IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2010 χαχα!...τρελος καγκουρας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spinas 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2010 Ο ορισμος τησ καφριλας!!!!ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2010 Ωραιο πραμα να ξεδινεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2010 ειναι στο χέρι του κάθε αναβάτη η μηχανή. τελικό δίδαγμα: τα bmw τα κάνουν όλα, ....αλλα ανοιγοκλείνουν καπάκια απο μπαγκαζιέρες και φεύγουν οι κάμερες, όταν τις ζορίζεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2010 μπαινεις πιστα με το γαματο σου ss , αφου εχεις μαθει και εχεις μελετησει γραμμες και τα σχετικα της πιστας ,ετοιμος να πας σαν τον ανεμο ,λες "σημερα δεν θα με περασει ουτε ο αερας". Και ξαφνικα βλεπεις και ενα τυπο με ενα F800GS τριβαλιτσο να ετοιμαζετε να μπει και αυτος και μαλιστα στο δικο σου γκρουπ ,με τους γρηγορους -"μα καλα που παει ο τριμ...κας? ,και αυτοι που τον βαζουν μεσα ηλιθιοι ειναι?,θα μου χαλασει το γυρολογιο ο χαζοτουριστας" και ξαφνικα τον βλεπεις στο επομενο σικειν να σε περναει μεσα απο τα χωματα μπαντιλικωμενος ξυνοντας βαλιτσες και να φρεναρει με εντο για την επομενη στροφη!!!! το καις το ρημαδι ή δεν το καις μετα? :respekt: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2010 Οταν λεω εγω οτι το κιτρινο χρωμα ειναι δυναμη!!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2010 Το καλύτερο κομμάτι είναι που λέει "they held up just great" και φεύγει με το τριβάλιτσο να σκορπάει στον άνεμο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xatzakos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2010 Οπως λεμε και στα μερη μου... ΤΕΡΜΑ ΚΑΒΛΕΟΥΡΑΣ.....! :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2010 Εμένα πάλι,με έπιασε η ψυχή μου,έτσι που τη μεταχειρίστηκε τη μπέμπα ο τύπος. Ναι,είναι μηχανή για να την πετάξεις τα μάτια έξω,αλλά όχι μ'αυτό το τρόπο (καθαρά προσωπική άποψη). Επίσης,κίτρινη καρίνα με κίτρινα κάγκελα,επιοικώς άθλια αισθητικά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Desdichado 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2010 τωρα εγώ τι να κάνω ???? να το κάψω και να πηγαίνω με τουτού ??? ΟΧΙ ρε παιδες, ΔΕΝ μπορώ να το πάω έτσι !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wihfue 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2010 τωρα εγώ τι να κάνω ???? να το κάψω και να πηγαίνω με τουτού ??? ΟΧΙ ρε παιδες, ΔΕΝ μπορώ να το πάω έτσι !! Έννοια σου και αν μας δίνανε κ εμάς ένα 800gs που δεν ήταν δικό μας σε κάποιο ελεγχόμενο περιββάλον (βλ. πίστα) θα του πετούσαμε τα μάτια έξω. Ok endo μπορεί να μην κάναμε αλλά σε αυτά τα αλματάκια στο χώμα όπως και στις κλίσεις στις στροφές προσωπικά θα του πέταγα τα μάτια έξω... Ας μαζεύανε οι άλλοι φεύγοντας τα κομμάτια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2010 ο μαθουσαλας ακομα να το δει; :P παντως αυτη η μηχανη αποτελει dream bike για μενα στο μελλον ομως.. παντως με αυτην την εξατμιση εχεις μαματο ηχο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mascarita 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2010 εεε ρε και να δεις καμιά αγγελία στο car.gr : πωλείται F800GS κίτρινο με ελάχιστα χιλιόμετρα, τριβαλιτσο, κάγκελα! το πουλάω γιατί δεν με καλύπτει για τ χρήση που το θέλω. xaxaxa και ΥΓ. με πολυ καλο στρωσιμο,δεν εχει πεσει ουτε απ το σταντ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2010 ο μαθουσαλας ακομα να το δει; :P Ο Μαθουσάλας ρε? Ο Μαθουσάλας,με έντο κατεβαίνει τη Γεροκωστοπούλου,πέρα στη Πάτρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2010 xaxaxa και ΥΓ. με πολυ καλο στρωσιμο,δεν εχει πεσει ουτε απ το σταντ το δίνω γιατί μπαίνω στρατό, είναι κρίμα να κάθεται το εργαλείο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2010 Φιλαρακι Μαυρογερακα ειναι να κανω ενα ταξιδακι μωρε εδω μεχρι τη Χαλκιδικη θα παω κ το κωλοΚΤΜ δεν κανει για τετοια...Θες να μου δωσεις το BMW κ να σε δωσω το ΚΤΜ για 3 μερες??Ασε μου κ τις βαλιτσες.ΕΕΕΕλα αφου σε αγαπαω!Δωσε μου το BMW!!!Θα το φροντιζω σαν να ητανε δικο μου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaniolas 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2010 Η ιδανική δουλειά, να σε πληρώνουν για να ξεσκίζεις και να σπας μηχανάκια... στον τυπά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2010 Μια φορα και ενα καιρο ηταν ενα BMW......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2010 Ρε αυτός ξύνει βαλίτσες!!! (και τεπόζιτο, τιμόνι, μαρσπιέ, καθρέφτες... το μάμησε το καημένο... ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2010 αυτός ξύνει και μύτη έτσι όπως πάει...πωπωπωπωπωπω..... !!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2010 Ποιο ματοσακο ειναι αυτο ρε παιδια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2010 Ποιο ματοσακο ειναι αυτο ρε παιδια; :2funny: :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2010 Εγω λεω να ψαξετε το μηχανακι μην εχει κανα αυτοκολλητο ΚΤΜ επανω κολλημενο Και ενα ΧΤ660Χ που ειχε πιασει ο τυπας στα χερια του και κανιβαλιζε καπου ειχε χωμενο ενα αυτοκολλητο που εγραφε ΚΤΜ :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2010 Εγω λεω να ψαξετε το μηχανακι μην εχει κανα αυτοκολλητο ΚΤΜ επανω κολλημενο Και ενα ΧΤ660Χ που ειχε πιασει ο τυπας στα χερια του και κανιβαλιζε καπου ειχε χωμενο ενα αυτοκολλητο που εγραφε ΚΤΜ :P γονιδια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2010 νταξ...μπραβο του. αυτος και παπι ξεφτιλιζει πηγαινοντας το στο διαστημα...και??? τον οδηγο θαυμαζουμε, οχι την μηχανη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες