lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 Δεν παίζει Δράκο.........τα premium πάνε μια 200 άρα και τα Pro / Ultimate κοντά στα 300 Μήπως μπερδεύτηκες και είδες τιμή από XP? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 Δεν παίζει Δράκο.........τα premium πάνε μια 200 άρα και τα Pro / Ultimate κοντά στα 300 Μήπως μπερδεύτηκες και είδες τιμή από XP? Όχι ρε. Αφού τα έβαλα στο πιτσι. Τα 7άρια πήρα όταν μου είχαν καεί οι μνήμες. Είχα πάει στο πλαίσιο και μου έβαλαν καινούριεσ μνήμες στην εγγύηση μέσα και πήρα και τα 7άρια ή 100 ή 120 ευρά. Ένα από τα 2. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 τα 7 ultimate στο πλαίσιο κιόλας κάνουν 345 ευρώ..... να δες εδώ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 τα 7 ultimate στο πλαίσιο κιόλας κάνουν 345 ευρώ..... να δες εδώ.... o χριστός και η παναγία, έχουνε ξεφύγει είναι όπως παλιά με δύο άδειες???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickmonte 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 Θα σας παραθέσω την εμπειρία μου επί του θέματος, για δύο αδύναμα συστήματα. 1. Pentium 4 3.2GH με Hyperthreading(ένας φυσικός πυρήνας->δύο λογικοί). 2GB RAM DDR1@400MH. Σφαίρα τα xp στις εφαρμογές αλλά κλασικά προβλήματα με “blue screens of death” και άλλα κολλήματα που οφειλόταν στο λειτουργικό. Εν τέλει είχα και ένα πρόβλημα με την μητρική το οποίο τα 7 το παρέκαμπταν για κάποιο λόγο. Η απόδοση με τα τελευταία δεν ήταν και η καλύτερη. Μπορεί αν το ζόριζα να σερνόταν αλλά ποτέ δεν κώλυσε! Μέχρι να πεθάνει οριστικά η μητρική!!! 2. Netbook με Intel Athlon @ 1.6GH, που ουσιαστικά λειτουργεί ακριβώς όπως ο παραπάνω αλλά στη μισή συχνότητα. Με 1GB RAM DDR2@666MH χωρίς dual channel! Εδώ τα πράγματα είναι λίγο χειρότερα από άποψη απόδοσης αλλά δεν κολλά και δεν βγάζει μπλε οθόνες… ποτέ. Καλύτερα να σέρνεται για 20 δευτερόλεπτα και να ξεκολλάει παρά να βαράει επανεκκινήσεις! Το μόνο κακό είναι πως αν τον χρησιμοποιώ πολύ μέσα σε μια μέρα, χριάζεται τουλάχιστον μια επανεκκίνηση για να καθαρίσει τη ram που εκ των πραγμάτων είναι λίγη για λειτουργικό ποτ χρειάζεται 500ΜΒ για τις βασικές λειτουργίες. Τα 7 είναι φοβερό λογισμικό και για αδύναμους υπολογιστές υπάρχουν οδηγίες στο ιντερνετ για απενεργοποίηση χαρακτηριστικών που δεν χρειάζονται έτσι ώστε να βελτιστοποιούνται. Εγώ δεν επιστρέφω σε xp με τίποτα πάντως. Και μια πληροφορία για τους έλληνες φοιτητές που δεν το γνωρίζουν. Μέσα από αυτό το site μπορείτε να κατεβάσετε όλα τα λειτουργικά της MC με αυθεντικό serial. Αρκεί να έχετε username και password από την σχολή σας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 αυτό δεν το ξέρω γιατί δεν έχω αγοράσει ποτέ windows!!! !! πάντα cracked είχα!!! αλλά νομίζω ότι μπορείς να επιλέξεις μια ή δύο άδειες....έτσι άκουσα....δεν είμαι σίγουρος..... εντομεταξύ έχω τον σκληρό χωρισμένο σε 2 parts... το ένα windows 7 και το άλλο linux ubuntu!! και τα 2 σφαίρα!!(καλά για τα Λίνουξ λογικό!!) :_zeppelin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) Είχα σκευτεί να τα αλλάξω και γω τα Vista.. Όμως ένας καθηγητής με αποθάρυνε λεγοντάς μου πως μερικά pc έχουν στηθεί για τα "μαμά" windows τους!! Intel® Core2 Quad CPU Q8200 @2.33GHz 4gb ram! Αυτά έχει το δικό μου.. Έχω ένα φίλο με τα CD των win7.. Να αρχίσω τα τηλέφωνα η να μείνω με τα Vista μην κάνω καμιά μαλακία και γίνει πιο αργό? Απο multirama το πήρα.αν παίζει καμιά σχέση! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 από τον Μήτσος ΚΤΜΣΚ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 αυτό δεν το ξέρω γιατί δεν έχω αγοράσει ποτέ windows!!! !! πάντα cracked είχα!!! αλλά νομίζω ότι μπορείς να επιλέξεις μια ή δύο άδειες....έτσι άκουσα....δεν είμαι σίγουρος..... εντομεταξύ έχω τον σκληρό χωρισμένο σε 2 parts... το ένα windows 7 και το άλλο linux ubuntu!! και τα 2 σφαίρα!!(καλά για τo Λίνουξ λογικό!!) :_zeppelin: :grin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickmonte 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 Είχα σκευτεί να τα αλλάξω και γω τα Vista.. Όμως ένας καθηγητής με αποθάρυνε λεγοντάς μου πως μερικά pc έχουν στηθεί για τα "μαμά" windows τους!! Intel® Core2 Quad CPU Q8200 @2.33GHz 4gb ram! Αυτά έχει το δικό μου.. Έχω ένα φίλο με τα CD των win7.. Να αρχίσω τα τηλέφωνα η να μείνω με τα Vista μην κάνω καμιά μαλακία και γίνει πιο αργό? Απο multirama το πήρα.αν παίζει καμιά σχέση! Φίλε μου βάλε 7 ασυζητητί. Σφαίρα θα πάει. Εδώ σου λέμε τα παίζουμε με 1GB μνήμη και pentium 4. όΛα θα κυλάν ομαλότερα, μαλλον και γληγορότερα! Όταν τα βάλεις θα με θυμηθείς. Άσε που θα έχεις και τα γραφικά στο full που είναι γαμάτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 μην βάλεις όμως τα ultimate...βάλε τα prof είναι τα καλύτερα πιστεύω για αδύναμα μηχανήματα..... και στο λέω γιατί έχω δουλέψει όλες τις εκδόσεις σε πολλών ειδών υπολογιστές.... (τώρα το καλοκαίρι δούλευα σε μαγαζί με υπολογιστές ) ναι οκ ή θα βάλω τα home ή τα professional. Το θέμα είναι..ότι και στο καινούργιο λάπτοπ(που είναι τέρας) ψάχνομαι το τι να βάλω...έχουν τεράστια διαφορά τα ultimate από τα professional? και αν ναι τι να βάλω τα 32 ή τα 64? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koser 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) Παίδες εγώ έχω AMD Athlon 64 3200+ 2.01 GHz και 2 G RAM με ΧΡ Pro επάνω, αξίζει να τα αλλάξω σε Win7 και εάν ναι ποια έκδοση ή να τ' αφήσω έτσι......και κάτι άλλο, μετά θα πρέπει να βρω άλλα προγράμματα που να είναι συμβατά με τα 7 έτσι δεν είναι.....Απλά το γαμώτο είναι ότι το ξέρω απ' έξω το XP και δεν ξέρω τίποτα για τα 7 !!!!! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 από τον koser Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 Παίδες εγώ έχω AMD Athlon 64 3200+ 2.01 GHz και 2 G RAM με ΧΡ Pro επάνω, αξίζει να τα αλλάξω σε Win7 και εάν ναι ποια έκδοση ή να τ' αφήσω έτσι......και κάτι άλλο, μετά θα πρέπει να βρω άλλα προγράμματα που να είναι συμβατά με τα 7 έτσι δεν είναι.....Απλά το γαμώτο είναι ότι το ξέρω απ' έξω το XP και δεν ξέρω τίποτα για τα 7 !!!!! Τι πρόγραμματα ρε?όλα τα ίδια θα είναι..βασικά τι εννοείς. Το θέμα τι 7 να βάλεις είναι ξεκάθαρα δικό σου..μέχρι που φτάνει η τσέπη σου? Επίσης τα 7 δεν είναι τπτ το σπουδαίο στο να μάθεις να τα χρησιμοποιείς,εκ πείρας σου μιλάω.Πριν 7 μήνες πήρα καινούργιο λάπτοπ και δεν είχα ιδέα από βίστα,γιατί και εγώ μια ζωή με τα xp είμουν. Στον μήνα τα ήξερα όπως τα xp..πραγματικά δεν είναι τπτ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koser 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) Τι πρόγραμματα ρε?όλα τα ίδια θα είναι..βασικά τι εννοείς. Το θέμα τι 7 να βάλεις είναι ξεκάθαρα δικό σου..μέχρι που φτάνει η τσέπη σου? Επίσης τα 7 δεν είναι τπτ το σπουδαίο στο να μάθεις να τα χρησιμοποιείς,εκ πείρας σου μιλάω.Πριν 7 μήνες πήρα καινούργιο λάπτοπ και δεν είχα ιδέα από βίστα,γιατί και εγώ μια ζωή με τα xp είμουν. Στον μήνα τα ήξερα όπως τα xp..πραγματικά δεν είναι τπτ. Είχα ακούσει ρε συ ότι τα προγράμματα πρέπει να είναι συμβατά με τα Win 7 γι' αυτό το είπα και ο αριθμός των προγραμμάτων που υπάρχουν για τα 7αρια είναι ο ίδιος με αυτόν για τα XP.....θέμα συμβατότητας. Σιγά μην πληρώσω.....Εννοώ ποια έκδοση είναι καλύτερη για τα χαρακτηριστικά που έχω, γιατί μερικοί προλαλήσαντες ανέφεραν ότι η έκδοση Pro ή Home τρέχει καλύτερα σε pc μικρότερων δυνατοτήτων... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 από τον koser Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 Είχα ακούσει ρε συ ότι τα προγράμματα πρέπει να είναι συμβατά με τα Win 7 γι' αυτό το είπα.....θέμα συμβατότητας. Σιγά μην πληρώσω.....Εννοώ ποια έκδοση είναι καλύτερη για τα χαρακτηριστικά που έχω, γιατί μερικοί προλαλήσαντες ανέφεραν ότι η έκδοση Pro τρέχει καλύτερα σε pc μικρότερων δυνατοτήτων... Ναι ρε συ αλλά πια προγραμματά?πες ένα πχ. Βασικά το καλύτερο σε έναν υπολογιστή μικρών επιδόσεων είναι τα home Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koser 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2010 Ναι ρε συ αλλά πια προγραμματά?πες ένα πχ. Θέλεις να δεις τί προγράμματα χρησιμοποιώ εεεε, καλά σε κατάλαβα...... π.χ JDownloader ή Alcohol120%... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 το jdownloader είναι γραμμένο σε java άρα παίζει παντού, και το alcohol παίζει άρα είσαι έτοιμος για 7 my man :bruce_h4h: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 Σου απάντησε ο warlock,γενικά δεν νομίζω να υπάρχει πρόγραμμα που να παίζει στα xp και να μην παίζει στα 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koser 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 το jdownloader είναι γραμμένο σε java άρα παίζει παντού, και το alcohol παίζει άρα είσαι έτοιμος για 7 my man :bruce_h4h: Σου απάντησε ο warlock,γενικά δεν νομίζω να υπάρχει πρόγραμμα που να παίζει στα xp και να μην παίζει στα 7 Οκ, παίδες....σας ευχαριστώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 (τροποποιήθηκε) ναι οκ ή θα βάλω τα home ή τα professional. Το θέμα είναι..ότι και στο καινούργιο λάπτοπ(που είναι τέρας) ψάχνομαι το τι να βάλω...έχουν τεράστια διαφορά τα ultimate από τα professional? και αν ναι τι να βάλω τα 32 ή τα 64? λοιπόν τα ultimate απλά έχουν κάποιες λειτουργίες extra που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν καν...... άμα έχεις έναν σχετικά καλό υπολογιστή (διπύρηνο κλπ..) και το πιο βασικό, άμα έχεις πάνω από 1.5 GB RAM τότε να βάλεις τα ultimate 32-bit... άμα έχεις πάνω από 2GB RAM( e.x. 3 GB) τότε να βάλεις τα ultimate 64-bit.... ok,επειδή έχω 4gb ram και τετραπύρηνο ,μάλλον πάω για τα ultimate 64-bit Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 από τον nestro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koser 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 ok,επειδή έχω 4gb ram και τετραπύρηνο ,μάλλον πάω για τα ultimate 64-bit Αυτό που έχεις ρε συ δεν είναι Η/Υ είναι ..... Από τη NASA τον πήρες..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 Αυτό που έχεις ρε συ δεν είναι Η/Υ είναι ..... Από τη NASA τον πήρες..... χεχε...τούμπανο,αξιόπιστος,εμφανισιακά τέλειος δεν λέω,αλλά αυτά χρήματα θα ήθελα να τα είχα "ρίξει" στην μηχανή..σε εκείνη την φάση δεν μου είχε περάσει από το μυαλό αυτό και τώρα το μετανιώνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 Λοιπόν έβαλα και εγώ τα 7: ultimate 64-bit..το λαπτοπ πάει σφαίρα..αν και ένας φίλος,μου είπε ότι δεν έχουν και μεγάλες διαφορές τα 32 με τά 64..ακόμα λέει,ότι δεν υπάρχουν προγράμματα που να χρειάζονται τρελές απαιτήσεις. Για την ώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος,μιας και είναι μούφα..αλλά μπορώ να κάνω και updates..θα δείξει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 Μια χαρά updates θα κάνεις. Κάποια στιγμή θα σου κλειδώσει τα update μετά από αναβάθμιση και καλά δεν είναι genuique τα win. Απλά κατέβασε το WAT και θα είσαι οκ μετά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 Δεν χρειάζεται,το πέρασε το παλικάρι μαζί με τα windows Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες