι γεμάτο μέχρι να ανάψει το φωτάκι μου βγάζει 190-200 χλμ ΝΤΑΝ πολύ σπάνια λιγότερα και φυσικά εξαρτάται πόσο το ανοίγω, αλλά κάπου εκεί. Βάλε και τις ρεζέρβας τα χλμ, οπότε καλα είσαι. (Δεν έχω ιδέα πόσο είναι η ρεζέρβα, σίγουρα έχω κάνει καμιά 15αρια χωρίς να μου σβήσει με φωτάκι αναμμένο, προφανώς πάει κι άλλο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sTuNT 163 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 (τροποποιήθηκε) Καλά, αυτό με τα περιοδικά και γενικά τον ειδικό τύπο, έντυπο ή μη, το γνωρίζω και 'γω :P . Απλά μου κόπηκαν τα πόδια όταν συμπέρανα ότι η κατανάλωση είναι 7,5lt. ανά 100km και έπρεπε από κάπου να κοιτάξω κάτι πιο παρήγορο! Αυτό είναι όλο... Τώρα, αν μιλάμε για αυτονομία 200km-250km είναι στα πλαίσια του φυσιλογικού. Σκοπεύω να πηγαίνω και "κιουρία" έτσι κι αλλιώς! Πάντως, παρ' όλα αυτά, αν ισχύουν τα 5,12lt./100km του ER6n, που είπε ο συν-forum-ίτης spyroser, εν τέλει το δικύλινδρο Kawasaki είναι οικονομικότερο του μονοκίλυνδρου Yamaha σε κατανάλωση...! Score: 1-0 Η "ζυγαριά" μπαλαντζάρει συνεχώς... :/ Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 από τον sTuNT Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 Το MT-03 είναι πιο brutal και εμφανισιακά γ@μάτο, βάζει γκολ απευθείας από το κόρνερ. Το MT έχει τον κινητήρα εγγύηση 660 της Yamaha. Βάζει γκολ ο τερματοφύλακας από τη σέντρα. Σκορ ER vs MT 1-2. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iced 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 (τροποποιήθηκε) Το MT-03 είναι πιο brutal και εμφανισιακά γ@μάτο, βάζει γκολ απευθείας από το κόρνερ. Υποκειμενικο Το MT έχει τον κινητήρα εγγύηση 660 της Yamaha. Βάζει γκολ ο τερματοφύλακας από τη σέντρα. Ο rotax δεν ειναι εγγυηση? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 από τον iced Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 Το είχα έτσι το μηχανάκι μια χαρά πήγαινε... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sTuNT 163 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Το MT-03 είναι πιο brutal και εμφανισιακά γ@μάτο, βάζει γκολ απευθείας από το κόρνερ. Το MT έχει τον κινητήρα εγγύηση 660 της Yamaha. Βάζει γκολ ο τερματοφύλακας από τη σέντρα. Σκορ ER vs MT 1-2. Δεν ωφελεί να αναλύσουμε... "ποδοσφαιρικά" το θέμα! :P Ο κινητήρας της Yamaha είναι όντως εξαιρετικός, αλλά και ο ER6, όπως έχει αναφερθεί ήδη πολλές φορές, είναι ιδιαίτερα αξιόπιστος και απ' ό,τι φαίνεται και πιο οικονομικός και πιο γρήγορος. Έχω μπλέξει ολίγον τι τα μπούτια μου... Όπως και να 'χει, ψηφοφορία και posts συν-forum-ιτών, μάλλον συγκλίνουν προς Kawasaki μεριά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Δεν θελω να ανοιξω κοντρα, το ΜΤ μου ειναι πολυ συμπαθες μηχανακι, αλλα φοραει τον κινητηρα τον 660 της Minarelli που ποτε δεν συμπαθησα..Δεν τον ειχα στην ιδια υποληψη σε σχεση με τους παλιους κινητηρες των ΧΤ. Μεχρι που φετος, ενας καθηγητης στο Τ.Ε.Ι ο οποιος ειχε ΧΤΧ και τωρα στρωμα, εξιστορουσε σε εναν αλλο καθηγητη, πως του κολλησε ο κινητηρας του ΧΤΧ στην παραλιακη με 140... Το παλικαρι τα ειδε ολα...Την συνεχεια να μην την αναφερω...Παντως κρατηστε οτι πλεον δεν μπορουμε να σκιζουμε τα ιματια μας για κανεναν κινητηρα οσον αφορα την αξιοπιστια του..Δυστυχως ετσι εχουμε καταντησει!! Και για να ειμαι ον τοπικ, αναμεσα σε αυτες τις δυο μηχανες μου φαινεται πιο ολοκληρωμενη επιλογη το ER. Μονο αν καραγουσταρεις εμφανισιακα και οδηγικα το ΜΤ προχωρα!Γιατι, αν δεν σ'αρεσει και η μηχανη που καβαλας, τοτε ξεχνα το! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iced 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 .Παντως κρατηστε οτι πλεον δεν μπορουμε να σκιζουμε τα ιματια μας για κανεναν κινητηρα οσον αφορα την αξιοπιστια του..Δυστυχως ετσι εχουμε καταντησει!! Φιλε μου εχεις απολυτο δικιο! Πιστευω οτι ποτε δεν μπορουσαμε να ημαστε τοσο σιγουροι... Εξαρταται απο την χρηση, εχνας κινητηρας μπορει να κρατησει 150,000ΚΜ αλλα μπορει να τον χαλασεις σε μιση ωρα... Ολα αυτα ειτε ειναι SS ειτε παπακι........... Απλα μερικοι εχουν μεινει πισω και μιλανε για Ιαπωνες, για κινεζικα, για αθανατα HONDA και για προβληματικα ιταλικα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sygletos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 φιλε μου συγκρινεισ 2 διαφορετικα πραγματα,2 μηχανακια απο διαφορετικεσ κατηγοριεσ,αλλο το ενα αλλο το αλλο!οποτε παιρνεισ αυτο που βολευει για τη δουλεια που το θεσ!το θεμα ειναι,ξερεισ για τι το θεσ;!αν οχι,και εχεισ μπερδευτει,καβαλα και τα δυο,δεσ πιο σου ταιριαζει...βαλε τα διπλα διπλα κ παρε αυτο που θα σου κλεισει το ματι!οι αποψεισ ειναι υποκειμενικεσ!το μονο που θα σου πω εγω,αντικειμενικα ομωσ,ειναι οτι αν τα βαλεισ διπλα το ΕR φαινεται πιο μηχανη!παλια ειχα κανει αυτο το θεματακι κ γω,μια συγκριση ιδιας κατηγοριας ομως!ευτυχως πηρα τη σωστη αποφαση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες