Jump to content
sofokLis_21

πεκακι

Recommended Posts

ρε παιδια επειδη μαλλον ο τυπας που εχει την αντιπροσωπεια που πηρα τ μηχανακι μου και που κανω τα σερβις παει να μου παιξει ταπα...

μηπως ξερετε ποσο κανει ενα πεκακι για διχρονα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

μηπως θες να πεις πευκακι?

:blink: :blink:

εδω δεν ξερουν τα βασικα εξαρτηματα των οχηματων που καβαλανε κ θελουν κ να καβαλανε κιολας....

α ρε ελλαδαρα με τα αμετρητα "σωστα κ καθαρα" διπλωματα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω βαζω στοιχημα οτι εννοει το μπεκ του ψεκασμου

Τροποποιήθηκε από τον BlackmanGR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω βαζω στοιχημα οτι εννοει το μπεκ του ψεκασμου

φυσικα κ εννοει αυτο...αλλα σε λιγο ετσι οπως πανε θα τους ρωτας ποιο ειναι το τιμονι κ θα σου δειχνουν την εξατμιση :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φυσικα κ εννοει αυτο...αλλα σε λιγο ετσι οπως πανε θα τους ρωτας ποιο ειναι το τιμονι κ θα σου δειχνουν την εξατμιση :uglystupid2:

γιατι δεν ειναι η εξατμιση? :cry2:

και γω τι επιανα τοσο καιρο :( :cry2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! της Kaexin!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι δεν ειναι η εξατμιση? :cry2:

και γω τι επιανα τοσο καιρο :( :cry2:

τι επιανες?ε?

ελα μου ντε.... :shades: :shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΟΥΑΟΥ, τελικα μου ελεγε αληθεια τοσο καιρο ο λεωνιδας και ο ανδρεας....

Πιστεψε με ειχαν δικιο , εβαλα τη προηγουμενη βδομαδα , hey Giorgos το μηχανακι εγινε γα-μα-το!

βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! βάλε FCR ! της Kaexin!

Ε ναι , οχι την μουφα της Keihin !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μηπως θες να πεις πευκακι?

:blink: :blink:

εδω δεν ξερουν τα βασικα εξαρτηματα των οχηματων που καβαλανε κ θελουν κ να καβαλανε κιολας....

α ρε ελλαδαρα με τα αμετρητα "σωστα κ καθαρα" διπλωματα

νταξ ρε φιλε μπεκ εννοουσα απλα εφυγε ενα μ... σιγα τωρα... θα μου πεις κ οτι δεν ξερω... μια χαρα τα ξερω ολα παλι καλα...

απλα δν ηξερα τιμη... και μπηκα απ οτι φαινεται στ φορουμ που ειναι μελος ο φωτεινος παντογνωστης...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα