gogos123 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2010 Σπέρα... μεχρει τωρα οδηγουσα ενα kymco jetix 50cc με μονο μια εξατμιση ολα τα αλλα μαμα... Ειμουν αρκετα πολυ ευχαριστιμενος απο επιδοσεις , φρενα , συντηρισεις , και σε ανηφορες ανεβενε... τ.λ.π ολα καλα ηταν.. πολυ καλο..και αξιοπηστο................ Τωρα εβγαλα διπλομα για 2η μηχανη δεν ξερω πως το λετε εσεις.... Θελω να παρω το Kawasaki ninja 250r... Θα ηθελα να ακουσω γνωμες για το μηχανακη αυτο...... ΑΑΑ καλυτερα ειναι Μεταχιρισμενο ή να το παρω εγω......... Γιατι θελω να του βαλω μια εξατμηση τιποτα αλλο...... Σε τι χρωμα θα το θελατε εσεις πιο σας αρεσει Πρασινο ή μαυρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2010 μαυροπρασινο Και με κανα 2 αυτοκολλητακια της Monster γινεται καβλα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2010 σε όλα τα ninja ταιριάζει το πράσινο της Kawa... στο 250άρι προσωπικά, όμως, προτιμώ το μαύρο. και θα συμφωνίσω απολύτως με τον BlackmanGR...!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gogos123 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2010 (τροποποιήθηκε) μαυροπρασινο Και με κανα 2 αυτοκολλητακια της Monster γινεται καβλα! δεν μου πολυαρεση μπορει να μου πει καποιος τα πλεονεκτιματα και μειονεκτιματα :_thumbsup: Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 5 , 2010 από τον gogos123 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2010 Η μαύρη είναι πολυ σκοτεινή. Αν και είμαι φαν του μαύρου και σε όλες τις περιπτώσεις θα ψήφιζα υπερ του, στο ninjaκι πιστεύω ταιριάζει περισσότερο το πρασινο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Camicazi 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2010 Το μαυρο ειναι ωραιο, ειναι πιο "κακο" αλλα δεν φενωνται τοσο καλα οι λεπτομερειες και οι καμπυλες-γωνιες της μηχανης.Το πρασινο ειναι κλασικο χρωματακι της kawasaki και εξισου ομορφο.Επισης ειναι και φωτεινο οποτε θεωρητικα εισαι πιο ορατος και ασφαλης.Εγω παντως ψηφιζω μαυρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gogos123 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2010 Για λεπτομεριες αξιοπιστιας και ταχυτητας κανεις δεν ξερει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2010 αξιόπιστο φουλ. δεν βγάζει και δεν ζητάει τίποτα εκτός απο τα απραίτητα. βενζίνες, λάδια στα χιλιόμετρα που πρέπει. από ταχύτητες πιάνει μέχρι 150+ που μπορείς να ταξιδέψεις άνετα και σε εθνική. καλό στήσιμο, όχι μικροσκοπικό αν και μικρού κυβισμου αλλά ούτε και πολύ βαρύ. πέρνει άνετα δικάβαλο. χωρίς abs και τα φρένα του είναι απλώς ικανοποιητικά(όπως με τα περισσότερα φρένα ιαπωνικών εταιριών). ίσως μελλονιτκά χρειαστείς καλύτερα ή σωληνάκια υψηλής... με λίγα λόγια. αν το δει μηχανικός και είναι αξιόπιστο (να έχει καλή λειτουργία ο κινητήρας και να μην έχει φάει άσχημη στούκα) πάρε το. είναι σχολείο για πρώτο μηχανάκι και όσοι το πήραν δεν το έχουν μετανιώσει :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2010 Να προσθέσω και εγώ κάποια πράγματα.Παρ'όλο που είναι 250αρι αν το δεις στον δρόμο να έρχεται,θα σου φανεί σαν να οδηγάς το 600αρι της καβασάκι.Το μόνο κακό με τα νίντζα είναι τα λάστιχα τους,έχουν στείλει κόσμο αδιάβαστο.Άν σκέφτεσαι για καινούργιο μετά τα 1500χλμ,εγώ στην θέση σου θα τα άλλαζα.Τώρα αν πας για μεταχειρισμένο και ο άλλος δεν έχει αλλάξει ακόμα τα μαμά...τότε στάνταρ θα θέλεις άλλαγμα,όσο πιο σύντομα γίνεται. Με το καλό όταν πάρεις την μηχανή βάλτεις και μανιτάρια,θα σε γλιτώσουν από πολλά €. Μέχρι στιγμής εγώ δεν έχω ακούσει για "παιδικές ασθένιες",ούτε για κανένα σοβαρό πρόβλημα.Οπότε είναι πάραααα πολύ αξίοπιστο. Για την οδηγική συμπεριφορά ας σου πει κάποιος κάτοχος. Ααα και εγώ την ψήφο μου στο πράσινο την ρίχνω.Στο μαύρο δεν φαίνονται οι γωνίες/καμπύλες σχεδόν σε καμμιά μηχανή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2010 Ως προς το χρωμα, το μαυρο-πρασινο της special edition που εβαλε ο Blackman τα σπαει :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2010 Ωραίο το Ninjάκι. Συμφωνώ με όσα γράφτηκαν. Το δίχρωμο είναι πράγματι το καλύτερο αλλά αν η επιλογή είναι μεταξύ πράσινου και μαύρου, ψηφίζω κι εγώ πράσινο. Αν και δεν μου αρέσει σαν χρώμα γενικά, στα νίντζα ταιριάζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2010 το πρασινο γιατι το μαυρο το μικραίνει το μηχανακι (ειναι που ειναι και μικρο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gogos123 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2010 Να προσθέσω και εγώ κάποια πράγματα.Παρ'όλο που είναι 250αρι αν το δεις στον δρόμο να έρχεται,θα σου φανεί σαν να οδηγάς το 600αρι της καβασάκι.Το μόνο κακό με τα νίντζα είναι τα λάστιχα τους,έχουν στείλει κόσμο αδιάβαστο.Άν σκέφτεσαι για καινούργιο μετά τα 1500χλμ,εγώ στην θέση σου θα τα άλλαζα.Τώρα αν πας για μεταχειρισμένο και ο άλλος δεν έχει αλλάξει ακόμα τα μαμά...τότε στάνταρ θα θέλεις άλλαγμα,όσο πιο σύντομα γίνεται. Με το καλό όταν πάρεις την μηχανή βάλτεις και μανιτάρια,θα σε γλιτώσουν από πολλά €. Μέχρι στιγμής εγώ δεν έχω ακούσει για "παιδικές ασθένιες",ούτε για κανένα σοβαρό πρόβλημα.Οπότε είναι πάραααα πολύ αξίοπιστο. Για την οδηγική συμπεριφορά ας σου πει κάποιος κάτοχος. Ααα και εγώ την ψήφο μου στο πράσινο την ρίχνω.Στο μαύρο δεν φαίνονται οι γωνίες/καμπύλες σχεδόν σε καμμιά μηχανή μανιτάρια????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2010 Μανιτάρια ρε,δεν το έχεις ξαναακούσει?Προστατευτικά πλαισίου...σε περίπτωση που έχεις καμμιά χαζοπτώση σε γλιτώνουν από πολλά € Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gogos123 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2010 Μανιτάρια ρε,δεν το έχεις ξαναακούσει?Προστατευτικά πλαισίου...σε περίπτωση που έχεις καμμιά χαζοπτώση σε γλιτώνουν από πολλά € :blink: :blink: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2010 Μαύρη για να ντύνεσαι και της απόκριες Μπάτμαν. Με την πράσινη τι θα ντύνεσαι? Πασοκτζής ή βιοχλαπάτσα?????δεν λέει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
glxx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2010 Αυτα ειναι τα μανιταρια.. http://www.moto-accessories.gr/greek/ProductList.asp?CatID=507&CatPosition=418 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrTakHs 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2010 μαύρη .... βασικά πράσινη... ή όχι... μαύρη.... η μήπως πράσινη;;; είναι και τα 2 πολύ όμορφα δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο.... -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες