Jump to content
Sign in to follow this  
MILTOS23

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΜΕΤΡΗΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΠΙ HONDA C50.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΜΕΤΡΗΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ( 1Η, 2Η, 3Η, 4Η).ΓΙΝΕΤΑΙ;O KINTHRAS ΠΟΥ ΦΟΡΑΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΦΑΝ 110.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

To κοντερ απο μονο του δεν προσφερει τιποτα. :)

Για να μπορεσεις να εχεις πληροφοριες για τη σταθμη του καυσιμου θα πρεπει να προσθεσεις τον καταλληλο αισθητηρα (πλωτηρας σταθμης ή φλοτερ) στο τεποζιτο. Για να μπορεσεις να εχεις ενδειξη ποια ταχυτητα εχεις "κουμπωσει" θα πρεπει να υπαρχει ο καταλληλος αισθητηρας, Gear Position Sensor (GPS). Αν δεν υπαρχουν προεγκατεστημενα ή δεν υπαρχει η προβλεψη να τοποθετηθουν, νομιζω οτι ειναι εξαιρετικα δυσκολο και ασυμφορο να τα βαλεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

α ναι,ειπαμε μοτερ εχει,οχι σκελετο.

αλα λογικα αισθητηρας,με ενα κοντερ απο λιφαν θα δειξει ταχυτητες,γιατι θανε καλοδια λογικα.

τι να τις κανεις τις ενδειξης ? απεξω να τα θυμασε,αν ειναι να κοιτας το κοντερ ενο προχωρας, καηκαμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι να τις κανεις τις ενδειξης ? απεξω να τα θυμασε,αν ειναι να κοιτας το κοντερ ενο προχωρας, καηκαμε

ΣΩΣΤΟΣ :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ουτε να τις θυμασε απ'εξω χρειαζεται. Οσο οδηγεις νομιζω, συνηθιζεις να "παιζεις" με τις ταχυτητες χωρις να κοιτας καθολου καντραν για να δεις ποια ταχυτητα εχεις μεσα. Στην αρχη λογικο ειναι θα κανεις κανα δυο λαθη, αλλα ειναι ασυμφορο για εμενα τουλαχιστον να αλλαξεις καντραν για να βλεπεις ποια ταχυτητα εχεις μεσα.

Εγω τουλαχιστον, παρα τα μερικα λαθη που εκανα στην αρχη, πλεον δεν "τσεκαρω" ποια ταχυτητα εχω μεσα, εχω συνηθισει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα