beef 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2010 Καλησπέρα παιδιά. Είμαι καινούργιος και δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό τόπικ. Εχω μια τεχνική απορία σχετικά με τη λειτουργία της μηχανής μου. Πρίν έξι μήνες πήρα μια καινούργια kawasaki vn 900 classic ( επί 13 χρόνια είχα ένα kawasaki vn 400 classic, καρμπιρατέρ, χειροκίνητο τσοκ κ.τ.λ )και δεν καταλαβαίνω τον τρόπο που λειτουργεί῎ Για να εξηγήσω, η μηχανή έχει αυτόματο τσοκ και κάθε φορα που τη βάζω μπρός ανεβάζει στροφές τισ οποίες ρίχνει στο ρελαντί μόλις ζεσταθεί.Αυτόπου παρατηρώ είναι ότι τη στιγμή που αρχίζει να ρίχνει τις στροφες(αφού έχει ζεσταθεί)για κάποια δευτερόλεπτα τις ρίχνει κάτω και από το ρελαντι και μετα τισ ξανααωεβαζει στο φυσιολογικό σημειο. εΊΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΌ Ή ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2010 Απολυτα φυσιολογικο.Αν μαζοχιζεσαι και αγχωνεσαι ομως, κανε εναν καθαρισμο στον ψεκασμο για να σου φυγει η ιδεα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2010 Και πόσα λεπτά περιμένεις ακίνητος μέχρι να ζεσταθεί; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2010 φυσιολογικο ειναι οταν ειναι κρυο δινει περισσοτερη βενζινη για να ζεσταθει,μολις ζεσταθει σταματαει να δινει βενζινη, με αποτελεσμα να πεσουν τελειως οι στροφες, και αμεσως μετα δινει την κανονικη ποσοτητα που χρειαζεται γιαυτο πεφτει χαμηλα και μετα στρωνει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ifaman 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2010 Όλα είναι εντάξει αδερφέ! Μη μου ανησυχείς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iced 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2010 Ολα ειναι οκ οπως σου ειπαν και παραπανω. Αν νομιζεις οτι κατι δεν παει καλα περα απο αυτο να πας σε ενα μηχανικο να ριξει μια ματια γενικα... Καλως ηρθες κιολας! Ηθελα να προτεινω να βαζεις περιγραφικο τιτλο στα θεματα. Ετσι, οταν καποιος θελει να βρει κατι για το kawasaki vn900 να βρει πιο ευκολα μεσω της ευρεσης του φορουμ... Φιλικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες