Jump to content
liz4rd

XR500R

Recommended Posts

ξερεις απο Νικαια βλεπω ε? ο Αλημπαντες εχει κλεισει ,αλλα θα ηθελα πραγματικα να μαθω τι εκανε τα μηχανακια που ειχε μεσα, υπαρχει μια περιπτωση να τα εδωσε στον Τσιβαρακη που ειναι κατι αντιστοιχο ,μαζευει μηχανακια 20ετιας και βαλε ,καποια μαλιστα ειναι σε αρκετα καλη κατασταση , ποιος ξερει τι θα τα κανουν................

Σου εχω νεα.

Πριν κανενα 2ωρο παρασα απο εκει.

Ο Μανωλης ειχε 2 μαγαζια,το γωνιακο(εγινε επιπλαδικο?)και το μικρο διπλα του.

Αυτο ειναι κλειστο αλλα εχει μηχανες μεσα.

Προχειρα ειδα ενα FZR 1000.

Αν ρωτησεις τους ενοικους της πολυκατοικιας ισως ξερουν κατι για αυτον. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Nα σου πω την αληθεια εγω προσωπικα δεν ξερω κανεναν απο τους δυο , τον Αλημπαντε εχω γνωρισει μονο μεσω του πατερα μου που ηταν γνωστοι ,οντως τα παλια του τα δινει αρκετα ακριβα γιαυτο μαλλον και του μεινανε τοσα χρονια, το 03 που πηρα το ΤΑ650 ειχα βρει ενα απερπατητο ΤΑ600 και ειχα παει παρεα με τον πατερα , ε ο κιαρατας το εδινε οσο εκανε καινουργιο.

Ο αλλος που λες ο Βαρογλου πρεπει να ηταν ο αλλος γνωστος του πατερα μου που δεν τον γνωρισα ποτε , μου ειχε πει οτι ειχε ενα 500 μονοκυλινδρο DUCATI δικο του, με τις ταχυτητες δεξια οπου το δανειζοταν καμμια φορα , ε σε μια βολτα του ειχε κατσει διπλα αγνωστου ταυτοτητας (ειναι και πολλα χρονια πισω που να θυμαται) U.J.M.* γυρω στα 750κ.εκ. που ανοιξαν απο ποταμι/Πετρου Ραλλη προς τα πανω , και.........το γυρισε πισω με την εξατμιση στο χερι :2funny: (του τα ριξε βεβαια του Γιαπωνεζου , αλλα απο την συμπιεση εφυγε το τελικο :stunned: )

*Universal Japanese Motorcycle

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και.........το γυρισε πισω με την εξατμιση στο χερι :2funny: (του τα ριξε βεβαια του Γιαπωνεζου , αλλα απο την συμπιεση εφυγε το τελικο :stunned: )

*Universal Japanese Motorcycle

Χαχαχαχα. :2funny: :2funny: :2funny:

Κλασικη περιπτωση,ιταλικων ασθενειων, :whistling: που ευτυχως δεν υφιστανται πια. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τον Βαρογλου με τα Ντουκατι και λοιπα ιταλικα λιγο μετα τον Αλημπατε,τον προλαβες?

Ειχα ριξει κατι σιροπια εξω απο το μαγαζι,οταν εβλεπα τους ντουκατους κατακοκκινους εκει στις αρχες του 80.......... :whistling:

εεε ρε flashback ! ! !

ξεχάσατε όμως το dragster που ήταν λίγο πιο κάτω στον ηλεκτρολόγο , εκείνο με τις δυο 1300 kawasaki χεχε . . . και ξέρω ποιός το έχει , στην περιοχή πάλι αλλά δε λέω :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εεε ρε flashback ! ! !

ξεχάσατε όμως το dragster που ήταν λίγο πιο κάτω στον ηλεκτρολόγο , εκείνο με τις δυο 1300 kawasaki χεχε . . . και ξέρω ποιός το έχει , στην περιοχή πάλι αλλά δε λέω :P

Kαλα τωρα......... :closedeyes:

Ο Βαρογλου ηταν το προηγουμενο στενο απο το μαγαζι που λες.

Απο αυτον αγορασα μια ηλεκτρονικη για το Καβασακι μου το 1994.

Οταν την εβαλα πανω,το μηχανακι μεταμορφωθηκε.

Απο εκει που πηδαγε...........ξαφνικα σερνωτανε. :thumbsdown:

Ενταξει ηταν απο GPZ 400 και οχι απο KR1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ξερεις απο Νικαια βλεπω ε? ο Αλημπαντες εχει κλεισει ,αλλα θα ηθελα πραγματικα να μαθω τι εκανε τα μηχανακια που ειχε μεσα, υπαρχει μια περιπτωση να τα εδωσε στον Τσιβαρακη που ειναι κατι αντιστοιχο ,μαζευει μηχανακια 20ετιας και βαλε ,καποια μαλιστα ειναι σε αρκετα καλη κατασταση , ποιος ξερει τι θα τα κανουν................

Ο Φωτης μου εχει πει οτι ονειρο του ειναι καποια στιγμη να βαλει 50 κομματια σε ενα χωρο και να πηγαινει με φιλους να πινουν καφε και να τα χαζευουν. Μακαρι!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

50 κομματια για χαζεμα ειναι αρκετα μεγαλος αριθμος, δεν ξερω ποσο τον εχει πλησιασει μεχρι στιγμης , αλλα εχω δει στο υπογειο του 3-4 Μπολντορες και κανα δυο Ζ900 που με ενα καλο πλυσιμο και λιγη περιποιηση ειναι για πολυ χαζεμα , ασε και το CBX1050 που εχει πανω σε κατασταση βιτρινας .........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα