Xania18 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 Γεια σας... Ειμαι σε σκεψεις σχετικα με την αγορα του gilera nexus 300 και θα ηθελα να ακουσω απο εχωντες και μη γνωμες,σκεψεις. Βγαζει κλασικα προβληματα? Ειναι αξιοπιστο σε ταξιδακι?(γυρω στα 500χλμ) Απο σερβις πως παει?θελει να πουλαω σπιτι για να του το κανω σε σχεση με αλλα scooter? Ευχαριστω εκ των πρωτερων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 500km με σκουτερ???? Α,εσυ εισαι θαραλλεος αγορινα μου.Να παθει κατι δεν πιστευω,αν ειναι συντηρημενο.Απο την αλλη γιατι δεν χτυπας ενα μοτοσυκλετακι 250 κυβικα ρε???Στην τελικη θα σου βγει πιο φθηνο απο το σκουτερ,και σε αγορα,και σε συντηρηση,και απο ενεργητικη ασφαλεια θα εισαι κλασεις επανω, απο τους 13αρηδες τροχους του σκουτερ.... Για πες και αλλα,μπας και βρουμε καμια ακρη.Τι βρηκες,καινουριο,μεταχειρω,κοστος???Τα κλασικα προβληματα ποια ειναι???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xania18 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 Για καινουργιο μιλαμε παντα... Εχω καινει χανια πατρα με ενα beverly 250 δικαβαλος,σαμαρια,μπακαζιερα τσαντες(2) και δεμενα σκοινες μαλακιες πανω στα σαμαρια!!!!(τρελος τελειως) Δεν θελω μια μηχανη τετοιου κυβισμου γτ υστερει σημαντικα στην ανεση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 Για καινουργιο μιλαμε παντα... Εχω καινει χανια πατρα με ενα beverly 250 δικαβαλος,σαμαρια,μπακαζιερα τσαντες(2) και δεμενα σκοινες μαλακιες πανω στα σαμαρια!!!!(τρελος τελειως) Δεν θελω μια μηχανη τετοιου κυβισμου γτ υστερει σημαντικα στην ανεση... Εισαι ωραιος γιατι εχεις τρελλα και αποψη.Παρ'ολα αυτα, δεν θα ηθελες να δοκιμασεις και κατι διαφορετικο και πιο ασφαλες??? Και απο την αλλη,η τρελλα δεν βλεπει ανεσεις ε??? Δηλαδη θα ακουμπησεις κανα ταληρακι χαλαρα???Ποσο χρονων εισαι βρε αδερφε???Στο λεω γιατι αν καλυπτεσαι,με 5 χιλιαρικα παιρνεις μηχανες που θα πας στο....Οσλο,οχι στην Πατρα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xania18 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 19 ειμαι αρχηγε μου και σπουδαζω αθηνα... Δεν θελω μηχανη μεταχειρο κια ετσι γιατι δεν εχω ορεξη για μπλεξιματα αμα μου κατσει καμια στραβη περιπτωση... Προτιμω να τα ακουμπησω τωρα για καινουργιο scooter και σε 2 χρονια να παρω μηχανη... Εγω δεν ενδιαφερομαι για αναισεις ειμαι σιδεροκωλος αλλα η γκομενα τι θα πει???Ασε μην μπλεξεις με μουρμουρα μονο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xania18 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 Ειναι κουκλι το ατιμο!!!!! Θα Το Παρω,Θα Το Παρω ΜΕ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟ!!! Και μιας που ειμαι και απο τα χανια 8α ριξω και μια μπιστολια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες