Jump to content
anexarthtos

yamaha yzf r125

Recommended Posts

ρε παιδια να σας ρωτησω ειμαι 18 χρονων και σκοπευω να παρω την yamaha r125.

Τι λετε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

πολλα λεφτα για ενα μηχανακι που θα κρατησεις ΜΑΧ 2 χρονια... Εκτος αν σκοπευεις να μπαινεις καθε ΣΚ πιστα (αν ναι τοτε δικαιολογειται η αγορα του).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μακαρι steven να μπορουσα να παρω ενα ninja250, αλλα δεν μπορω λογω ηλικιας και λεω να βολευτω μεχρι στιγμης με r125

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορεις ανετοτατα με το Α1 διπλωμα να παρεις το 250αρι ninja. Ειναι 100% νομιμο και μπορεις να αποκτησεις και μια αξιοπρεπεστατη εμπειρια απο πιστα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οπα λιγο παιδια γιατι εγω εχω μεχρι 125. Μπορω να παρω 250cc? Πειτε μου και καντε με χαρουμενο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα αν αρχίσουμε το τι θεωρούμε χρήσιμο..δεν μας φτάνει ούτε ένας χρόνος.Μπορείς να διαβάσεις στο φόρουμ 10000 θέματα,έχει τα πάντα μέσα..οπότε ψάχτω λίγο :winking:

Τώρα να σου απαντήσω για το δίπλωμα.

Δεν ξέρω τι ηλικία έχεις οπότε θα σου πω και για τις 2 κατηγορίες διπλώματος.

Α1

Το βγάζεις από 18 + 1 μέρα..νωρίτερα δεν γίνεται.Το δίπλωμα χωρίζεται σε 2 υποκατηγορίες.

Α1.α

Με συμπλέκτη.

Α1.β

Χωρίς συμπλέκτη.

Το πιο θα πάρεις εξαρτάται από εσένα...αν θέλεις να πάρεις μηχανή με συμπλέκτη βγάζεις το Α1.α...αν πάλι δεν θες βγάζεις το Α1.β!

Τώρα αν πας και βγάλεις το Α1.β και οδηγάς μηχανή με συμπλέκτη είσαι παράνομος..το δίπλωμα δεν σε καλύπτει.

Πάμε στην άλλη κατηγορία διπλώματος την Α.

Εξετάσεις για να πάρεις το δίπλωμα μπορείς να δώσεις αν είσαι 21 + 1 ημέρα.Αν δεν έχεις το δίπλωμα της μικρής κατηγορίας το (Α1.α),θα δώσεις και πορεία και σήματα!

ή

αν έχεις στην κατοχή σου δίπλωμα με συμπλέκτη (Α1.α) για 2 χρόνια,πας απλά και δίνεις κάτι παράβολα κόστος (50€-60€)...χωρίς καμμιά εξέταση...και σου γίνεται αυτομάτα κατηγορίας Α!

Τώρα τι μπορείς να οδηγήσεις στο καθένα!!!

Με Α1.α μπορείς να οδηγήσεις μηχανές με συμπλέκτη μέχρι και 25kw ή 33,5 άλογα...πρακτικά μέχρι 34hp!!

Με Α1.β μπορείς να οδηγήσεις μηχανές χωρίς συμπλέκτη μέχρι και 25kw ή 33,5 άλογα...πρακτικά μέχρι 34hp!!

Με Α μπορείς να οδηγήσεις οποιαδήποτε μηχανή!

Ελπίζω να σε βοήθησα :_thumbsup:

Υ.Γ.Ρε σεις χρωματιστοί...δεν μπορείτε να το κάνετε sticky?έχω βαρεθεί να τα γράφω :sweatdrop:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απλα αν σε σταματησει μπατσος στα πριζει λιγο οτι εισαι παρανομος και τετοια γιατι εχουνε αγνοια νομου .

εγω εχω και δικαστηρια ... αλλα εισαι νομιμος !!!

παρε οτι σου αρεσει .

το 125 ειναι πιο ομορφο αλλα 125 και λιγο πιο λεπτο .

το 250 και αυτο πολυ ομορφο ειναι αλλα εχει ασχημο κοντερ .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον για να τελειωνει το θεμα ειμαι 18 χρονων. Πριν λιγες μερες εβγαλα διπλωμα για 125 με συμπλεχτη. Μπορω να οδηγησω ninja 250?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε αδερφέ αυτό σου λένε, δεν είναι για 125, δεν βλέπετε τι λέει πάνω στο δίπλωμα???? :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορεις να οδηγησεις μεχρι 25KW και το ninja ειναι 25kw.. Τωρα αν εχει συμπλεκτη η μηχανη δεν μας πειραζει...

Τροποποιήθηκε από τον glxx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορεις να οδηγησεις μεχρι 25KW και το ninja ειναι 25kw.. Τωρα αν εχει συμπλεκτη η μηχανη δεν μας πειραζει...

φυσικά και πειράζει.

Αλλά όντος δείτε τα διπλώματά σας ρε..λένε πάνω μέχρι 25kw.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτη η ερωτηση εχει απαντηθει πανω απο ενα μυριο φορες σ'αυτο το forum. Οσοι βγαλατε διπλωμα Α1 με συμπλεκτη μπορειται να οδηγεισετε ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ το ninja 250R.

. & -

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε φιλε, συγγνωμη κιολας, μιας και δεν σε ξερω προσωπικα, αλλα θα σε δικαιολογουσα αν δεν ειχες ηδη διπλωμα, να μην ειχες ρωτησει ουτε καν στην σχολη...

Ο.Κ πηγες και εβγαλες διπλωμα για μηχανακι χωρις να το ψαξεις τι και πως ( μαλακια σου βεβαια, γιατι για εμας που πεσαμε πανω στην αλλαγη του νομου, για διαχωρισμο με συμπλεκτη και χωρις, τον φαγαμε που δεν το ψειρισαμε το θεμα), και ερχεσαι, κανεις λογαριασμο στο φορουμ, ανοιγεις θεμα για μηχανακι και ολα τα σχετικα, χωρις ΚΑΝ να εχεις μπει στον κοπο να γυρισεις την καρτα σου απο την πισω πλευρα;;;

Παραιτουμαι!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε φιλε, συγγνωμη κιολας, μιας και δεν σε ξερω προσωπικα, αλλα θα σε δικαιολογουσα αν δεν ειχες ηδη διπλωμα, να μην ειχες ρωτησει ουτε καν στην σχολη...

Νομίζεις ότι οι σχολές οδηγών ξέρουν; :lipssealed: :lipssealed:

Πριν μια βδομάδα παρέλαβα το A1(με συμπλέκτη) και έλαβα κανονικά την καρτούλα (με ενδείξεις κάτω των 25kW, 0,16kg/W etc χωρίς κωδικό δίπλα) και με πληροφόρισαν ότι μπορώ να οδηγώ μέχρι 125cc :_zeppelin: :_zeppelin:

Όταν τους ζήτησα να δουν τι γράφει το δίπλωμα, με ειρωνεύτηκαν "ξέρεις εσύ και δε ξέρουμε εμείς :devil: "

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα